Edina - Csenge nagyon édes! És jó, hogy ilyen jó baba, és a tesóival sincs féltékenységi gond! Ha küldesz egy mailt, elküldöm az én kendőm kötözési füzetét. Lehet a tiéd is pont ilyen?
Márti - nem semmi, hogy Kamilla már kúszik! Ügyes!
vera - nekem kb. 2 hete nem hullik már a hajam, 4 hónap után kezdte, kb. 2 hónapig. Mindenhol a hajam volt. Ha szeretnéd Pálmit közösségbe vinni jók a ringatók, csiribirik. Vagy gyere te is tornázni az ÁEK-ba, Bettyvel járunk.
Dius - ne aggódj, hamar kinő majd az új haj
Iricc - örülök, hogy jól vagytok, a legjobbakat a kis csodaszép Milosnak!!!
Gabesz - nálunk is ugyanez a helyzet. Már én sem tervezek, ha meg jobb napunk van örülök neki
És a férjem ugyanezt mondta, inkább kivasalja ő az ingeit, csak ne legyek hullafáradt, ingerült, mire hazaér. És észre is vette a változást
Évi - mi már rendeltünk az e-bay-ről, és semmi gond nem volt, korrektek voltak, még köszönőlevelet is írtak, hogy rendeltünk
Kincsesi - Adél nagyon aranyos, és milyen ügyes!!!
nikuc - igen, a GYED-ből vonnak SZJA-t, így tudsz majd visszigényelni.
Betty - kakieredmény van már? Ambi is így fogja a lábát egy ideje, de a hatalmas méretű hasátról nem tudja bekapni, csak ha segrítekr. De akkor nagyon örül
Gratula a 2. fogacskához. Ambinak még mindig semmi, de egyre jobban látszik az ínye alatt. Tegnap azt hittem szösz
Viszont éjjel csak 3-szor keltünk.
Panndi - rossz lehet, hogy feküdnöd kell, de ez most a legfontosabb. vigyázz magatokra!
Szalamandra - róza nagyon édes!!!! ügyesen ül
Ambi ma csak r3-szor kelt, így végre kialudtam magam 4 nap nemalvás után. olyan jó volt. úgy érzem tele vagyok energiávalr
egyre messzebb merészkedünk kendővel. Elsétáltunk a LIDL-be bevásárolni (fél óra séta) tegnapelőtt, és haza is gyalog jöttünk. 2 órát voltunk így, és jól bírta, így mostmár jobban tudunk közlekedni messzebb is, nem leszünk apára utalva, hoyg vigyen kocsival. a bkv esélytelen babakocsival.