Hű, ennyit írni!
Akatus
Hű, Apa micsoda világjáró!
Jó neki h ilyen sokfelé megfordul. Na nektek már nem annyira
Gratula a barántődnek Villőhöz! Fotó jöhet ha lesz!
Nelli
Igen, vágom a nyugdíjpénztárok közti különbséget, csak nem tudtam h a nem önkéntesnek is kell a belépésije. Hát, ez szívás, mert azt sem küldtem!
Bakker! Akkor szerintem kezdhetem előről az egész ügyintézést! Ó, ilyen szerencsétlen is csak én lehetek hogy munkanélküliről kellett szülni jönnöm, amikor 15 éves korom óta dolgozom!
Ami
Hű, de jó ötlet a mákos guba, csinálok én is a hétvégén!!
Bár holnapra meg túrógombócot terveztem, lehet kicsit sok lesz a jóból!
Tök szupi hogy Áron így hagy tenni-venni! Nóriról ugyanez nem mondható el. Ha már kilépek a szobából, vonyítva nyomul utánam. A nyomulással nem is lenne bajom, de minek ehhez vonyítani?!? Ezt sose fogom megérteni!
Most napközben tűrhetően aludt Nóri is, de az éjszakától eléggé tartok. Ha megint produkál egy olyat mint a tegnapi, tuti felkötöm magam!
Nagyon irigyellek a 7-8-9
órás alvásokért!!
Kriszta
Levi nagyon szépen nő, nem semmi adatok!
Nem írja fel a tápot a dr? Rendes...
A szomszéd fiút tuti kirángatnám a kulcslyukon! Amúgy is utálom a karácsonyi zenéket, nem még február végén!!!
Pati
Sajnálom a gumit, jó nagy bosszúság!
Derekad jobb már? Gondolom sokat használt neki a bevásárlás...
Nagyon ügyes Zsolti h iszik a pohárból! Bárcsak mi is ott tartanánk már! Na most mégis odaadja a boszorkány a gyerekeket? Megőrült ez vagy mi baja? Csak cirkuszolt hogy nehogymár jó legyen, mi?
Dodó
Következő kismama?
Ajjjaj!!
Védadóri
Nahát, Csabci milyen ügyes fiú! Remélem megmutatja majd Nórinak hogy is kell csinálni ezt az elalvás-dolgot!
Lilunak nagy cuppanós a dogáért! Elképesztően ügyes csaj!
Időpont nekem egyelőre bármikor jó, csak ne legyünk betegek. Valamikor márc 2. felében tervezünk hazamenni, de még nem tudom mikor.
Szilvi
Én is imádtam a terpeszes fotót!
Mav
Minden csodálatom a tiéd, hogy még életben vagy két ilyen nemalvós gyerkőc mellett!
Azért rendik voltak ma, bizti érezték h anyának is kell már egy kis szabadidő! Drukkolok hogy most már sokszor csináljanak ilyet!
Kike
Sajnálom a fülgyuszit. Nekem is sót tett rá anyukám amikor kicsi voltam, ahogy Viki is írta. Szegénykém! Jobbulást nektek!
Timi
Köszönyjük a fotókat, tüncik a srácok!
Ági
Nagyon örülök hogy lassan rendeződnek a dolgok! Remélem tudsz most már pihenni egy kicsit és Szoni is hamar hazamehet! Puszi nektek!
Hű, ennyit bírtam megjegyezni, már így is túlteljesítettem magam!
Azt hiszem most egy időre lelépek, Lányok, mert nagyon sok időmet elveszi a visszaolvasás és ha még reagálni is akarok...
Apa folyton csesztet h pihenés helyett csak a gép előtt ülök és igaza van! Hiányozni fogtok!! De mivel abszolut függő vagyok, nem tűnök el végleg!