Új privát üzeneted érkezett!

Angi!
Légyszi ne haragudj,de most olvastam vissza jópár oldalt és CSAK MOST láttam,tőlem kérdeztél a karikás kendőről... :oops: :oops: :oops:
A karikás kendőt újszülött kortól lehet használni,én jókat hallottam róla.Én Ékessel sima kendőt használtam,most pedig egy babaerszényt,Bulcsú nagyobb korában pedig meitait szeretnék kipróbálni.Nézd meg a BABAKÖZELBEN.hu-t,ott még összehasonlító táblázatok is vannak babahordozó eszközökről.

Noémi!Mi azóta nem voltunk UH-on.Majd csak március 16.-án...

Kép

Kép
ékes+tesó

Ma én is csináltam egy jó nagy adag salátát, jól be is lakmároztam belőle :wink:

A legjobbat meg nem is írtam. Találtunk ajtókat és holnaptól akciósak és pont olyan, amilyet szerettünk volna, csak 8ezerrel olcsóbb darabja....holnap meg is vesszük...most már kezdem elhinni, hogy tényleg lesz valami ebből a felújításból....

KépKép
amadea

De jó Amadea!
Most hogy itthon vagyok, én is el akarok menni szőnyeget nézni!

Mormota fincsi volt a saláta, aminek írtad a receptjét!

Most megint fellelkesültem, hogy esetleg mégis tartom az eredeti időpontot, és reggel lemegyek a terhelésre. Jobb lenne már túlleni rajta.

KépKép
KépKép
kfnoémi

Amadea,
köszi. A felújtáshoz meg nagy adag türelmet! Mi az ősszel csináltattuk a konyhát/előszobát. Most a gyerekszobát kellene kifesteni.
Puszedli,
sorstársam. Hát én is remélem, hogy ez a hányinger gyorsan elmúlik.
Ékesanyu,
köszi. :) :) :)

Pelus:
mi Lidivel Liberot használtunk és a Dm márkájút is később. A Pampers nem jött be.
angi79

Sziasztok!

Nemrég értem haza németről, tök jó volt! Kicsit megmozgatja berozsdásodott agytekervényeimet. ;)

Noémi: köszi, aranyos vagy! Én is úgy gondolom, hogy Ezen már nem stresszelem magam, egyszerűen tudom hogy nem lesz semmi baj. Erős baba, ő már nagyon sok mindent kibírt…
Éppen ma mesélte a tanárom, hogy neki is borzasztóan viszketett a hasa- aztán mindene. A nődokija azt mondta, hogy biztos azért, mert hajas baba lesz- és így is lett! :lol:
Nekem a gyógyszerész barinőm kotyvasztott egy spéci kenőcsöt csíkosodás ellen (még illatanyag sincs benne, nehogy allergén legyen), ha gondolod, kevertetek neked is, és a Topictalin oda tudom adni. Hm? Nekem bevált! (mint a paradicsomlé! :D)
Képzeld, nekem a Lactacyd Femina nem jött be, intenzívebb lett tőle a folyásom… :?

Ékesanyu: köszi az infót, jövő héten megyek nőgyógyászhoz, úgyis megmutatom neki a 4D- s leletet, biztos ő is megsasolja és megnyugtat ő is, hogy nem lesz baj ezzel a vesetágulattal…

Angi: igen, van még térdgatyó- vagyis ha Mormota még hagyott Neked! ;)
Nagyon jó árban vannak most: 70%- kal vannak leértékelve a göncök!

Amadea: nem akartalak beijeszteni a siklóval…! De ezt nekem még a mama mondta nagyon rég, hogy erre majd vigyázzak, ha lesz babám… Jobb félni (anyai para). Egyedül úgysem hagyod ott sehol, még a kertben sem, úgyhogy nem lesz baj! :wink:
Azért ez a vipera nagyon durva!!! Jájj!!!

Puszedli: én is csak ámulok soxor, hogy milyen gyorsan megy az idő! A terhesség ABC-je c. könyvben szoktam nézegetni hogy éppen hol tart a babu a fejlődésben és néha előre szoktam lapozni- most meg nosztalgiázom, hogy előrébb milyen kis picike volt! :D

Kép
tökmag79

Sziasztok!
Megjöttem én is egy picit megint. :)
Olvasgattalak Titeket, és nem igazán értem ezt a kenetvételes dolgot... az én orvosom minden alkalommal, amikor megyek, (eddig havonta egyszer) méhszájat vizsgál, kenetet vesz és kibeszéljük a megérkezett leleteket. Sosem kellett még szólnom a kenet miatt, sőt, annak idején még ő mondta, hogy ezt ő havonta megcsinálja, bár tényleg trimeszterenként kellene. Viszont volt már ebből probléma, így nem kockáztat. Nekem meg igazából mindegy, így sem fizetek többet, mint egyébként kellene, és legalább tudom, hogy minden oké.
Azért volna egy kérdésem: ma észrevettem a mellemen apró fehér pöttyöcskéket, mintha mirigyek lennének. Nem a mellbimbón, hanem konkrétan a cicimen. Nektek is vannak ilyenek? Vagy kérdezzem meg a védőnőt, hogy mi ez? Nincs semmi előtejem meg ilyenek, csak ezek a pöttyök. Nem fáj, nem zavar, csak eddig nem volt...

És hoztam egy képet nektek: alakul a babaszoba, a fal egy kis részén festettem... az alja fehér lesz majd végül vagy egész halvány sárga, majd meglátom még. De mielőtt folytatom, csak véleményt kérnék: szerintetek nem túl lányos?

Kép

Heni

Kép
szheni

Sziasztok,

Heni: Szerintem csuda aranyos a fal, egyalltalan nem tul lanyos, ez szerintem illik kislanyhoz es kisfiuhoz is. :lol:

Noemi: Jobbulast en mostanra gyogyultam ki a nathabol, a ferjem meg mindig gozmozdonynak hiv, mert olyan hangosan alszom. Nekem gyogyszerek meg minden nelkul sajnos eltartott egy 5 napig.

Pisiles: En nekem is inkabb este indul meg a pisilesi kedvem, de estenkent mar orankent van hogy felorankent jarok. Lehet, hogy otthon tobb folyadekot is iszom mint a munkahelyen, nem tudom.

Kenet: Nekem az elejen a 6. heten vettek kenetet, akkor megcsinaltak megint a rakszurest is, pedig elotte voltam 1-2 honappal. Majd a vegen fognak megint kenetet venni. En emiatt nem izgulok, azt hallottam hogy a vegen fontos, hogy ha esetleg van valami fertozes akkor szules kozben a babara ne legyen kihatassal.

Hasviszketesem nekem meg nincs, de en jo par hettel le vagyok maradva toletek. Viszont ami mostanaban egyre surubben van az a derekfajas. Tegnap is fekudtem mar az agyamba es keltem ki termeszetesen pisilni menni, ugy el kezdett fajni a derekam, hogy alig birtam kiegyenesedni.
Sokszor erzem mostanaban, hogy faj a derekam, sokat ulok es mikor felalok es elkezdek menni, a lepeseknel erzem, hogy ott egesz lent derektalyban faj.
Ez nalatok nincs?

Kellemes pihenos estet mindenkinek,

Banka
Kép
banka79

Heni: Tuti semmi baj, de kérdezd meg a védőnődet, hogy mi ez a fehér pötty a ciciden.
Ezek a méhek iszonyat jól néznek ki!!! És nyugi, én levágtam, hogy ezek PASI méhek! 8)
Nagyon ügyi vagy!!

Banka: engem párom katicabogárnak csúfol, mert néha nem tudok normálisan felülni már és csak vergődök a hátamon. :lol:
Ami néha nem túl vicces, mert már baromira tud fájni a hátam- derekam! Még jó hogy tornázom, így elviselhetőbb…

Egy kis poén:

http://www.youtube.com/watch?v=VQ7c45gs0kA

Kép
tökmag79

Viszketésre sajna nincs tippem. Most épp elkerül, de eddig ezen pocakosság alatt többet volt (különböző testrészeimen) mint a másik 3 alatt összesen.
Amúgy okos kiskönyvecském azt írja, hogy
Chelidonum Majus 9CH napi 2x5 golyó
a bőrviszketés hátterében epepanaszok állnak, evés után puffadásérzés vagy jobb bordaív alatti panaszok lépnek fel, a nyelvgyök zöldessárga lepedékes.
Dolichos Pruriens 9CH napi 1-2x5 golyó
Kiütés nélküli bőrviszketés, a vakarás nem hoz enyhülést. Allergiáz mechanizmus okozhatja.
Staphysagria 15CH napi 1-2x5 golyó
Érzékenység, megbántódás után is felléphet testszerte jelentkező, vándorló viszketés, mely vakarásra javul.
Apis 15CH fél óránként 1x5 golyó
A bőrön viszkető, szúró fájdalommal járó csalánkiütések jelennek meg. A tünetek hideg vizes borogatásra javulnak. A kiváltó okot tisztázni kell.
Urtica Urens 9CH napi 3x5 golyó
Allergiás eredetű viszketés, csalánkiütések, vízben erősebben viszketnek.

Derékfájás: ha felállni nehéz, majd a kezdeti berodálódás után jobb, akkor ajánlom nektek a Rhus Toxicodendron névre hallgató homeopátiás bogyócskákból a 15CH hígítást napi 2x5 golyócska formájában.

Heni: ez a falfestmény eddig sztem unisex. A virágok amiért pirosak, meg narancssárgák, miért lennének kislányosak? Hisz nem csak virág van/ lesz a falon.....

Kép
kissmanó

kissmanó: a kisokosodban nincs valami az én problámámra ? a kezemen az ujjaim tövénél, mintha bőrgomba lenne, de se canesten se fenistil gélre nem mulik, ha mosogatok még rosszabb, és nagyon viszked... :oops: ilyen kis hólyagos...utálom...bőrgyogyászat meg juniusra adna időpontot :evil:

Kép
Kép
mniki84

ÉS NEKEM IS MÁR CSAK 100 NAP VAN HÁTRA'''''

Kép
Kép
mniki84

Heni, szupi a fal, nekem nagyon tetszik. Jó lehet, ha valakinek van kézügyessége. :wink:
Niki júniusra kaptál időpontot? Ez durva. És ha odamész időpont nélkül?
Sokszor mostanában én is úgy kelek fel ágyból, asztaltól, mint egy rokkant. Valahogy a szeméremcsontom, medencém vagy nem tommimnek kell egy kis idő, hogy bemelegedjen.
poker

Hahó Kismamik,

Sokáig nem hallattam magamról, inkább passzív résztvevője vagyok kis "közösségünknek" mostanában. Mint mindenki körül, ahogy olvasom, körülöttem is nagyon sok az esemény, így sajnos kevesebb időm jut a kapcsolatok építésére, ápolására, de azért igyekszem. Sajnos nem volt alkalmam teljesen visszaolvasni az elmúlt napok-hetek eseményeit, csak nagyjából, és örömmel látom, hogy mindenki hősiesen viseli "kis terheit". :-)

Szerencsére, nálunk is minden rendben van. Sokáig aggódtam, hogy nem nagyon érzem a baba mozgását, aztán hirtelen a 21. hét elején, robbanásszerűen elkezdtem érezni, de rögtön olyan mozgásba kezdett a Pici, hogy látható és érezhető a külvilág számára is. Így azóta persze minden este "játék" van! :-)

Tegnap voltam a terheléses cukor vizsgálaton, nem volt olyan vészes, annak ellenére, hogy a(z általam) tervezett 2 vérvétel helyett 3 volt. Az elsőt levették éhgyomorra, ezt követően elkérték a kis "cukros tasakot", bekeverték az oldatot, amihez adhattam citromlevet és azt "húzóra" meg kellett innom. Egy nagyon édes limonádéhoz lehet szerintem leginkább hasonlítani, ha el tud az ember vonatkoztatni a zavaros-fehér színétől. Ezt követően "lecsapoltak" 1 illetve 2 óra múlva is. A 3. vérvételkor már egy kicsit érzékenyebb volta karom, de túléltem.

Időközben gőzerővel dolgozunk az új házikónkon, most rendeljük meg mi is a beltéri ajtókat, és már csak konyhabútor, hálószoba burkolat van hátra a költözésig!!!! Múlthéten lezongoráztam a karnisok, függönyök kérdését, sikerült mindent beszerezni 2 nap alatt! A munka mellett ez az, ami rengeteg energiát és időt felemészt mindkettőnk (hármunk) részéről, de a lényeg az, hogy elkészüljünk mindennel. Majd teszek fel képeket Nellike készülő szobájáról!

Most mennem kell, tornyosul a munka, de lélekben Veletek vagyok!

Pusssszancs Mindenkinek!

Kép
cincibabus

Sziasztok Lányok!

Gyors helyzetjelentés:
Reggel megjártam a cukros vértvételt + dokinál is voltam.
A cukros lötty, szerintem nagyon rossz, bár nekem ott keverte ki az asszisztens, szóval nem volt túlságosan felkeverve. Az első kortytól öklendeztem is, aztán beleraktam 1/2 citromot, úgy már legyűrtem!
Ja nekem az elején 4 amp. vért vett, mondván, hogy a 4 hetes leletem már régi. A két óra eltelt, bár 1-1x úgy éreztem, hogy elalszom, kóvájgott a fejem. A második vérvétel viszont tökre fájt, mert tök alul kellett megszúrnia. Anuk, minden tiszteletem a Tied, hogy kibírtad!

A lényeg: Áron nagyon jól van...a méretei láttán a doki is meglepődött! :)
BPD: először 72 mm mért, de nem hitt a szemének! Újra mérte "lazásbban" úgy is 70 mm. 27 hetesnek is megfelel, holott ma töltöttem be a 26-ot.
THQ: 65 mm
A becsült súlya kb. 1100 gramm. (a férjem szerint kis godzilla :) )
Olyan boldog vagyok!

Vett kenetet is, egy hét múlva lesz eredmény!

Tökmag, köszönöm kevertess nekem is légyszi!
Nagyon egyre járunk, nekem is a Terhesség ABC-je című könyv van még, és amellett, hogy már majdnem kiolvastam én is hétről - hétre előveszem, hogy hol tart Áron a fejlődésben! Pont ma van a napja! :)

Heni, nagyon szép a fal. Szerintem babás, se nem lányos se nem fiús! Nekem nagyon tetszik! :) (pár év múlva úgyis a kedvenc meséjét kell majd a falra festened)
Tök jó, hogy ilyen alapos a dokid! A protokollban - amit a védőnőtől kaptam 2 kenetvétel van - az elején és a végén. Amadea azt írta minden trimeszterben kell, de szerintem Te vagy az egyetlen, akitől mindig vesznek! De ez tök jó!

Megyünk ki az Ikeába, majd este jövök!

Ja még elfelejtettem írni - hogy Áron ma feltűnően mocorgós, biztos érzi, hogy itt van Apa :) :)

KépKép
KépKép
kfnoémi

Sziasztok! Megjöttem én is.

Heni nagyon szép a fal :) A sárga alap pedig tényleg jó fiúnak is meg lánynak is. Nomeg ugye nem csak kék virágok vannak :) Jaj úgy várom már, hogy megcsinálhassam a kisbirkáimat.

Noémi akkor nem csodálom, ha fájt. A szúrást mindig alulról kezdik és a következőket egyre feljebb kell(ene) pont a sebgyógyulás miatt, mert ha lentebb kezdik nehezen jön. Nekem már lassan begyógyulnak, bár jövő hónap közepén újra muszáj lesz az ellenanyag miatt :(

Tacskó véreb :D Erikem valóban nagyon “anyás” de ebből kiderül, hogy miért. Mikor megkaptam még talán egy hónapos kis szopós kölyök volt. A tenyésztő az anyját el is altatta, így visszaküldeni sem tudtam, hogy fejlődjön. Szerencsétlen egy maréknyi szőrgombolyag volt. Onnan tudtuk melyik az eleje, mert az sírt. Gondolhatjátok :( Nah kocsiba be, ügyeletes patika keresés. Vettünk cumisüveget, bébitápszert meg valami vitaminlöttyöt. A szomszédban voltak tehenek, onnan hordtam a tejet, amibe kikevertem a kaját a kölyöknek. Két három óránként szopiztatás, utána has és popsidörzsölgetés. :oops: Apukám azt mondta, nem biztos, hogy megmarad. Velem aludt az ágy mellett egy papírdobozba raktunk gyapjúmellényt abba takargattuk. Ez volt június elején, szerencsére a faluban dolgoztam, és rendes volt a munkáltató, mindig hazamentem megnézni, bár anyukám akkor volt szabin. Őszre akkora lett, hogy már lehetett menni az első oltásra. :D Tudjátok zsebben, a kantáros munkásnadrágoknak olyan jó nagy mellső zsebük van, na abban volt a kutya. Most sem nagyobb egy jól megtermett kandúrnál. 10 évig voltam az “anyukája” szinte sosem szakadt el tőlem. Nagyon nehéz volt otthon hagyni, s néha nagyon fáj a szívem ha látom más hogy játszik a kutyájával a parkban. (Hiába kaptam amolyan pótlásként a két tengerimalacot, akiket imádok mégiscsak a kiskutyám az első igazi “kölyköm”)

Tegnap voltam dokinál! Hát engem minden hónapban olyan alaposan végigvizslat, hogy csuda. Elégedett volt a vérnyomásommal (nem ugrott meg), és hogy még csak másfél kilót híztam. Mondta, hogy így tovább, ez még belefér a 26. héten, csak arra vigyázzak nehogy meglóduljon. Megkérdezte hogy éhes szoktam-e lenni, én meg azt mondtam, hogy igen néha, de akkor vagy gyümit eszem, vagy iszom egy pohár rostosat vagy vizet. (no persze, dehogy vallom be, hogy van olyan nap, hogy állandóan éhes vagyok, igaz akkor sem eszem) Rod kicsit szégyenlős volt, mikor a doki megkérdezte tőle, hogy ugye masszírozgatja-e anyuci hátát és lábait. :) Szerencsére nem dagadok, nem keményedek, bár az éjjel begörcsölt a vádlim. Minden alkalommal addigi frissebb leletek megbeszélése, méhmagasság és méhszáj vizsgálat, kenetvétel, vérnyomás mérés, lábak vizsgálata, mellek vizsgálata, UH, tanácsok és mit intézzünk legközelebbi ellenőrzésre. Sokáig benn szoktam lenni, tovább mint más mamik, gondolom utálnak is. :)
Emma gyönyörű és hatalmas. Természetesen megint hason feküdt, így a pofija nem látszódott, a feneke a köldökömnél, a lábai pedig a gyomrom alatt. (csoda, ha nem tudok enni?) Sajnos nem láttam az adatokat :( de doki bácsi szerint egy kiló körül vagyunk, és előbb meg is lesz, mert idézem “korához képest mind méretileg, mind szervileg igen jól fejlett”.
Talán van esélyem szülni :D
Vendég

Sziasztok!

Heni!
Nagyon klassz lesz a szoba!!!! Nagyon-nagyon tetszik :D !!!
Cicimen nincsenek fehér pöttyök...a mellbimbómon lettek ilyen sötétbarna "göcsörtök"....

Banka!
Néha nekem is szokott fájni a keresztcsontomnál...lazulnak az ízületek....

Niki!
Ha hólyagos, az tuti nem bőrgomba és szerintem látnia kellene bőrgyógyásznak!!

Anuk!
Örülök a jó híreknek:D , tök jó, hogy ilyen alapos dokid van. Kutyusod történetét kicsit megkönnyeztem...

Tegnap este óta gyomortájon feszül nagyon a hasam, meg ma reggel is furin fájdogált (húzódott) a pocim....szerintem kezd függőleges irányba helyezkedni a bébi, mert feljebb érzem a rugdosását is....(eddig harántul volt)...

Megvettük az ajtókat, csuda klasszak, már úgy várom, hogy a helyükre kerüljenek...
És vettem egy pici akváriumot is, meg fatörzset, meg kavicsot, meg műhínárt...szeretnék bele 3 aranyhalat is, de sose volt még halam...Valakinek esetleg vannak halai? Milyen vizet kell tenni az akváriumba?

KépKép
amadea

Sziasztok!

Heni: sztem csudaszép, és ez uniszex!

Noémi: örülök, hogy túlélted! És annak is, hogy a babával minden ok!!

Anuk: örülök, hogy veletek is minden ok!

Én álmos vagyok nagyon napok óta:(,lehet az idő.

Az utódom meg nyavalyog, h milyen beteg, de nem maradna otthon.
:evil: mert próbaidőn van és nem engedheti meg magának, mondom, ha elkapom, kitekerem a nyakad!

Szép napot!

Ui. tegnap a férjem annyira élvezte a lakógyűlést, hogy ma is menni akar :lol: , volt egy kis veszekedés:).
Vendég

Kép

hello Lányok!
Ma kivételesen itthon maradtam, mert olyan rosszul voltam reggel, hogy inkább nem mentem. Semmi különös, csak jobb így. Sziesztázunk a disznócskával. Hogy lássátok hasznát, még egy korábbi kérésnek eleget téve felraktam a mellékelt képeket, melyek az esküvőnön készültek. Látszik a ruha és a haj.
Noémi: tényleg szép nagy baba. és örülök, hogy ízlett a saláta.
Heni: nekem a virágok tetszenek különösen.
Tegnap sajtkrémlevest készítettem túrógombóccal. Volt egy ilyen húszperces túrógombóc recept, nekem bejött.

Amúgy dvd-borítókat készítek éppen, legfőbb ideje.

üdv

mormota
mormota20

Kép

mormota
mormota20

amadea, köszi, akkor felhívom a magánrendelést, talán elöbb jutok be

Kép
Kép
mniki84

Sziasztok!

Csatlakozhatok?

Mi június 15-re várjuk a trónörököst :) " elméletileg "

Még kezdő vagyok úgy általában az internetes levelezésben :) , bár már egy ideje figyelem a különböző társalgókat és nagyon megörültem, mikor megtaláltam ezt a fórumot.

Hát egyenlőre ennyi. Mindenkinek szép napot és nyugis babavárást!

Bea
lidzsin

Sziasztok!

Noémi: Hát ez elég szörnyű lehetett… Hogy bírtad ki a két órát kaja nélkül? Én attól félek a legjobban, hogy elájulok vagy nemtom, mert ahogy felkelek, egyből ennem kell (Adél kisasszony is követeli)! Szerintem viszek majd magammal valamit, hogy utána ne legyen baj mikor indulok haza.
Godzilla!! :D
Neked csütörtök a fordulónap? Nekem vasárnap- ezt könnyű megjegyezni is. :)
Jóóó az a könyv, ugyi? Mikor megtudtam, hogy jön a bébi, összevásároltam egy csomó szakirodalmat, de az az egy ami tényleg bejön (volt olyan, amelyikben szinte csak a betegségeket és vetélési fajtákat ecsetelték!!)!
Ok, kenőcs megy topictalira. :wink:
Az én babám nagyon csendes- egész héten alig hallotta apát… és ma torkos csütörtök van, szegény jól meg lesz hajtva! :(

Anuk: Erik a tacskó? :D Bár nálunk sincsenek jobb kutyanevek: Anett, Betti, Dániel. :P
Szegény kutyus hogy viseli hogy már nem vagy mellette? Lehet hogy mégis jobb lett volna ha magaddal viszed? :(

Mormota: nagyon szép menyasszony voltál!!

Amadea: babaszobába teszed majd az akváriumot? Nekem nem voltak halaim, én csak horgásztam és megettem őket. :lol:

Kép
tökmag79

Lidzsin: üdv itt! gyere bátran!

Tökmag: 3 óra az kaja nélkül :wink: , fel is kell kelni, oda is kell érni. Én nehezen bírtam ki, az tuti.

Mormota: jobbulást! és nagyon szép voltál!
Vendég

Sziasztok!

Heni, csudaszép a fal, nagyon ügyes vagy!

Anuk, Noémi örülök,hogy minden rendben a babákkal!

Bea, üdvözöllek itt, remélem sokat jössz majd közénk.

Vizsgálatokról: nekem még nem volt kenetvétel. Vizsgálat 2x, az elején valamikor, meg félidőben. Azt mondta még a végén fog. Nem egy piszkálós doki, nem is bánom. UH-t, ha csinál, azért meg szokta tapizni a pocimat,hogy hol tartok. Amit Anuk ír,hogy még mellvizsgálat is van.....hát az én dokim még nem látta a cicimet soha :lol: :lol: Van ennek lényege?

Hasviszketés: néha van, de egyenlőre krémezésre múlik. Egyébként is sokat kenem a Milupás krémmel, és babaolajjal is.

Az állatos témához már nem fűznék semmit, azért sem írtam eddig, mert nem akartam beleszólni. Nem vagyok egy nagy állatbarát.

Holnap megyünk 4D-re, szorítsatok, hogy lássunk is valamit.

Most megyek főzni, chilis bab lesz. Tudom nekem nem a legjobb, de apa kérte.

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok!

Juhéj, én is 100 nap alatt vagyok! Valamiért tök vártam már :D

Amúgy minden ok, csak ezt muszáj volt leírnom :lol:

Kép
Kép
evicuska

Kissmanó, írtam privit és lemaradt róla, hogy köszi a táblázat frissítést! :oops: Szóval köszi!!! :D

Kép
Kép
evicuska

Sziasztok!

Noémi, örülök, hogy már jobban vagy. Úúúúgy megkívántam a gyümölgyturmx-bombát.

Heni, szerintem is nagyon klassz lesz a babaszoba fala. Ügyes vagy!

Mormota, nagyon szép voltál. Nagyon tetszik a séród.

Kutya téma: Nekünk van egy 7 éves keverékünk. Kint lakik a kertben, csak tüzijáték és vihar esetén tartózkodik az előszobában. Lehet, hogy picit féltékeny lesz, mert eddig ő volt a gyerek a családban, de majd összebarátkoztatjuk őket :D

KépKép
süni76

Sziasztok!

Nem volt még időm olvasni, de jelentkezem, hogy tegnap hazértünk! Hát a kocsi enyhén szólva tele volt, lefotóztuk, majd megpróbálom feltölteni... :lol:

Ma voltam is a vércukron- a cukros lötyis verzió volt. Elég undorító az íze, utána émekyegtem, és széedültem, de szerencsére nem lett baj. Egy nagyon kedves nővér vette le a vért, midig kérdezte, hogy vagyok, és úgy szúrta meg a karom, hogy semmit nem éreztem-ilyen eddig nem volt. Volt még egy kismama, 26 hetes, vele együtt mentünk be, megjól eldumáltunk, eltelt a2óra, ha lassan is. De szerintem egész Miskolcot megcsapolják hetente, annyian voltak. ÉS a nővér szerint ma nyugis nap van, nincs annyi ember...

De a védőnő tegnap, az kiakasztó volt! Nagyon nem volt formában... Húú... Először azzal kezdte, h már aggódott, h mi van velem, mert 28. hét és nincs terheléses cukrom. Na, ugye 3 hete beszéltük, h tegnap megyek, akkor töltöm be a 26-ot... Mindegy. Megjegyzi, h kicsit mintha sápadt lennék, szedek-evasat. Mondom, nem, mert nem is tudom,kell-e, esetleg a vérvételből majd kiderül... Erre szegény vagy 5x bocsánatot kért,hogy megjegyezte- csak néztem, minek. A súlyom 74,80 volt, összesen 6 kilót híztam október óta.
Vizsgálati beutalók: hát, két helyre kellene menni, mert a cukrot Miskolcon veszik le ,a toxoplazmát Sajószentpéteren, hát, sajnos kétszer szúrnak meg. De végül is a toxoplazma nem kötelező, csak ajánlott, és azért ő ajánlaná, h menjek el... Csak néztünk rá Istvánnal, hogy mégis minek néz minket, hát, ha ígyvan, akkor 2 nap megyek.
De most jön a csúcs: megkérdeztem, h van-e kismamatorna, vagy szülésre felkészítő tanfolyam. Lenne, de nem jelentkeznek rá elegen, így nincs.... A kórházban ugye van? Háát, biztos... Jó. kismamatornát ő megkérdezi, mert 3an már jelezték, hogy mennének, nem tart-e a gyógytornász. Mondom, mikor, mert akkor én keresek Miskolcon. Jó,m akkor majd felhívja a nőt (megjegyzem, egy folyosó választja el őket egymástól...). OK, kérdezem az intimtornát, mert múltkor láttam a hirdetést a váróban. Azt majd szülés után kellene ám... Mondom neki, h mindenki azt momndja, hogy szülés előtt kell megerősíteni az izmokat... Jó, akkor lefénymásolta nekem a papírt,de azt mondta,hogy ő úgy tudja, hogy ez fizetős. (nem akartam mondani, hogy miért a nyelvtanfolyam is fizetős, mire gondol mégis??)
És végül még szerdára beszervezte, hogy kijön, de azt is nagy nehezen kellett elérnem, h szerda reggel hívjon már fel, tényleg jön-e, ne csak napközben, h akkor érkezik.
Szóval kicsit kiakadtunk.

Hát ennyi a sztori, holnap megyek toxoplazma+CMV-re, hétfőn a dokihoz.

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Kissmanó, ment privi a táblázathoz!!

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Sziasztok Lányok!
Most értünk haza, és mindjárt jön Balázsom tanulni, úgyhogy ma nem lesz sok időm. Látom, mindenki viszonylag jól van. Köszönöm a véleményeteket, most már megnyugodtam, hogy nem lesz túl lányos a szoba fala. Ha elkészült egészben, természetesen megmutatom, de az még legalább 2-3 hét. Ráadásul a kötött takaróhoz is már csak egy szegély kell és az is kész. Ma el kellett mennünk Újpestre egy autóalkatrészért, és benéztünk az Ázsia Centerbe. Vettünk Beninek egy-két csoda édes rucit, ami nem kínai származású, a játék árakon viszont dobtam egy hátast rögtön. Egy hinta, ami nálunk a városban 9900 Ft, ott 12990 volt... azt hittem, ez olcsóbb hely, de a lényeg, hogy a játékok sem kínaiak, gondolom, a minőséget kell megfizetni, és hát ezeket a játékokat a baba a szájába is veszi, úgyhogy tuti, hogy kínait semmiből nem kap. Nehogy gond legyen. Viszont a rucik annyira édesek... Miki válogatta ki őket.
Később jövök még, akkor vissza is olvasok rendesen, de megjött Balázs, így megint dolgoznom kell. :(:(

Heni

Kép
szheni

Anuk, örülök hogy Emmával is minden rendben! Ezek szerint mindketten a májusiakhoz tartozunk...de csak elméletben. Én innen nem megyek sehova!
Egyébként pont mondta a barátnőm, hogy ne éljem bele annyira magam, mert neki is mindig 2-3 héttel nézték nagyobbnak a fiát, végül 1 héttel korábban a 39.-re született.

Tökmag, nekem odaérni volt rossz. Se 3az1ben reggel, csak víz. Ott már úgy vártam a cukros löttyöt, mint valami finom falatot. De utána elmúlt az éhségem teljesen. Egyébként azt mondta nekem a védőnő, hogy vigyek kaját és utána egyem meg, nehogy rosszul legyek. Hát ezt nem tettem, aztán úgy 12 körül - mikor mentünk ki az Ikeába - a kocsiban rámtört, szerencse, hogy ott volt egy pékség!
Aztán az ikeában jól megebédeltünk. Képzeljétek: akciós a svéd húsgolyó krumpilval barnaszósszal és áfonyalekvárral. A 10 dbo-os 100 Ft, a 15-ös 150, a 20-as 200 Ft volt.

Én is szeretem a könyvet, igazából én két éve kaptam a férjemtől mikor már nagyon szerettünk volna babát. Szóval nekem valahogy pont emiatt - meg a kis kártya miatt amit beleírt - mást jelent! :)

Csillagtáncos, jó hogy itthon vagytok. Szokd meg a védőnőt, szerintem nehéz jót kifogni. Akadékoskodnak mindenáron!

Mormota nagyon csini menyasszony voltál! Ha van még ilyen sali recepted jöhet, mert ma mondta a doki, hogy vigyázzak a hízással. (most vagyok 62 kg, ez eddig +8 kg :( )

Majd még jövök, de most át kell adnom a gépet...én meg kipakolom, amit az ikeában vettünk! :)

KépKép
KépKép
kfnoémi

Sziasztok!!!

Még új vagyok itt,szeretnék csatlakozni közétek.Június 20-ra várom második babókámat.

Kép

Kép
monyca

Sziasztok!

Lidzsin,Monyca Üdv Nektek!Kislányt v. kisfiút vártok?(persze ha nem titok!)

Kissmanó!küldök 1 privit a táblázathoz!

Kép

Kép
ékes+tesó

Anuk, örülök, hogy ilyen jó híred van!! Tök jó, hogy minden rendben Emmával! És igenis nézzen utána az orvos mindig, hogy nincs-e vmi gond Veled. Szuper, hogy ilyen alapos és rendes doktorbácsitok van! :):):):)
Nagyon édes a sztorid a kutyusról... nekem is kellett pzs. Valahogy teljesen át tudom érezni, amit átéltél vele. Mi is nagy kutyaimádók vagyunk ám. :) Amikor Walter 16 évesen végelgyengülésben elment tőlünk, Miki 3 napon keresztül sírt, mert nem tudta elengedni... Előtte néhány hónappal hoztuk el Mázlit a menhelyről, ahol Mandinak hívták, akkor volt 4 hónapos. Édes kicsi kutyi volt, és gondoltuk, Walti megtaníthatná, hová piszkíthat meg hogy mi a rend az udvaron. Persze mire megtanulta, Walter már nem volt... teljesen depis lett. Nem volt pajtija, akivel játszhatott volna, már enni sem akart, óriási gödröket ásott a kertben ott, ahol Walti szagát érezte, mert gondolta, hogy talán ott van... és nagyon sokat sírt. Szomorú volt látni, hogy így szenved. Aztán az állatorvos mondta, hogy nincs semmi szervi baja, valószínűleg lelki bánata van Walter miatt. Így aztán kapott egy kistesót, aki októberben került hozzánk, Sammy, ő akkor volt 4 hónapos. Persze pár nap kellett neki, mire"észhez tért", de legalább evett, és lett ereje játszani. A kicsi meg nem hagyta szomorkodni. Rendbe jött, és most teljesen egészséges. :)

Noémi,
ha tudtam volna, hogy Ikeába mentek....

Mormota, nagyon szépek vagytok! Gyönyörű volt a frizurád is!
Benta, ma elmentünk egy hotel előtt, aminek Benta Hotel volt a neve... rögtön emlegetni kezdtelek! :):):)
Puszedli, milyen volt a mai napod? Tanult vmit az utódod?
Csillag, örülök, hogy rendben hazaértetek, a védőnőt meg túl kell élni. Sajna egyik sem igazán normális, ezt már kibeszéltük párszor... remélem, hamar túl leszel ezeken a vizsgálatokon és már emlékezni sem fogsz a kellemetlenségekre.
Örülök, hogy már megint két kismamival is gyarapodtunk! ISTEN HOZOTT TITEKET! :):):):)
Na, megyek öltözni, mert ma "torkoskodunk" a haverokkal egy kicsit... :) Szép estét Mindenkinek!

Heni

Kép
szheni

Én még nem tudom a nemét,mert bújkál mint a fiam tette.Majd márc. végén megyünk 4D-re,és elvileg ott majd mutatja magát.Legalábbis remélem.Dodo a 31. héten mutatta,h milye van :D Viszont akkor 3szor kellett 4D-re menni,mert mindig takart valamit.Jó lenne most elsőre megtudni.

Kép

Kép
monyca

lidzsin, monyca üdv itt, jó hogy idetaláltatok :D

hány évesek vagytok, első baba, stb...mindent tudni akarunk :D

Kép
Kép
mniki84

Én 25 éves vagyok,és 2. baba,de egyiksem volt tervezve.Igazi szerelem babócák. :D 2 éve ismerem páromat,és neki van egy 7 éves lánya.
Nem tudok mit mondani magamról,ugyh ha vkinek kérdése van,szivesen válaszolok.

Kép

Kép
monyca

Heni: dehogy tanul u.úgy elfelejt beírni dolgokat :shock: , nem hiszem el, hogy ennyire nem lehet megjegyezni???

Monyca: üdv nálunk!

Csillag: én is örülök, hogy hazaértetek! a v.nőket le kell kakilni :lol: .

Megyek, összedobom már azt a madártejet. Most van kedvem, remélem jól is fog esni:)).
Vendég

Manó ment a privi a táblázathoz :) Bocsi lányok, megint széles lesz a sorom.

Amadea a halak tök jó ötlet :) Nyugtat, szép, és sokat kell gondozni, hogy szép is maradjon. Majd vegyél bele algaevő csigákat is pár darab elég, akkor sokáig szép lesz a víz, ritkábban kell takarítani. Nekem gyerekkoromban volt utoljára halam (Tudom, én minden féle fajta dögöt összeszedtem :D ) akkor mi felforraltuk, majd visszahűtöttük a vizet, mert nagyon klóros. De hogy most mi van fogalmam sincs. Mondjuk nekünk nagyobbacska volt az akvárium, volt szűrő, vízmelegítő, meg buborékoztató is. (Most az egyikben lakik az egyik hörcsögünk, a többi cuccot eladtam :( Pedig neked jól jöttek volna talán)

Mormota nagyon szép menyasszony voltál, és a ruhád is tök szupi. :) Te is eldugtad a pocidat. A mai sziesztát gondolom malacka is nagyon élvezte. Látom a túrógombóc most a sláger. Lehet én is csinálok jövő héten.

Tökmag azért lett a kutyuskám Erik, mert ugye kis harcias volt pici kora óta. Még cérnavékony volt a hangja, és képzeld el azon morogni. Mindig kiröhögtük. Erik a viking :D Egyébként mindenkinek köszönöm az együttérzést kutyival kapcsolatban. De Roddal kölcsönösen utálják egymást, és így muszáj volt döntenem. Roddal szerelemben és panelban, vagy Erikkel egyedül és kertes házban. Nehéz volt. :(

Zsu kinek a nyakát szorítsam? :D Mondjuk védőnőét? 4D előtt amit a lányok is írtak: csoki, kóla, hogy a pocakmanó felébredjen. Mellvizsgálatot azért csinál a doki, mert nekem már előtte is tőgyeim voltak, és a jobb oldali szalagom eléggé meg volt/van nyúlva. Nomeg hogy elég mirigyes-e. De hogy mire jó :D mondjuk a háziorvosom is fiatal 30-40-es pasi és szintén szeret letapizni.

Csillagtáncos neked miért kell toxoplazmát csináltatni? Bocsi, de nem emlékszem. :oops: Csak annak kell, akinek állatai főként macskája van. Tőlem annyit kérdeztek van-e valami jószág. Aztán meg azt, hogy malacok be vannak-e oltva. Mivel rögtön októberben oltattam őket, így nem kell csináltatnom.

Heni: jaj szegény kutyus, megértem milyen nehéz lehetett. Drága Bingóm most január elsején húnyt el végelgyengülésben szintén 16 és fél éves volt, ír szetter. :( Teljesen kikészültem idegileg (mondjuk én esetemben nem nehéz az anyós szerint idegbajos vagyok :D), úgy bőgtem mint a szamár, tiszta hisztériás roham jött rám. A tesóm adott be nyugtató injekciót nehogy baja legyen a babának. Pedig már voltak jelek, hogy elpusztul, de akkor is. Erik kutyus is nagyon megszenvedi, látszik rajta. Jó, hogy ti be tudtatok vállalni mégegy kutyát testvérnek.

Torkos csütörtök! Ej lányok nem szégyellitek magatokat? :D Megtömni a pocit, a picit meg kiszorítani? Nem mondta a védőnő, hogy vigyázzatok a súlyotokkal? :P

S végül de nem utolsó sorban! Sziííííííííííjjasztok új kismamik minálunk :D De jó, hogy egyre többen leszünk! :D
Vendég

Sziasztok!

Nekem nincs állatom - soha nem is volt, de toxaplazmózát csináltak. Ki is derült, hogy negatív, tehát még nem estem át a betegségen, ezért jobban kell vigyáznom (nyers hússal pl. - nagyon jól meg kell sütni, tatár kizárva), és most a 2. trimeszterben megismételték a vizsgálatot.
Szerintem ez is kórháza válogatja.

Új Kismamik, üdv itt!

Heni, miért írtad az ikeát? Kell valami? Esetleg a topiktalira?

Valamit még akartam írni...de elfelejtettem...ha eszembe jut leírom!

KépKép
KépKép
kfnoémi

Jaj tudom!
Megjelent a márciusi kismama, és most a MÁV kórház van benne!
Képzeljétek, nem lehet szülésznőt választani, tehát ez kipipálva. Az éves születésszám túl magas...marad az ügyeletes. Igazából remélem jófej lesz, de valahol örülök neki, hogy egy gonddal kevesebb. (mármint hogy ki legyen, stb.) Viszont a homeopátiás felkészülést így majd egyedül kell csinálnom, úgyhogy majd kérem a segítségeteket - de ez még ráér!

Majd holnap teszek fel fotót, megvettük Áron első fényképalbumát! Nagyon szép! Már tök jó ötleteim is vannak bele :)

KépKép
KépKép
kfnoémi

Hello Lányok!

Hú, annyira régen voltam, remélem, azért még visszafogadtok annak ellenére, hogy így elhanyagoltalak benneteket. :oops:

NAGYJÁBÓL visszaolvastam, az alaposságomból és perfekcionizmusomból az idő hiánya és a fürgén gépelő ujjaitok folyományaként gyarapodó oldalakat látva kissé lejjebb adtam.

Minden új tagot szeretettel üdvözlök!
Pocakfotók, kisrucik gyönyörűek!
Mormota! Nagyon szép menyasszony voltál!!!
Néhány téma, amire emlékszek:

Kutyák: negatív élményeket, ha nem haragszotok, nem olvastam el, mert mióta az eszemet tudom, így is rettegek az ebektől, pedig nem volt semmilyen negatív élményem. Ellenben Anyukámat megharapta a kutya, amikor velem terhes volt. :shock:
Szóval lehet, hogy magzati korból maradt a negatív élmény.

Kenetvétel, cicivizsgálat nekem még egyszer sem volt :shock:
Mondjuk szept. 2-án volt a rákszűrésem.

Folyt.köv.

Kép
ácica

Sziasztok!

Most jöttem meg jógáról, naggyon jó volt!! :)

Puszedli: mondasz valamit ezzel a három órával.. a felkelést- odaérést valahogy nem számoltam bele a terheléses vizsgálatba! Ááááá!!

Bvight: tuti látni fogtok mindent a bébiből- aztán tőled is kérünk ám képet! :wink:

Csillag: jó kis mizériád lesz ezekkel a vérvételekkel… :S

Noémi: milyen ez a svéd húsgolyó…? Még sosenem mertem kipróbálni. :)
Óó, akkor így más, neked ez a könyv egy ereklye!

Üdv Lidzsin + Monyca! :)

Anuk: én azt hiszem, hogy jól döntöttél Rod javára Erikkel szemben, még ha fáj is. :D
Ööö… a malacokat mi ellen kell beoltani??

Na ja, torkos csütörtök… :?
Párom ki tudja mikor ér haza emiatt! :(
Lehet hogy éppen Heniéket „eteti”? :D

Kép
tökmag79

Noémi: ez minden kórházra vonatkozik, vagy csak a MÁV- ra (védőnő- választás)?

Kép
tökmag79

Torna: én csinálom Rubint Réka: LÉgy bombajó kismama c. DVD.jét, szerintem nem megerőltető, bár a vinnyogását én sem bírom.
Már az elejétől fogva mindig csak azt a 20 percet csinálom, amit az adott trimeszterre szán.

Topiktali: sajnos én melózok márc.13-án este, úgyhogy nem tudok menni. Meg hát messze is vagytok :(
Sajnálom, jó lett volna benneteket személyesen is megismerni.

Hú, ne tudjátok meg, mekkorák a cicijeim, hamarosan feldobhatom őket a vállamra! :lol:
Prüntyinek még nem találtunk nevet: vacillálunk: Dominik/Martin/Benedek/Balázs/Alexander?
Az utóbbi napokban nem túl aktív a kis drága, lehet, ő is érzi a frontot. (Nekem iszonyúan fájt a fejem ma).

Egy kérdésem lenne lányok!
A lakógyűlésen kitalálták, hogy márc. 14-én padlás takarítás a lakótömbben. Aki nem vesz részt, pénzbírságot fizet. Na most a padláson ezek vannak: por, bűz, galambürülék és -tetem. Szerintem nekem nem kellene takarítanom ott, ugye?
Ha a férjem vállalja, ő "hazahozhat" bacikat? Mire ügyeljek, hogy nehogy fertőzést kapjon ő, vagy mi?
(Annyit tudok, hogy maszkot meg gumikesztyűt húznak majd, de én tartok az egésztől.)

Köszi a segítségeteket előre is! Mindenkinek puszi!

Kép
ácica

Hello csajok!

Nagyom mozgalmas napunk volt, anyukámmal Ikeáztunk, Decathlonoztunk, meg ebédeltünk a barátainkkal egy nagyot, meg délután oviztam, estére kész lettem, jól elfáradtam. De nagyon jó volt!

Noémi, melyikben voltatok? Mi a budaörsiben.

Heni, merre volt a hotel? Egyébként egy patak neve. Tetszik nagyon a fal, igazán egyedi! Tök ügyes vagy!

Mniki, ez kontakt ekcéma lesz, mondom én, Dr. Benta. Magától nem fog javulni, maszek doki? Nekem is van, viszket és fáj. De jön a tavasz, akkor mindig jobb, el is múlik nálam.

Pocak- és egyéb bőrviszketés: mosakodókenőcs!!! Gusztustalan, nehezen oldódó fehér krém, a kritikus helyekre tusfürdő helyett. Melegvízzel feloldani, bekenni, rajtahagyni, és nem kell nagyon leöblíteni. A bébit is evvel fogjuk fürdetni, szokjuk legalább. Gyógyszertári.

Szép álmokat!

Benta

Kép
benta

Bőrproblémákra nem igazán tudok okosat írni.
Ha tudnék, akkor a családot is kikezeltem volna eddig.
Na, megyek priviket olvasni, jó páran jeleztetek.
Meg előveszem a táblázatot, holnapra úgy is élesíteni kell.

Ja, üdv az újaknak, ha a táblázatba be szeretnétek kerülni, akkor sasoljátok meg a múlt pénteken felpakoltat, hogy miből is áll az egész, s priviben lökjétek hozzá nekem az adatokat.
Ja, s mert utóbb többször előfordult, hogy a privi nem ért el hozzám (postafiókom nincs teli, ez az ok kipipálva), ezért jelzik nekem szorgalmasan a lányok. Én meg vosszajelzek, hogy mit kaptam meg, hogy azt is tudják a feladók nyomon követni.

Kép
kissmanó

Szaisztok kismamik!

De irigylem azt, akinek kutyája van! Nekünk is volt 10, mind tacskó, persze nem egyszerre...de mindig történt valami :( és persze gyerekként minden haláleset megviselt...mígnem egyszer a szüleink letiltották, mert szerintük túlságosan kötődünk, és nehezen dolgoztuk fel, amikor kimúltak :( persze a legjobb emlékem, amikor az egyiknek kölyke született és egyszerre volt 3-4 kutyu :D

Toxoplazmát nekem is néztek már 3x, az lehet, ami Noéminél is, ha még nem volt akkor nem termelünk ellenanyagot?
Én a macskát messziről kerülöm, viszont nálunk van vagy 25 házigalamb, apósom úgy tartja őket, mint hajdan nagyanyám a csirkét...aztán meg is esszük. :? Eleinte nagyon idegenkedtem tőle, de végülis nem rossz.
Ácica, én még a férjemet se engedném fel arra a padlásra, nincs valami kedves szomszéd, aki kétszer dolgozna?

Nálunk tegnap volt Ikealátogatás, sajnos nem sok sikerrel, ugyanis minden matrac, meg ágybavaló cucc 60x120-as ágyra való, nekünk meg 70x140-es az ágyikó. Erre nem gondoltam, amikor vesszük, hogy nehezebb belevalót kapni. Néhány törülközővel, meg penekázó alátéttel távoztunk, ja , és minden békás lett, olyan cuki.

Apropó, ti vettetek már paplant, párnát? Az mindegy, mekkora méret, vagy igazodik a matracmérethez? Vagy a hálózsák elég? Azt is hallottam, hogy a párnát nem is szabad újszülött feje alá tenni, ez igaz?

A cicim nekem is elég "göcsörtös" :) és hosszúkás lett, mint az afrikai törzsi asszonyoknak :roll: Viszont amilyen bimbóvédőket is látok, biztos van 3-4 centi hosszú :roll: úgy hogy szopizik a baba?!? Vagy annyira ki fog nyúlni a cicink??

Mormota, álomszép volt a frizurád, én is ilyenről álmodom...lehet, hogy meg kellene növeszteni a hajam hozzá? :?: :)

Ti honnan tudjátok, hogy pont 100 napotok van hátra? Van olyan weboldal, ami kiszámolja? Én csak a heteket tudom...

Tegnap jól felbosszantottak a családügyi központban, lehet, nem kapom meg még a 6 hónap GYESt :cry: Hiába fizetem folyamatosan a rengeteg járulékot, ha van munkám, ha nincs, mivel magánvállalkozó vagyok. De nem dolgoztam heti 40 órát :evil: Mondjuk nem tudom, melyik tanár tanít heti 40 órában, de ezt itt nem sikerült elmagyaráznom. Mindegy, adtak egy másik időpontot, ha reklamálni akarok, szóval nemadomfel!!

Még egy utolsó, aztán eldugulok: tudtok-e egy olyan könyvet, amiben benne vannak a baba-gyermekbetegségek, mikor mit kell tenni, ha lázas, mikor kell orvost hívni stb. Jó lenne egyet magyarul beszereznem, de nem ismerem a kínálatot!

Köszi előre is a segítséget. Szép estét minden babónak és mamónak.
preta

Sziasztok!

Niki,
én is azt mondom, amit Benta, hogy ez ekcéma. Bőrdoki ad rá krémet, nekünk van itthon, mert Lidi kapott 2 hónapja, Nekem az használ. Győgyszertári akármi.
Ácica,
kesztyűt felvesz akkor az oké. Szerintem nem tud hazahozni semmit.
Mormota,
nagyon klasszak a képek. Szépek voltatok! :)
Puszedli,
hányingerre kaptam 1 tippet. Gyömbér. Főzz gyümiteát és tegyél bele 1 kis darabot megpucolva. Nekem bejött. Mondjuk még mindig nem vagyok teljesen jól.

ÜDV az új KISMAMIKNAK!
angi79

Preta!

A párnáról azt hallottam, hogy nagyon egészségtelen a babának, helyette egy tiszta textilpelus a feje alá! A paplant később magára húzhatja, ezért javasolják inkább a hálózsákot. Nekünk biztos az lesz.

Bimbóvédőről azt hallottam, hogy nem jó, mert gyulladást okozhat.
Hát nem tudom.

Nem hiszem, hogy bármely szomszédunk ilyen megértő lenne. Elég gázosak! A pénzbünti meg pont most nem hiányzik.

Ne add fel a gyessel kapcsolatban, hátha sikerül valamit kicsikarni!

Kép
ácica

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?