Szaisztok kismamik!
De irigylem azt, akinek kutyája van! Nekünk is volt 10, mind tacskó, persze nem egyszerre...de mindig történt valami
és persze gyerekként minden haláleset megviselt...mígnem egyszer a szüleink letiltották, mert szerintük túlságosan kötődünk, és nehezen dolgoztuk fel, amikor kimúltak
persze a legjobb emlékem, amikor az egyiknek kölyke született és egyszerre volt 3-4 kutyu
Toxoplazmát nekem is néztek már 3x, az lehet, ami Noéminél is, ha még nem volt akkor nem termelünk ellenanyagot?
Én a macskát messziről kerülöm, viszont nálunk van vagy 25 házigalamb, apósom úgy tartja őket, mint hajdan nagyanyám a csirkét...aztán meg is esszük.
Eleinte nagyon idegenkedtem tőle, de végülis nem rossz.
Ácica, én még a férjemet se engedném fel arra a padlásra, nincs valami kedves szomszéd, aki kétszer dolgozna?
Nálunk tegnap volt Ikealátogatás, sajnos nem sok sikerrel, ugyanis minden matrac, meg ágybavaló cucc 60x120-as ágyra való, nekünk meg 70x140-es az ágyikó. Erre nem gondoltam, amikor vesszük, hogy nehezebb belevalót kapni. Néhány törülközővel, meg penekázó alátéttel távoztunk, ja , és minden békás lett, olyan cuki.
Apropó, ti vettetek már paplant, párnát? Az mindegy, mekkora méret, vagy igazodik a matracmérethez? Vagy a hálózsák elég? Azt is hallottam, hogy a párnát nem is szabad újszülött feje alá tenni, ez igaz?
A cicim nekem is elég "göcsörtös"
és hosszúkás lett, mint az afrikai törzsi asszonyoknak
Viszont amilyen bimbóvédőket is látok, biztos van 3-4 centi hosszú
úgy hogy szopizik a baba?!? Vagy annyira ki fog nyúlni a cicink??
Mormota, álomszép volt a frizurád, én is ilyenről álmodom...lehet, hogy meg kellene növeszteni a hajam hozzá?
Ti honnan tudjátok, hogy pont 100 napotok van hátra? Van olyan weboldal, ami kiszámolja? Én csak a heteket tudom...
Tegnap jól felbosszantottak a családügyi központban, lehet, nem kapom meg még a 6 hónap GYESt
Hiába fizetem folyamatosan a rengeteg járulékot, ha van munkám, ha nincs, mivel magánvállalkozó vagyok. De nem dolgoztam heti 40 órát
Mondjuk nem tudom, melyik tanár tanít heti 40 órában, de ezt itt nem sikerült elmagyaráznom. Mindegy, adtak egy másik időpontot, ha reklamálni akarok, szóval nemadomfel!!
Még egy utolsó, aztán eldugulok: tudtok-e egy olyan könyvet, amiben benne vannak a baba-gyermekbetegségek, mikor mit kell tenni, ha lázas, mikor kell orvost hívni stb. Jó lenne egyet magyarul beszereznem, de nem ismerem a kínálatot!
Köszi előre is a segítséget. Szép estét minden babónak és mamónak.