Új privát üzeneted érkezett!

15 órára mennünk kell szerződést kötni, addigra össze kellene valahogy kaparni magam.
Hajat mosok, legalább az nézzen ki valahogy, de az arcommal, a szememmel nem tudok mit tenni, csak úgy jönnek a könnyeim, nem tudom kontrolálni.
Utálok így emberek közé menni.

Betti
Kép
betti0412

Betti

Ez nem lehet. Annyira sajnálom. :cry: :cry: :cry: Nem tudom abbahagyni a sirást. Ez borzasztó, rohadt szemét világ.......... annyira hittem. Én már nem hiszek semmiben, soha-soha. Amióta olvasok vissza itt sirok, a férjem is. Én nem tudok erőt küldeni most neked, pedig annyira szeretnék, de lehet most nem is tudnád befogadni.

Hasli

Miért nem irtad meg nekünk eddig. Ne tedd ezt velünk, ne titkold el ha fáj valami. Itt vagyunk Veled is, hogy segitsünk. :cry:

Lányok

Millió-millió ölelést küldök nektek.

Kép

Kép
melcsike70

Igazából az még jobb, hogy itt van bennem, még akkor is, ha már nem él, mint az, mikor holnap felébredek és már megint üres leszek és minez a két hónap csak a múlté lesz.

Isten most adj erőt, be kell mennem a klinikára, át az ultrahang folyosón, át a szivhangos labor előtt egészen a dokiig, arra vezet az út, utána vissza is kell jönni és felmenni a szülészetre a felvételis nővérhez majd, hogy megmutassa az ágyamat.
Várandós anyák tömkelege, síró csecsemő hangja.
Ebben a helyzetben ez kell még.....

Jobban félek ettől, hogy két napig folyamatosan szembesítenek a kudarcommal, mint magától a beavatkozástól. Ezt nem akarom lelkileg elviselni, miért nem lehet valami külön szoba, hely nekünk, távol mindentől?
Ennyire sokba kerülne?

Betti
Kép
betti0412

Betti

Pont ez jutott nekem is eszembe, hogy újra be a kismamák és a babák közé, újra végig kell csinálnod. Egyszerűen nem tudom felfogni,hogy mi történhetett, és miért? A férjeddel most nagyon nagy szükségetek lesz most egymás támogatására. Férjedtől ez annyira megható volt hogy olvastam, hogy két kicsikétek van. Nem értem miért nem lehet tényleg egy külön szoba, ahol nem kell még jobban belehalni a fájdalomba.

Kép

Kép
melcsike70

Betti

Hidd el ez nem a te kudarcod és Franciska sem. Te nem tehetsz róla ezt az egyet el kell hinned. Ne okold magad kérlek.

Kép

Kép
melcsike70

Betti!Kèrlek ne okold magad,nem tehetsz semmiröl!Egyszerüen ,csak boldog akartàl lenni,ès ez nem kudarc!Sajnos ezt a kurva vilàgot senki sem èrti... :evil: (enèzèst!)
Gondolatban mi is veled vagyunk!
Vendég

Betti!

Ölellek és tarts ki, kérlek!!!!!!!!!!!!!

Egész nap imádkozom érted, a Jóisten adjon erőt, hogy elviseld ami rád vár! :cry: :cry:
tünci28

Betti, nagyon sokat eszembe jutottatok éjszaka, sokszor felébredtem arra, hogy a kis lelked hogy bírhatja a szenvedést :cry:

Én is csak azt tudom mondani, amit Tünci, imádkozunk érted, és sok erőt kívánok.

Hasli, az is nagyon szörnyű, amit leírtál az ex pasival és a kicsikkel kapcsolatban. Az ilyen férfiak nem is emberek.
Vendég

Nagyon sajnálom. Csak a következő lépésre koncentrálj. Lesz erőd.
madamrekamé

Drága Betti!

Olvastam, hgy mi történt. Nagyon nagyon sajnálom. De ezek csak szavak, legszívesebben ismeretlenül is megölelnélek, hogy tudd mennyire együttérzek veled.
Egyszer már megírtam a történetem, egy méhen kivüli terhesség- ekkor el is búcsúztam az egyik petevezetékemtől és egy vetélés. Utána egy gyönyörű egészséges baba.

A méhen kivüli terhesség után, meginogtam, úgy éreztem néhány petefészekgyulladás és egy petevezetékkel már alig van esélyem a spontán teherbeesésre. Aztán a következő angyalkám az első adandó alkalommal megfogant. Sajnos Őt is elvesztettem. Két hónap pihenő után, megfogant Niki.
Hidd el Betti csodálatos nagycsaládos Anyuka leszel, aki ezerszer jobban megbecsül, minden gyerekeivel töltött percet, mint az aki nem élte át ezeket.

Pálcika: nem szeretnélek riogatni, nekem a felhelyezése nagyon fájt. Nem tart sokáig a fájdalom, inkább csak azt hiszem váratlan, nem lenne felkészülni rá. Utána, olyan görcsölés van, mint egy erős menszesznél. Nekem előtte való nap kora délután tették fel, éjszaka már nem fájt a hasam, csak délután görcsöltem. A műtét napján hazaengedtek, de jó pár napig annyira gyengének éreztem magam, hogy csak feküdtem. Persze a sok sírás is kimerített.

Betti! sok- sok erőt kívánok Neked a következő napokhoz, hetekhez. És kívánom, hogy a 3. babócád- mint nekem- egészségesen szülessen meg.

Puszi és egy ölelés.
bende

Még valami! a könyvesbolt nagyon jó ötlet. Nekem a párom vásárolt be, jókat választott és az itthon töltött másfél hétben semmi mást nem csináltam csak olvastam. Jó volt elmenekülni...
Utána meg a munkába temetkeztem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bende 2009.02.26 14:21-kor.
bende

2x küldte el:(
bende

Betti, Drága Betti! Most olvastam, mi történt. Istentől azt kérem, segítsen Benneteket, és csak sírok itt magamban. :cry:

Hasli! Ne szégyellj semmit, ez a topik arról szól, hogy mindent szégyenkezés nélkül elmondhassunk egymásnak.

goodfairy

Azt én sem értem, miért a szülészetre tesznek, hisz mikor én benn voltam 1 hónapig, akkor nem a szülészeten, hanem a harmadikon voltak elhelyezve a "megszakításos" anyukák. Bocsánat, nem tudom másként írni.

goodfairy

9 ágyas a szoba, egy kismama van bent, 3 abortuszos, meg mi ketten a pálcikások.
Eljöttem saját felelősségemre estig, meg összekaptam a nővérekkel a bunkó viselkedésük miatt.

Betti
Kép
betti0412

Betti, legalább volt annyi eszük, hogy ne a szülészetre tegyenek. Ja, igen a klinikán nekem is volt szerencsém jó pár bunkó nővérhez. Mikor császár után 12 órával feküdtem az őrzőben odajött egy nővér, mint egy katonatiszt leosztott a 2 szobatársammal együtt, hogy azonnal pakoljunk össze, mert professzori vizit lesz 10-kor. Mondom neki, nem kelhetek fel, erre közölte nem érdekli oldjam meg. :evil:

goodfairy

Én meg egy hisztis kiscsajjal voltam együtt, akinek egészséges kisbabája volt, és az volt a legnagyobb baja, hogy keljen fel az ágyból. Császár után. A többi kismamának is fájt, de akkor is próbálkoztak. Ja és egésznap átjáróház volt nála, még szoptatáskor is, holott tilos bemenni gyermekágyas szobába. HOzzám egyszer jött be a nővérem a szobába, mert akkor nem kelhettem fel és lecseszett az orvos. Egy hétig még kitakaródzni sem tudtam a rohadt melegben, mert egész nap tele volt a szobánk a rokonaival. Ja és a férje reggeltől estig ott ült mindennap. Meg az anyósa meg az öreganyja, meg az öreganyja kinja is. Ja és minden szoptatásnál csengetgetett, mert nem tudta hogy fogja a gyereket. Ja meg még nekem kellet vigasztalni, mert azon siránkozott, mi lesz vele otthon ha egyedül kell a gyereket ellátni. És már sokszor fárasztott, én meg lelkileg össze voltam törve.

Kép

Kép
melcsike70

Bende, a pálcikákat augusztusban én is megkaptam, azért félek tőle most annyira.

Meg attól, hogy minden rendben legyen.

Megyek letusolok és indulunk be, remélem gyorsan eltelik az éjszaka, holnap meg minden rendben lesz, majd holnap este, ha hazajöhettem jelentkezem.

Elég nehezen viselem, elég egy rossz szó, ugrok a nővéreknek is neki, pedig nem ők tehetnek róla.

Betti
Kép
betti0412

Betti! Gondolok rád, és szorítok neked, hogy a lehető legkisebb testi és lelki fájdalommal legyél túl a következő napokon!
Várunk vissza!
aarnika

Jo estèt lànyok!

Betti!Gondolatban veled vagyunk mindannyian!Bizom benne,hogy lessz mèg nekünk is babànk!
Vendég

Betti

Ha úgy érzed hogy valaki kell akivel tudsz párszót beszélni csörgess meg és visszahivlak. Jó? Holnap egész nap egyedül leszek. Gondolatban veled leszek én is. Talán nem is tudnék másra holnap gondolni. De ha úgy érzed akkor tényleg csörögj meg és visszahivlak. És ezt vedd komolyan.

Kép

Kép
melcsike70

Hasli

Legyen úgy!

Bár tőlem már a hit és a bizalom nagyon távol van. Nálam Bogival együtt a remény, a hit és a bizalom meghalt. :cry: Én azt gondolom ha pszihológushoz megyek sem tudja már nekem visszaadni.

DE TI NE ADJÁTOK FEL!!!!!!!!!!!!!!!!!! LÉGYSZIVES.

Kép

Kép
melcsike70

Betti nagyon sajnalom!

Kép
leda2002

Leda,mi újság, hogy vagytok,mesélj!
tünci28

Sziasztok!

Leda mi van veletek már nagyon régen voltál itt?

Kép

Kép
melcsike70

Nem vagytok? :(

Kép

Kép
melcsike70

Szia Melcsike, csak bekukkantottam, de már megyek is aludni.

Egész este szegény Bettinkre gondoltam, tényleg annyira jó lenne most odamenni és fogni a kezét :cry:

Puszi nektek, holnap majd jövök.

Betti, innen messziről is nagy ölelés neked
Vendég

Szia Boboka én egész nap csak Bettire gondoltam. :cry:

Én is megyek aludni, látom ma senki nem akar nagyon beszélgetni.

Kép

Kép
melcsike70

Nekem sincs igazàn beszélgetös kedvem.Ez a szomoru dolog ujbol megràzott engem is, és mintha ujra àtèlnèm èn is.Nagyon rossz igy ilyenkor mikor valakit baràtodnak tekintesz,de ha bajvan mègsem tudsz semmit sem tenni èrte... :( Remèlem Betti azèrt èrzi ès tudja ,hogy szeretettel gondolunk rà....Jo lenne ,ha legalàbb az èjszakàs növèrek normàlisak lennènek! :roll:

Lànyok!A mult-tal kapcsolatban:règen volt ,ès nagyon fäjdalmas volt sokàig tartott tul lèpni rajta....,-ezèrt nem is akartam ezt a sebet tèpegetni.Ràadàsul a szfehèrvàri korhàzban velem is ugy bàntak ,mint 1 a kutyàval ,ami szintèn megbolygatott stb...
Sokat szenvedtem ,de vège!(remèlem)Sok dolog volt van az èletemben ami àltal megtanultam màskènt làtni az èletet!
Voltam ,màr gyerekkènt sulyosan vese beteg 2 èvig,a nagymamàm temetèse,közben apu hol ivott hol nem.Meg is szöktem nèha otthonrol,öngyilkos is probàltam lenni ès mèg sorolhatnàm...!Sajnos!

Sok negativumot èrtem ,màr meg,de örök harcos vagyok!Hàla nèhàny könyvnek ès a kineziologusomnak nagyon sokat vàltoztam.Meg a közelemben megtapasztalt tragèdiàkbol is sajnos.
Mostmàr nem okolok senkit ès semmit a törtèntekèrt,mint ahogyan azt sokàig tettem.Mostmàr boldog vagyok ,hogy èlhetek,mostmàr a szimpla napsütès is kincset èr nekem!-,de sajnos ehhez sokat kellet szenvednem!
Elöre nèzek ès remèlek!Ettöl függetlenül mindennek meg van a maga gyàsza ,amit meg "kell" èlni! :cry:
Most pedig èn is veled gyàszolok Betti!

Nem is tudom mièrt irtam le ezeket,de valahogy muszàlynak èreztem.

Remèlem nem baj!?
Vendég

Jo èjszakàt nektek!

Anita! gondolom te mèg jössz!?
Mi ujsàg a picikkel?Jobban van ,màr a kis manod?
Vendég

Betti!

Nagyon sajnálom........... :cry: :cry: :cry:
Együtt érzek Veled, sok erőt kívánok Neked!
És ne add fel!!!!! Ez nagyon fontos!!!!!

Folyamatosan olvaslak Benneteket, csendben drukkolok Nektek,hogy az életetek olyan irányt vegyen amilyet szeretnétek.
Szomorúan olvastam a gondokat,sajna egyre nehezebb nekünk is....utálom, hogy lassan rettegés az életünk.....na nem akarok panaszkodni,majd csak túléljük valahogy :(

Kitartás!
beátab

Jó reggelt!

Délután hazamehet Betti, most csak sír szegény...szeretném csak átölelni amíg sír, bár tehetnénk érte valamit...

Hasli,jó sok mindenen keresztülmehettél..Az nagyon jó, ha a terhet le tudtad már tenni, ha nem cipeled magaddal egész életedben.Én is így éreztem sokszor, hogy nem feketítheti az egész hátralévő életemet be az első 20 évben szerzett élettapasztalat..próbálom azokból is kinyerni a jót..De azért erre sosem számítottam, bármi volt is, erre nem...

Bea, szia, nálatok mi újság?Gyerekek jól vannak, ugye?

KépKépKép
tünci28

Jó reggelt!

Hasli

Annyira sajnálom, te is átmentél akkor nagyon rossz dolgokon. :cry: De most már remélem csak jó jön neked is. Megérdemled te is nagyon.

Bea

Szia!

Olyan ijesztően hangzik amit irtál, hogy egy rettegés a életetek. Nem akarsz róla beszélni, hogy mi a baj? A család jól vagy ugye?

Kép

Kép
melcsike70

Szia Tünci

Látom ma te sem dolgozol. Annyira rossz a mai nap, még az eső is esik. Utálom ezt a 27-ét. Bogika is ma 6 hónapja lett angyalka.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike!

:cry: nagyon rossz kedvem van,bár itt legalább nem esik...ma kimegyünk a temetőbe, gyújtok sok mécsest és imádkozom minden gyermekünkért..
tünci28

Jó reggelt, Lányok!

Betti, drága nagy-nagy ölelést szeretnék most Neked adni. Nagyon sokat gondoltam/ok Rád.

Bea, mi a baj?

Tüncike, ha beszélsz Bettivel mond meg neki léci, hogy puszilom és ölelem.

Mi sajnos nem vagyunk jól, csak tegnap nem akartam írni, volt itt épp elég baj.

Manónak tüdőgyulladása van mandulagyulladással párosítva, nagyon beteg szegény, két napja szinte állandóan 39,5 a láza, az elmúlt két éjjel szinte semmit sem aludtunk, annyira köhög, majd megfullad. Ráadásul úgy néz ki nekem is az van, én is lázas vagyok, köhögök és nagyon fáj a hátam. :(

Majd jövök, ha tudok, puszi mindnekinek.

goodfairy

Én is gyújtottam már itthon. Azt hiszem ha Betti nem lenne olyan messze talán mind ott lennénk most vele. Én is annyira féltem.

Kép

Kép
melcsike70

Anita, ezzel nem ekll kórházba menni?Én nem értem a mostani orvosokat,..a bátyám 17 évesen két hétig kórházban volt tüdőgyulladással, majdnem meghalt..Most meg a pici gyerekeket(lásd Lyly Bencusát) elhessegetik súlyos betegséggel is...Nektek mit mondott a doki?Szegény Manóka...
tünci28

Jó tündér!

Édes kicsi Manónak azt kivánom gyógyuljon meg minél előbb. És te is legyél minél előbb jól. Vigyázz magatokra és pihenjetek sokat-sokat, hogy minél előbb jól legyetek.

Ezt nem hiszem el, hogy most megint mindenkinek igy összejön minden.

Tünci

Beszéltél ma Bettivel talán?

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike!

Igen, nagyon szeretne már hazamenni..nem kell ecsetelnem mennyire tapintatos a környezet.
tünci28

Tünci privi megy.

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Làtom voltatok sokan.

Anita! vigyàzzatok nagyon magatokra!Millio puszi a kis betegnek!

Pàrom ,màr tudja rendesen mozgatni a szàjàt ,de a neheze mèg hàtra van.Közben mind a ketten lebetegedtünk. :-( Remèlem a 4 oràs repülès nem tesz mèg rà jobban,mert akkor nagyon nem lessz jo.
Most pakolunk aztàn megyünk a reptèrre mèg ma be csekkelni,hogy holnap màr ne keljen reggel sorban àllni.

Megint integetek majd az angyalkàinknak.... :cry:

Betti!Elmesèltem a szomszèd nèninek ès a baràtnömnek mi törtènt veled.Ismeretlenül is sok eröt kivànnak ès imàtkoznak èrted is!
Mi is nagyon sokszor gondolunk ràd,semmi okosat nem tudok mondani,csak annyit kivànok,hogy legyen eröd vègig csinàlni az elkövetkezö idöszakot!

Bea!Remèlem nincs semmi komoly baj veletek!

Boboka!Meli!Tünci!Lyly!Vigyàzatok magatokra!
Èn màr nem jövök ,majd csak 12 nap mulva,de lehet ,hogy ràtok nèzek mèg!

Puszi nektek!
Vendég

Nagyon fogtok hiànyozni! :wink: :(
Vendég

Hasli

Ha még olvasod akkor legyetek jók, vigyázzatok magatokra, és próbálj meg egy kicsit kikapcsolni. Te is fogsz nekünk hiányozni.

Puszi neked.

Kép

Kép
melcsike70

Betti

ölellek így ismeretlenül is,sokat gondolok Rád.
Kívánom, hogy az életben ne érjen több viszontagság és végre magadhoz ölelhesd akire úgy vágytál...

Vera

Üdv, Vera
verácska

Sziasztok!

Én is gondoltam rá tegnap is, meg ma is, hogy jó lenne Bettit felhívni, de pl. én ilyen állapotban biztos nem szeretnék a kórházban beszélni, ezért is nem hívtam :cry:

Igen, jó lenne odamenni és megölelni :cry: :cry:

Jótündér, nektek mielőbbi jobbulást kívánok! És ha egy mód van rá akkor tényleg irány a kórház.

Haslikám, nektek meg nagyon jó nyaralást kívánok, remélem még olvasod :wink: Férjednek és neked is jobbulást, remélem hamar meggyógyultok.

Édes Lackókám ma 8 hónapja született :cry:
Vendég

Miért történik ennyi rossz velünk???? Én nem nagyon tudok mit írni, mert nincsenek szavaim, az érzéseimet pedig nem tudom szavakba önteni. Minden kavarog bennem.
Mintha elborítottunk volna egy dominósort, mindegy, ki kezdte, ez teljesen lényegtelen, de az első borította a többit... ÁLLÍTSUK MÁR MEG!!!! Kibírhatatlan, ami történik velünk, de tudom, úgyis kibírjuk, mert nekünk ez jutott.

Hasli,
phenjetek, töltődjetek, hozzátok vissza nekünk majd a boldogságot, a napsütést, a reményt...hiányozni fogsz, számoljuk majd a napokat.

Boboka,
gondolok rátok és minden drága, elvesztett kicsinkre...

Tünci,
kérlek, tartsd a lelket Bettiben!!! Nagyon várjuk ide!!! Mi már egy nagy család vagyunk itt.

Lányok, mondjátok, írjátok, mi a gond, nem jó ezt tartogatni.

Kép

Kép

Kép
lyly

lányok, ha semmi váratlan nem történt, akkor Betti már otthon van..

remélem kicsit tud aludni ,biztosan a végletekig kimerült, testileg,lelkileg..

Boboka :cry:
Jlentkezz, ha megjössz a dokitól!

Most nekünk nagyon erősnek kell lennünk,had legyen Betti gyenge...

Várunk Betti, ha tudsz,gyere.

Sok puszi mindenkinek,vigyázzatok magatokra.

KépKépKép
tünci28

Boboka

Eszembe volt, hogy Lackó ma 8 hónapja született. El sem tudnám felejteni, hiszen 27-e nekünk is hónap forduló. És most már Bettinek is. :cry:

Most én is kicsit Bogival voltam 15.55kor ment el ma fél éve. :cry:

Betti

Nagyon-nagyon sokat gondolok rád én is. Sokat? egész nap Rád gondolok. Én is azt tudom mondani, mint Tünci. Gyere minél előbb vissza hozzánk. Látod itt mindannyian együtt vagyunk és együtt várunk téged.

Lyly

Ez olyan szép gondolat, mint egy nagy család.

Kép

Kép
melcsike70

Hazaengedtek, akár hétfőn mehetek is dolgozni.

Reggel én voltam fél hétkor az első, 15 perc volt és után zsinorba még 7.-en, szállítottak minket, mint a vágóhídon a marhákat.
A műtősfiú meztelen fenékkel, véresen rakosgatta a nőket a szállító asztalról, méltóság semmi.
A nővér reggel beszólt, hogy haladjak átvenni a kórházi hállóinget, mert már mindenki itt van és csak "magára vár az egész csapat".
Hát én mentem lelkesen.....

Asztalra fel, lábak kikötözve, alsórész ki, infúzió be, jövés-menés, kérdések özöne, de az, hogy valaki csak annyit mondott volna, minden rendben lesz.....

Utána ébredés, és vegetálás.

A mellettem levő ágyon a kismama meg izgatottan várta, hogy végre délben megcsászározzák és kezébe foghassa a kis drágáját.

Délbe ki akartak zavarni enni, az ebédlőbe, de nem volt étvágyam odaülni a várandósok mellé.

Nagy vonalakban ennyi történt, bármerre mentem a kudarcom jött szembe, és ezt a szobát úgy kezelték, mint a leprásokat.
Mikor már felkelhettem, kimentem férjemhez a folyosóra, mert ő ugye nem jöhetett be a kórterembe, mikor véresen hozták a nőket, én sem szerettem volna, ha bent ül egy pasi, és előttem vitték el az átlátszó műanyag gyűjtődobozt, tele vérrel és úszó valamikkel. Utánanéztem, vajon az én gyermekem is abban van?

Most, hogy hogy vagyok nem tudnám leírni.
Semmit nem találok magamban, amiért érdemes lenne felkelni holnap, mikor felébredtem az altatásból az volt az első gondolatom, hogy legjobb lett volna, ha sosem ébredek fel.
Üres minden.

Betti
Kép
betti0412

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?