Új privát üzeneted érkezett!

Olga! Esküszöm nincs LAPTETŐM! :lol: :lol: :lol:
szilbee

Szilbee, laptetőd nincs, de egy kis protekciód biztos :wink: :lol:
Az első gondolatom az volt: hihi, megint Szilbee kezdi a lapot :lol:
Na, majd jövök, most dolgomra jobbra el....

Évi és
Kép
csongianya

Hát az éjszakánk nem volt túl pihentető... hála égnek megvirradt... Mivel (gondolom én) sokat aludt relatíve napközben Ketteske... éjszaka fél 12-től nem tom meddig karattyolt, negyed 3-kor szopizott, Bence 3-kor pisilt, ivott, Marci fél 5-kor kakilt, zavarta a cucc.. tisztába tétel, nyűgösködés... mellettem elaludt, de nem nyugodtan, 6-kor éhes pici-poci ... szopi... én utána felkeltem kakaót főzni, kávézni, ekkor még nyugi van és csend...

Én utálom, hogy a rendvédelmi szerveknek a herézésért extra nyugdíjkorhatár jár.... beleértve a sógoromat is... 34 éves és vagy az idén vagy jövőre kezdi a felmentését tölteni nyugdíj előtt... ezzel a témával eléggé felhúzható az idegrendszerem.

Bbj: a Te telószámaidat beírtam. Csak nem lesz mán nagy baj a csontjaiddal, izületeiddel... Fáin lesz a kandalló. Akkor ez most tartani fogja a hőt valameddig?

Dorka: közeli az "élmény", ezért gondoltam... és nem szemtelenkedésből, de még rosszabb lesz...

Annyit írtatok, hogy nem emléxem... majd még jövök...

Egyébként tegnap egészen estig kint voltunk, nagyon jó idő volt. Ovikából is motorral jött haza B., nem is kellett ringatni este. Na meg az étvágya is a régi :lol:

Kép

Kép
szolkata

Sziasztok!

Judit! De messze van még 17-e! Én is remélem, hogy semmi komoly! Bár porcvisszaépítésről még nem hallottam.
Épp kérdezni akartam, hogy ott egyébként is (a kandalló mögött) van a kémény? Gondolom, mert így logikus... Vagy hogy is van ez? :oops:
Nekem nem tünt fel a rend, de gyorsan visszalapoztam megnézni! :mrgreen:
Jól mondod május... június... óóó, csak nem államvizsgám és egyébb kellemes vizsgák várnak rám is?! Ááááá! Jó ez a február! :lol: Viszont a jövőheti 10 fok már itt lehetne! Komolyan mondom, én egész télen nem fáztam így, mint most az utolsó két-három hétben! Lehet már gyengül a szervezetem, vagy fene tudja.

Dorka! Hiányoztál ám! Hátha pár nap alatt túljutsz ezen a kis rosszulléten! Véleményedet csak írjad, tágítsd a mi látókörünket is! És ha vitázunk? Belefér, nem? Volt már párszor rá példa, még is itt vagyunk!
Ketteskével kapcsolatosan még annyit tennék hozzá, hogy nyilván a rokonoktól, barátoktól ketteske kapja majd a sok ajándékot, ugyhogy lehet nem ártana, ha egy-két kisebb dolgot Szabinak is vennétek akkora. De lehet ez hülyeség.

Megyünk ma farsangozni oviba! 8) Tényleg Judit! Letiéké meg volt már? Balázséknak nem tartanak, talán majd jövőre.

Mai poén: Kérdem a gondozónőt, hogy nem-e lenne gond, ha vinnék be Balázsnak egy saját fésűt (van ott egy tartóban jellel ellátott fésűk, de már olyan görbék a fogai -ki tudja hány éves-, hogy félek megkarcolom vele a kis fejbőrét). Azt mondja: Majd megkérdezi. :shock: No komment...

Na mindket is elért a gazdasági válság! Egyik bátyámat elküldték a munkahelyéről. Ennek kapcsán jut eszembe a múltkori téma virsli-párizsi ügyben, hogy tudok ám én is egy-két dolgot, 3 bátyám ott dolgozik/dolgozott a debreceni húsiparnál! :lol:

Kata! Tudom mostmár én vagyok a nyomorék, de még mindig nem jelenik meg a tábli:

Dátum: 2009. február 26., csütörtök, 08:18:29
Feladó: xxxxxxx Katalin
Címzett: xxxxxxx Olga
Tárgy: Re: tábli
Melléklet:

Üres a melléklet rész, nincs mire rákattintanom! Tudom én vagyok a nyomorék, mert a méretében is mutatja, hogy van ott valami: 116,1 K. Hát nem tudom...

Évi! Ma lesz nektek is a farsang, ugye? :D

Szilbee! Felettébb gyanús vagy te nekem! :lol: Köszi a Johannás süti receptet, lehet szombaton megkomponálom! Kata! ha még van belőle képet tehetnél róla! Bár már lehet későn szólok! :lol:

Olga

Kép
juhaszolga

Kata! jó kis éjszakai műszak... :? Pisti szokott éjjelenként segíteni? Nálunk be van osztva. Levente apjáé, Dávid az enyém. Kivéve ha nem éjjel előjövő betegségről van szó.

Táblit még mindig nem kaptam. :(

Betege hogy vannak???

Ja nem nehéz laptetőre kerülnöm minden reggel, mikor a délutáni műszak chatel! :lol:

Mi holnap farsangolunk! Levente felvette minap a jelmezét... talán van esély hogy pénteken is beöltözzön lovagnak! :roll:

Lépek vasalni...
szilbee

Szilbee: ha Marci pankrációzik éjszaka és már szopizott, akkor felajánlja, hogy sétálgat vele vagy elaltatja, szóval felkel. Bencéhez meg jellemzően akkor kel fel, ha beteg, egyébként úgy alszik, mint egy mormota, nem hallja, ha szól B., hogy pisilnie kell... Bocsi, elküldtem a táblit az előbb. Adminisztrációs hibát vétettem...

Olga: nem tudom, mi lehet a baj... Többiek megkapták csatoltan?

És kérnék visszajelzést, akitől még nem kaptam, mert a végleges verziót is küldeném szét majd.

Kép

Kép
szolkata

Sziasztok!

Olga, nem, a Csongiéknak holnap lesz a farsang :lol:

Hm, a mai helyzetről nekem is meg van a véleményem... de hogy ebből hogyan lehetne kilábalni...tartok tőle, senki nem isten, lesz még itt nagyobb baj is. Annyi összetevője van, és itthon a politikai elit (úgy összesen ahányan csak vannak, minden oldalról) már előre rontott a dolgokon. Ez már csak az i-re a pont :(

Katám, végigolvasni sok volt az éjszakádat... kitartás, lesz ez még jobb is!

Évi és
Kép
csongianya

Nóri 9700 g és 75 cm.

Egyébként minden rendben. 15 hós oltáskor találkozunk.

Éjszakák nálunk is "mozgalmasak"!

Andi

Kép
Kép
andii

A katonás témát azzal egészíteném ki (hirtelen felindultság után), hogy azoknak megértem a korai nyugdíjazását, akik tényleg stresszes és/vagy fizikai munkát végeznek. Például, akik külföldön háborús övezetben teljesítettek szolgálatot vagy a kommandósok (nem ismerem pontosan kik mit csinálnak...) vagy akik repülnek, ahová tényleg nagyfokú koncentráció szükséges éveken keresztül. Na.

Andii: küldtem a táblit! Az jó, ha minden rendben Nórival :wink:

Évi: Csongi mi lesz a farsangon? Ha írtad volna már csak nem figyeltem, bocsi :roll: :oops:

Kép

Kép
szolkata

Kata!
azt hiszem az a kevesebb, és nekem sem azzal van a bajom hanem a hereverekivere-vel.

Na megvolt a farsang, nagyon aranyosak, és ötletesek voltak. idén nálunk az indián volt a sláger, de volt közlekedési lámpánk, vitézünk, katicánk, két pillangónk, hercegnők is, sárga ! pókember, és ami a legédesebb volt, Nagy Feró baboskendővel (a kisfiúnak egyébként is hosszú a haja), még énekelt is!

csak egy pár kép Kép Gréti gésa

Kép

Kép

a kandalló jelen állapotában
Kép

Judit,
Kép
Kép
bbj

Olga!
te kérdezted, asszem, Letinek holnap lesz, ő csingilingnek öltözik, Niki jóvoltából.

Kata!
előre is köszi!

ilyen éjszaka hallod! még olvasni is tényleg sok!

Szilbee!
gyanús vagy te, hiába magyarázkodsz! :lol:

Anikó!
Doroti javul erősen?

És a többiek?

felizgattatok ezzel a sütivel, Olga a másik topikban volt róla kép, sé annyira guszta, hyog nagyon! lehet én is a hétvégén....

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szilbee!
igen a tágulás miatt mondta a doktornő, mert ez valami 2-2 centi mindkét oldalon, na nem mintha nem lennék már így is elég széles :?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit!
Remélhetőleg azért ettőlnem lesz komolyabb a dolog,habár én ehhez tényleg nem értek!
Kandalló nagyon szép,apának megmutatom este,írni is akartam privit hogy mennyi is volt de utána eszembe jutott hogy ti a tűzteret áron alul kaptátok meg,de azért elküldhetnéd! :wink:

Anikó!
Dorci???

Niki!(((((((((((()))))))))

Dorka!
Gondolom nem lehet könnyű!
Szabiról rég raktál képet!!!
Nevek terén végülis döntöttetek?

Kata!
Hát ezt tényleg rossz volt olvasni is!
Nálunk sem ébred fel Robi ha felkel Robika!

Kép

Kép
katlina

Tojáskrém recivel még adós voltam!
ÍM:Tojáskrém!
5-6 db főtt tojás, megpucolva és feldarabolva, 2 ek mustár, 2-3 ek puha vaj, 1 tk só és egy kis darált bors.

Egy keverőtálkába tesszük az alkatrészeket, és botmixerrel vagy robotgéppel pürésítjük. Ízesíthetjük egy kis piros paprikával, vagy zöld fűszerekkel, de simán is fincsi.

Kép

Kép
katlina

Judit! A kandalló nagyon látványosan alakul. :D

Úristen,,, Dávid iszonyat anyás. Szemmel tart.. menek is mielőtt nagyon felhergelné magát... :roll:
szilbee

Gésa jelemez nagyon jól sikerált,és igen a kandalló nagyon látványosan halad!

Kép

Kép
katlina

Naggyon jó Gréti gésaként! Kinek az ötlete volt?

Andi

Kép
Kép
andii

Van 1 percem...

Judit! Marha jó lett a jelmez!! Tök ötleteseket találtak ki a többiek is! 8)
szilbee

Andi!
enyém volt az ötlet, úyg jött, hogy a teszveszen elkezdtem nézegetni a jelmez címszót, sé találtam egy japán lény jelmezt, aztán erre kerestem gésát, és nagy viaskodás után, én nyertem meg.

késza kandallónk, egy hét múlva lehet begyújtani Kép

Judit,
Kép
Kép
bbj

Húúú ez k.va jól néz ki!!! :D
És milyen gyorsan megcsinálták... :shock: 8)

Teszek gyorsan egy linket a JELMEZ PRÓBÁNKRÓL... és robogok fürdetni!

Jóccakát!
szilbee

Szilbee!
nagyon állat! ez polifoam? látom apjuknak si előjött a jedi énje! :lol: akkorát röhögtem, bár most hallottam, hyog az egyik szolnoki oviban, nemcsak a gyerekeknek, hanem a szülőknek si be kell öltözniük! :shock:

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit, aranyos volt Gréti a gésa jelmezben :D Tényleg ötletes!
Hijjjj, defajinlett a kandalló! Szóljatok, ha eladó lesz a házatok :wink:
Szülőknek is beöltözés? :roll: Én nagyon szeretnék eccer dögös vámpírcsaj bőrbe bújni :mrgreen: Namajd a következő életemben.

Szilbee, Levente vitézes jelmeze is fajin! Apa kezében tutteros a mini pajzs :lol: Dávid is rákapott a lovagosdira? :D

Többnyire nekem sem a fizikai munkával van bajom (a ténylegesen, tartósan életveszélyes munkakörrel), hanem az irodából nyugdíjazott, "agyondolgoztatott, kizsigerelt öregemberekkel" :evil: Oszt ez a jellemzőbb. (És mint említettem, a nyugdíj mellett dolgoznak is. Szegények.)
Egyébként meg van még jópár olyan szakma, ahol szintén alaposan le tud amortizálódni az ember, mégis le vannak szarva. Nekem csak ennyi a bajom a kivételezéssel.

Judit
Kép

Kép
balwin

Judit: Nnnna ez a hereverekivere....bötűztem egy ideig. :mrgreen: :lol:

Nagyon csini volt a gésás jelmezben Gréti. Letis fotókat is várjuk ám! A kandalló is szuper. Húúú, de hosszú lenne nekem az az egy hét, ha az enyém lenne. Mármint begyújtásig. :wink:

Szilvi:Nagyon ötletes a lovag jelmez. :P Akkor beöltözik a Lovagod?

Dorka: Köszi előre is, szívesen veszem a privit játszóbölcsi témában. Ditke levizsgázott, ugyi?

Andi: Szuper paramétereitek vannak. 8) 8)

Balwin: Vámpírcsaj? :shock: :lol: Miért pont az?

Hiányzók jelentkezzenek!!

Szép estét!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2009.02.27 22:51-kor.
jaimee1

Erika! Levente se volt anyás. Annyira rossz volt, hogy ünnepnapokon foglalkozott csak velem... Mai napig apa a minden, de csak mert őt kevesebbett látta kicsiként is. Dávid meg beleszületett abba, hogy osztoznia kell rajtam... na meg Ő inkább hasonlít rám jellemében, nem csoda. (Én nagyon anyás voltam picinek...)
Szóval nem csinálsz semmit rosszul!!! csak tudja, hogy te MINDIG ott vagy neki! ;) Ha érted mire gondolok... :)

Judit! Hőtükörböl van. Apjuk tervezte, kivitelezte.. stb. Van hozzá lábszárvédő is meg ugye a csukja. Csak egyszerre nem akarta felvenni mind...

Jaja! Dávid is nagy hagyományörző! :lol: Ha megkaparintja a polifóm kardot, bárkit lekardoz. :lol:

Andi! Neked akartam még, hogy szép súlya van a kishölgynek! Na és a 75 cm... lehet magasabb mint Dávidom! :shock:

Dugóóó... most már tényleg!
szilbee

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2009.02.27 22:51-kor.
jaimee1

Judit!
vámpírcsaj? és ez hoyg jött? mi tetszik? a hosszú fekete bőrkabát? olyat én úgy, de úgy szeretnék. de alacsonyon nem mutat sehoyg sem, pedig a fogam si adott hozzá :lol:

Jaimee!
nálunk si apásabb Gréti, de Leti si rohan az ajtóhoz, ha meghallja, hogy apa jött. apaaaaaa! mint aki nem látta egy jó hétig.

Gréti csak ennyit mondott az éjszaka 3 órakkor benyitva: apa jössz? persze apa rögtön fogta a takaróját és vonult át. :lol: ezt hívják úgy, hogy szerelem.

Szilbee!
jaja, oylanra gondoltam, amit a radiátor mögé raknak! ötletes!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szép estét!

Ma extra kulturális -zenei élmény este volt: előbb Máténak gitár hangverseny, aztán Zséda koncert a húgommal. Most meg megyek aludni lassan, mintha rámtört volna a tavaszi fáradtság, olyan nyomi voltam-vagyok egész nap...

Holnap Máténak lesz farsang, nem nagyon akart beöltözni, aztán egy ilyen félig beöltözős változatban maradtunk: turista lesz térképpel hátizsákkal, távcsővel - melegítőben. Nem valami nagy ötlet, de jobb, mint a semmi... :roll:

Gréti, nagyon édes kis gésa volt! Egyszer a húgom öltöztettem be annak egy farsangon, kölcsönvette a piros köntösöm, a hajába meg kötőtűket tettünk, amúgy meg pont olyan porcelán a bőre. ,,

Jedi, hehehehe :lol: :lol: :lol:

Kandalló gyönyörű lett! Még szebb tán, mint a képen volt, anno.

Betegeknek gyors gyógyulást, anyukáknak meg kitartást!

Azt azért én is megfigyeltem, hogy bár apa a minden (szerintem mindenhol őt látják a kevesebbet a gyerekek, ill. szerintem igenis jó dolog, ha egy apára felnéznek, ha ő a hős, a megmentő, a biztos pont egy családban), azért ha baj van, ha megnyugtatás kell, az anyánál van meg.

Jaj, majdnem elfelejtettem! Megjött a levél, felvették Mátét a kisgimibe, hurrá! :lol: :lol: :lol:

Kata, én nagyon lógok Neked adatokkal, de olyan nyomi mindkét gép: a laptopon a net nem jön be, ez a dög meg 5 perc után kikapcsol, remélem, még ezt a hsz -t el tudom küldeni...

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Luci is asszem anyásabb fajta :roll: Jókat játszik Apával, ha Apa elmegy, kikíséri, ha megjön, látványosan örül neki, kettesben is nagyon jól elvannak, és Apa fürdeti, de pl. az alvás csak velem (egyelőre...), és ébredés után az Apja általában nem nézhet rá :lol: Meg ha kell valami, akkor hozzám jön. Ha elfáradt, hozzám bújik. Szal én vagyok a nagy, puha Anya :D

Jajj, nem is írome... sopánkodok itt a szívszálazás miatt, erre ma délelőtt a nagyinál kicsi jányunk olyan természetességgel kezdte szipkázni a dobozos üdítőt szívószállal, mintha mindig abból kapna inni :shock: Noezis kipipálva :wink:

Hátööö, én nagy vámpírrajongó vagyok 8) Könyv, film, bármi. A leggagyibb is :) Amikor még cseteltem, akkor is Vámpír volt a nickem. Asszem ezt a dolgot kétgyerekes anyukaként sem fogom már kinőni...

Szami, akkor mostmár hivatalosan is gratulálok Máténak :D

Farsang: asszem tegnapelőtt volt a tévében riport a Kamionosok és Kurvák "báljáról"... innen jutott eszembe :oops: , hogy pl. Csonginak még aktuális is lenne a kamionos jelmez :)

Judit
Kép

Kép
balwin

Jó reggelt!

Lovagi jelmez nagyon tetszik! Olyan ügyesek vagytok, nekem eszembe nem jutott volna ez az anyag! Három lovag is van egy családban. :)

Balwin: férjem is nagy vámpír rajongó. Mármint ezeket a filmeket nagyon szereti. Maja volt a pocakban amikor megnéztük a Penge 2-őt egy multiplex moziban. Azt hittem megszülök a végére olyan hangos volt! Csak azért nem vonultam ki mert több kismama is volt.

Judit: kandalló mesés! És hogy ilyen gyorsan elkészült, főleg szuper! Hátad, hogy van?

Szami: gratulálok Máténak!

Nálunk Nóri az apja szerelmese! Állandóan apu,apu és ő kapja a cuppanós puszikat is. Mármint az apja Nóritól. Apától én is kapok cuppanósat... :lol:

Andi

Kép
Kép
andii

Kata: nekem sem jelzi a mellékletet, pedig a levél nagyságában benne van. Nem értem. Megpróbálod majd még egyszer, ha akkor sem jön át, írok egy másik címet .

Andi

Kép
Kép
andii

Reggelt! ... szebbet mint a mienk...

Dávid kemény hisztivel kezdte a napot. Én csak lestem,... hogy most mi van. Felteszem a foga miatt van az egész. A hagyományos értelembe vett hisztihez Ő még fiatalka.
Jajj de fárasztó ez az időszak... és rossz hogy bármit teszek is neki nem könnyebb a fogzás... :roll: :(
Na meg itt van a front is. Ez még rátesz egy lapáttal.

Na befejezem a nyafit...

Jók legyetek! Hiányzók jelentkezzenek! A betegekről meg tessék végre helyzetjelenteni!!!!
szilbee

Bbj: jól sikerült nálatok is a farsang :lol: Gréti élvezte, hogy kifestetted az arcát? A kandallló is szép lett nagyon... csak nekem az jutott eszembe, hogy ha már olyan sokba került... legalább csinálhatták volna hosszabb ideig... hogy olyan "nagy" munkának tűnjön... persze az csak jó, hogy nem téblábolnak sokáig nálatok... csak pillanatok alatt kész és huss a pénz... na szóval érted... :roll: :roll: :lol:

Andii: elküldtem még egyszer, remélem megkapod.

Szamóca: gratula Máténak ... khm valahogy sejtettük :wink: De jó volt tegnap Nektek... ennyi zenét... imádom... meg Zséda mmmm

Nálunk mindkét fiú apás... Ő, mint egy félisten, amikor hazajön...

Ma itthon tartottam Bencét, mert megint kezdődött a szemén a kötőhártya... rutinosan adtam egy receptet (tartalék volt itthon) apának, és már kúra van... és rutinosan Marcinak is cseppentek... nehogy úgy járjunk, mint a múltkor. Hétfőn a kiscsoport megy vonatozni talán Abonyba szülőkkel... azon mindenképp részt kell vegyen B., ezért is inkább ma maradt itthon.

Anyámnak leadtam reggel a drótot, hogy ha akar, akkor jöjjön onokázni, mert B. is itthin van, így már valahol úton is van.. és persze majd főznek délelőtt "mama levest" (húsleves).

Kép

Kép
szolkata

Sziasztok!

De jó, nemcsak én vagyok nyomi, hanem Andii is! :lol: Bocsi Andii!

Na etgnap "nekünk" is megvolt a farsang az oviban. Alig bírtam Balázst betuszkolni a teremben, bár voltunk vagy százan. Szülök, nagyszülők, minf a két részről... Majdhogynem tapostuk egymást. Na mindegy. Ez egy ilyen buli. Fél órát bírt ki a fiam, sőt kevesebbett, evett sütit!, ivott gyümilét, aztán jöhettünk is haza! :mrgreen:

Judit! Nem hiszem el, hogy milyen gyorsan dolgoztak a kanadllósok! :shock: Azta! Nagyon szép lett! Reméljük jól fog szuperálni! Bár mért ne... :roll: Gésa jelmez nagyon szupi Grétin! Várjuk a fotókat Letiről is, márcsak azért, mert én nem tudom mi az, aminek beöltözik. Valami Walt Disney's tündér? :oops:

Szami! Gratu Máténak a felvételihez!
Zsédának van egy száma, ami nekem nagyon-nagyon-nagyon tetszik, a Hotel (vagy Motel)? :oops: De amíg várandós volt, nagyon nagy lett az arca, és mint személy már nem jön be nekem.

balwin Judit! Gratula Lucusnak a szívószálazáshoz! :wink:
Vámpírok nekem nem jönnek be... Én a romantikus vonalat képviselem. Néha, mikor egy-egy félős filmet megnézek, utánna mindig az jut eszembe, hogy vajon hány agysejtemet pusztítottam el izgulás közben. :roll: :oops:

Szilbee! Pöpec lett a jelmez! De ötletes, és ráadásul ti készítettétek! Levi mellett apa és Dév is jól nyomatta! :lol:
Hééé! Mi ez a Dév blog? :D Mindjárt megkuksizom, ha beenged.

Dorka! ?

Tegnap elfelejtettem: Szidjátok itt a katonákat, szegény Kati egy ideig biztos nem mer erre jönni.

Na még megkuksizom a sütiképet a másik topikban, hátha gyorsan rátalálok.

Képzeljétek, tegnap találkoztam egy ismerőssel, kórházban feküdtünk egy szobában, ő júliusban szült. És a fiánál és most a kislányánál is felmerült, hogy autista gyanúsak a gyerekek. Mindjárt 3 éves a kislány és még nem beszél, meg mondja, hogy nem veszi fel a szemkontaktust, meg furcsa dühkitörései vannak. Ráadásul mindkét gyereknél! A kisfiú is otthon van vele, mert a bölcsöde náluk (vidékiek) nem tud mit kezdeni a sajátos nevelési igényű gyerekkel. Majd idén, vagy talán jövőre már be tudja adni a fiát oviba.

Olga

Kép
juhaszolga

Olga! A 300. oldal előtt van pár oldallal asszem. Lucuska tett fel róla képet!

Kata! és hétfőn ti is mentek Bencével, vagy az hogy lesz?

Judit! Mi is a teszveszről lestük le a jelmezhez való anyagot. 8)

Olga! Levente se vette fel sokáááig a szemkontaktust... kb onnantól vette csak fel, hogy elkezdett ténylegesen beszélni. 3 éves kora után. Részben ezért is megyünk eeg-re.

Balwin! Naugye!!! :lol:
szilbee

Köszönjüka dicsérteket!

Szami!
Gartulálunk Máténak! várja már egyébként, hoyg majd a nagyok között...?

Mi volt Máté repertoárja? a szomszéd kisfiú is gitárra adta a fejét. én továbbra si maradoka zongoránál, bár a kandalló helyére terveztem, de átrakjuk a szembefalra.. (második 5 éves terv)

más, mint a képen, ott csak a formát akartam megmutatni, úgyhoyg lehet szebb is lett! :wink:

Judit!
na akkor nem sokáig váratott magára! megmondta Szilbee, hyog más kell oda! és tessék mamánál be is jött... na most aztán lehet vagonszám venni a szívószálat... nálunk is elmegy naponta 1-2.

puha anyához én is csatlakozom!

és a kamionos mibe öltözik be? baseballsapi, izompóló, szakáll? (mármint nekem bud spencer féle kamionosok jutnak eszembe, és csőrös, agyontetovált kamion, és sofőrje jut eszembe, de nekem az oylan frankó!) ne nem mintha ez a típus jönne be, de ez így kerek.

egy időben azt gondoltam pl hoyg a motoros rendőr az a leghelyesebb pasi, aztán egyszer pont láttam amikor az egyik leemelte a sisakját... na az a típus, akinek még bottal sem piszkálnám meg...

Kata!
mamaleves? ez jó!

és ki megy Bencével abonyba? vagy nem minden szülő megy, csak aki jobban ráér?

Ja, jó órabérbe nyomták!

Olga!
tényleg neked is van katonaidőd, az mekkora szorzóval számíta nyugdíjba?

kettő si egy családban? jaj istenem pedig ez a betegség nem mutat ilyen halmozódásokat!

csingiling a pán péteres sohaországi tündér, aki minden szerkezetet meg tud javítani iylen feltaláló tündér.

Andi!
nem si írtam, hyog miylen jó kis húsban van Nóri
:lol:

Judit,
Kép
Kép
bbj

Andi, éppen most is fáj, meg a combom végig. nem kértem a még két szurit, így is sokalltam a pénzt a röntgenleletezésért :?

azt mondta akkor lesz jó, ha már a lábujjam fáj, akkor távozika fájdalom. na most még a combomnál tartok, szóval messze még a vég.

na robogtam, Grétiéknek ma lesz a műsor, meg akarom nézni, 10-kor kezdődik. majd hozok fényképet

Judit,
Kép
Kép
bbj

Juditom! Nem Letiéknek lesz ma a műsor? :lol:
Most hagy ne keressem már elő a kupacból, de a tényleges 4 év 5 hónapból 5 év, vagy talán 5 év 2 hónap lett a szolgálati időm.

Szilbee! Mindjárt megkusizom a sütiképet, főleg hogy már írtad, hogy hol keressem.

Én is remélem, hogy ismerőséknél ez csak egy kis elmaradás, és nem autizmus. Borzasztó lenne.

Judit! Hogy is van ez? 5 év múlva áttetetitek a kanadllót a másik falra? :lol: Bocsesz... És te tudsz zongorázni? :shock:

Olga

Kép
juhaszolga

Olga: Kata üzenetét küld el v.kinek és az elküldött levelek között, ha megnyitod, már feladja a mellékletet! Nekem legalábbis így sikerült.

Egyébként hol vagytok?

Andi

Kép
Kép
andii

Andi! Én itthon! :lol: :lol: :lol: Köszi, megpróbálom.

Megpróbáltam! Sikerült! Nekem is van széééép szines táblim! :D
Az adatok részemről okésak Kata!

Olga

Kép
juhaszolga

Olga! nem, jól mondtam, délelőtt Grétiéknek volt. náluk minden ünnep egy hétig tart, sé ma volt az előadás. tegnap csak a felvonulás, kis műsorral. este 16 órakor lesz Letiéknek... sűrű.

nem a nemlétező zongora kerül át a másik falra, hát a tudok, már enyhe túlzás,a boci boci, talán még megy kánonba, de 8 évig zongoráztam, és néha hiányzik, meg amikor éneklek a kocsiban a kezemmel játszom is, persze csak a fődallamot... ez egy hülye szokás.

Szilbee!
képek?

letörölgettem, mennem kellene porszívózni, de nem akarok Letire rázendíteni, úgyis mindjárt kel.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Itten vagyok, mama haza ment, B.-t elaltatta, M. háromnegyed óra alatt kialudta magát, nézelődik.

Andii: akkor jó, ha végül is sikerált. Annyira aggódok, hogy az azért kavar be nálatok a mailem, mert vírusos vagyok, ha úgy lenne, ezer bocsi mindenkitől!!! Hogy van a torok gyuszid?

Bbj: áhááá az a tündér... most kaptuk a múlt héten a Pán Pétert dvd-n, de még nem néztük végig, azaz én csak távolról és másodperceket, de az a kistündér nagyon szép. Milyen volt a műsor? Képek?

A vonatozásról annyit tudok, hogy kérnek szülői segítséget. Majd ma délután bemegy Pisti és mindent megtud. Na meg este (ha már itt tartunk) elviszi B.-t Subiczhoz vissza, mert változatlanul nem hall.

Niki: hogy vagytok? Dorka? Apa?

Olga: ezek a "más" gyerekek csak először, a tudatosuláskor váltanak ki a szülőkben keserűséget, dühöt, tehetetlenséget... , de hamar ez átvált a mihamarabbi segítés ösztönébe... Mit sütsz hétvégén? Én a Jaimee-féle barackos túrótortát. Tesód haja hullik még? Nálam a tetőfokára hágott... ömlik... mindenfelé a lakásban ... egész nap szedem.

Balwin Judit: akkor ez is megoldódott... :lol: Vámpír... :roll: irtózom, nem bírom.

Szilbee: jaj, hát lovagos fényképek... nagyon aranyosak a pasijaid :lol: Apa ilyen harcosos típus? Az ilyet úgy tudják élvezni a gyerkőcök. Nálunk a birkózás megy ...apával, M. nézi és nagyokat kurjongat nekik.

Holnap akkor bábjáték a megyei könyvtárban, vasárnap megajátszóház a főiskolai csarnokban és a campusban gasztronómiai kiállítás (méz különlegességek is lesznek tán). És a jövő héten szombaton ( ha jól emléxem) légvárvilág ismét a Széchenyi G. tornatermében.

Kép

Kép
szolkata

Kata! Holnap mi is ott leszünk a könyvtárban! ;)

Judit! Milyen képek?

Na menek.. még a farsang előtt el kell ugranom a bankba meg a dm-be.

Pussz!
szilbee

Videót csináltam hirtelen felindulásból, azt meg majd elinnél megérdeklődöm, hogy hogyan kis kell közkinccsé tenni, most úgyis benne van a jóasszony!

na vasárnap sztem mi is megyünk, Olga még egyszer linkeld már, hoyg hol, mikor lesz? vagy Kata te is lökheted, ha megvan!
ja már régen akartam írni, de ma aktuális is volt, töltött kápit vettem ki a fagyóból. Olga! a barátnőm anyukája szabolcsi, és amióta náluk ettem paradicsomos rántásos kápit, azóta csak oylat csinálunk, de már anyósomat is rászokattam! :twisted:

Judit,
Kép
Kép
bbj

a még most lesz farsang? na én meg a tiétekre hittem, hyog délelőtt volt

Judit,
Kép
Kép
bbj

Katlina: mikor kezdődik Neked a tanfolyam akkor...?

Anikó: megen hol vagy? Doroti?

Dorka: gyere, írj Te is, panaszkodjál... én is sokat nyavalyogtam... nem csak a végén.... én folyamatosan... és?! Nem muszáj (tudom, száj... :lol: ) mindenkinek átszellemülve élvezni a terhességet... én utáltam..., de a kölkök meg nagyon tutik :lol:

Fanna: hogy-é vagytok? Nimi bírja egészségileg a bölcsit?

Rami: sikerül a bölcsit, munkád és a háztartást szinkronba hozni?

Andii: beadminisztráltalak, köszi. Majd ha már mindenki úgy érzi, hogy küldte a hiányokat, újra körbe küldöm.

Szamóca: javítottam, beírtam.

Olga: ok, köszi.

Kép

Kép
szolkata

www.megajatszohaz.hu

Onnan kimásolva..., de ott képek is vannak:

Március 1, Vasárnap, Szolnok, Főiskolai (Olaj) Sportcsarnok
Igazi nagy dobásra készülünk ezúttal Szolnokon, ahol minden nagy attrakciónkat bevetjük.
A Főiskola tornaterme ezen a napon egy hatalmas játszóházzá alakul. Lesznek különböző felfújható játékok, melyek nagyon különleges élményt biztosítanak a gyermekek számára valamint csúszdák, akadálypályák, légvárak, szúmó.

Mindenkit, tehát a szülőket is várjuk a 3 Dimenziós Mozivetítésre, ahol speciális szemüveg segítségével fantasztikus térhatású filmeket fogunk vetíteni. A gyermekek és felnőttek számára egyaránt érdekes, térhatású filmek kb 8 percesek, folyamatosan fogjuk őket vetíteni. Egyszerre kb. 30 néző tudja megnézni. Aki még nem látott ilyet annak itt a remek lehetőség...

Az ötévnél fiatalabb gyerekek egy speciálisan nekik kialakított területen, fokozottan biztonságos környezetben játszhatnak.

A nap folyamán három alkalommal bűvészőadást is szervezünk. Fellép Óz a Nagyvarázsló, aki élő díszállataival remek hangulatot tud a színpadra varázsolni. A gyerekek emellett egy kis ízelítőt is kapnak a cirkuszi hangulatból.

Az előadásokat 11.00-kor, 13.30-kor és 16 órakor kezdjük. Érdemes úgy időzíteni a látogatásukat, hogy egy ilyen előadást meg tudjanak nézni. A játszóház teljes ideje alatt lehetőség lesz kézműves asztalnál "alkotni". Ezenkívül arcfestés, lufifigurák hajtogatása, bűvész kellékek vására, bűvésztrükkök tanulása szerepel a programban.

Számos különleges légvár lesz a teremben. Ezek egyedi, máshol nem látható maximális biztonságot és amellett felhőtlen játékot garantálnak. Mindenütt nagy kedvenc az óriás Szöcske nevű új légvárunk:

Remek, egyedi, máshol nem látható játékok találhatók a MEGA Játszóházban. Reményeink szerint mindenki nagy örömére. Speciálisan arra készültek, hogy sok-sok gyereknek nyújtsanak hosszú ideig játék-élményt. A bátrabbak kipróbálhatják az óriás csúszdánkat:

Nagy népszerűségnek örvend a Bobó-Car pályánk.

Ja, hogy még nem tudják mi is az a Bobo-Car? Nem baj nálunk megtudhatják: egy zseniális kis járgány, mely a kormány ügyes mozgatásával halad előre vagy hátra. A teherbírása 120 kg, tehát a felnőttek is gond nélkül használhatják.

Ezenkívül számos más játékkal várjuk a gyerekeket. A Happy Dragon nevű légvárunk több mint 100 nm-es, 6 csúszdával, mozgó elemekkel, alagutakkal vár minden érdeklődőt.

A tornaterem területére csak lapos talpú cipőben lehet belépni.

Mindenkit szeretettel várunk.

Kép

Kép
szolkata

így fürdenek:

Kép

Kép

Kép
szolkata

Gréti próbálta most bobocart békéscsabán, nagyon jó, csak bele kell jönni, 12,500 volt a legolcsóbb, nem idei(tavalyi) modell...a többi 14000 körül. végülis egynek.... és akár tesók egyzserre is ráülhetnek, csak abból lehet veszekedés, ki üljön előre. :lol:

Judit,
Kép
Kép
bbj

Kata! de jó!!!!

Judit,
Kép
Kép
bbj

hali,

mi is megvagyunk, csak nagyon elfáradok estére, aztán csak olvasok... de nem írok....

Lányok, egy fontos, és elé sürgős kérdésem lenne: barátnőm ma reggel 35. héten megszülte a kisfiát, majdnem 2,5 kg, 48 cm, de inkubátorban van, és nem is veheti ki onnan, fél percre sem. De egészséges, szép baba, csak kicsit korán bújt ki.
SEMMI, de semmi segítséget nem kapott még ahhoz, hogy mi legyen a szoptatással, mikor teheti mellre, stb. Én meg hülyeséget nem akarok neki mondani, mit tanácsoltok? Kezdjen el mellszívóval fejni, hogy egyáltalán valamelyest beinduljon a tejtermelés? Erősködjön-e, hogy a lefejt anyatejet kapja a pici? Mert tudom, hogy a világon a legjobb ez lenne neki, de állítólag majd 1-2 ml tápszert fog majd kapni a baba...
Egyáltalán lehet-e mellszívót bevinni? Vagy hoyg van ez? Oylan fontos lenne, hoyga teje is belövelljen, meg a pici is hozzájusson.
Köszi előre is!

Kép
Kép
dorkáék

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?