Sziasztok!
Judit! De messze van még 17-e! Én is remélem, hogy semmi komoly! Bár porcvisszaépítésről még nem hallottam.
Épp kérdezni akartam, hogy ott egyébként is (a kandalló mögött) van a kémény? Gondolom, mert így logikus... Vagy hogy is van ez?
Nekem nem tünt fel a rend, de gyorsan visszalapoztam megnézni!
Jól mondod május... június... óóó, csak nem államvizsgám és egyébb kellemes vizsgák várnak rám is?! Ááááá! Jó ez a február!
Viszont a jövőheti 10 fok már itt lehetne! Komolyan mondom, én egész télen nem fáztam így, mint most az utolsó két-három hétben! Lehet már gyengül a szervezetem, vagy fene tudja.
Dorka! Hiányoztál ám! Hátha pár nap alatt túljutsz ezen a kis rosszulléten! Véleményedet csak írjad, tágítsd a mi látókörünket is! És ha vitázunk? Belefér, nem? Volt már párszor rá példa, még is itt vagyunk!
Ketteskével kapcsolatosan még annyit tennék hozzá, hogy nyilván a rokonoktól, barátoktól ketteske kapja majd a sok ajándékot, ugyhogy lehet nem ártana, ha egy-két kisebb dolgot Szabinak is vennétek akkora. De lehet ez hülyeség.
Megyünk ma farsangozni oviba!
Tényleg Judit! Letiéké meg volt már? Balázséknak nem tartanak, talán majd jövőre.
Mai poén: Kérdem a gondozónőt, hogy nem-e lenne gond, ha vinnék be Balázsnak egy saját fésűt (van ott egy tartóban jellel ellátott fésűk, de már olyan görbék a fogai -ki tudja hány éves-, hogy félek megkarcolom vele a kis fejbőrét). Azt mondja: Majd megkérdezi.
No komment...
Na mindket is elért a gazdasági válság! Egyik bátyámat elküldték a munkahelyéről. Ennek kapcsán jut eszembe a múltkori téma virsli-párizsi ügyben, hogy tudok ám én is egy-két dolgot, 3 bátyám ott dolgozik/dolgozott a debreceni húsiparnál!
Kata! Tudom mostmár én vagyok a nyomorék, de még mindig nem jelenik meg a tábli:
Dátum: 2009. február 26., csütörtök, 08:18:29
Feladó: xxxxxxx Katalin
Címzett: xxxxxxx Olga
Tárgy: Re: tábli
Melléklet:
Üres a melléklet rész, nincs mire rákattintanom! Tudom én vagyok a nyomorék, mert a méretében is mutatja, hogy van ott valami: 116,1 K. Hát nem tudom...
Évi! Ma lesz nektek is a farsang, ugye?
Szilbee! Felettébb gyanús vagy te nekem!
Köszi a Johannás süti receptet, lehet szombaton megkomponálom! Kata! ha még van belőle képet tehetnél róla! Bár már lehet későn szólok!