Sziasztok, szép napot mindenkinek!
Lánának boldog hófordulót!
kike: sajnálom a betegséget.
Nem lehet, hogy a korébbi antibiotikumos kúra nagyon legyengítette Domcsi szervezetét, és azért kapott el újra valami nyavaját? Igaza van a többieknek, sajnos nem tudjuk megvédeni a babókat minden bajtól, hiába is szeretnénk.
Vercsi eredményeire nagyon kíváncsiak vagyunk!
Marcsi: Anyukádhoz kitartás! Én mondjuk Vikivel ellentétben azt javasolnám, ha nagyon az idegeidre megy, nyugodtan de határozottan igazítsd el, hogy nem ő az egyedüli, akinek gondjai vannak a világon.
(Különben nagy erőfeszítésedbe fog telni, hogy egy idő után fel ne robbanj.)
Viki: Lackód mit csinál éppen? TV állvány bírja a megpróbáltatásokat?
akata: Örülök, hogy jobban vagytok, maradjon is így!
Adélnak jó rosszalkodást mára!
Azért néztek még lakásokat, vagy ezen a legutóbbin rágódtok egy kicsit?
kryss: Aranyos Leád, tényleg jó húsban van!
Alvást illetően azt hiszem azt lehet elmondani, mint a legtöbb gyerekneveléssel kapcsolatos kérdésben; mindenkinek megvan a saját maga által elfogadott legjobb módszere, és igyekszik minden anya a gyerekének a legjobbat megadni. Hogy ezt különböző módon tesszük, az nem jelenti azt, hogy valaki jobb vagy rosszabb anya lenne, egyszerűen másképp látjuk jónak, helyesnek a dolgokat.
vkata: Dórid mit csinál éppen? Hogy halad a lakás felforgatásával?
Esetleg kaphatunk róla képet?
Alvás tekintetében veled értek a legjobban egyet, minden gondolatodat osztom!!! Akár én is írhattam volna, de te megelőztél.
(Nálunk sem tud Lea köztünk aludni már jóideje, ha esetleg egy-egy durván vacakabb éjjel - kb 2 havonta - odaviszem magunkhoz éjjel, azt hiszi, valami játékidő van, kitágulnak a szemei és ficánkol örömében, hogy buli van. Ha kiviszem a szobájából, nála az egyelő azzal, hogy fel lehet ébredni. )
Orsi: Jó ötlet, hogy valaki kicsit kapja rendbe a kecót, mielőtt ott aludnátok. Úgy érzem a mondataidból, hogy te is így lennél nyugodtabb...
(Lehet, hülyeséget kérdezek, de ha olcsón akarod megúszni, nem lehetne borotvával elintézni a dolgot? Én a lábaimat, hónaljamat és intimebb tájaimat mindig borotválom, nem is tudnám elképzelni, hogy oda kozmetikus nyulkáljon. )
Tami: A szőnyeg miatt ne legyen rossz kedved, szükségetek volt rá és jó áron vettétek!
Kriszta: Párodat fenéken kellene billenteni! Mi az, hogy az egész napos munka után ehez meg ahoz nincs kedve???? Na én az ilyen megjegyzésekre egybből ugrok! Mint ha mi valami láblógató nyaraláson lennénk naphosszat!!! Te meg 24 órázol már hónapok óta, ezt jó lenne, ha kicsit átgondolná...
(A jószokását viszont megőrízheti!
)
Linda: Nekünk is 2 hónap fog eltelni a prevenárok között.
csugi: Máté nagyon ügyes!