Új privát üzeneted érkezett!

Ágica, Szonjácska most bent van a kórházban? Vénásan kap antibiotikumot? Mert akkor egy-két nap és jobban lesz! Hajrá Drága! Írj ha valamit segíthetek ( a korazsülöttön ismerek orvost...)

Mav, szerintem 20 cm-ből nem elsz semmi baj! Viszont valamit kellene csinálni azzl a szintkülönbséggel, mert tuti lesz még ilyen különben...Apa segít?

Orsi, nem fog éhenhalni, nyugi! Próbálj sok lédús gyümlcsöt adni neki! ( őszibarack, alma). Sinlacban is van fehérje.

Éttermeseknek jó szórakozást!

Most mondta a barátosném, hogy létezik a Milupának tejmentes gríze- Miluvit.

Ha nem lesz ma láz, mi is kimegyünk holnap....Nagyon hiányzik a levegő nekem is, de Adélnak is...

Mi egy takaróval, de nem összebújva általánban :wink:...Azért jó...Szerintem Adélomnek se lesz semmi baja a külön szobából.. Anyukám velünk ( jó hogy ikrek) szerintem néha igazi ridegtartást csinált ( pl hagyott minket az ágyban sírni) és mégse lettem lelkisérült. ( illetve vannak nyílván sérüléseim, de az a válásuk időszakában keletkezett)...

Kép
andkata
 
 


Ági
Nagyon sajnálom Szonit! Jobbulást neki!!! Nagyon drukkolok hogy Nándi ne kapja el! Ne sírj drága, minden rendben lesz!!! Már nincs látogatási tilalom a kórházban? Remélem hamar rendbejön minden! +++++++++
Vendég
 


Sziasztok, szép napot mindenkinek!

Lánának boldog hófordulót!

kike: sajnálom a betegséget. :( Nem lehet, hogy a korébbi antibiotikumos kúra nagyon legyengítette Domcsi szervezetét, és azért kapott el újra valami nyavaját? Igaza van a többieknek, sajnos nem tudjuk megvédeni a babókat minden bajtól, hiába is szeretnénk.
Vercsi eredményeire nagyon kíváncsiak vagyunk! :wink:

Marcsi: Anyukádhoz kitartás! Én mondjuk Vikivel ellentétben azt javasolnám, ha nagyon az idegeidre megy, nyugodtan de határozottan igazítsd el, hogy nem ő az egyedüli, akinek gondjai vannak a világon. :wink: (Különben nagy erőfeszítésedbe fog telni, hogy egy idő után fel ne robbanj.)

Viki: Lackód mit csinál éppen? TV állvány bírja a megpróbáltatásokat? :lol:

akata: Örülök, hogy jobban vagytok, maradjon is így! :) Adélnak jó rosszalkodást mára! :lol:
Azért néztek még lakásokat, vagy ezen a legutóbbin rágódtok egy kicsit?

kryss: Aranyos Leád, tényleg jó húsban van! :D
Alvást illetően azt hiszem azt lehet elmondani, mint a legtöbb gyerekneveléssel kapcsolatos kérdésben; mindenkinek megvan a saját maga által elfogadott legjobb módszere, és igyekszik minden anya a gyerekének a legjobbat megadni. Hogy ezt különböző módon tesszük, az nem jelenti azt, hogy valaki jobb vagy rosszabb anya lenne, egyszerűen másképp látjuk jónak, helyesnek a dolgokat.

vkata: Dórid mit csinál éppen? Hogy halad a lakás felforgatásával? :lol: Esetleg kaphatunk róla képet?
Alvás tekintetében veled értek a legjobban egyet, minden gondolatodat osztom!!! Akár én is írhattam volna, de te megelőztél. :) (Nálunk sem tud Lea köztünk aludni már jóideje, ha esetleg egy-egy durván vacakabb éjjel - kb 2 havonta - odaviszem magunkhoz éjjel, azt hiszi, valami játékidő van, kitágulnak a szemei és ficánkol örömében, hogy buli van. :roll: Ha kiviszem a szobájából, nála az egyelő azzal, hogy fel lehet ébredni. :lol: )

Orsi: Jó ötlet, hogy valaki kicsit kapja rendbe a kecót, mielőtt ott aludnátok. Úgy érzem a mondataidból, hogy te is így lennél nyugodtabb...
(Lehet, hülyeséget kérdezek, de ha olcsón akarod megúszni, nem lehetne borotvával elintézni a dolgot? :oops: Én a lábaimat, hónaljamat és intimebb tájaimat mindig borotválom, nem is tudnám elképzelni, hogy oda kozmetikus nyulkáljon. :lol: )

Tami: A szőnyeg miatt ne legyen rossz kedved, szükségetek volt rá és jó áron vettétek!

Kriszta: Párodat fenéken kellene billenteni! Mi az, hogy az egész napos munka után ehez meg ahoz nincs kedve???? Na én az ilyen megjegyzésekre egybből ugrok! Mint ha mi valami láblógató nyaraláson lennénk naphosszat!!! Te meg 24 órázol már hónapok óta, ezt jó lenne, ha kicsit átgondolná... :twisted: (A jószokását viszont megőrízheti! :D )

Linda: Nekünk is 2 hónap fog eltelni a prevenárok között.

csugi: Máté nagyon ügyes!
fmarti
 
 

 
 

Ági! Sajnálom szegény Szonját! Gyógyuljon meg hamar! Tényleg jó lenne, ha lenne mellette valaki a kórházban. Ha Nándinak nincs komoly baja, én a helyedben bent lennék Szonjával. Mondjuk nem tudom mennyire szopizik, vagy eszik-e mást, de ha megoldható, szerintem Szonjának nagyobb szüksége van rád!

Lizy nagyon cuki és tényleg nagyobbnak látszik.

Kép
szly27
 
 


Nekem meg tegnap gallyra ment a jobb első gumim. Kedden a Dechatlonból hazajövet belementem egy nagy kátyúba (nem látszott a hótól), akkor azt hittem, hogy nem történt baj. Erre tegnap indultam Zsuzsiért a suliba, elmentem a sarokig, akkor érzeztem, hogy baj van, nagy nehezen kb. 10-zel hazajöttem, és láttam, hogy mi a helyzet, de még mindig nem gondoltam volna, hogy ekkora a gáz. Este Szabolcs feltette a pótkereket ma levitte a másikat a gumishoz, és kiderült, hogy nem lehet megcsinálni :? Remek.

Kép
Kép
patr
 
 


Szilvi!
Vasárnap méglegelés, akkor majd kiderül h mennyi az annyi.
20150601134430
 
 


Werám!
Már a piacról írtál? :lol:
20150601134430
 
 


Márti, vasárnap ha sikerül megnézem ( mert Zoli már az USA-ban lesz)a barátnőm épitész mamaájával. Mondjuk őa csúsztatott zsalu építésre húzgálta a száját...Valakinek tapasztalat?

Kép
andkata
 
 


Zoli vitte be, és Szonjával van, de képzeljétek, hogy neki kellett reggel hűtőfürdőztetni Szonját :shock: , és persze engem hívott fel, hogy hogy is kell ezt :shock: mondtam neki, hogy kérdezze meg, ha nem tud valamit, azért vannak ott a nővérek!
Anyukám most ment be hozzájuk, hogy majd segít (bár Zoli szerint nem kell segíteni nekik - a fene a hülye büszke férfiakba). Hát remélem, meggyógyítják Szonjácskát.
Nándika meg nem tudja kiköhgni, ami benne hörög, és nagyon csúnyán hangzik, de igazából jókedvű, játszik, bár nem annyira energikus, mint szokott.
Szoptatom, szoptatom, sőt, egy kicsit inhaláltunk is kamillateával, és most köhögött is néhány rendeset. Itt játszik mellettem a játszószőnyegen...
Ugye velem lesztek, amíg jön a doki?
Remélem, lesz elég tejem - két órát aludtam éjszaka, Szonja ordítva sírt, három réteg takaró és hálózsák alatt reszketett...

KépKép
szkagi
 
 


Pat! Még jó hogy csak a gumi ment tönkre! Ezek a kátyúk csúnya dolgokat tudnak művelni az autókkal!

Kép
szly27
 
 


Márti!
[quote] írta:n mondjuk Vikivel ellentétben azt javasolnám, ha nagyon az idegeidre megy, nyugodtan de határozottan igazítsd el, hogy nem ő az egyedüli, akinek gondjai vannak a világon.


Gyerej átszuk le! Kép

Sajnos Marcsi anyu nem igazán hallja meg bármit is mondanak neki. Ezért bíztattam a csííííííííííííííí-re.

László durmol. Tv állvány elé került a mózes, mert előszeretettel akarta az elosztót megbütykölni.
20150601134430
 
 


Marcsi! Laurának Boldog Születésnapot! :D

Betegeknek jobbulást!

Kép
dittke
 
 


Jaj, nem tudtam Szonjával menni, mert Nándi még szinte csak szopik. De vele van az apja, és egyelőre csak ők vannak a kórteremben, ez jó. Csak ne térne már vissza ez az ijesztően magas láz...
Köszi, lányok, hogy drukkoltok, olyan jólesik!

KépKép
szkagi
 
 


Lénának boldog hófordulót!

Marcsi! Laurának boldog szülinapot!

Kép
szly27
 
 


Ági! Az is nagyon jó, ha az apukája vele van! Nyugi!

Kép
szly27
 
 


Jaj, Laurának boldog születésnapot!

Kép
andkata
 
 


Ági!
Ott van vele az apukája! Ez nagyon jó! Nem biztos h Nándival kellene bemenned a betegek közé.
20150601134430
 
 


Sziasztok lányok!

Lányok, akinek ROSSMANOS játszószőnyege van (úgy rémlik, vagyunk egy páran!), figyeljen rá!
Tegnap este Tami azon játszott és egyszercsak megláttam, hogy az egyik ívet – nem tudom, mi a pontos neve, amin lógnak a játékok-, átszúrta szivacsostól, anyagostól a fém v műanyag vékony rudacska, ami merevíti és szépen kiállt vagy 10 centi hosszan. Klassz bababarát, legalább valami kis tappancsot tettek volna rá.
És a másik 3 végén is már épp csak bent tartja az anyag.

Programajánló Gödöllőre:

http://www.kiralyikastely.hu/index.php? ... st&cid=268

Én tökre elvinném Tamit a babajátszóba, de miután mi se nagyon mozgolódtunk még tömegbe, félek mindjárt egy nagyobb csapatba vinni, úgyh sajna mi még kihagyjuk.

Ez meg letölthető babanapló, ha még valaki nem csinált.

http://www.naptarak.com/naptarak_baba.html

Én még terhesen kezdtem egy tök egyedit csinálni, de ötletlenyúlásra jó ez is.
Bár azt hiszem „A születési évemben a miniszterelnök” pontot kihagyom inkább. :D

Betegeknek jobbulást, főleg Szoncusnak, szegénykém, remélem, minél hamarabb kijöhet és Nándi meg nem lesz beteg.
Ági, tök rossz lehet Neked otthon így, de hát Nándinak is kell az Anyuci és legalább lányod sincs egyedül.

Kike, remélem férjed maradhat, de most már csak jön a tavasz és akkor tud festő munkát vállalni, ugye ő ahhoz ért?

Mav, asszem, két ilyen kis huncut tekintetű fiúcska mellett lesznek még kalandjaitok esésileg.

Torkosoknak jó étvágyat estére!

Mi lesz itt ha olvad a 15 centis hó, meg még esik, fúj, óriási locspocs.

Kép
teó
 
 


Agi: Nandinak felirnak valamikoptetot az majd segit!
a nagy laz tuti ijeszto, azota mar kiderult hogy tenyleg tudo gyuszi e?
Vendég
 


Wera,
látogatási tilalom van, de anyukám orvos, úgyhogy azért is megy, hogy erre felhívja az ottlévő nővérek és orvosok figyelmét 8) de ő felnőttorvos, immunológus. Szerinte a gyerek a legrosszabb helyen van a kórházban, ha nem muszáj, sose menjünk. Hát most muszáj volt... De lelkére kötöttem, hogy ha kell, százszor is hangoztassa, hogy professzor, és az összes nyavalyás rangját, csak hogy odafigyeljenek a kislányomra. Milyen jó lenne, ha anélkül is figyelnének rá, de sajnos a tapasztalatok nem ezt mutatják.

Akata,
még nem kap antibiotikumot, előbb kitenyésztik, és majd célzottan kap. Ez rendben is van, de addig???? Ez mennyi időt vesz igénybe?

KépKép
szkagi
 
 


Kryss: Aranyos vagy! Én is pont erre gondoltam, hogy azért még el kéne menni, mert tulajdonképpen az alapprobléma még nem oldodott meg az éjszakai visszaalvás.
Nagyon szépek vagytok! Szerintem a természetes vörös haj nagyon szép!

Tami: igen én sem szeretem, ha más csinálja, de szeretném még kihasználni, hogy el tudunk menni Tamással, mert, ha már 3 gyerek lesz akkor egy jó ideig nem tudunk. Ezért inkább kockáztatok.
Ti hova mentek?

Katák: erre én is kíváncsi lennék, mert mi 2 hónapja kaptuk a második prevenart és most megint betegígy még várni kell a 3-kal. Ez nem baj?

Kép
Kép
Kép
titanilla78
 
 


[Az előbb, mire írtam, egy csomó új hsz lett. :oops:

Ági: Sajnálom a betegséget, de próbálj megnyugodni kicsit, jó kezekben vannak a gyerekeid! Küldjük nektek a sok sok pozitív energiát és a csíííííííííííííííííít ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ha lesz újabb híred, ozd meg velünk is, ha lesz hozzá kedved!

Viki: Én veled nem tudnék megvívni, szerintem határtalan röhögésbe fulladna a dolog. :lol:
Marcsi anyukája tény, hogy nem hall meg másokat, de ettől még Marcsinak nem kell elfojtani az érzéseit. :) Én erre céloztam, hogy mondja meg a tutit, legalább kiengedi a gőzt.

b]wera: [/b]Nonódnak reméljük, megjavul az alvókája! Nagyon tetszenek a képek róla!
Én a multkori náthánál csak Sterimart használtam meg porszívóztam, és így is rendbe jött Lea.


Kérdésem lenne: száraz köhögésre mikor kellene elkezdenem köptetőt adni? Mert nem sokat köhög Leus, de azért ennyit sem kellene. (Tegnap vettem kakukkfüves szirupot, ezt ajánlotta a gyógyszerész, de csak itthon láttam meg, hogy elvileg 3 éves kortól lehetne adni. :shock: ) Estére, ha esetleg fokozódik a köhögése, milyen köhögéscsillapítót érdemes beszereznem?

Köszi előre is!
fmarti
 
 


Szerintem is nőtt Lizy! Majd 8 hósan kell menni méreckedni (majd postán kapjuk, hogy hányadikán), kíváncsi leszek. Tuti, hogy hízott!

Lizym elaludt, sütöm a kenyeret! Ezen kívül csak levest kell főznöm, májgombóc leves, mert második maradt tegnapról rízs, bazsalikom mártás, és sörtésztában lazacdarabkák, és rák.

d.dodó
 
 


Tami,
igen, tényleg tüdőgyulladás, csak kezdeti stádium.
A köptetők... hát Szonja kapott két napja köptetőt, és attól többször is hányt óriási köhögések közepette. Ezért is inkább inhaláltattam egy kicsit Nándit, hátha attól könnyeben köhög, de nem fog hányni. Sznjával már nem lehet inhalálni, nem viseli el.
Nándika harmadjára mászik le a játszószőnyegéről :) ez biztat, hogy talán nincs nagy baja. Bár tegnap egész nap pörgött Szonjácska itthon (hétfő óta köhög, azóta itthon van), és éjszakára mégis ez lett belőle.

KépKép
szkagi
 
 


Agi: szomoru ez a dolgo hogy moindent be kell vetni ahhoz hogy figyeljenk a gyerekre. En sem mennek,vinnem a gyerekem, de sajna van mior muszlay, es bizni kell abban segitenek rajta! HA ferjed vele van es most mar anyuka dis ott lesz, csak kiharcoljak a legjobbakat a kiskiralylanynak!
Vendég
 


Fmárti,
kakukkfüves sziruptól kezdett Szonja hányni!!!!

KépKép
szkagi
 
 


Márti!
Én is csak poénból írtam, h játszuk le ;)

Leámnak gyógypuszkó!
20150601134430
 
 


Tami :wink:
Szonját megkérdeztem a minap, hogy mi szeretne lenni, ha nagy lesz. (egy darabig doktor néni szeretett volna lenni). Azt mondta, hogy nem doktor néni szeretne lenni, hanem királylány :lol:

KépKép
szkagi
 
 


Hahó!

Itt vagyok...

Ági!
Nagyon-nagyon sajnálom!
Tudom, ijesztő, de hidd el, Szonja jó kezekben van, apája és a mama pedig vigyáznak rá, és segítik.
Mindkettő gyerkőcnek hatalmas gyógypuszi!!!
Ne aggódj! Gyorsan túl lesztek rajta, és csak egy rossz álom marad!
Nagyon sajnálom, hogy így megjártátok!

Neked nagyon sok erőt kívánok!!! Kitartás! Mi veled vagyunk!!

köszönöm lányok a kedves szavakat!

Ez nagyon tetszett: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

[quote]M írta:árti!
Idézet:
Én mondjuk Vikivel ellentétben azt javasolnám, ha nagyon az idegeidre megy, nyugodtan de határozottan igazítsd el, hogy nem ő az egyedüli, akinek gondjai vannak a világon.


Gyerej átszuk le!


és ez igaz...
[quote]S írta:ajnos Marcsi anyu nem igazán hallja meg bármit is mondanak neki.


ha hazament anyum, jövök bővebben. most rohanok, emrt ki kell használnom az időt, amíg alszik Emma.....
Vendég
 


Ági!
Azért hogy a hütőfürdőt a szülőnek kell csinálni, ez gáz...a Heim Pál nem a kórházak kórháza, de ott mindig nővér csinálta...Remélem anyukád javít a helyzeten :)
Nándusnak minden jót!
Célzott antibiotikum a legjobb, de vagy két nap is lehet az eredmény. mi mindig elkezdtük maximum módosítottunk rajta...

Pervenárnál minimum egy hónapnak kell eltelnie, de a több idő nem baj...

Kép
andkata
 
 


Ági szegény Szonja,de az jó,hogy bent lehet vele az apja.

Dodó Lizy nagyon édes :lol:

Titi mi a 3.prevenárt csak 15 hósan fogjuk kapni.

Kép
csugi
 
 


Márti,
nem lehet köptetőt és köhögéscsillapítót is adni. Én estére egyszerűen nem adtam köptetőt, hanem csak napközben. Ha csak kicsit köhög Lea, akkor még ne adj neki szerintem semmit, esetleg te is próbáld inhaláltatni kamillával. Egyszerűen odaálltunk a fazék fölé Nándival, kicsit próbáltam belehajolni a gőzbe, és ennyi. Talán valamit használ. Vagy: párologtató, és illóolaj! Ezt régen csináltam is Szonjának, amíg kicsi volt (most nem jutott eszembe, olyan régen volt rá szükség)

KépKép
szkagi
 
 


Ági!
Jó, hogy anyukád is bemegy, egy nő mégiscsak határozottabb. Szerencséd van, mivel orvos, nem fognak lekezelőek lenni vele.
Úgyhogy ne izgulj.
Ha meg Nándi virgonckodik, reméljük nem lesz komolyabb a baj!

AKata!
Apa megint megy el? Mikor?
Mennyi időre?
szegénykém!
Erről a zsalutémáról nem is hallottam.

FMárti!
A borotva nem jó, mert szerintem én véletlenül kétszer, de lehet, hogy háromszor álltam be abba a sorba, ahol a szőrt soztották :oops:

(Sajnos, epiláló is max egy hétig ha tart, borotva meg egy nap)


Emma egy fél óra hordozgatás után 3 óra ébrenlét után kidőlt, gondolom alszik vagy 30 percet.
Aztán 4 óra pörgés következik. :P

Szilvi!
Lehet nem figyeltem, de mi van a bálázóval?
Vendég
 


Szép napot!
Míg elmentem gyereket altatni annyit írtatok, h megint jól lemaradtam...

Beteg babócákat, nagyon sajnálom! :cry: Gyors gyógyulást kívánok Nekik, az aggódó anyukáknak pedig sok erőt és kitartást!

Köszönöm a hozzászólásokat az alvós témához! Bár most már nem is tudom ...de azt hiszem a lényeget sikerült kihámoznom!

Orsi Ezzel a pénz visszautalással kapcs-ban, nekem is utalt tavaly a máltatóm közel 30eFt-tal többet, amit én nem fizettem vissza mivel 60 napon túl kérte és nem volt egyértelműen megállapítható h túlfizetésről van szó, Mt. alapján ez esetben nem kell visszafizetned ill. nem követelhető vissza a pénz mivel a megélhetéseteket szolgálja, de nem akarok okoskodni, te tudod mia szitu pontosan...

Marcsi A menü pazar! :wink: Bár én sem értetettem pontosan kire utalsz? :oops: Bár én minig le vagyok maradva pár körrel...

Vera Gyed dolog felháborító, nem a Te feladatod az OEP-re mászkálni! Egy biztos, h az általad benyújtottak alapján nem lehet számodra megállapítani az ellátást. :evil: Azt nem tudom, h ilyen esetben mennyire "ügyfélbarát" az egbizt., van-e officialitás ez esetbén és esetleg automatikusan felkérik-e/átteszik -e az ügyet/ az illetékes mkügyi kp-t az eljárásra. De szerintem ha minél előbb pénzt akarsz látni, akkor futnod kell utána... :twisted: (Szerintem menj be a mkügyi kp-ba add le az igényed, mondd el h a szül. akiv-t már beadtad az OEP-hez és legyenek szívesek csipkedni magukat, ha már ilyen helyzetbe hoztak...+ ha mgnygdpénztári tag vagy akkor záradékolt belépési nyilatkozatot is kell csatolnod. Bocs az okoskodásért!)
Vendég
 


Akata,
ugye, hogy milyen durva, hogy a szülő hűtőfürdet a kórházban? :shock:
A bakteriális tenyésztés egy-két nap? Istenem, csak bírja ez a kicsi lány a lázat addig...

KépKép
szkagi
 
 


kicsit elbúcsúzom, mert mindjárt elájulok, annyira fáradt vagyok. De még jövök majd, remélem, megnyugtató hírekkel
és bocsánat, hogy kizárólag magunkról bírok írni :oops: ha jó híreket kapok, remélem, kicsit tágul a látóköröm is :roll:

KépKép
szkagi
 
 


Ági: Köszi az infót és a tanácsokat! Megfogadom őket! Szegény kislányod. :( De biztosan hamar meggyógyul!
Nem lehet, hogy Szoni allergiás a kakukkfűre? Párom is az, kiskorában ő is hányt tőle. (Én mondjuk meg pont szerettem... :oops: ) Már adtam Leának egy kicsit a szirupból, de kajába kavarva. Így nem lett tőle baja egyelőre (ez volt 2 és fél órája).
A királylány jó döntés! :D Anyagi szempontból legalábbis biztosan. :lol: :lol: :lol:

Vik: Na látod, Marcsi a te javadra döntött, elfogadom a vereséget! :lol:
Lalóról kérünk friss képet!

akata: Én nem vagyok képben az építkezéssel, de a zsaluköves vs. téglás építkezés is valami olyasmi, mint az anyukák közötti altatási szokások. :lol: Van aki az egyiket isteníti, van aki a másikat.
Viszont aranyszabály, hogy olyan lakást úgysem lehet találni, ami 100%-ban tökéletes, kompromisszumokat mindig kötni kell magunkban. Nyilván, ahol a legkevesebbet kötöd, az lesz a megfelelő otthon. :D

teo: Köszi az infókat! Jó hogy nem lett nagyobb baj...

dodo: Jó sokat nőtt a lánykád! Szerintem semmi baj a súlyával...

Orsi: Na nehogy azt hidd, hogy nekem alig van szőröm! Sőt... Bátyám kb 10 éves koromban már azt tanácsolta, hogy ha nagyobb leszek, azért majd menjek el kozmetikushoz... Akkor gondolhatod!!! :lol:
Nekem is kb 1.2 hétig van eredménye a gyantának, szóval én arra a gatyámat is ráfizetném! Épp ezért 2 naponta itthon borotválok, az még mindig olcsóbb megoldás a számomra. :oops:


kubu: Ma mi finit főzöl?

Elkészült a mai desszertem; sült túrógombóc. :lol:
fmarti
 
 


Felébredt!!! :shock:
Vendég
 


Márti!
Fénypostán várok egy kis gombódát!

Nem friss, de annál szebb:

Kép

Ági!
Pihenj le!!! Nándit pusziljuk!!!!
20150601134430
 
 


Szőr: Szerencsére nekem max 10 szél "ficeg" az alsó lábszáramon, az is hátul a vádlimon, elől semmi! :lol: Igy télidőben még azt a keveset se mindig borotválom le.

Jaj, Lizy is nagyon sokat köhög, és tüsszög...remélem nem lesz beteg. Bár nekem is reggel óta vízszerűen folyik az orrom, és tüsszögök! :?

d.dodó
 
 


Orsi! Nyomoz az interpol és az europol. Azt kérték tőlem, hogy tartsam velük a kapcsolatot emailen. ami egyre nehezebb, mert csak azt fújják, hogy utaljam a pénzt, akármit is írhatok nekik, mindenre ez a válasz. Utalni pedig nem fogok!

Laló édibédi4 látom van neki karperece!

Kép
szly27
 
 


Sziasztok!

Betegeknek jobbulást! Anyucik kitartás!

Ági, sajnálom Szonját! Vigyázz magatokra! pihenj egy kicsit nehogy kidölj!

Képzeljétek megszületett Bencék uncsitejója ma délelőtt4350g és 61 cm a kis Laci! :D

Bocsi, de most csak ennyi lányom éhen akar halni, megetettem!

Marcsi lányzódnak Boldog szülinapot!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bencuri 2009.02.26 11:04-kor.
bencuri
 
 


Szilvi: Azt írtad már nekik, hogy átadod a pénzt személyesen, amint kézhez adják a gépet? Azért már nem kis összeget utaltatok nekik... :twisted:

Viki: Lacus édespofi! Fénypost küldöm a gombit!
fmarti
 
 


Annyira, de annyira sajnálom, a kis betegeket, várjuk a fejleményeket!

Márti, a mai menü pipimell, vagy Sztroganoff módra v. baconnel sajttal rétegezve sütőben egybesütve fűszerekkel+egy kis tejszínnel. Szerinted melyik legyen?
Egyébként, kedves Kollegina Vera féle gyed üggyel kapcs-ban osztod a véleményem?

Dodó! Irigy-mirigy a lazacért és akagylóért, igazán dobhatnál belőle ide is! :P

Orsi! Kezet foghatunk... :oops: Árat nem ismerek én házi őrizetben tengetem napjaim, (a házi őrizetet a lehető legszigorúbban értelmezve.) Én epilálni szoktam, azaz már nagyon rám férne :oops:
Vendég
 


Kubu!

Mi az a házi őrizet?

Engem is őriz a lányom, de zért csak elcsángunk ide-oda.
Remélem nem Apa miatt írod.



Vik!
Lackó egy kis tündér!
Bár ilyen vidám vejem lehetne! :wink:
Vendég
 


Márti! Mondtam én már mindent. Azt is hogy ne hozzák ide, vigyék Pestre és kifizetem ott helyben. Nem volt jó nekik! Mondtam olyat is, hogy mondjanak egy bankot, letétbe helyezem ott a pénzt és ha látom a bálázót megengedem hogy felvegyék. Ez sem tetszett. csak azt hajtja, hogy utaljam a számlájukra. persze azért, mert nincs semmiféle gép.

Kép
szly27
 
 


kubu: Nekem az utóbbi recept nyerte meg a tetszésem! Jó sora van az uradnak! :D

bencuri: Unokatesót Isten éltesse sokáig erőben, egészségben! Kis Lackó nem is kicsi méretekkel született!!
fmarti
 
 


Ez a házi őrizet engem is érdekel!

Kép
szly27
 
 


jajj ez a Lacinko! olyan tunder!
Vendég
 


Orsi! Miklóson zöldövezetben, kertes házban lakunk, így itt a jó levegőn és a fákon kívül más nem nagyon van, ami persze nagyon jó, de az már kevésbé, h jelenleg egy autónk van amit Apa minden reggel el is visz...néha kezdek kicsit megzakkanni, ha még nem tűnt volna fel...Bár egyébként nem panaszkodhatok! :) Ha nem jön ez a gazdasági válság már kocsi lenne a popóm alatt, ez nagyon dühít, de ezt inkább hagyjuk... :twisted:

Márti meggyőztél a második lesz, úgy egy óra múlva jöhettek is, teríthetek akkor 2 főre? :wink:

Bencuri! Unokatesónak jó egészséget és szép hosszú életet kívánok! Szep nagy baba
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?