Új privát üzeneted érkezett!

Szia Timy!

Jó, hogy írtál, képeket még, még, még!

Párod gyűri még a színházat?

Vicuska!

Szépek vagytok!

Judit

jucicuki

Vicuska
vállba??ó szegények :cry: :cry: ttudod Olivér is ugyanazt csinálja mint Rami :oops: :oops: és a barihimlő is vállba megy?és 2-őt kell kapni belőle?szépek vagytok nagyon :lol: :lol:

bibar

Most jöttünk meg csípőszűrésről!
Hála az égnek minden oké!:)

Úgy tűrte a vizsgálatot, meg sem nyikkant, pedig aztán jól meg lett tekergetve. Akkor kezdett el sírni amikor már a bundazsákba raktam bele. :)

Kép
nika28

Bibarka, tehát az egyik vállába kapta a kötelező 15 hónapos oltást a másikba a barihimlő ellenit.
A kötelező 18 hónapossal fogja a 2. barihimlőt kapni.

Nagyon ügyes ez az Attila baba!!

Nálunk tök jó meleg lett, most mondjuk minden úszik az olvadás miatt..

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Nálunk is szuper napsütés van!
11-12ig kint voltunk az udvaron és az utcában, mindenhol megnéztük, hogy csepereg az olvadó hó a tetőkről :lol:

Bibar, Oli szépfiú :wink:

Judit

jucicuki

Vicuska!

Nem kicsit érződik, hogy te az oltás mellett vagy, de hát nincs is ezzel semmi baj, én voltam/vagyok kíváncsi a véleményetekre, mégha így is hangzik: "pár szar betegséget megspórolhatunk", "egy két fasza szövődménye lehet".

Továbbra is együtt vagyok Bibarral, gyűjtöm az infókat :wink:
ballagyo

Oké, Ballagyo, értem a célzást, szebben fogok fogalmazni..

Kép

vicuska2007

....a francba ez tök rosszul esett..na, mindegy, én már csak ilyen alpári maradok..

Kép

vicuska2007

Csajok

nem vagyok gépközelben a hétvégén és alig győzök visszaolvasni.... :D újra pörög a topik

Chesti

sztem tuti vmi vitaminhiány lehet ez a hajhullás.Majd értesíts minket ha kiderül.Csatlakozom a többiekhez,a szépségén nem csorbított :wink:
Szánkós képek szuperek :D

Bibarkám

hívlak ma, skypeolhatunk ha neked is ok.Bárányhimlőt tegnap én is megkérdztem a dokimtól mert elbizonytalanítottál,de én beadatom.
Olivér tündéri és hiányzik.

Witch

sajnálom ezt a kaki-dolgot,rémes!Megszakad a szívem olyan ártatlanok szegénykék és ilyenekkel kell szenvedniük.Mi van most?

Manda

NAGYON-NAGYON SZORÍTOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mikor lesz eredmény?

Vicuska

hú,szerintem terhesség előtt nem voltál ilyen karcsú,jól emlékszem? :roll: Ügyes vagy!Gyönyörű Rami,nagyon szépek vagytok.

Gabi

hát ez a közös képetek fergeteges,gondolom a kedvenced!!!Nagyon jók vagytok együtt :wink:

Nika

édesek nagyon a képek :D :D ,rakjál máskor is,jó nézni :D

Timy

na akkor most megint egy év mire újra írsz majd :lol:
Tök jó hogy jelentkeztél,hát a lányod óóóóriási és olyan édes,nagyon ügyes lehet,amiket írtál..... :D

Morzsa

Kép
lukrécia

Na bocsi,pont felébredt Falat és félbe kellett hagynom az előbb.....

szóval:

Morzsa

Nagyon örülök hogy ennyi szuper dolog történt Veled!!!Most már tényleg csak egy dolog hiányzik,az is meglesz hamarosan :D
Lexiről én is hallottam hogy spontán terhes lett és kisfiút vár,sajna az iwiwen nincs rajta pedig érdekelne,biztos édes.Meg is lepődtem hiszen mi priviztünk,ott drukkoltam neki ezerrel,aztán kiderült hogy közben már terhes volt.Gondolom a baba már elfeledtette vele azt a szörnyű tényt :shock: :roll: hogy nem kislány lett és boldogok.Tényleg kívánom nekik.
Estrella sem ír már pedig biztos jó nagy már Dóri,megnézném :)
Azért jelentkezz néha,jó volt hallani Rólad. :D

Kép
lukrécia

Vicuska

nem vagy alpári :P :P :P

Kép
lukrécia

Vicuska
Nem voltál alpári :D ,de szerintem Ballagyo nem így értette,ne vedd magadra!Szépek vagytok :D

Manda
Csuriban a kezem!És nekünk is Erika volt a biológusunk :wink:

Nika
Eleinte én is így csináltam és beállt egy idő után.

Timi
Attól mert ilyen ritkán jelentkezel nem felejtünk ám!Úgy látom a Bmc-ben szép kislányokat alkotnak :D Még kérünk képeket :D

Fiona
Rendbe fog jönni az aZ étkezés,kifog ő még enni a vagyonotokból :P

Bibar
helyes pasid van :D szereti ezt az ugrálót?

Elan
Próbáld meg ezt a Chamomillat,két napja már délután is adom neki!Boti ma átaludta az éjszakát!Fél 6 kor cicizett aztán aludt 8-ig.Igy ma fitt és üde vagyok 9 óra alvás után :D Nem is tudom mikor aludtam ennyit utoljára :D A bulátát simán a kezébe adod,nem harap le belőle nagy darabot?mert mi a babapiskótával így jártunk,így nuku piskóta(csak darálva).

MI is kimentünk ma sétálni,de kisfiamnak nem tetszett :( 1 órát voltunk lent és végig nyervogta az utat,így haza jöttünk.Tegnap elkezdett váladékozni a szeme,dokinéni adott rá szemcseppet,lehet hogy zavarta a szemét a napsütés?
gabicsibe

Sziasztok!

Hát ha már úgyis minden csavargó előkerül, akkor én is.. :) Szoktam néha bekukkantani, és meglesem a fotókat. De hát én is csak egy ilyen ejnye- bejnye ritkánlátott zugolvasó vagyok.. :oops:

Már 8 és fél hónapos Lőrincem, és nagy zsivány, igazi pasas.. Kép
Amúgy gyönyörűen fejlődik, néhány napja álldogál és körbesasszézza a kiságyat. Először csak térdelgetett, aztán elég hamar rákapott az ácsorgásra, most meg nem is hajlandó leülni. :)

Hát az evészettel vannak gondjaink, nemigen hajlandó a Humana babajoghurton és a Milupás vegyesgyümin kívül mást megenni. Remélem ez majd változik, kicsit elkeserítő, hogy semmi nem ízlik. De gondolom, azért mire nagyfiú lesz csak rákap az anyja főztjére. :)

Alvás terén egész jók vagyunk, egyszer ébred éjjel és általában és 8- tól 8-ig alszik. Viszont napközben elég rapszódikus, van, hogy fél órával beéri, legnagyobb bánatomra.. :oops: :)

Na még gyorsan dobok egy képet, úgyis ritkán jövünk. :oops:

Kép

Puszilunk Mindenkit!
torolve_20130114141731

Csajok! :)
Köszönöm szépen a drukkokat! Kicsit para lettem, de próbálok nyugodt maradni, sajna nem érzek semmit, remélem ez azért jót jelent. :D
Tesztelni nem akarok, hétfőn 03.02-án megyek vérvételre.

Gabicsibe :P
Annyira helyesek vagytok a fiaddal! Kis huncut!

Vicuska :P
Gyönyörű Rami lányod a képen! Ja és te is jól nézel ki!

Bibar :P
Oli olyan nagy fiú már! Annyira édes és a szeme se áll jól!

Luki :P
Falatka nagyon szép! Láttam ám a szerelmes képeiteket? Csudaszépek!
manda

Kata :P
Beelőztél?! :lol: Hú de helyes Lőrinc! Mekkorát nőtt mióta nem láttam! (okt.)

Fiona :P
Bence fiad is nagy huncutka lehet! Nagyon helyesek a nagyok!

Chesti :P
Remélem Nikinek nincs semmi komoly baja! Annyira szép kiscsaj!
manda

Vicuska!

Nem akartalak bántani! Csak szokatlan volt tőled ez a stílus :oops:
ballagyo

Elan :P
Nagyon szépek vagytok a képeken! Gabi fiad nagyon helyes fiúcska!

Nika :P
Attila annyira édes, ahogy a kezedben alszik! A frizurája pedig nagyon divatos! :D

Witch :P
Nagyon édes Jamina! Remélem egyre jobban lesztek kaki ügyben?!

Benszi :P
Merre vagytok? Sokat gondolok Rád is! Gyönyörű a két csemetéd!

Rebe :P
Nagyon szépek a lányok!

Én is örülnék ha ikreim lennének, de egy baba is jöhet, csak már jönne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bocsi, ha nem írtam mindenkinek! puszi!
manda

Na még pár betű, hátha!
manda

Sajna nem sikerüt... :oops:
manda

Manda drága, tudod nagyon drukkkolunk!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:
Amúgy egy nőcsábász a kispasasom, úgyhogy reszkess péntekig.. :)
torolve_20130114141731

Mi nem sikerült???????
torolve_20130114141731

Jaaaa a laptető nem sikerült.. :lol:
torolve_20130114141731

Sziasztok,

Nem semmi kis pörgés van itt, alig győztem visszaolvasni, pedig jövök gyakran... :D Végre!

Witch, ügyes lányod van, megismételte a mutatványt azóta? Húúú, Gabim sokhónapos korában fordult először meg :)

Nika, nagyon aranyos Attila :) A fejést jól csináltad, pár nap, és már nem kell majd. Addig is éljen a melltartóbetét! Örülök, hogy nem volt gond a csípőszűrésnél, képzeld, mi nem voltunk, bennünket csak UH-ra küldtek...

Fiona, örülök, hogy túl vagytok nagyjából a betegségen. Majd helyreáll az étvágya Bencének, biztosan megviselte a pocakját a dolog. A nyugis éjszakákért irigyellek... haj, de mennyire :)

Manda, nagyon fogok szorítani. Ugye jössz majd a hírrel?

Ballagyó, én nem tudom... szívem szerint beoltatnám, de hallottam már pozitív és negatív véleményt is. Majd meghallgatom a dokinéninket, ha itt lesz az ideje, benne feltétel nélkül megbízom.

Timy, sajnos én nem emlékszem Rád, de örülök, hogy jöttél, Norina nagyon édes kislány :) Szuper az ágy!

Vicuska, szuper a kép! Szépek vagytok! Szerintem nem vagy alpári, vagy én is az vagyok ;)

Bibar, de klassz képek! Olivér nagyon aranyos az ágyneműtartóban! És szépek a kutyók! Szeretik Olivért?

Luki, mivel vagy elfoglalva, hogy nem érsz ránk? ;)

Gabicsibe, köszi a tanácsot, meg fogom próbálni (melyik higítást használod?), igaz, egy csomó mindent összeolvastam a homeos fogzáskönnyítőkről, és Gabi tüneteit leginkább a Mercurius solubilis vagy mi a csuda fedi le. Csak az a baj, hogy ugye ez higanyból készül, és hiába babáknak csinálják, és biztosan kb. 1 atom higany van benne, valahogy mégis visszatart attól, hogy használjam... A bulátát gabi megfogja, és rágcsálja szépen, mint egy kismókus. A felét általában kiköpi, de nem is azért adom neki, hogy jóllakjon vele, hanem, hogy szórakozzon és legyen valami "darabos" élménye is.

Vikkata, te csavargó, te. Annyit gondoltam Rád! De megbocsájtok, mert nagyon szép képeket hoztál a nagyon szép fiadról :) Ügyes nagyon!!! És ez a haj, anyám, tök sűrű és hosszú!!! Nekünk csak szöszmöszünk van, mint Timyéknek :D

Képzeljétek, éjjel csak 2x keltünk. Egészen ki vagyok vasalva. Nem tudom, mi ütött a gyerekbe :D Ma járt nálunk a védőnő, és sajnos megerősített abban, amit sejtettem; nem írható pusztán a fogzás számlájára ez az óránkénti ébredés. Szerinte persze az is közrejátszik, hiszen a fogzásos tünetek ezerrel megvannak, de azt mondta, ha csak arról lenne szó, letudtuk volna 3-4 éjszaka alatt. Inkább összeadódnak a dolgok, a mozgásfejlődés és hát a rossz szokás. Megszokta a drágám, hogy nyösszent és anya ugrik. Most majd megpróbálom leszoktatni erről, és csak akkor megyek oda hozzá, ha kifejezetten sír... nem lesz egyszerű...

Kép
elan

ELAN, Ezek a havas képek nagyon jók! Szépek vagytok! Milyen kis mosolygós Gabi! :wink:
Egyetértek a védőnőddel, nem kell mindig odamenni. :oops: Nem szívtelenség ez, hanem ésszerű. Legalábbis szerintem.:wink:

ERIKA, Jó, hogy jelentkeztél! Képet is tegyél! :wink:

FIONA, Szépek a gyerekeid! :D Sajnálom ezt a hasmenéses dolgot!

SHARE, Teljesen megértelek a tejci ügyben, ha csak egy kis ellenérzés is van benned a csaj miatt, akkor jól döntöttél! :wink:

MANDA, Csuriban a kezem értetek! Sikerülnie kell! Várunk hétfőn az eredménnyel! :wink:
Kép
Ezt a békát Lukitól kaptam az eredményhirdetésem előtt tévedésből, nem nekem akart gratulálni, viszont szerencsét hozott. :lol: Emlékszel Luki? :wink: Remélem neked is beválik!

CHESTI, Remélem gyorsan kiderül miért hullik a hajacskája Nikinek! Amúgy gyönyörűséges! Mikor mentek vérvételre?

VICUSKA, Gyönyörűek vagytok! Rami csodaszép kiscsaj, te pedig milyen karcsú vagy! :D Utólagosan is boldog szülinapot!

MORZSA, Jó sok minden történt veletek, de legalább zajlik az élet. A fagyibabákért tessék csak visszamenni, és igenis bízni!
Lexire én is kíváncsi lennék, remélem már elfogadta, hogy végül kisfia lett, és megtalálta a boldogságot benne. Jó lenne, ha jelentkezne!

KIRA, Nyugodtan adj neki 150ml-t!

WITCH, Szerintem alszik Jamina annyit, amennyire szüksége van, ne aggódj. Örülök, hogy a szilvalé bevállt!

GABI, Mi még nem vettünk autósülést, a hordozót használjuk. :wink: A közös képetek szenzációs! :D

BIBAR, Tényleg érdekes kérdés ez a bárányhimlő elleni oltás. :roll: Egy részről beadatnám, mert ugyan elkaphatják, viszont kevesebb pötty lesz rajtuk. A védőnőmmel pont erről beszélgettünk ma, és ő mondta, hogy viszont abba gondoljak bele, hogy ha véletlenül mégsem kapják el, csak sokkal később, amikor már idősebbek lesznek, az sokkal rosszabb lesz. Szóval nem tudom! :oops: Nekem még van időm eldönteni.
Uccsó kép nagyon tetszik! :D

NIKA, Cukiiiiii! :D Örülök, hogy minden okés volt a csípőszűrésen!

SÜNI, Na és hogy van a kismamink :?:

TIMY, Milyen nagy már a lánykád! Aranyosak együtt a barátnőd kisfiával! :D

VIKKATA, Jó, hogy te is adtál életjelet magatokról, pont valamelyik nap néztem a képeiteket az iwiwen! Mekkora haja van Lőrincnek! :lol:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Na és néhány kép:
Kép nagy sláger :lol: Kép új szerzeményünk, imádják :lol:

ma volt itt a védőnő, pont abban az időben amikor délelőtt aludni szoktak, utána ebéd közben bealudt mind a kettő :lol:
Kép Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Hát Kata köszi, hogy megírtad!
Szerettem vona laptetőt fogni!

Rebe
Köszi a békát! Szerencsém lesz!
Jaj annyira gyönyörűek a csajaid! Én is akarok babót/babókat!!!!!!!!!!!!!!

Elan
Persze, hogy megírom a jó hírt! :lol:
manda

Witch
Elfelejtettem gratulálni az átforduláshoz! :oops:
manda

Kata
Már alig várom hogy lássam a nőcsábász kisfiadat!
manda

Rebe!

Csodásak a lányok!

Elan!

Ma is átfordult, fergeteges :)

Kaki ügy: A szilva sem vált be. Megint üvöltés. Szóval ott tartunk, hogy ma kapott sütőtök pürét. A doki azt mondta, hogy azt és barack pürét kaphat. Meg baracklevet, és sütőtök levet kaphat. Na az első sütőtök püré (mi főztük, nem bébiétel) evés fergeteges volt, cuppogott, járt keze-lába, meglátta a kanalat, és tátogott :) Remélem ez már használ. Igaz még papíron nem szabadna ilyeneket adni, de engem pl. 6 hetes koromtól hozzátápláltak, mert anyunak nem volt teje..., én is felnőttem...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Bocsi hogy offolok, de ha van kedvetek szavazzatok Jaminára, a lánykám a www.babavilág.com -on szépségversenyen vesz részt az alábbi képpel:

Kép

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Witch
Sikerült szavaznom rátok! Nehéz volt, de összejött! :D
manda

Manda!

Nagyon köszönjük :)!

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Vicuska
jaj de rosszul hangzik,már előre félek ezektől a szuriktól :oops: :oops: itt is meleg és latyak van :lol: :lol:

Juci
köszi :wink:

Lukikám
hijjjjá majd,már alig várom :lol: 9-10 ig a ketben vagyok :wink:

Gabicsibe
Imádja azt a zebrát :lol: remélem a szeme rendben lesz :oops: :oops:

Vikkata
jöhetnél sűrübben is :lol: :lol:

Manda
MINDEN nap gondolok rád annyira drukkolok :oops: :oops:

Elan
Köszi :lol: igen,imádják egymást a kutyákkal,igazi barátok :lol: :lol:

Rebe
Édesek a csajok :lol: :lol: :lol:

bibar

Sünike!

Boldogságos névnapot!

Kép

Judit

jucicuki

Köszi csajok a drukkokat!

Szerintetek az normális, hogy két napja reggelente csurom izzadtan (bocsi, hogy így írom) ébredek? De nem vagyok lázas.

Vicuska
Neked utólag boldog szülinapot!

Süni
Nagyon boldog névnapot kívánok!
manda

Judit
Csajokról nincs újabb képed? Annyira jó őket nézegetni, olyan szépek!

Bocsi, ha sok vagyok, de most ugye itthon vagyok és ráérek! :D
manda

Manda!

Velem is sokszor előfordult, ne aggódj, és szorítunk mi is :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

WITCH, Nagyon ügyi a lánykád ezzel az átfordulással! Hamar kezdte! :wink: Szavaztam :!:
Milyen cuki lehet ahogy tátog a kanálra! :D Az enyémek most már nagyon szeretik a főziket, gyümiket, ha csak meglátják az üveget, tányért, vagy kanalat, tiszta extázisba vannak! :lol:

SÜNIKE, Nagyon boldog névnapot neked! Ja, és megkésve ugyan, de MORZSA és JERIKA nektek pedig boldogságos szülinapot kívánok!

Kép

MANDA, Szerintem normális, ne aggódj! Nekem folyamatosan magasabban volt a hőm, állandóan melegem volt, és ez nagyon jó jel! :wink:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Manda, csak neked :lol:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Puszi!

Judit

Ui.: szorítok nagyon!!!!!!!!!!!!!!!

jucicuki

Sziasztok!

Köszi a köszöntéseket! :D

Rebe, minden oké, nagyon jól vagyunk. A pöcsös sokat mocorog és rugdos. Remélem nem focista lesz, inkább zenészt nevelnénk belőle :D Március közepétől kis felújításba kezdünk. Remélem hamar elkészülünk mindennel. Nevünk még nincs. Férjemnek jövőhéten komoly koncertjei vannak, de megígérte, hogy utána eldöntjük végre :D

KépKép
süni76

Judit
Nagyon köszönöm! Már sírok is, olyan szépek!!!!
manda

És milyen ügyesen pakolják a cd-éket! Hát igen ezek a gyerköcök már bele születnek a műszaki dolgok kezelésébe! (jaj nem ilyen hülén akartam fogalmazni, de biztos érted :D )
manda

Sünikém
Nagyon remélem, követlek!!!!
manda

Rebe, látom, nálatok is megy a székben alvás :D Cukik a csajszik... Ez az új kedvenc pontosan micsoda és hol vettétek?

Witch, világbajnok a csajszid!!! ;) Sajnálom, hogy nem vált be a szilva... a doki mit mondd a körtére? Gabim körteevés után negyedórával telepakolja a pelust...

Jucicuki, annyira szépek a lánykáid, és olyan nagyok!!!

Képzeljétek, Gabim csak hajnali fél5-kor ébresztett először és aztán aludt tovább negyed 8-ig :-o El sem hiszem, olyan jó lenne, ha így maradna (vagy hajnalban sem keltene, ehhe :) )

Kérdés: a ti gyerekeitek szeretik a hálózsákot? A fiam állandóan kitakarózik, és megfordult a fejemben, hogy lehet, hogy fázik, azért ébred sokszor... viszont nem tudom, megszokná-e a hálózsákot... szerintetek?

Kép
elan

Witch írtam privit! :wink:
torolve_20130114141731

Elan, mi hálózsákozunk, Lőrinc utálja, amikor feladjuk rá, de aztán éjjel már nem tiltakozik.. :)

Bocsi, csak gyorsan írok most, próbálok többször jönni. Azért dobok egy fotót is:
Kép
torolve_20130114141731

Vikkata!

Édes a kispasid! Jártok klubbozni?

Judit

jucicuki

Vikkata
Nini :D de jó hogy te is jelentkeztél!!Milyen nagy haja van Lőrincnek,mi elbújhatunk mellette :D

Manda
Ne keress tüneteket,nekem sem volt és látod milyen nagyfiam van már :D

Witch
Sajnálom,hogy a szilva se segített :( Viszont ezt neked ajánlom!nem akarok erőszakosnak tünni,de én a te helyedben megpróbálnám ezeket!
http://homeopatia.info.hu/index.php?lan ... ory_id=241

Rebe
Függöny nálunk is toppon van :D és ahogy alszanak az nálam van a toppon :lol:

Elan
Na hátha marad ez az állapot :D Én a Ch 9-est használom és most úgy kapja,hogy délben 5 golyót és este is 5-öt.

Süncike
Boldog Névnapot :D

Juci
Bár Mandának küldted a képeket :D megjegyzem nagyon szépek a csajok továbbra is :D

Ma voltunk dokinéninél,Boti 9 kiló 40 deka és 73 cm,azt mondták rá nagyon jó húsban van a drágám.A szeme már sokkal jobb.Megvettük az ülést,hát nem volt egy olcsó, de legalább 36-kg jó.Itton bele ültettük és nagyon tetszik neki,végrenem kell feküdnie.
gabicsibe

ELAN, Ez egy Chicco Modo játszóasztal, csajoknak nagyon bejön, mert tudnak mellette állni, és püfölni! :lol: :lol: :lol: A teteje zenés dolgokkal felszerelt, ha megfordítod, akkor meg építőkockával lehet rá építeni. Én a teszveszen vettem, de bármelyik játékboltban meg tudod venni. :wink:
Mi hálózsákozunk, csajoknak semmi baja vele. Különösebben még csak az ellen sem tiltakoznak, amikor belerakjuk őket. Reggel simán ülnek, meg fel is állnak abban. :lol: Ha éppen kimosom, akkor szoktunk paplanozni, na az kb. fél órát ha rajtuk van. Miben alszik egyébként Gabi?

KATA, Cuki a hajasbabád!:D

GABI, Zsani 9200gr! :lol: Milyen ülést vettetek? Mi még várunk kicsit, de a mi hordozónk eleve nagyobb, mint a hagyományosak.
A függönyt azt nagyon szeretik piszkálni, főleg Zsani, attól félek egyszer letépi, na akkor kapok ám apától az bizti, mert nem volt olcsó. :lol:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?