Sziasztok,
Nem semmi kis pörgés van itt, alig győztem visszaolvasni, pedig jövök gyakran...
Végre!
Witch, ügyes lányod van, megismételte a mutatványt azóta? Húúú, Gabim sokhónapos korában fordult először meg
Nika, nagyon aranyos Attila
A fejést jól csináltad, pár nap, és már nem kell majd. Addig is éljen a melltartóbetét! Örülök, hogy nem volt gond a csípőszűrésnél, képzeld, mi nem voltunk, bennünket csak UH-ra küldtek...
Fiona, örülök, hogy túl vagytok nagyjából a betegségen. Majd helyreáll az étvágya Bencének, biztosan megviselte a pocakját a dolog. A nyugis éjszakákért irigyellek... haj, de mennyire
Manda, nagyon fogok szorítani. Ugye jössz majd a hírrel?
Ballagyó, én nem tudom... szívem szerint beoltatnám, de hallottam már pozitív és negatív véleményt is. Majd meghallgatom a dokinéninket, ha itt lesz az ideje, benne feltétel nélkül megbízom.
Timy, sajnos én nem emlékszem Rád, de örülök, hogy jöttél, Norina nagyon édes kislány
Szuper az ágy!
Vicuska, szuper a kép! Szépek vagytok! Szerintem nem vagy alpári, vagy én is az vagyok
Bibar, de klassz képek! Olivér nagyon aranyos az ágyneműtartóban! És szépek a kutyók! Szeretik Olivért?
Luki, mivel vagy elfoglalva, hogy nem érsz ránk?
Gabicsibe, köszi a tanácsot, meg fogom próbálni (melyik higítást használod?), igaz, egy csomó mindent összeolvastam a homeos fogzáskönnyítőkről, és Gabi tüneteit leginkább a Mercurius solubilis vagy mi a csuda fedi le. Csak az a baj, hogy ugye ez higanyból készül, és hiába babáknak csinálják, és biztosan kb. 1 atom higany van benne, valahogy mégis visszatart attól, hogy használjam... A bulátát gabi megfogja, és rágcsálja szépen, mint egy kismókus. A felét általában kiköpi, de nem is azért adom neki, hogy jóllakjon vele, hanem, hogy szórakozzon és legyen valami "darabos" élménye is.
Vikkata, te csavargó, te. Annyit gondoltam Rád! De megbocsájtok, mert nagyon szép képeket hoztál a nagyon szép fiadról
Ügyes nagyon!!! És ez a haj, anyám, tök sűrű és hosszú!!! Nekünk csak szöszmöszünk van, mint Timyéknek
Képzeljétek, éjjel csak 2x keltünk. Egészen ki vagyok vasalva. Nem tudom, mi ütött a gyerekbe
Ma járt nálunk a védőnő, és sajnos megerősített abban, amit sejtettem; nem írható pusztán a fogzás számlájára ez az óránkénti ébredés. Szerinte persze az is közrejátszik, hiszen a fogzásos tünetek ezerrel megvannak, de azt mondta, ha csak arról lenne szó, letudtuk volna 3-4 éjszaka alatt. Inkább összeadódnak a dolgok, a mozgásfejlődés és hát a rossz szokás. Megszokta a drágám, hogy nyösszent és anya ugrik. Most majd megpróbálom leszoktatni erről, és csak akkor megyek oda hozzá, ha kifejezetten sír... nem lesz egyszerű...