Sziasztok!
Na, a gyerekorvosunk szerint a bal fül gyanús, de várjak még vele.
Ellenben sógornőm szerint a fül nagy mumus és semmiképp ne várjak vele, jobb azt szakembernek megmutatni.
Mindenesetre Levi extra sokat sír, bágyadt, és iszonyúan sokat alszik, magához képest. De amíg eljut odáig, hogy elaludjon, az most hipermegadúrva....
Szóval azt hiszem benevezek egy jó kis vizsgálatra holnap Ablonczy doktornőhöz, ha sikerül elérni. Remélem a neten lévő száma okés, mert csak azt tudtam előkaparni.
Apnoé: igen igen, Péter és sógornőm fia jóvoltából a nevét tudtam és én is utána olvastam, de jobb azt ismerős anyukáktól, tapasztalatok alapján tudni, mint dokis tanácsokon keresztül....
Szóval Tenci, Durca, nagyon köszönöm. Azért remélem mi nem a legextrább esetét fogjuk ki, még teljes eszméletvesztés nem volt, meg utána hirtelen bealvás, "csak" lilulós, fejet hátravetős, levegőt nemvevős 5-10 mp. Tényleg eléggé sokkoló látvány. A legjobb, hogy azt írják ugye, hogy ne vegyünk tudomást róla, mert eszközzé válhat és inkább figyelemelterelés....DE: Levi csukott szemmel kezdi, így nincs figyelem és nem játék vagy egyéb dolog miatt, hanem csupán csak mert le merem tenni. Így a nem figyelembe vevés azt jelentené, hogy hagyom a földön miközben nem vesz levegőt, és hátracsúszhat a nyelve, stb.
Szóval mindenképp fel kell ugye kapni, fújogatni, meg hideg vízzel törölgetni, amivel máris teljesül a vágy, ami kiváltotta.....így nincs ötletem.
DURCA???? TENCI???? Hátha Nektek lenne....
Na, ennyi, bocsi, csak olyan jó lenne tapasztalatokkal gazdagodni etéren is és nagyon köszi az eddigi ötletelést mindenkitől!!!
Eni, vettem nubyt, egyenlőre Levi csak rágja (ami ugye tanácsok szerint nem jó, mert vagy igyon vagy ne) de mivel semmit nem iszik és most kéne neki, ezért hagyom és nagyon élvezi. Sír, ha elveszem. Persze a nagyja a rucin köt ki, de talán pár csepp akarva akaratlan lecsusszan...szóval köfi.
És megjött sztem a csomag(dupla köfike), csak a hülye posta itt bigcityben ugye bezár 3kor. Hát nem agyrém? Én negyed4re mentem...mert persze a postás kétszer (sem) csenget így maradt az értesítő....