Új privát üzeneted érkezett!

Tünde,
remélem most már jobb... Én is jártam rosszul kajával, pocsék érzés.
Amúgy más a kínai itthon és más Ázsiában... vagy csak ahol én voltam?? Itthon imádom a kínai kaját. Tavalyelőtt novemberben céges kiküldetésben voltam 2 napot Szingapúrban. Ott leginkább kínaiak élnek + indiaiak és japánok, de utóbbiakból van a legkevesebb. Azt hiszem elég sokat elmond a kajáról az, hogy én, aki azt mondtam hogy nyers halat soha, 2 teljes napig szusin éltem... :? :oops: Ott a kínai kaja csöpögött a zsírtól, nem bírtam megenni. Az indiaitól meg egyenesen rosszul voltam... Úgyhogy csak a szusi csúszott le, az viszont kimondottan finom volt. Azóta itthon meg azt nem merem kipróbálni, félek attól, hogy nem lesz olyan...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Lányok, most akkor zárlat van a Kútvölgyiben? Nekem az ötödikre kell mennem.
Tegnap csak annyit mondott VG, hogy reméli, nem lesz MEGINT zárlat... Tehát azt vettem ki, hogy oké most minden. Vagy félre értettem valamit?

Nem volt ma vagy holnap nem megy valaki? Nekem 1 körül van randim ott :lol:

Matyi úrfinak boldogságos névnapot!

Fotók :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Most jöttem haza, nemsoká robogok tovább Szandival balettre, addig még leckeírás, úgyhogy ennyi vótam

Hóból nekem is elegem van, jó lett volna ez az adag karácsonykor.......

Heni

Kép

Kép
cancan

Halihó!

Nincs semmi tünetünk, csak a láz.
Szóval holnap újra doki és beutaló, ha nem megy lejjebb, vagy nem lesz vmi kézzelfogható.

És persze megint produkált a kicsi fiú: sajna nem ússzuk meg a kékülős, levegőt nemvevős, kifeszítős hisztit. Eléggé ijesztő, már csinálta, de általában pár mp volt, ma meg kissé hosszabb és mélykékebb. Ráadásul a dokinál.... :? Van vkinek ezzel kapcsolatos tapasztalata? Mert a ráfújás nem mindig segít.
NA, nem unatkozunk...

Eni, köccce, megpróbálok nem ijedezni, de azért kissé kezd sok lenni, hogy kb. pár nap pihi után mindig van vmi újítása a legénykének. :oops: :oops: :cry:

Én is én is kézműveskedés és olvasás. Most ott tarok mint Te Eni anno, hogy lemondtam róla....néha lopva pár oldal, de Levi mellett....örülök, ha a fórumot tudom követni, azt is sokx csak úgy, hogy apája hurcibálja közben a kis popóját.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Jaj, Andi, csak most látom... (((((((((())))))))))
Vendég

Zsófi, sok gyógypuszi Levinek! akkor tali ugrott ezen a héten gondolom. :cry: sebaj, majd bepótoljuk.

kínait én is imádom. még jó, h mindne sarkon van egy bármikor ehetek. :lol:

olvasás: én addig olvastam sokat amíg K kicsi volt, most meg már nem alszik eleget.

karácsonyra én is sok kézzel készített ajándékot csináltam, de a végén már untam őket. imádom a szalvétatechnikát, meg rajzolni... de ha "kényszerből" kell csinálnom, akkor elmegy a kedvem tőle.

Heni, kórházról nem tudok nyilatkozni én a rendelőben voltam még 2 hete, akkor nem volt zárlat.
snooopy

Orsi, sajnálom nagyon, de igen.
Babamasszázsom is ugrott, pedig már csak 2 alkalom és így is későn kezdtem a tanfolyást.... :cry: :cry: :cry:
Ma végre meg is téptek volna, de a fodrászt is lemondtam.
Meg 2 hónapja megszerveztem a barátosnőkkel meg a csatolmányokkal egy torkoskodást erre a hétre, ez lett volna az első esténk Levi nélkül, társasággal....
Szóval nekem ez a hét kb. kánaán lett volna és mint a karácsonyt úgy vártam.
Persze félre ne értsétek, nem haragszom Levire, csak annyira utálom ezt a helyzetet, hogy így is alig alszik, most még enni sem hajlandó, még inni sem, pedig az kéne a láz miatt. Én meg tök tehetetlen vagyok és még csak azt sem tudom, mi a baja. :cry: :cry:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Zsófi, sajnálom. tudom, h nehéz. és átérzem, h vártad a találkozókat, meg a torkoskodát, h kicsit Levi nélkül legyél... ezek a kölykök mindig a legjobbkor betegek. :cry: de ne szomorkodj, mindet lehet pótolni.
nekem Szabi mindig azt mondja, hamar elmúlik ez is, h ilyen picik. 15 év múlva meg azért fogok sírni, h sosem látom mert bandázik.
snooopy

Zsófi: remélem Levi hamar gyógyul, lehet a 3 napos láz megy végig rajta, az jellemzően magas lázzal jár és elég nehezen lehet lehúzni, néha csak hűtőfürdővel...

Heni: mint írtam nekem Erika mondta, hogy az influenza miatt van zárlat, így az 5. emelet nem járható, csak szülhető... de én csütörtökön megyek reggel és mondta, hogy előtte telefonáljak, hátha már feloldják a zárlatot. Ha nem akkor a rendelőintézetben találkozom vele, mert oda rakták át a ctg-t a pocakosoknak ideiglenesen. Szerintem mindenképpen telefonálj oda, vagy a dokinak reggel, hogy akkor hová menj.
Üdv. Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Matyinak Boldog Névnapot!!!
Remélem talált elég jeget, mert naon uncsi máááá ez a zidő :?

Anna
Mi ebből a tanulság? Nem megyünk bugyiban a teraszra :lol:

Dóri
Tünde tényleg nagyon édi a napszemüben a bilin :lol:
Köszi az övet! Megvárom :wink: Már fél éves a jogsim, de még nem vezettem :shock: Még kibírok ennyit :lol: Vagyis addig áthidaló félmegoldás....Ennyi idő alatt úgysem fejlesztem tökélyre a vezetési technikámat, szal ha vki egy fekete Puntoval 20-al cammog, az tutira én vagyok :lol:

Zsó
Megértem, h ki vagy! Tényleg próbára tesz titeket ez a fiú!

Timi
Jaaaa, az nekem sosem fordult meg a fejemben, hogy a vizsgálatok eredménye rossz lenne :shock: :oops: Mmint ezek a laboros cuccok. A 12. heti uh-n paráztam, hogy okés legyen, de azóta...minden oké, és nincs másik verzió :wink: De péntek du. lesz eredmény :( Reméltem, hogy akkor már az uh-n is túl leszek...
cfBriginek is pénteki eredmény volt, pedig szerdán vették le a vért :roll: Sebaj...kivárom :wink: Pipinek tutira Pipi, mert Ivánt is sokat becézem így, ebből lett a Kispipi :wink: Különben is...pipi az pipi...nemtelen :wink: Ha megnő, akkor csirke vagy kiskakas :lol:

Jaaaaj, mit akartam még?????? :oops:

Kriszta
Hallom május 1-től anyós főállású nagymama lesz :D

Veronikusz
Az etnikum miatt nem nyilvános, hogy mikor lesz lomtalanítás! Már 2 éve a postaládákba dobálják be vagy a közösképviselő kiragasztja a papírt a faliújságra, amin csak a saját körzet időpontja található.
Hát nem tudom mennyi haszna van...Mivel mindenhol ott vannak és erős a híráramuk...úgyis megtudják :?

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Reni!
tavaly még tuti fent volt!!!
Beszéltem velük, kérdeztem, hogy "esetleg egy bizonyos népcsoport miatt NEM LESZ FENT???" mondta a nő hogy még nem tudja, hogy fent lesz-e.
Vagy 10-15 db 60 literes zsákot 2 perce raktam bele egy közelben lévő konténerbe :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: (tudom! bunkó vagyok! :oops: ) a többit vagy apránként a kukába, vagy majd május elején a lomtalanításkor. :wink: úgyhogy köszi, már nem kell úgy sasolnotok!!! :D

bocsi, de két napja csak rohangálok így nem tudok belefolyni a dolgokban :oops:

Aprooka!
Levinek sok-sok gyógypuszit küldünk!!!! :oops: és néztem a képeket róla .... :lol: nem hiszem el, hogy ez a kis angyal ilyen kis anyucikiboritosz :shock: :? :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz! Látom, hogy már nem aktuális, de nálunk (XIII. ker) most lesz lomtalanítás 6-án. Drukkolok, hogy gyógyuljatok gyorsan.

Reni! Látom, hogy Dóritól kapsz majd övet, csak gondoltam leírom, hogy a minimanóban lehet "kölcsönözni". Azért így írom, mert ha visszavitted, akkor a kölcsönzési díj levásárolható ott, tehát tulajdonképpen ingyen volt.

Névnaposoknak (Myrtill, Matyi, és Jázminok) boldog névnapot!

Fényképek mind gyönyörűek, inkább fel sem sorolom. És hogy mindenki milyen göynyrű helyen lakik!

Hó Lénának nagyon bejön, emiatt persze én is örülök neki. De azért jöhetne már a tavasz... És az olvadást nem akarom. Legyen szép hó, aztán tűnjön el hipp-hopp. De ne legyen latyak...

Mese, tv: én nagy tv-s voltam Léna születése előtt. Bármit megnéztem. Aztán, amikor megszületett Léna, csak olyankor kapcsoltam be, ha aludt. Aztán egyre ritkábban. Most, hogy Maja együtt alszik velünk, soha nem nézzük. Így ma le is mondtuk... Majd, ha már nem lesz a szobánkban Maja, kérjük megint. De dvd van, kockásfülü és kisvakond, de az is csak esténként 1. Kizárólag apjával. És elég is neki. Sokat olvasunk, múltkor előkerült nagy kihagyás után a Telhetetlen hernyócska (ismeritek, ugye?), és amikor odaértem, hogy a hernyócskának megfájdult a hasa a sok összevisszaevéstől, akkor Léna sírvafakadt. Szóval ő nagyon-nagyon beleéli magát mindenbe.

Hiszti: tegnap csúcsot döntött. Valszeg túl sokáig maradtunk a parkban, és túlfáradt, de annyira jól érezte magát. 2 sarokra itthonról kiborult vmin, és elkezdett visítva toporzékolni. Nem lehetett beszélni vele, elterelni a figyelmét, semmi... Ilyenkor az a legrosszabb, hogy ha néhány métert sikerül is "elcsalnom" hazafelé, visszarohan a kiindulási helyre. Maja persze rajtam elöl kendőben, így felvenni sem tudtam könnyen, végül a hónom alá csaptam, ő rugkapált és visított, én meg hazacipeltem. Aztán a lépcsőházban már a két kezénél fogva húztam, berángattam a liftbe, onnan is ki akart szökni, az emeletről majdnem lement gyalog, becipeltem a lakásba, becsuktam az ajtót. Kinyitotta (eddig azt hittem, nem éri el a kilincset) és ki akart "szökni". Én kulcsrazártam, és kivettem a kulcsot. Aztán csak úgy tudtam levetkőztetni, hogy lefogtam. Teljesen kivoltam, és tanácstalan is vagyok. Nem voltam büszke magamra. Ma meg egész nap kisangyal volt... Ki érti???

Bocs, ez hosszú volt.

Gratula a bilizőknek! Nekünk is van már jó rég, de nem érdekelte. Most már bugyija is van, néha fel akarja venni, de nem akar bilire/wc-re ülni, pedig látszik rajta, ha kakil. Nem sürgetem, ráérünk, talán majd nyáron.

Még biztos akartam valamit, de hulla vagyok, mert a nappalokat Léna, az éjjeleket meg Maja teszi érdekessé. Úgyhogy megyek aludni.

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Ja, Eni, még neked akartam a szopiról: én is szoptattam Maját, miközben Lénát etettem. És Maja is érezhetően nyugisabban és hosszabban szopizik, ha Léna nincs a közelben, azaz, ha alszik. Mert különben ő érdekli. Azért olyan szopik nálunk nincsenek, mint Veronikusznál, de ugye nálunk csak ketten vannak. Viszont Léna csak ölelgeti Maját, még nem akarta felemelni...

És nagyon tetszik a kendőd! :wink:

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Sziasztok!

Jázmin, Matyi, Isten éltessen titeket!

Steffi: Ki mert ilyet mondani a gyerekedre?
Én folyton azt kapom anyóséktól, hogy túl sovány a gyerek és biztos beteg vagyok én is, és ki kéne vizsgáltattni magunkat :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Zsófizsófi: Viktor is szokott hisztizni, csak nekem a boltban szokta csinálni. Na meg amikor ő nem akar kimenni és hadakozom vele az öltözésnél. Együtt érzek veled.

Aprooka: Szegény Levi, küldök nektek gyógypuszikat.

Velünk nem történt semmi komoly, csak Viktornak az a szokása mostanában, hogy a lakásban motorozik :oops:
Amugy nem vagyunk betegek, /le is koppogom gyorsan/
Mindenkinek jóéjszakát
V

valentina

A lényeget elfelejtettem, Nekünk ilyen bestia kutyánk van.
Brunó, de Viktor csak Búúúnó-nak hívja

Kép
Kép
Viktor pihengetett egy kicsit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

valentina

Ancsa!

Tegnap elfelejtettem megírni az időpontot! :lol:
23.59??????? 8) :wink: :lol:

Renáta!

Bocsánat!!! Nem gondoltam én sem, hogy rossz is lehetne az AFP eredményed csak plussz bíztatásként írtam, hogy tuti jó lesz!!! :oops:
És ha Te azt mondod, hogy Kispipi Kispipi..... :lol: :wink: ÁMEN!! :lol: :wink:

Eni!

Köszi a választ a mérésre! :wink:
Nekem két naponta növeli Jázmin a "tétet". Jelenleg 100-140 :shock: között eszik evésenként!!!
És nem azért kérdeztem ám, hogy esetleg "görcsölnél" a mennyiség miatt, csak érdekelt. Egyébként én sem vagyok az a görcsi típus, mondjuk én Adrinál sem görcsiztem. De hogy kajálás szempontjából (mármint szopi) ÉG ÉS FÖLD :!: :!: a két Lányom....az tuti!!! :shock:
De ha már most ennyit eszik Jáz, akkor lehet, hogy nem sokára "gurulni" fog!?!?! :shock: :wink: :lol:
Na mindegy! A lényeg, hogy van mit ennie és hogy eszik!!!!

Valentina!

Búúúúúnó :lol: nagyon cukkancs! Viktorról már nem is beszélve!!! :wink: Az a pihenőpóz......hát nem semmi!!! :wink: :lol:

Judy!

Csütörtökön mikor és hova jössz/jöttök Érdre?
Bár mondjuk nálunk most igencsak pontos "menetrend" szerint élünk Jázminnal, úgy hogy szerintem én valszeg nem took talizni Veled/Veletek. :? Remélem nem haragszol meg érte. :oops:
De ha legközelebb erre jársz/jártok, akkor szívesen látlak Benneteket!!!

Valakinek akartam még valamit, de kicsit szita az agyam! :wink:

Még egyszer köszi Mindenkinek a névnapi köszöntéseket! (mégha nem is ma tartjuk!) :oops:
És megígérem, hogy nem fogunk ám megharagudni :wink: , ha május 10-én nem jut eszébe esetleg senkinek sem! (mert mi hivatalosan akkor tartjuk a Jázmin napot!) :wink: Mert a lényeg még mindig az, hogy gondoltatok ránk!!! Vagyis Jázminra!!! :wink:

Na menek, mert mingyá kajaidő van! :wink:

További minden szépet és jót Lányok!! :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Jó reggelt Mindenkinek!

ZsófiZsófi!
bocsi hogy ezt írom, de megnyugodtam, hogy nem csak az én lányaim tudnak így hisztizni!!! :? :oops: ez a Lénaműsor elég keményen hangzott. Nálunk Szofi a főhisztifelelős :? :( :oops:
Lomtalanítás! Márc. 6.? :D meggondolandó!!! :roll: :roll: :roll: már kattog az agyam :D lehet mégis kihasználjuk :lol: :lol:
gyerekfelemelés: nálunk Kata vette ki Zsófit kb 3-4 hetes korában a járókából!!! :shock: középállásba van a járóka és a járóka szélére felállt és behajolt érte!!! mi meg szívinfarktust kaptunk mikor megjelent Zsófival a konyhában!!! :shock: :? :D :D

na ennyit a visszaolvasásról ... felkelt Zsófi is :D
még jövök :wink:

szép napot!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Zsó, bízom benne, hogy ahogy Dori is írja, "csak" 3napos láz. Semmi teendő nincs a lázcsillapításon kívül, és sajna csak utólag diagnosztizálható. 3 nap után foltok, kiütések jelentkeznek a mellkason, arcon, asszem. Sokan átesnek rajta. Mi nem, úgyhogy nem tudom, mit szakértősködöm. De tényleg remélem, hogy holnap már semmi, de az égvilágon semmi nem lesz. Beutalóra rá ne nézz... Azt is tudom, hogy mondani könnyű annyit, hogy nyugi. Inkább módosítok, és azt mondom, csak higgadtan. :wink: Fodrász nem látogat otthon? Enyémet sikerült rávenni, hogy jöjjön el hozzánk. :oops:

Tigrincs, hidd el, nincs kajagörcs. Benci "hasfájós" volt, őt nem is tudtam gyakran cicire tenni, mert attól csak még jobban ordított. Jankut lehet óránként is. Ha kiabálás van, akkor ezzel szerelem le... meg peluscsere, meg kendő. Szóval ennyi. :roll:

Zsofesz, kendővel akkor majd lesz közös fotó. Megértelek. De nem vagy egyedül, a rossz érzésekkel sem. Éngyerekem ugyanez, nem is színezem. Elképesztő marhaságokért vágja földhöz magát, a lehető legrosszabbkor. Húztuk már mi is a karjainál fogva üzletből kifelé. Ja, nehogy azzal foglalkozz, ki néz. Semmit nem csinálsz rosszul, ez is elmúlik egyszer. Remélem, mire érettségiznek. :lol:

Ordítás van...
vbea

Ja, gyorsan... Tünde, majd küldöm, nemsokára végzek is vele. Úgyis lógok még egy szakdogával. :wink: (Az bosszant, hogy a PS. I love you írónője '84-ben született, és már 5 regénye van... én meg...)
vbea

Sziasztok!

Aprooka,

Remélem már jobban vagytok!
Igen, már én is akartam írni.
Hogy lehet hogy ez a három napos láz!
Nekünk volt, mi tavaly estünk át rajta januárban!
A szakirodalom azt írja 3 nap magas láz, Larának 2 volt, és 2 nap pöttyök, de mindenhol! És magától el fog múlni, na hát a pöttyök nálunk vagy 5 napig maradtak!
Remélem tudtam segíteni.
Ja és ez is egyfajta fertőző betegség, ha egyszer túlesik rajta, akkor már többször nem lesz!

PUszi mindenkinek,
majd még jövök ha tudok!!

ancsaboszi

Aprooka,
Levinek jobbulást!!!!

Zsófi,
Lénahiszti nem eccerű.... :?

Tigrincs,
anyuék postástelepen laknak, náluk leszünk már reggeltől és ott is alszunk... de jó lesz legközelebb is... ;)

nna itt meg hiszti van...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Zsófi
Nagyon ismerős a Léna-szitu :roll: Nálunk ez heti egyszer tutira van, de néha többször is. Nem tudsz mit csinálni! Én is már mindent bevetettem, de csak az segít, ha hagyom...Ha szól felelk, de nem megyek oda, kérem, hogy jöjjön ő. De sokszor én is lefogva vetkőztetem-öltöztetem és az sem egyszer volt, hogy felhúztam a kezénél a lépcsőn (nincs lift) :oops: A lépcsőházban nem hagyhatom és nem biztos, hogy akarom, hogy ott üvöltsön fél órát, merthogy nálunk ennyi a limit :? Főleg, ha tudom, hogy éhes vagy mint a múltkor a hótól nyakig víz, mert a hüban nem szánkózni kell, hanem rúgni :P Szóval igen, az ember ilyenkor nem büszke, de ha valaki ad jobb tippet, akkor várom :lol:
Kölcsönzést tudom. Néztem is, de mindenünk van, így nem szeretnék különösebbet vásárolni. Ha lányzó, akkor sem a minimanóban vennék néhány ruhá, hanem majd a bababörzén :wink:

Timi
Jaaaj, tudom én, hogy nem azért írtad az AFP-s dolgot! De tudom, hogy van, aki izgul az eredmények miatt...és ez is tök normális!
Kispipi meg akkor is Kispipi marad, ha fiú :wink: Ezt így értettem.

Lépek, mert fiúk lementek szánkó-futni én meg főzök...elvileg :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Sziasztok,

Zsófi, hogy van Levi, hogy telt az éjszaka??

hiszti: hú, ez vár majd ránk is?? nálunk is van ilyen, de lightosabb. ő is földhöz szokta vágni magát ha pl. nem kapcsolgathatja a tv-t. sír egy kicsit majd jön és hozzám bújik. de neki még el lehet terelni a figyelmét más játékkal.

Valentina: Viktor a székben :lol:
snooopy

Eni! Hát akkor fórumozás helyett indulás regényt írni! :)

mtunde

Sziasztok Lányok!

Nagyon le vagyok maradva. Zsu névnapi ajándékán felbuzdulva két napja vadászom ill. bizniszelek egy másik fórumon. Kendőben utazom. És nemsokára lesz nekem is egy szipi-szupi kendőm. Amit meg eddig használtunk, jó lesz takarónak vagy falvédőnek... :?
(És már elpasszoltam az ernyőkocsit is, nem használtuk túl sokat.)

Ja, és lehet, hogy vége a télnek is!!!!!!!!!

Próbálok visszaolvasni kicsit...
Vendég

Sziasztok!

Köszi az érdeklődést lányok. Lázcsillapítóval hőemelkedés és olyan 3 körülre kialudta magát. Legalábbis Levi ezt hitte, de persze nem....szóval onnantól volt hiszti, bukás, séta, lázmérés és minden mi szem-szájnak ingere.....

Szóval senki lurkója nem volt innen ez a kékülős, levegőkihagyásos üvöltős????
Olyan jó lenne kicsit megnyugodni, mert eléggé ijesztő látvány. Ma már 2x eljátszotta, gyakorlatilag nem tudtam kezet mosni, mert ahogy letettem, nyakát hátravágta, elkékült, nem vett levegőt, amíg hideg víz alá nem nyomtam. :oops: Na, nem kínzásból, de állítólag csak ez használ.... :oops: :cry:
Komolyan, én nem tudom, mi jöhet még....

Ancsa, neked is köszi, remélem csak tényleg vmi futó dolog.

Veronikusz, igen, édes-angyalarcú kiborítosz. :wink: :D Ja, és általában csak itthon, ha megyünk vhova állandóan azt kell hallgatnom, hogy nem is értik miért mondjuk hogy kicsit problémás, mert hisz olyan nyugis-édes. Na, ilyenkor mindig mondom, hogy szívesen látjuk az illetőt szerény hajlékunkban egy éjjel erejéig. :wink:

Viktor pihiszéke naggggyyyon egyedi! :wink:

NA, mennem kell, ennyit a forgóról. Figyelemelterelés 3 percben. :roll:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Zsó, a hideg víz legalább megoldás. :roll: Ja, Benedeknek is van nyilvános esetekre egy demo-verziója, általában tündérbogár, és tényleg senki nem hiszi el, hogy földhöz tudja vágni magát. Hja. :D

Nálunk ua van, mint tegnap. Jankaszáva aludt délelőtt 3 órát, abban a pillanatban ébredt, amikor letettem VOLNA Benedeket, így a nagy is fennmaradt. Azóta kidőlt. Kicsi meg bájvigyorog... ennyit az ÉN igényeimről. Azt sem tudom, mi az. :lol:

Tünde, megyek könyvet írni. :D
vbea

sziasztok, mi is itt...kicsit jobban, mar nincs laz, csak takony meg kohoges...most eppen az eloszobat ramolja...
Zsofizsofi, Lenahiszti nagyon kemeny lehetett....
Aprozsofi, szegeny Levi, jobbulast neki...
Vandini, milyen kendot vettel? :P
Jo ez a mai napsuteses ido, ha igy marad, mehetunk a Kopaszi gatra, mikor? persze ha teljesen meggyogyultunk...
PS I love you tenyleg olyan jo? elolvasnam, nem adja vki kolcson?
Veronikusz, tegyel mar kepet a lanyokrol, regen lattuk oket!
Valentina, az a nyugagyas kep..:D

banana

Hát Zsó, alaposan próbára tesz a fiad. :(

A hiszti leírásokat olvasva hát tényleg össze kell tegyem a kezem, hogy ilyenektől megkíméltek eddig a lányok. És azt is látom, hogy ez már megint nem olyan dolog, amiről azt mondhatnánk, hogy ettől vagy attól függ. Vagy hogy ott és akkor tudhatnánk. Bár pl. a fáradtságuk sokat számít.

Melindán majd' egy év után újra kijött az ekcéma. És persze nehéz rájönni, hogy mitől. Nem hirtelen allergén-reakció, lehet hogy már régebb óta tűr valamit a szervezete és most veti ki. Vagy várja hogy segítsünk. Néhány ételfélét megvontunk, hátha. Szűrt vizet iszunk már régóta.
De ő mindig is nagyon érzékeny volt.
Lelkileg pedig most hiperérzékeny. Bújik, Eszterrel néha agresszív (mondjuk Eszter sem mindig gyengéden nyúl őhozzá...). Játszik magában vagy Eszterrel, de mellette kell lennem. A cicimet becézgeti, szeretgeti. Nagyon kis ragaszkodó most.

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok!!
én is levagyok maradva....

Zsó-akkor én mondom-nekem Mikey is beájulós volt,nemkapnilevegőt,ellilulás,elernyedés a kézben ami 5-6 hósan kezdődött-annyira de annyira sírt,hogy nem kapott levegőt és ezeket produkálta ő is!!!mikor először volt,mert többször is csinálta én úgy beparáztam nem is tudom honnan de egyből vittem a csapalá hidegvíz a fejére tarkóra,üvöltés Mikinek -aki persze lazán vette a formát úgyis kap levegőt....de mikor látta mi a helyzet ő is ellilult....szóval a hidegvíz,no meg utánna kérdeztem én is mit lehet ilyenkor de okosabb nem lettem...max nem hagytam hogy belelovallja magát a sírásba de szerintem ezt nem lehet kikerülni..nos ennyi többször volt még ilyen de asszem Levi is kinövi mint Mikey,de azért hiszti most is van :lol:
Amúgy jobbulást nektek

Orsi-nincs iwiw-ha lesz szólok :lol: lakásügy???haladtok??és nem is mondtam nagyon ügyin rajzolsz :lol:

Ancsa:rózsaszín Mikey-egyik havernőm kislány volt nálunk és bolond apja felöltöztette!!tán kéne neki egy lány???tök jó helyen laktok,itt az a jó hogy egy korosztály jön össze!!amúgy megszoktátok már???

Banana-ha rámol a kiscsaj nagybaj nem lehet :wink:

Memme-és használtok az ekcémára valamit???

Valentina-képek :lol: nálatok is kedvenc a Thomas???jólnézett ki a torta!!!bizti fincsi is volt :lol:

Eni-írónőci leszel??kapunk dedikált példányt??? :lol: :wink: és miről írsz???kicsi segítőid beleszólnak a témába??? :lol: :lol:
nagyon szépek a gyerkőcök a képeken,amit a hisztiről írsz nekem nem új,szinte én is ezeket élem át-de ahogy megismertem Benedekedet nehéz róla elképzelem,hogy ilyeneket is tud produkálni :lol:

jövök még csak megjött Miki

Kép
Kép
etenci
Ercsi

sziasztok

csak gyorsan visszaolvasok...

Kép
gablaty

Melinda, ez az ekcéma kicsiMelindán, nem jó... De szerencse, hogy remek anyukája van, aki felügyeli a dolgait. Én sajna felnőttként részesültem az ekcéma megtiszteltetésében, és nem is minden esetben tudom türtőztetni magam. Miket vontatok meg? Mi a megagyanús általában?

Tenci, inkább vagyok, csak senki nem adta még ki a könyveimet... :D Viccet félretéve van ihlet, ötlet, véna... csak hozzá kéne fogni. Azaz tudnék, csak az meg úri-muri, hogy a magam szórakoztatására írjak. Manapság pedig hamarabb kiadnak valamit, ha Rubint Réka írja, akármi is a tartalom.
vbea

hali lányok!

olvaslak benneteket mindennap,csak írni nincs időm..

de rohanvást APROOZSÓ-t szeretném megnyugtatni(ha lehet)
kékülés ügyben.

Nekem Mandulka produkálta ezt a hivatalos nyelven nevezve affektiv apnoét.Kb.7 hónaposan kezdte és ha jól emlékszem utoljára 2 éve volt.
Igaz,hogy ő nem a hisztitől "lelkesedett" be ennyire,hanem mindig attól,ha beütötte a fejét(ha csak egy nagyon picit is),arra ráhisztizett és bizony elég rondán bekékült meg elájult a gyerek :roll: :roll:
nem nagyon tudtunk vele mit kezdeni főleg mikor kicsi volt,ráfújtunk megmostuk az arcocskáját,de a legfontosabb,hogy ne foglalkozzunk vele többet,mert ugye ez válhat eszközzé is..aztán mikor nagyobb lett és láttuk,hogy annyira kezd sírni,hogy elfelejthetne éppen levegőt is venni,akkor mindig szóltunk neki,hogy vegyél levelgőt,vegyél levegőt..
kinőtte...de elhiszem,hogy ijjesztő,nekem is az volt,volt úgy,hogy egymás után 2x,egyikből kijőve beleájult a másikba.

van olyan ismerősöm,akinek a gyereke bármikor bármely pillanatban képes volt ezt eljátszani és tényleg egyetlen megoldás az volt,hogy miután vége lett,magához tért,szó nélkül folytatták ott a tevékenységet ahol abbahagyták..

mert az tény,hogy maguktól magukhoz térnek,ez nem egy valós ájulás..."csak"egy pillára nem vesznek levegőt.Igaz utána Manka mindig nagyon fáradt volt és bújós..
Hát,Zsó,nem tudok biztatóbbat mondani,mint,hogy ijesztőbb látványra,mint amennyire veszélyes..
és ki fogja nőni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kitartás!!!!!!!!!!!
csók

Kép

Kép
durca

ja a demo verzio:

nálunk az oviban az óvónénik nem tudják elhinni,mikor mesélem,hogy taby mandula mekkora műsorokat csinál..."ááá,hát az nem lehet,ez a tüneményes édes,kisbogár,akit mindenki szeret,aki szófogadó,aki elsőnek pakol...."
mondtam,hogy oké:home videot fogok neki khozni,aztán ámulhatnak!!!!!!!!!!!!!!!!!a tünemény bogár,ja....

Kép

Kép
durca

Sziasztok!

Na, a gyerekorvosunk szerint a bal fül gyanús, de várjak még vele.
Ellenben sógornőm szerint a fül nagy mumus és semmiképp ne várjak vele, jobb azt szakembernek megmutatni.
Mindenesetre Levi extra sokat sír, bágyadt, és iszonyúan sokat alszik, magához képest. De amíg eljut odáig, hogy elaludjon, az most hipermegadúrva.... :?
Szóval azt hiszem benevezek egy jó kis vizsgálatra holnap Ablonczy doktornőhöz, ha sikerül elérni. Remélem a neten lévő száma okés, mert csak azt tudtam előkaparni.

Apnoé: igen igen, Péter és sógornőm fia jóvoltából a nevét tudtam és én is utána olvastam, de jobb azt ismerős anyukáktól, tapasztalatok alapján tudni, mint dokis tanácsokon keresztül....
Szóval Tenci, Durca, nagyon köszönöm. Azért remélem mi nem a legextrább esetét fogjuk ki, még teljes eszméletvesztés nem volt, meg utána hirtelen bealvás, "csak" lilulós, fejet hátravetős, levegőt nemvevős 5-10 mp. Tényleg eléggé sokkoló látvány. A legjobb, hogy azt írják ugye, hogy ne vegyünk tudomást róla, mert eszközzé válhat és inkább figyelemelterelés....DE: Levi csukott szemmel kezdi, így nincs figyelem és nem játék vagy egyéb dolog miatt, hanem csupán csak mert le merem tenni. Így a nem figyelembe vevés azt jelentené, hogy hagyom a földön miközben nem vesz levegőt, és hátracsúszhat a nyelve, stb.
Szóval mindenképp fel kell ugye kapni, fújogatni, meg hideg vízzel törölgetni, amivel máris teljesül a vágy, ami kiváltotta.....így nincs ötletem.
DURCA???? TENCI???? Hátha Nektek lenne....

Na, ennyi, bocsi, csak olyan jó lenne tapasztalatokkal gazdagodni etéren is és nagyon köszi az eddigi ötletelést mindenkitől!!!

Eni, vettem nubyt, egyenlőre Levi csak rágja (ami ugye tanácsok szerint nem jó, mert vagy igyon vagy ne) de mivel semmit nem iszik és most kéne neki, ezért hagyom és nagyon élvezi. Sír, ha elveszem. Persze a nagyja a rucin köt ki, de talán pár csepp akarva akaratlan lecsusszan...szóval köfi.
És megjött sztem a csomag(dupla köfike), csak a hülye posta itt bigcityben ugye bezár 3kor. Hát nem agyrém? Én negyed4re mentem...mert persze a postás kétszer (sem) csenget így maradt az értesítő.... :roll: :?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Zsófi, durva lehet látni ahogy Levi nem vesz levegőt... talán ha nagyobb lesz kinövi. Tényleg annyira jó ez a fórum, h ilyen sokan vagyunk sok tapasztalattal... mindig tudjuk egymást segíteni.
fülhöz meg jobbulást, ha tényleg az a baj...de reméljük ez "csak" egy láz és semmi komolyabb!!

na a postásról én is mesélhetnék. ma egy értesítő várt miszerint nincs kinn a név (ami igaz is a kapucsengőn nincs is), de vlhogy mégis bejutott a házba és bedobta a cetlit a postaládába ahol ott a nevem meg hogy hanyadik emelet/ajtó (ami amúgy a csomagon is ott volt) de neki derogált 1 emeletet feljönni és átadni.

Tenci, köszi! :oops: lakás: most várunk. amit kinéztünk kiderült, h vlmi nem stimmel vele, + b*sztak visszahívni minket miután mondtunk egy árat. legalább annyit kinyöghettek volna, h ennyiért nem adják. mind1. keresünk másikat. + sógornőm apukája építész és szerinte elég nagy áresések lesznek. nehéz lesz eladni a lakásokat.

Memme, Melinda ekcéma tényleg nem jó.
snooopy

ZSÓFI!

Ablonczy elérhetőségei:215-1380/2832 ez a klinika
magán:leányfalu 2016móricz zs.118.bejelentkezés:06-26-383083 szerda és szombat
van egy mobilja is,én azt nem szoktam hívni:06-20-9680-448

taby boróka lehet hivatkozási alap :D

Kép

Kép
durca

Ezer köszönet Durca, most ha kell magamra tetováltatom.... :oops: :oops: :oops: :oops:
NA, megyek mert a fiúk nyűgösek....

Mégegyszer köszönöm, hogy vagytok!!!!Sokszor érzem úgy, hogy sokkal könnyebb, ha van kire számítani, még ha így cyberúton is!

Eni, Neked köszi az sms-t is!!!!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Bocsi Lányok, megint kérdezni szeretnék!!!
Főleg azokat, akiknek nagyobb gyerekeik vannak (4-5 éves)

Van egy ovodai foglalkoztató könyvünk és a lányok imádják!!! minden este abból kell olvasnom és végigmondjuk a bogarak, virágok stb neveit. Tudtok nekem ajánlani foglalkoztató-könyveket?! Bármi ami tanítja a gyerekeket: számolni (ismerkedni csak velük!!) természetismeretre, nyelvekre!!! stb. bármi érdekelne amit ti is ismertek!!! (Kata már tanítónéniset játszik Szofival és ő is tanítja :lol: ) előre is köszi

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Zsó!
nem lehet semmi a látvány......szegénykém :oops: nekem is nagyon hisztis a Berke és el tud kékülni a szája, de el nem ájul...ügyes vagy, hogy feismerted a problémát.....Levifiú, nem hagy Téged unatkozni...küldöm az erőt+++++++++++++++++

Rólunk!
Letti Laborja állítólag jó ..vannak benne eltérések,de azt mondja a dokink, hogy ez az ő korában normális.Mindenesetre a talpa csúnya , viszem hétfőn gyerekbőrgyógyászhoz(az a legegyszerűbb ha csatolok róla képet.)A Berke egész teste pöttyös, rücskös tapintású.....kedve, étvágya jó, láza nincs. Jutott ebből a pöttyből a Letykónak is....a doki szerint ha nem lázasak akkor nincs baj...mindenestre lehet, hogy holnap vagy pénteken megmutatom azért a dokinak Kép letti talpas Kép Kép Meli barátnőmmel

KépKépKépKép
vdorka3

Aprooka!
JAJ!!! ez a lilulós, levegőt nem vevős valami .... :shock: :shock: :shock: durván hangzik :oops: :oops:
Levinek gyógypuszik a kis fülére!!! :oops: jobbulást!!!!

bocsi, mennem kell ... :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Aprooka!

Mi is elájulós hiszti. Én annak idején utánaolvastam, 4 éves kort írtak, hogy addigra elmúlik. Háááát, nálunk még volt egy nemrégen. Pankánál olyanokra jött ki, amikor megtagadtunk valamit, egyszer meg véletlenül ráléptem a kezére, mert egy halom mosott ruha volt nálam és nem láttam :oops: , és ettől. Mondjuk lilulás nem volt. Viszont most Peti is bír úgy sírni, ha valami fájdalma van, hogy szinte nem vesz levegőt. Már tör a frász tőle.

Viszont fül: szerintem is nézesd meg, mi nagy fülesek vagyunk. Jobb nem elfajulni hagyni, nehogy nagyobb baj legyen.Addig is lehet Nurofent adni, de gondolom, valami ilyesmi úgyis megy a láz miatt.

Veronikusz!
Én Alexandrából szoktam rendelni foglalkoztatókönyveket, 20 % kedvezmény van, néha meg akció is. Matricásak is vannak, meg mindenféle feladatosak.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Veronix!

Én is Alexandrából, meg Libriből szoktam rendelni-venni képességfejleszőt könyveket. Ahogy Kriszta is írta. Szerintem böngészd át a neten, hogy milyen könyvek vannak és válassz! :lol:
Választási lehetőség bőven akad!!! :lol: :wink:

Judy!

Köszi, ha nincs hari :oops: , de ma voltunk dokinál a 4 hetes "megjelenésen" és mivel az egészséges rendelés pont kajaidőre esik, így Jázminnak igen csak "bezavart"! :? :oops:
Nem kaphatott időben enni és ez az egy dolog igen csak ki tudja hozni a sodrából, ha nincs kaja időben!!! :lol: :oops: :?

Egyébként teljesen rendben van. :lol: 4130 g, 58 cm. Kerek feje még kerekebb lett :lol: 37 cm.
Doki bácsi mikor meglátta, mondta is mielőtt még a mérésekre került volna sor, hogy "látom igen csak jól eszik a Kisasszony!" :wink: Mondtam neki, hogy hál'Istennek ebben "nincs hiba"!! :lol:

Eni-Tenci!

Ti mikor mentek az 1 hónapos "rendelésre" ? Jah, és a doki bácsi, még azt is mondta, hogy beadja Jáznak a pneomo oltást a 2-3-4 hónapossal együtt, mert úgy is ingyen van és jövőre meg valszeg úgy is kötelező lesz. Kíváncsi vagyok, Nektek mit mond a doki bácsi/néni erre. Mondjuk én nem kérdeztem tőle, Ő magától mondta.

Dorka!

Lettinek mielőbbi gyógyulást azokra az édi icipici lábikóra! :oops:
Fekete köröm!!! :lol: :wink: 8)
Képek meg tündériek!!! :wink:

Sajnos Apjuktól most sem jutottam el a nagygépig :evil: :evil: pedig csináltam "kinézekazablakoeztlátom" :lol: képeket is! Meg Csajszikról is! De legalább hajlandó volt letölteni. (milyen kedves! :twisted: )
Úgy hogy holnap délelőtt "nekiesek" a nagygépnek, ha Őlordsága elment dolgozni és kicsinyítek és teszek fel képeket!!!

Most menek. Lopok én is magamnak egy kis időt olvasni, míg nem kell etetnem! :wink:

További szép estét Mindenkinek! :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Dorka!

Meg persze Berkének is múljanak minél előbb a pöttyei!!!! (ezt az előbb elfelejtettem, bocsi!) :oops:
Meg már ezer éve akartam kérdezni, hogy Lettit "anyakönyvileg is" Lettinek hívják (tudom, hogy van ilyen név) vagy valamelyiknek a becézése?

Partedli!

Örülök, hogy jöttél! És azért ne dolgozd magad agyon!!! :wink: 8)

Na jó, most mán télleg menek!

Pussz Mindenkinek!! :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Zsó, éccaka hogy telt? Hőemelkedés, rosszkedv, hurciba? :roll:

Veronikusz, én még bookline is, szerdán könyvszerda van, sok-sok kiadó (mindig más) könyve kedvezményes.

Dorka, persze, a gyerekek is gyönyörűségesek, de én TÉGED AKARLAK DICSÉRNI, annyira jól nézel ki. Nagyon szép vagy! :wink:

Tigrincs, ja tényleg, egy hónapos... Majd megpróbálom kihívni a dokinénit, mert a kettővel nem tudok, és nem is igen akarok elindulni a rendelőbe. Biztos vagyok benne, hogy különösebb magyarázkodás nélkül kijön. Annyi, hogy kaptunk még a múltkor laborbeutalót, amit azóta sem intéztünk el, elvileg havonta kell. CSak eddig nem vitt rá a lélek, hogy izéljek a pisigyűjtő zacsival, na meg 12-én volt vizeletvizsgálat... Tegnapi csupiJanka 3200g. :D Sztem pneumo elleni oltást Janka biztosan megkapja. Én is akarom kérni, meg doktornéni meglehetősen oltáspárti. Viszont lehet, hogy most még nem fogja megkapni. Lehet, várnak vele, a fene tudja...
vbea

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 09:14-kor.
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 09:15-kor.
Vendég

Lilluska!
:D :D :D A Legkisebb TOJÁS!!!! :lol: :lol: :lol: én még nem láttam 3 testvért így hasonlítani egymásra!!! és milyen szép mind a 3!!!! :D :D :D :D

foglalkoztató könyv:
köszi, köszi a válaszokat. Esetleg nem lenne valaki aki Könyvet is ajánlana?! ezeket a forgalmazókat én is ismerem, de ha valaki esetleg TAPASZTALATBÓL AJÁNLANA azt nagyon megköszönném. :D De ha nem akkor majd mazsolázok. :? :roll: :roll:

mennem kell ... pedig már megvonási tüneteim vannak, hogy nem tudok jönni. :oops: Tegnap is nem engedett fel ez a ... :twisted:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Köszi a dícséreteket, aranyosak vagytok :oops:
A körmöm egyébként nem fekete hanem sötét lila, csak a képen látszik feketének....

Zsó!
Hogy van Levi???milyen volt az éj?????tudtatok valamennyit aludni????

Eni!
Köszi :oops: Janka ügyesen hízik és már egy hónapos???telik az idő... :lol: Elfelejtettem mondani de Benc klotyós képe nagyon extra :lol: 8) :lol:

Lilluska!
Én a Berkusznak akkor kezdtem (4 hónaposan)pedig volt elég tejem...
majd még jövök csak a lettkó szopizik a berke meg a térdem hegyén ül, én meg írni próbálok :P

KépKépKépKép
vdorka3

Dorka!
műkörmöd van??? bocs a kérdésért csak ... olyan trén érzem magam. Nem jutok el se fodrászho, se tornázni, se ...., se .... én is úgy vágyom már hogy kicsit nő is legyek. Már ruhát sincs kedvem próbálni erre az IDEGEN BÁLNA testre :oops: anno nekem is volt műkörmöm, de most még álmodni se merek róla. Ha el is jutok a körmöshöz, ki veszi fel Zsófi ha elkezd sírni mikor mintkét kezem ott szárad??? NA jó eldugulok, mert kicsit világvége a hangulatom és úgyis megyünk el itthonról. :roll: talán DU-ra helyrerázza az agyam az autó! :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Segítségeteket szeretném kérni! 16 hetes várandós vagyok! A Doki nénim átment a Kútvölgyibe! Nem tudok a helyről semmit, az előző kettőt máshol szültem! Ha valakinek van valami infoja, az nagyon szupi lenne!

Előre is köszi a segítséget!

Szilvi :D

kovisziszka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?