Új privát üzeneted érkezett!

Na, nem engedett a babanet...
Visszanéztem, az előző oldalt is, örülök, Ani, hogy jól van már Kristóf! :lol:
Tuntun, Erik... :lol: :lol: :lol: Ármin is horkol, meg pisszeg, még az ujját is a szája elé teszi olyankor. :lol: Hajrá angol!

been

Emma! :lol: Mióta nem maszkkal adjuk Dominak a pulmicortot, azóta nincs ellenkezés. Most már nem rakjuk a maszkot rá arra a méregdrága műanyag csőre, így nagyon ügyesen hagyja. Majd lefényképezem, hogy lássátok :D

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Még Dadomihoz: nem néztem még meg a dobozát ennek a pulmicortnak, de hátha tudod fejből: ez szteroidkészítmény ugye? A nevéből ítélve gondolom... :roll:

been

Méregzsák az lehet :wink: Bocsi, de nekem "feláll a szőr" a hátamon, mikor valaki arról panaszkodik, hogy milyen hisztis a pár hónapos babája. Sírós lehet, na de hisztis??? Bár kinek mit jelent a hiszti, ugye? Nálam a dackorszak velejárója, az meg nem pár hónaposan kezdődik, majd úgy 1 - 1,5 évesen :wink: De Dius, szívesen kölcsönadom Domit, hogy lásd milyen is az igazi hiszti :P :P :P

dadomi

Emma! Pulmicort az szteroid :? Ezért is utálom, és tényleg megpróbálom csak akkor adni, ha nagyon muszáj!!!!! Szerencsére nyáron tudjuk mellőzni.

dadomi

Köszi! Na, akkor eltaláltam. Annál jobban bízom benne, hogy nem kell...
Na, ez az, nekem is ez jutott közben eszembe: ki mit nevez hisztinek, ugye. :D Kéne definiálni. :lol: :lol: Nekem a Hanna affektív apnoéja is hisztinek tűnt 2 hósan, meg a dokibá is annak minősítette, nade hát igen, hajlamosak vagyunk hisztinek hívni azt is, ami nem hiszti. Megszokásbúl. Láttam, rászabadultál az iwiw üzifalra! :wink: :lol: :lol:

been

Jaj, szegény Domi... a szívem szakad meg komolyan. Ügyes kiskölyök!

been

Némááá... Eltűnt Andrisom vonalzója... :cry:

been

Dadomi remélem én nem állítottam fel a hátadon a szőrt, azér is kérdeztem hogy szerintetek hisztizik e egy 2 hós baba...
De ahogy látom megoszlanak a vélemények :)
Barnus nem sírós, csak néha nem azt szeretné amit én :) de hát mindig én nyerek! :lol:

Kép
dius87

Barnus pólyáján egy csomó kicsi hajszálat találtam, de rengeteget. Néztem is hátul kezd kopaszodni. Ez ugye normális??

Kép
dius87

Dius! Nem, nem te voltál a "szőrállító" :lol: :lol: Barnus hajhullása meg teljesen normális, ne aggódj! Minden babának kihullik a babahaja, valakinek látványosan, valakinél szinte észre sem veszik.
Emma! Csak két üzit írtam :P Ki vagyok akadva, mert a játszótér mellett van egy nagy üres platz, ahol motorozni, bicajozni szoktak a gyerekek és ennek csak az egyik fele volt valamennyire nyitott, tehát elég biztonságos hely volt. Erre most a másik felében kibontották a padkát (ami egyébként egy elég jó magas - nekem térd fölé ér) és csináltak oda is egy bejárót (olyan babakocsiszélességű). Ráadásul ez közvetlen ott van, ahová felérünk a játszótérről. És az autósok úgy száguldoznak, nem számít a 40-es tábla :evil: Lassan megérjük azt is, hogy keresztülvágják a játszóteret, hogy az autósok ott is át tudjanak menni, ne kelljen akkorát kerülniük... Na szóval ezen húztam fel magam...

dadomi

Nem hisztis, csak sír, amikor nem az történik amit Ő szeretne. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: A "köznyelvben" ez akkor is hiszti marad, de ha valaki szakember, igaz Dadomi? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Örülök, hogy jobban vannak a fiúk. El sem hiszem, hogy Domi tud hisztizni. :wink: :wink:
Akkor Daninak ezek szerint tetszik a karate?
Ricsike 2 hét múlva megy versenyre, feltéve, ha addig eléri a "versenysúlyát". :lol: :lol: Tegnap este vacsora után még kekszet szeretett volna enni, de én a gonosz mostoha nem engedtem. :oops: :oops:
Dia, hogy öregszik ez a gyerek. :lol: :lol: Igen normális, váltja a haját. :lol: :lol:

Emma, már épp kérdezni akartam a vonit :shock: :shock: A múltkor nekem is eltűntek.
Vendég

Nézzétek ilyen egy "ügyfélbarát" csomagszállítás:

"A kiszállított csomagot a futárcég a szállítási címen adja át a címzettnek, vagy más nagykorú, önmagát személyigazolvánnyal igazolni tudó személyek. Ezért kérjük, a szállítási címet részletesen, pontosan (emelet, ajtó megadásával) töltse ki!
A küldeményt a futárcég a telekhatár közúttal való találkozásáig szállítja (folyosó, lépcsőház, emelet stb. nem tartozik ide)."
Vendég

Tuntun! Csak egy pár hónapos baba számára az, amit ő szeretne a biztonságot jelenti, azért sír, mert nem az általa megszokott módon történik valami. Ez szerintem elfogadható, sőt nem is lenne normális, ha nem így lenne. Viszont mikor már kezd kialakulni az én-tudata a gyereknek, és próbálgatja a határokat, hogy meddig mehet el, és az van benne, hogy "én, én, én", és mondjuk földre vágja magát, ha nem kap meg valamit, na az már hiszti! Amikor nem a biztonságot jelentő megszokott dolog miatt sír, hanem akaratból, dacból. No ez a különbség a hiszti meg a hisztinek titulált sírás között. :lol:
(Nem okoskodni akarok, aki annak veszi, sajnálom.) - nem rátok vonatkozik, de nem csak mi olvassuk az oldalt, elég nagy a nézettségünk, ahogy a számokból látom :P :lol: :lol: :lol: :lol:

dadomi

Egyébként imádtam a pszichológiát, abból is a fejlődéslélektant a fősulin :oops: :lol: :lol: :lol:

dadomi

Igenis értettem. Ígérem nem okoskodom többet. Mégis csak a számok világa az enyém, nem a pszichológiáé. :wink: :wink: :wink: :wink:
Vendég

Dadomi, ez félelmetes most látom, hogy mit írtál előttem. :shock: :shock: :shock: :shock:
Vendég

Jóvan, Dadomi, csak hecceltelek az iwiw-vel! :wink: Amúgy ez így tényleg hülyeség, tehetnének oda egy ajtót, vagy elé ilyen fékezőkorlátot, ami a suliknál is van, hogy ne rohangáljanak ki a gyerkők, de a babakocsi is beférjen. Vagynemtom.
Danit elfelejtettem megdicsérni, hogy milyen ügyes!
Diuuus, te csak kérdeztél! :wink:(A hisztivel kapcs.) Háttjah, fogalomzavarok vannak, én is tanultam pszichológiát, nem is keveset, fejlődéslélektant is (najó, nem pedagógiai főiskolán), oszt mégis hisztinek tituláltam az efféle kirohanásokat... :oops: Mondjuk biztos azért is van ez, mert hiszti, mint kategória sztem a szakirodalomban nem is létezik. Vagy igen? :roll: Na, most jól belekavarodtam itt a dógokba... :lol:
Tuntun, szegény Ricsikéd meg a fogyókúra... :? :)

been

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Mára teljesen meg vagyok békülve a hóval, mert csak a kertben maradt meg. :lol: :lol:
Nálunk elég jó az idő, nincs hideg, így ma Erikkel egy nagy sétát tervezek, elmegyünk a bioboltba. Az tőlünk 4 buszmegállónyira van.

Hogy aludtatok?
Vendég

Sziasztok csajok!

Húú been ez jó erős ám.Akkor szokak -szekszárdon ügyeletben -ilyet pufoktatani,ha a rectodelt kúp nem használ.
Remélem nem lesz rá szükségetek.
Hannusodnak nagyon jól áll a katica jelmez!

Tuntun:lugosításra jó a mustármag is ,meg a patikában lehet kapni bázis port.

Dius:nagyon ügyi Barnus.Mindig akkor produkálják magukat maikor nem látja senki.

Dius-kismami:pihizél ,me baj lesz.Ha a Kun lenne a dokid bútorozhatnál be a kórházba.Én kaptam 6 hónaposan diaphilint,azt mondta ,ha nem szünnek meg a tünetek fekszik nyugszik itt az osztályon 1-2 hétig.Nagyon erős keményedések voltak és több volt napi 10 nél volt ,hogy egymás után 4-5 ször is ,annyira gombóclett a pocim ,hés feszítette ,hogy rendesen fújtattam.Szal ez nem játék ,mert beindul a szülés ,leválhat a méhlepény ,megrepedhet a burok.

Dadomi:nárcizmusban szenvednek a kis drágák :lol: Ja ,de milyen gyorsan elment ez a baba korszak :cry:

Ani:örülök ,hogy Kristófod jobban van.Irigy -mirigy,hogy ti tudtatok a hóban játszani :cry:

Lányok komolyan mondom a ringatóban ,Eliza és Zsombi kisangyalok voltak.Anygalbőrbe bújt kis ördögök :lol:
Te tényleg olyan jól viselkedtek.Na 20cm-re se távolodtak el tölünk :lol: :lol:

Úgy fáj a fejem ,hogy mindjárt tudat hasadásom lesz :(
Ma hozzák a matracunkat -végre-de bevákuom fóliázták :evil: így felbontás után még 24 óráig nem lehet ráfeküdni.Zsombi szobájában kell aludnunk!

na lépek ,mert a fiam eltünt a látószögemből.
berni611

jó reggelt.

tuntun,mi tűrhetően. Azt nem mondom,hogy jól. Tegnap még szülőin voltam,már fél 7 is elmúlt,mikor hazaértem.
Itt sincs hideg,viszont fúj a szél. El akartam menni a gyógyszertárba normafloreért,de lehet majd holnap veszek,akkor úgyis vissza kell menni a doktornénihez,és egymás mellett van a rendelő meg a patika. Nem hiányzik,hogy most meg a szél fújja meg őket.

dadomi megértem a kiakadásod. Itt nálunk is 30-as tábla van,de sokan ezt a rövid utcát rodeópályának nézik. Nem mondok sokat,ha azt mondom,hogy 50-60-nal simán végigmennek,a nagyon sarkalatos esetekről nem is beszélve. És akkor tudok nagyon kiakadni,mikor olyan száguldozik,akinek szintén van kisgyereke,aki többet játszik az utcán,mint az udvarban. Á,hülyék az emberek-tisztelet a kivételnek!!!!!!!

drága tőlem alig 3 km-re lakó fórumozó :P . Gyere már sürübben!!!!!! :wink:

Azon voltam még koraősszel kiakadva,mikor a játszótéren motoroztak a "vagányok",folyamatosan káromkodtak-inkább nem részletezem,és ha szólni mertél,jajj volt neked. De azért időnként 1-1 anyukával kieresztettük a hangunkat. A játékokat nem tudtad használni,mert a felsős lovak azon dumcsiztak,vagy éppen nemi életet éltek,nem egyszer láttuk a játszótéren az 1 lány-2 fiú szitut,vagy ippen fordítva. Sőt,van olyan tesitanár,aki lemegy "tornaóra " címen a gyerekekkel a játszótérre,ő olvas,a gyerekek meg szó szerint azt csinálnak,amit akarnak. Itt tehát jó időben délelöttönként ne is akarj a játszótérre menni,de délután is mélyen gondold meg. Akkor durrant el egyszer nagyon az agyam,mikor egy ilyen tornóra keretében úgy eltalálták focilabdával a babakocsit,hogy Eliza majdnem kiröpült belőle,a tanárbácsi meg észre sem vette. Mikor elkezdtem üvölteni,akkor arrébb ült egy paddal,nehogymár megzavarjam az olvasásban.

de hurrá,van új játszóterünk :twisted:
Vendég

Évi kezetfoghatunk fejfájásban. Ittam egy kv-t,de csak meghajtott,így inkább beveszek valami dilibogyót :?
Hétfőn jöttök,ha tudtok? Mi megyünk(el ne kiabáljam),már csak az Ili miatt is :D
Vendég

Ahogy most látom nálunk is mozognak a fák :( Na majd kimegyek terepszemlét tartani.
Nálunk is van Maggi v. milyen játszótér, de ne tudjátok meg. Szinte ugyanaz a szitu amit Ani Te írtál. A kisebbségi nagy lovak betehénkednek a hintába és onnan ki se lehet robbantani őket. Tavaly nyáron Ricsike szerzett magának egy kis barátot a játszótéren és minden du. mentek a Papával, mert ott találkoztak a kisfiúval. Egyszer két velük azonos nem fehér gyerek elkezdte a kisfiút rugdosni. Apósom rájuk szólt, erre mentek neki apósomnak, kiabálva, hogy kicsinálják, meg hasonlókat. Na a kisfiú nagyapja meg odament és szépen összekoccintotta a két kisebbségi fejét és elzavarta őket. Utána apósom vonakodott levinni a gyereket, bár nem mondta, de biztosan félt, hogy esetleg jönnek a szülők. :evil: :evil: Aztán mondtam Ricsikének, hogy ennek semmi értelme, úgysem tudnak a játékokon játszani, maradjon inkább itthon, meg hívja meg hozzánk a kis barátját.
Babakocsival nem lehet bemenni, mert kaviccsal van leszórva az egész. A homokozó nincs megmagasítva, így már az első napokban tele volt kaviccsal a homok. :evil: :evil:
Röviden, tömören szar az egész, úgy ahogy van.
Vendég

Na még azt gyorsan elmesélem Nektek és utána eldugulok, hogy Erik amint meglátja a kinderpingui reklámot, már mondja: áj,áj és utánozza a pingvint. :lol: :lol:
Vendég

Nagyszerű, most hívott a férjem, hogy összetörték az egyik céges autónkat. :cry: :cry: A mi sofőrünk volt a hibás, elnézett egy elsőbbségadás táblát és jobbról belementek, úgy hogy felborult. Ráadásul a 8. ker.-ben, szerintetek milyen színű volt az illető? Szerencsére a férjem jól tudja kezelni ezeket a helyzeteket, de hallom a hangján, hogy teljesen kibukott. Még szerencse, hogy senkinek nem lett baja, bár a sofőrünk fájlalja a vállát, de a mentősök megnézték, nem észleltek törést.

Na azt hiszem, ma jaj annak, aki a férjemmel ujjat húz.
Vendég

Reggelt!
Tuntun, Erik... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Na, a játszótérrel - az egyetlennel, ami van a faluban - nálunk is ez a helyzet, elözönlik a vén majmok, hintáznak, mászókáznak, csúszdáznak, előbb-utóbb tönkre fogják tenni. A kis faház tetejét is megbontották tavaly, a férjem csinálta meg. Az én gyerekeim is találtak már ott óvszert... :cry: Tuntun, amit leírtál, az nagyon brutál!
Komolyan, ez a Pulmicort ilyen brutál? :shock: :shock: Dokinéni meg úgy kérdezte, hogy "nincs is otthon?" mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, hogy az ember Pulmicortot tart otthon... :roll:
Évi, Ani, jó lehetett ez a ringató, képek nincsenek? :)
Évi, Kun... :lol: :lol: Hát van egy stílusa. Én mindegyik gyerekemnél a 4-5. hónaptól már Diaphyllint szedtem (szedettek velem, meg 3x2 Magne B6-ot), annak ellenére nagyon gyakran görcsöltem, keményedtem, meg minden ehhez társuló dolog, és kihordtam mindet mégis végig (Andrist 1 héttel tovább is)- azt mondta a védőnőm, hogy vannak ilyen emberek, akik hajlamosak a görcsölésre. :shock: Szóval, azért Dius, nem kell megijedni, de pihenni azért nem ártana többet, valóban. :wink:

been

Hú, Tuntun, ez gáz... Szar ügy a nyóckerben elnézni egy táblát... :wink: Nagyon összetörött?
Már akartam kérdezni, de nem biztos, hogy publikus, azé megkérdezem, hogy milyen forgatás van most, ahol dolgoznak férjedék?

been

Ja, és elfelejtettem a fejfájósoknak jobbulást kívánni. Remélem, a melegfrontot érzitek... :)

been

Emma, sajnos igen. Egyrészt a teljes jobboldalát a baloldali ülésig benyomta a kocsi, másrészt felborult.
Még nem publikus, amint megjelenik róla valami cikk elküldöm ok? Persze csak ha érdekel. :wink:
Vendég

Emma, varázsold vissza a vonalzódat, légyszi.

Na elhajózunk a messzi biobolta. Pá drágáim már csak ebéd után jövök. Kép
Vendég

Sziasztok!

Köszi lányok hogy aggódtok értem, nagyon jól esik. Hát,a több pihenés nem mindig jön össze.
Tegnap olyan szép idő volt nálunk,hogy Bencus egész nap kint volt. Délelött apósommal felmentek a kertbe, ott tevékenykedtek. Délután meg velünk volt és apja húzta traktoron. :D

Yuyu,nagyon édes Enikő és már milyen nagy.
Tuntun,mi jól aludtunk,legalább is én biztos mert úgy aludtam mint akit agyonvertek. :lol: Erik ari lehet ahogy utánozza a reklámot. :lol: A kocsitokat sajnálom,de szerencsére nem sérült meg senki.
Ani,Évi, jó lehet ez a ringató. Nálunk itt a faluban semmi sincs. Pedig szívesen mennék Bencussal.
Emma, pulmicort- én kisiskolás korom óta éltem rajta nap mint nap az aszthma miatt,de elég erős gyogyi. A másik meg a ventolin, ami szinte mindig velem van.
Játszótér: Velünk szemben van, télen üres, nyáron meg szinte ua. a helyzet mint amit írtok.
dius02

Jájj. Még jó, hogy a sofőrötök ennyivel megúszta... :cry:
Naná, hogy érdekel! :wink: Majd várom a cikket. :D

been

Szia, Dius! :D Ez az asztma kegyetlen... :cry: Terhességek nem javítottak az állapotodon?
Tuntun, jó szelet! :lol: Nekünk is ki kellene kicsit menni mostmár, hogy Ármin elég jól van. Hanna elment anyósomékhoz, úgyhogy kettecskén vagyunk. :)

been

Tuntun, jó, igyekszem visszacsinálni, fene se érti, mér tűnt el... :shock: Csak egy kis kocka van helyette.

been

Emma,hát elég sz.r az aszthma.Én születésem óta vagyok/voltam aszthmás. Voltam Mosdóson is párszor még kiskoromban,de elméletileg mostanra kinőttem,de fulladni még szoktam és azért is kell a ventolin.
dius02

Jah, értem... :cry:
Én is asztmás vagyok, tavasztól őszig, főleg a parlagfűszezonban, hát nagyon utálom, de egy gyereknek ezerszer rosszabb lehet...

been

Na, közben rágyöttem, betojt a tickercentral, ahol Andris vonalzója van. Most várok. Hátha jó lesz. :roll:

been

Úgyamúgy jól elvagyok ám itten magamban... :mrgreen:

been

Megjöttünk mi is. :lol: :lol: Képzeljétek Erik elfáradt :shock: , visszafelé már felkéredzkedett. Na mentem vele v. húsz lépést, aztán mondtam neki, hogy elég volt. Aranyosan beletőrödött és baktatunk haza. Útközben beborult és el kezdett szemerkélni az eső én meg rendesen fáztam.

A szomszéd autómentős ment a kocsinkért és még itt volt a kapuban mikor hazaértünk. Hát lehet, hogy hülyének néztek, de komolyan mondom összeszorult a gyomrom és a sírás kerülgetett. Annyi munkánk, pénzünk, szabadidőnk van ebben az cégben....... Igazából azért vagyok ennyire kiakadva, mert nem az első jármű amit gallyravág. És mit tudsz vele csinálni?, semmit. Levonni le lehetne tőle,de már így is annyi adóssága van. Ha elküldjük teljesen padlóra tesszük. Mivel ez egy kis cég, azért itt a főnök-alkalmazotti viszony is más, nemcsak kifacsarjuk az embereket, hanem a lelküket is nézzük és lehet, hogy ez a baj???? Máshol foglalkoznának azzal, hogy mi lesz vele, ha én elküldöm?
Mindenképp nehéz ez!!!!!
Bocsi lányok ezért az eszmefuttatásért, de muszáj volt kiírnom magamból!!!!
Vendég

Jól tetted, hogy eszmefuttattál! Bárcsak mindenki így gondolkodna, mint ti... :cry: Nehéz döntés amúgy itt tartani, meg kirúgni is, meg mérlegelni is biztosan, meg, hogy egyáltalán tudja-e, hol a határ, bántja-e egyáltalán a dolog, vagy azt gondolja, bármit megtehet... Mondjuk ehhez az ürgét is ismerni kell, párod ismeri gondolom elég jól, ő talán látja, mi a helyzet vele. Na, jó zagyva vótam megen, de remélem, érted, mit szeretnék itten gagyogni... Nehéz nagyon mindenesetre. Egy fejmosást mindenképp megérdemel azé az ürge szerintem... Én lehet megfenyegetném, ha még egy ilyen, akkor repül de komolyan, nadehát ez én vagyok és baromira nem vagyok a ti helyetekben és baromira vagyok innen messziről okos. :oops: Feri is tört össze szolgálati autót, hátulról belementek, nem volt hibás, főnöke tök normális volt vele is. Nade egy KRESZ táblát figyelmen kívül hagyni... :evil: :evil:

been

Szinténfejefájós vagyok én is :wink: És tegnap este viszketett kegyetlenül a bokámon a műtéti heg, és asszem az a meleget szokta megérezni. A császárhegek a hasamon is időjárásérzékenyek, de még nem jöttem rá, hogy mire :D
Tuntun! Dominiknak is ez a kedvenc reklámja :lol: Amint elkezdődik odaáll a tévé elé és kiabálja, hogy "ájsz ájsz" :lol: :lol: :lol: Pedig szegénykém enni még ehetett ebből a finomságból :(
Dius - Bence! Danival a 20. héttől keményedett a pocim, Domival már nem emlékszem, talán nála nem volt ennyire behatárolható, de azt tudom, hogy 33 hetesen már napi 2-3 keményedés volt. Danival 34 hetesen kaptam tüdőérlelőt, mert olyan fájást produkáltam az NST-n, hogy többen is azt hitték, hogy szülni fogok, aztán még pár nappal később született a kiírásnál :? Szedd a magne-b6-ot és pihizz amennyit csak tudsz!!!
Valaki nem kér vasalnivalót? :lol: :lol: :lol: :lol:

dadomi

Miért csúsztak el a hozzászólások???? :shock: :shock: :shock:

dadomi

Emma, mindent értek. :lol: Biztosan bántja, mert nem az a fajta, de ettől a helyzet nem változik. :cry: Nehéz a helyzete a srácnak és ezt toleráltuk is, nem tudom Ricsi most hogy fog dönteni. Tudod ezt telefonba nem lehet megbeszélni.
Állítólag nem volt igazán látható az a tábla, de ezen mit sem változtat az a tény, ha nincs tábla akkor meg jobbkéz-szabály van. Tehát mindenképpen hunyó, a kocsi meg mehet a bányába, mert totálkáros, :( :( és a hangsúly továbbra is ott van, hogy még az előző törését sem rendezte, pedig azt "csak" javítani kellett.

Na elég a kesergésből, mert attól a helyzet nem változik. Időközben a kocsit is elvitték, így már az sem "zavarhat".

Most megiszom a kávécskámat és kinézem magamnak a jövő heti menüt, ugyanis amikor Apa forgat, mi "úriasan" rendeljük a kaját :lol: :lol: 1 hétre kb. 3 eFt hármunknak és mindennap más kaját eszünk. Egy adag főzelék a két lurkómnak elég :roll: :roll: :roll:
Vendég

Dadomi, szegény Domi :( :( :( . Nálunk mindketten imádják a kinder összes fajtáját. Én csak a Paradisora és a Maxi Kingre bukok. :lol: :lol: :lol: :lol:
Már megint az a fránya vasalnivaló :roll: :roll: :roll: :roll: Hétvégén nekem is lesz, mert ágyneműt mosok, de most hál istennek nincs.
Vendég

tuntun elhiszem,hogy összeszorult a szíved a kocsi láttán. Én is voltam hasonló helyzetben,először kiabáltam,üvöltöttem,majd egy hatalmas pofon után kicsit lehiggadtam. Utána szégyelltem magam rendesen,de már nem tudtam mit tenni.

dadomi van kinderpingui receptem,ha érdekel. Lehet meg tudnád csinálni úgy,hogy gyönyörű csillagszeműd is ehessen belőle :D Meg van sportszelet-receptem is,de nekem az annyira nem jött be. Igaz,az eredetiért sem vagyok oda. Rizsescsoki a kedvencem :P

dius,hozzátok nincs messze Baja,hétfőn ott is kezdődik Ringató,ha érdekel :D
Hú,lassan pénzt kellene szednem a reklámozásért...

Elizával én is keményedtem,Kristóffal csak a vége felé. Elizával kb.a 25-26.héttől. Magne b6-ot szedtem,kicsit jobb volt,de sokat keményedtem utána is.

na,megyek,én ma spájz-szanálásban vagyok :?
Vendég

mármint a pofont én adtam,nem én kaptam :oops:
Vendég

Nemtom, én hszeim nem csúsztak el...
Dadomi, szegény kis Domid... :cry: Enyémek nem szeretik ezeket a kindereket, én igen... :oops: :lol:
Hát, tud fájni, ha egy kocsival történik valami, az szentigaz... Nálunk apu autója törött totálkárosra (úgy, hogy benne ültünk), hát, sose felejtem el a képet, ahogy vitték el... Mostmeg a drága öreglányt (25 éves Dacia, nem is a miénk volt, hanem anyóséké, de mi használtuk, mert a férjemen kívül senki se tudta már a végén vezetni) siríttuk meg családilag ősszel, mikor anyósék elvitették a bontóba. Hannát le is fényképezte anyós, amint sír a kezében a rendszámmal.
Remélem, Ani, jó nagy pofont adtál! :lol: :lol: :lol:
Vasalnivaló rám is vár. Hétvégén mostam ágyruhát, 2 napja megszáradt az összes, de még nem vettem rá magam a vasalásra... :?

been

ja, keményedések: engem Árminnal a 35. héten fektetett be egy hétre a Kun, mer az NST-n olyan fájásaim voltak, ráadásul azokat nem is éreztem - mekkorák lehettek, amiket még éreztem is... :roll: Adták a tüdőérlelőt, Spiropentet, anyámkínját, aztán Ármin 4 nappal született csak előbb a kiírtnál.

been

Sziasztok!

Eddig csak olvasgattalak titeket, most mán írok is 8)

Ma nem voltunk lent, nem tűnik olyan jó időnek mint tegnap, ráadásul a nyakamat elaludtam de már két napja fáj, most már a hátam is. Én már azt se tudom milyen fájdalom nélkül élni. Egyszer a combom, egyszer a derekam most meg a nyakam :evil:
Barnust alig bírom felemelni...

Szegény autó, még jó hogy nem lett nagyobb baj, habár ez is elég nagy, és pont a nyóc ker hát lehet nem mertem volna kiszállni :?

Kép
dius87

Keményedés:én dolgoztam délután nem tudtam lefeküdni,meg sok minden szakadt a nyakamba :cry: sogórom gerincsérvet kapott és nagyon gyorsan romlott az állapota.meg is mütötték Júniusban Pécsen.Apának sok dolga így ,nekem iton nem nagyon tudot segíteni,Bernit hoztam vittem oviban.Este meg úgy estem be az ágyba.
Gondoltam bírom én a kiképzést....Na ja csak a pocak nem bírta.
7,5 hónaposan mentem tp-re na akkor álltam neki a baba szoba alakításnak,babaruha mosás-Bernié ami volt-meg fiús dolgokat is beszerezni.
Sőt a babaruhákat szülés előtti pár napban vasaltam ki :oops: :oops: nem volt rá időm :( :(

Tuntun:nálunk is van ilyen sztori,3 hete volt egy kisebb balhé.
De nem akarom itt nyílt fórúmon taglalni.De ha elveszíti az állását akkor nagy szarba kerül .De apa azt mondta ez volt az utolsó és nem lesz tekintettel a családi körülményekre,mindennek van határa.

Been:egyem a drága szívét neki megsiratta az autót.
Na én is megsírattam az egyik autonkat.Már nem összetört ,hane eladtuk és rossz volt nézni ahogy elviszik.Berni 2 éves volt és mondta autó,autó szegény neki is érdekes arc kifejezése volt.
Apa meg vigasztalt,mondta nem sírj már az egész lakótelep rajtad fog röhögni.Sírsz egy autó miatt,ja ,de nem akár milyen autó miatt.
Ma megtalálom a képét felteszem.Imádtam.

Ani:jövök hétfőn :wink: hmm ,mit akartam még ....
Nem tom visszakéne olvasnom .Fene azt a szita fejem Kép
berni611

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?