jó reggelt.
tuntun,mi tűrhetően. Azt nem mondom,hogy jól. Tegnap még szülőin voltam,már fél 7 is elmúlt,mikor hazaértem.
Itt sincs hideg,viszont fúj a szél. El akartam menni a gyógyszertárba normafloreért,de lehet majd holnap veszek,akkor úgyis vissza kell menni a doktornénihez,és egymás mellett van a rendelő meg a patika. Nem hiányzik,hogy most meg a szél fújja meg őket.
dadomi megértem a kiakadásod. Itt nálunk is 30-as tábla van,de sokan ezt a rövid utcát rodeópályának nézik. Nem mondok sokat,ha azt mondom,hogy 50-60-nal simán végigmennek,a nagyon sarkalatos esetekről nem is beszélve. És akkor tudok nagyon kiakadni,mikor olyan száguldozik,akinek szintén van kisgyereke,aki többet játszik az utcán,mint az udvarban. Á,hülyék az emberek-tisztelet a kivételnek!!!!!!!
drága tőlem alig 3 km-re lakó fórumozó
. Gyere már sürübben!!!!!!
Azon voltam még koraősszel kiakadva,mikor a játszótéren motoroztak a "vagányok",folyamatosan káromkodtak-inkább nem részletezem,és ha szólni mertél,jajj volt neked. De azért időnként 1-1 anyukával kieresztettük a hangunkat. A játékokat nem tudtad használni,mert a felsős lovak azon dumcsiztak,vagy éppen nemi életet éltek,nem egyszer láttuk a játszótéren az 1 lány-2 fiú szitut,vagy ippen fordítva. Sőt,van olyan tesitanár,aki lemegy "tornaóra " címen a gyerekekkel a játszótérre,ő olvas,a gyerekek meg szó szerint azt csinálnak,amit akarnak. Itt tehát jó időben délelöttönként ne is akarj a játszótérre menni,de délután is mélyen gondold meg. Akkor durrant el egyszer nagyon az agyam,mikor egy ilyen tornóra keretében úgy eltalálták focilabdával a babakocsit,hogy Eliza majdnem kiröpült belőle,a tanárbácsi meg észre sem vette. Mikor elkezdtem üvölteni,akkor arrébb ült egy paddal,nehogymár megzavarjam az olvasásban.
de hurrá,van új játszóterünk