Új privát üzeneted érkezett!

cosmo - Úgy látom, hogy nem megy el :roll: :evil: :?: Próbáld meg elküldeni a tel.számodat nekem. Hátha... Vagy én vagyok a béna???

Kép
Kép
pepitanna

Sziasztok!
Most voltam ultrahangon, nagyon cuki volt a Pocilakóm! Mikor a buksiját- arcocskáját néztük, pont elkezdett "vedelni" a magzatvízből :D Olyan jó volt látni!!!!
Amúgy mindent rendben találtak, méretei:
BPD:66mm, THQ:62mm FL:46mm.

És már olyan kis baba forma, nem kis "ufó". :D
Kedves doki bácsink 2x elsuhant mellettem, nem ismert fel :oops:

Remélem mindenki élvez a havat, és már minden kis beteg a gyógyulás útján jár!

Banyoszka
banyoszka

Pepitanna: felkerült a kincs a büszkeség falra. Köszönöm szépen mégegyszer. Remélem, nem beszéltem lukat a hasadba :oops: Nekem nagyon jól esett a séta.

Banyoszka: már én is úgy várom a jövő keddet. Csak pár perc volt az UH, ugye? Képet nem kaptál?

Kép
Kép
cosmopolita

Nekem is jól esett! Ha van kedved, bármelyik nap egyeztethetünk még. :wink:
Örülök, hogy szebb lett a mágnesfal :wink:

Kép
Kép
pepitanna

Banyoszka - Szép méretek. Gratula!

Pepitanna - Én is nézegettem a be safe-et, bár mi még messze vagyunk tőle, csak Szabinak lassan kicsi lesz a hurci széltében. Legalábbis így beöltözve. :roll:

Ma elmentem vérvételre végre a Honvédba. Hát csajok, hogy ott mennyire tetű módon dolgoznak!!! Rémes! :evil: Itt a MÁV-ban, ha ott voltam fél 8-ra, időpont nélkül is leglkésőbb 8-kor végeztem. 7.17-kor húztam sorszámot, 11. voltam és fél 9-kor mentem be úgy, hogy két helyen csapolták az embereket!!!! :twisted:
Mire hazaértem apa és Szabi olyan ügyesek voltak, hogy gyűjtöttek kaki mintát, így a délelőtti programunk is megvolt: ÁNTSZ.

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Pepitanna: oké, én benne vagyok! :wink:

Bettyna: tényleg elég lassúak :? Mi holnap megyünk cukros vérvételre Banyoszkával, de csókosok leszünk, úgyhogy nekünk remélhetőleg nem lesz sor 8)

Kép
Kép
cosmopolita

A kismamikat előreveszik! Sajnáltam is, hogy már nem vagyok az! :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Sziasztok!

Banyoszka: Örülök nagyon, hogy a pocaklakóval minden rendben :wink: Mi tényleg élveztük a havat, nekem a tél (az igazi tél) a kedvenc évszakom, úgyhogy kedden szánkóval is mentünk az oviba :D Élvezték nagyon a csajok :D

Pepitanna: Hihetetlen ami veletek történt! Büdös tolvajok :evil: Viszont gyönyörű helyen voltatok, és Pannika tündéri :wink:

Cosmo: A Honvédban én is voltam egyszer vérvételen, és tényleg előreveszik a kismamikat, ahogy Bettyna is írta. Én nem vettem észre, hogy ez ki volt írva, de szerencsémre egy idős néni szólt nekem, meg is lepődtem, hogy volt valaki ilyen rendes... Pannaanya még nem jelentkezett? :( Remélem csak túl sok a dolga, de amúgy jól vannak!

Bettyna: Ez brutál lassú volt :shock: Nálunk az sztk-ban általában szintén ketten veszik le a vért, de olyan gyorsan és ügyesen, hogy csak na. Még, ha a 67-es sorszámot is kapja valaki, akkor sem kell közel másfél órát várnia....

Kriszta: Jobbulást kívánok Eszti babának!! Szegényke, tudom, hogy milyen nehéz lehet neki. Ezt játszottuk a két csajszival mi is november közepétől január végéig. Tényleg nagyon bevált ez a homeopátiás dolog nekünk, nézz utána esetleg te is. Most is pl. Nikinek folyik az orra, de meg tudtuk fogni ezzel a "szerrel", és szépen javul. Szóval most már kb. három hete nincs láz, torokfájás, fullasztó, ugató, "aludninemhagyó" köhöség egyik csajnál sem. (Le is kopogom...) :D Milyen ügyes Eszti, hogy felül, feláll! Gratulálok neki!

Holnap farsang az oviban :D Már nagyon várjuk. Már kész van a süti, amit viszünk, fel is van szeletelve, be van csomagolva :lol: Fincsi lett :lol:
lamme

Kép Kép

Pár képet teszek fel Eszterről. Már egy kicsit jobban vagyunk, le is kopogom gyorsan. Bár az étvágya még nem az igazi, de szerencsére éjjel már alszik.

Lamme - kérünk majd képeket a farsangról. Minek öltözik be Vivi?

Cosmo,Banyoszka- drukkolok, hogy jó legyen a cukros eredményetek.
toldikrisztina

Bettyna, Lamme: tényleg jó, hogy előre engedik a kismamikat, de nekünk ismerős veszi le (teljesen más részen), úgyhogy nekünk mindenképpen jó dolgunk lesz :oops: 8)
Sütök is a csajoknak egy kis sütit cserébe, már annyiszor voltam :wink:

Viszont nagyon durván édesség függő vagyok. 2 napja próbálok nem enni egyáltalán és elviselhetetlen vagyok :roll: Türelmetlen, kötekedő, ideges, mint akitől megvonták a drogot :? De holnap a második vérvétel közben, már a kezemben lesz a muffin :lol:
Ha pedig véletlenül rossz eredmény születne, az felérne egy katasztrófával :shock:

Én is kíváncsi vagyok a farsangos képekre!

Kriszta: zabálni való az Eszter! :)

Kép
Kép
cosmopolita

Sziasztok!
Én is vagyok,mindig olvaslak benneteket,de most rengeteg a dolgom.Betegség elkerül minket (kopp-kopp),Lotti jól van,növekszik,22 cm,combcsontja 3 cm,hasa körfogata 18 cm,fejecskéje körfogata 16 cm.Integetett a videón,szopta az ujjacskáját.Lilivel voltam az Istenhegyin,ez volt a 18-20 hetes genetikai uh.
Sikerült a nyelvvizsgám,ez addott erőt a szakdoga megírásához,már a 22. oldalon tartok.Ha van egy kis időm,azt írom,de most ide is írok kicsit :D
Gyógyulást mindenkinek,aki beteg,babák cukik a képeken.
Gabi
Vendég

Lilisgabi- gratula a nyelvvizsgához. :D
toldikrisztina

Sziasztok!

Kriszta: De jók ezek a képek!! Az a Micimackó :D Nagyobb, mint Eszter :D :D Aranyosak! A második képen meg annyira huncut :D Vivi tűzoltónak öltözött :) Olyan sz.r, mert reflexből magyarázkodunk mindenhol, hogy nem mi "erőltettük" ezt a jelmezt, még csak nem is mondtuk neki, mi virágot, gombát, bohócot, ilyesmit javasoltunk, de amikor a Tescoban meglátta a sisakot, akkor nem lehetett onnan elcibálni :D Sőt, napok óta mondja, hogy ebben a ruhában szeretne elmenni Apa munkahelyére :D

Lilisgabi: Gratulálok a nyelvvizsgához! Hú, hogy irigyellek érte :oops: :D Tök jó, hogy Lotti baba is ilyen szépen fejlődik :wink: Lili is látta az uh-n?

Nekünk nagyon jó volt a farsang. Volt néhány nagyon jó és ötletes, saját készítésű jelmez, amik nagyon tetszettek pl. pók, vámpír, kalóz. Vivinek a ruhát a nagyi varrta, a kiegészítőket meg vettük. Sajnos a képek nem sikerültek túl jól, de azért itt van kettő :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lamme 2010.06.08 11:51-kor.
lamme

Lamme: férjed nem olvadt el mikor meglátta Vivit? :D Nagyinak is gratula a jelmezhez! Nagyon szuperek a képek! Tényleg olyan Vivi a második képen, mintha "dolgozna" :D
Sajna, nem írt Pannaanya :( Felhívni azért nem akarom.

Kép
Kép
cosmopolita

Szia Lamme!
Igen.látta a Lili is,velem volt uh-n.Mikor lefeküdtem az ágyra,mondta,hogy ő is lefekszik,így mellémfeküdt.Nem tartott soká a lelkesedése,2 perc múlva már felkelt,a doki mellett állt,és egyfolytában dumált neki,aki meg nevetett rajat.Milyen piculi a Lottika!Látod?-ezt mondta a dokinak.No comment...
Vendég

Ja,és nagyon szuper a tűzoltós jelmez,az Öcsém tűzoltó:)
Vendég

Pepitanna: gyönyörű helyen jártatok, de ez a betörés :evil: :evil: :cry: gondolom, bottal üthetik a nyomukat :(
Még jó, hogy Nektek nem tűnt el semmi! Mi elég elővigyázatosak vagyunk, ilyen esetben vagy viszünk minden értéket magunkkal, vagy betesszük valami megőrzőbe. Sajnos sosem lehet tudni, mikor jön a baj :(
Pannid csudaédes! Mit szólt a sok hóhoz, megmutiztátok neki?

Autósülés: mi is mostanában nézegetjük, mert a hordozóban már konkrétan végigüvölti az utat, annyira zavarja, hogy nem lát előre, na meg nem is fér már el benne. Mi a Römer isofix safefix plust néztük, a töréstesztek alapján is ez az egyik legbiztonságosabb. Horror ára van, de Ausztriában vesszük meg. Szerencsére anyósomék finanszírozzák :) Egyébként a 9-18 kilós üléseket 8 hós kortól ajánlják, kb. onnantól nem gáz a nyakcsigolyáknak a fej előrecsapódása fékezéskor.

Banyoszka: gratula a vedelős pocaklakóhoz :) édes lehetett!

Kriszta: örülök, hogy már jobban van Eszter! Segített az inhalálás? Nagyon édes a Micimackóval ;) ő már kúszik-mászik? Aliz még csak próbálkozik a kúszással, inkább még mindig csak pörög-forog, és a négykézlábazás sem megy még.

Cosmo: na, ettél muffint? :lol: Vannak már neveitek? :)

Lilisgabi: nagyo ügyes vagy a nyelvvizsgával! És még szakdolit is írsz :shock: nem semmi vagy, ügyesen osztod be az idődet! :lol:

Lamme: Vivid zabálnivaló ebben a szerkóban!! Hogy-hogy ilyen férfias "szakmát" választott? Nagyon édes, biztosan nagy sikere volt :)

Rólunk: szerdán Veszprémben voltunk, értekezlet volt, addig Aliz sétált apukájával a városban. Nagyon elhúzódott, este 10-re értünk haza, szegény kislányomnak totál felborult a napja :( még jó, hogy nem kell gyakran menni...
Kezd önállóbb lenni, egészen jól eljátszik a millió játékával. Hintába már csak kevés időre tesszük, hogy gyakorolja a kúszás-mászás-ülést. Sajnos még nem nagyon megy egyik sem, de nem aggódunk, van még ideje. Kajálás is érdekes, a sok-sok szopi között csak napi 30-40-50 ml gyümi/főzi fogy, elég vicces :))
Fogakkal viszont nagyon beindult, most épp a 4.-kel küzd, de már napok kérdése, hogy előbújjon.

Én is hoztam képeket:

Véresszájú :)
Kép

Anyun lógni jó!
Kép
Új kedvenc:
Kép

Csajszis: Kép
vumenke

Vumenke: Nagyon cuki a te kislányod is.Olyan fura,hogy megint ilyen picivel kell majd foglalkozni...
Vendég

Sziasztok!

Cosmo: Naná, hogy vigyorgott a párom, mint a tejbetök :D Csak zavarban van, amikor szóba kerül, hogy mi volt a jelmeze, mert mindenki azt hiszi, amit írtam fentebb, hogy mi találtuk ki... Sajnálom, hogy Pannaanya nem válaszol. Felhívni tényleg nem kéne. Mi érdeklődtünk iránta, és ezek után majd jelentkezik, ha akar... Hogy állsz a scrapbook-kal?

Vumenke: De helyes Aliz :D Jó előkéje van :lol: Egyszer mi is zacsit kötöttünk a Vivi elé, mert otthonhagytuk az "utazó" előkéjét :D Nagyon jó az a kép, amin Aliz fekete-fehér, a játék meg színes :wink: Vivi szerintem nem tudja pontosan, hogy mi is egy tűzoltó. Persze tudja, hogy nagy piros szirénázó autóval mennek, és oltják a tűzet, és a tűzcsapból tudnak vizet venni, meg azért vannak személyes élményei, de szerintem ez olyan "elméleti" dolog még nála. Amúgy a Disney Hercecnők nem mondanak semmit neki, lévén, hogy nem ismeri őket, ilyen meséket még nem látott :D Egyszerűen azért lett tűzoltó, mert "beleesett" a sisakba és a szirénázó, dumáló walkie-talkie-ba :D (Így kell írni? :D )

Lilisgabi: Aranyos lehetett Lili, ahogy csacsogott az uh-zó dokinak :D Tesód Pesten tűzoltó? A párom igen. Lehet, hogy ismerik egymást :D

Kriszta: Hogy van Eszter?

Damara: Hogy állsz a tejcsivel?

Régen írt már Aviubi és Okina is...

Autósülés: Nekünk Maxi Cosi Priori XP-nk van, mindkét lánynak. Ez is egy felsőkategóriás ülés, 2006-ban egy külföldi teszten a legjobbnak választották 5-6 másik mellett. Én nagyon szeretem, mert elég széles, még Vivi, háromévesen,téli szerkóban is kényelmesen elfér benne, vezetés közben egykézzel is állítható a pozíciója. Oldalsó védelme is nagyon jó. Van biztonsági öv feszítő rendszere, így aztán úgy bele lehet rögzíteni a kocsiba, mintha annak a része lenne, egy mm-t sem mozog. Van simán biztonsági öves változata és isofix-es is. Nikinek ILYEN van, de élőben sokkal szebb :D Vivié fekete, bordó, de az a színváltozat már nem kapható.
Ahogy Vumenke is írja, ezek az ülések már onnantól használhatók, hogy a gyerkőc tud ülni, ill. elég magas ahhoz, hogy a biztonsági övvel rendesen lehessen őt rögzíteni. És ahogy Vumenke még írja, az is számít, hogy kb. 8 hósan már elég erős a nyakuk ahhoz, hogy menetiránynak megfelelően utazzanak.
lamme

Sziasztok!

Bocsánat, hogy eltűntem, s olyan rég nem írtam, hogy most már nem is tudok reagálni külön-külön a hírekre.

Nagyon jók a képek és a jelmezek! Borinak még nincs kész, de lehet, hogy nem is tud menni, mert hétfőn kezdjük a 4. hetet itthon fülgyulladás miatt! Pénteken voltunk vissza a fülészeten, 1 hét antibiotikum után most épp fordítva van begyulladva a két füle (épp a jobb a hurutos és a bal a haragos vörös). Utálom ezt a februárt, Bori sosem volt még ilyen hosszú ideig beteg, általában 3-4 nap alatt túljut a vírusokon. Ez most vagy nagyon agresszív, vagy újra elkapta.
Közben én is le vagyok robbanva, meg a férjem is náthás. Úgyhogy jól elvagyunk. :cry:

Szép időt és kellemesen együtt töltött hétvégét kívánunk nektek!
ktc

Sziasztok!

lamme - Farsang! De jó lehetett! Én mindig vártam, élveztem! Hamarosan Pannit öltöztethetem! Nagyon cuki a nagyobb barackod! :wink: :lol: Apa meg csak had piruljon! Látszik, hogy kislánya szerelmes az apukájába!

cosmo, banyoszka - Mikor lesz eredmény?

Lilisgabi - Le a kalappal előtted! Hozhatnál lánykádról képet, szívesen gyönyörködnénk benne is!

ktc - Drukkolok, hogy mégiscsak jussatok el a farsangra!

Velünk minden oké. Laciaputól (enyhe réutalással :oops: )kaptam aerobik bérletet és ma reggel voltam az első spinningen! Isteni volt kikapcsolódni és kicsit "fellélegezni"! Nem tudom, hogy holnap tudok e majd járni...
Szép hétvégét!
Panni most a hátamra kötözve alszik és közben készül az ebéd

Kép
Kép
pepitanna

Gabi: édes lehetett a lányod az UH-n :)

Vumenke: nem akkor, de utána hazafelé vettem egy tábla mogyorós csokit és azt bepusziltam 8)
Nevek már alakulnak, végül fiúnevek közül 1 maradt a rostán (90% hogy már nem változik), a többit a férjem kihúzta. A lányok közül pedig nekem kellene már rámondanom valamelyikre a listából, hogy az legyen, de több is tetszik, így még rágódom.
Viszont, ha nem bánjátok, csak szülés után árulnám el őket :oops:
Az utolsó képen már olyan 'nagylányos' Aliz.

Lamme: húúú, már ezer éve nem foglalkoztam vele. De majd a babanaplót színesítem egy kicsit.

Ktc: jobbulást az egész családnak! Kitartás! Lassan itt a tavasz, a jövő héten már kezdődik a március! Nekem most nagyon gyorsan eltelt a február.

Pepitanna: a csókosoknak (egy türelmetlen nagyival) aznap van eredmény :lol: 8) Laboros szerint rendben van, bár furi, hogy alacsonyabb lett a cukros izé utáni érték :shock: Szerintem annyira megrémültem az édesség megvonástól, hogy pszichésen lenyomtam... vagy esetleg a szervezetem már annyira kiéhezett a cukorra, hogy nyomban feldolgozta :D Reméljük, a doki szerinte is rendben van minden.
Neked jó sportolást! /Mindenkinek büszkén mesélem, hogy már van Rigás mágnesem is. Türelmesen, mosolyogva, érdeklődést színlelve viselik a lelkesedésemet a rokonok :) /.

Okina: tényleg, még nem láttunk képet a kisfiadról!

Kép
Kép
cosmopolita

Nem tudok feltenni képet,pedigmár 1 órája próbálkozom.Nem tömörít,a legkisebb képem 640X480.
Pedig tennék szívesen.
Nemrég értem haza a pedagógiai könyvtárból,ott írtam most a szakdogát az osztálytársammal,addig Lili és apuka a nagymamáéknál voltak,szánkóztak.[/img]
Vendég

Lamme - nagyon jó a jelmez. Végre egy lány aki nem királylánynak, hercegnőnek, tündérnek, stb... öltözött. Van stilusa Vivinek, ez tök jó. :D
Köszönjük érdeklödését már jobban vagyunk. Az orrából már nem is kell szívni, köhögni is csak néha köhög, de az inhalálás még megy. Sőt a fülébe is csöpögtetek, kaptunk most egy gyógynövényes szert és most azzal, előtte Aloeverás termékkel. Hétfőre kaptunk időpontot a maszek dokinénihez, akkor derül ki hogy mi a helyzet.

Vumenke - Nagyon jó a szoknyás kép. :D Aliz baba is jó hosszú. Eszter próbálkozik a mászással, de azért nem viszi túlzásba. Most ami nagyon tetszik, négykézláb van és onnan felül. Azt próbálja többször is egymás után.

Ktc - Borinak és Nektek is jobbulást.

Pepitanna - de jó hogy kaptál bérletet. Én is szívesen járnék mint terhesség előtt. De sajnos Barna megint olyan hülyén dolgozik, hogy nem tudok elmenni.
Fogyókurához is erőt kellene vennem de valahogy nem megy. Mondjuk Nekem a fogyás edzéssel együtt sikerül csak, mert akkor utána soha nem vagyok éhes, előtte meg akkor odafigyelek mit eszek.

Ma délután elmentünk a Pólusba egy kicsit csavarogni. Igazából az órámért mentünk, mert már 2 hete ott volt elemcserén. De aztán egy-két boltban olyan jó leárazás volt, hogy egy kicsit vásároltunk is.
toldikrisztina

Sziasztok!

Majd hétközben visszaolvasok, csak a képeket futottam át, nagyon édik!!!!
Muszáj mesélnem!
Csütörötkről péntek éjjelre alig aludtunk valmait, mert a földszinti kisebbseégi cslád valamit nagyon ünnepelt, reggel 7-ig ment a dajdaj. :twisted: Szabi 3-szor ébredt sírva. "Újkorában" se csinált ilyet. 11-re mentünk tornázni, amit megint majdnem végig nyűglődött, sírt. Én is hulla voltam, alig vártatm, hogy hazaérjünk. Nagy nehezen fél 3-kor elaludt, aludtam vele egy fél órát, többet nem tudtam.
Fél 5-re mentem a suliba, farsangra. Már nagyon vártam. Kicsit jó volt kiszabadulni otthonról, látni a "gyerekeimet" és a kollegáimat. Természetesen hagytam otthon tejcsit. Be volt készítve üvegbe a hűtőbe. Fél 7 körül telefonált a párom, hogy lassan lehet, hogy haza kéne mennem, mert Szabi nem hajlandó üvegből enni. :shock: Hát ilyen se volt még! Persze azonnal indultam. És csodák csodája, átöntöttük másik üvegbe (Aventől Tomeeba) és húzóra becsusszant az összes. :o Azt gondoltam először, hogy az üveg volt a ludas vagy, hogy azért sztrjákol, mert elmentem. Bár ilyen már volt máskor is. Sebaj, túl voltunk rajta. Tegnap lejöttünk anyukámékhoz Tatára. Meglátogattuk a barátainkat, ahol 1 éves a kislány. A gyerekek tök jól elvoltak. Szopi után Szabi üldögélt az ölemben, elkapta az ujjam és a szájába húzta. Valami furcsa volt:KIBÚJT A FOGACSKÁJA!!!!! :lol: Lehet, hogy ez volt az üveggel is a baj? Nagy volt az öröm!!!! Na, és a hab a tortára, most már nem csak véletlenül sikerül elkapni a lábát, és a szájába is tudja venni. Majd hozok képet is róla. Rohamosan fejlődik a fiam!!!!! 8)

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Sziasztok!
Mivel nincsenek ilyen kis képeim,kitaláltam valamit.Akit érdekel,az meg tud minket nézni a www.fotoalbum.eu/lilisgabi oldalon.Ez eddig miért nem jutott eszembe?Pedig ott egy csomó kép van már.
Nos,45 oldal kész a szadogából,most egy kicsit megnyugodtam,már csak 1-2 oldalt egészítek majd ki.5-én,7-én vizsgám van Sopronban.Még nem érzem,hogy mozogna a Lotti,de,ami késik,nem múlik...A Lilit a 21.hét utolsó napján éreztem.Remélem mindenki jól van,mi jól vagyunk,ma Kecskeméten jártunk,vett egy motort a férjem.
Sziasztok!
Vendég

Betti - Gratulálok a fogacskához! :wink: Döbbenet, Szabi nemrég született! Érdekes, hogy más gyrkőcénél, mindig meglepőbb az idő vasfoga 8) :lol:
Hoztam pár képet:
Kép Kép Kép

Kép
Kép
pepitanna

Sziasztok!

Prepitanna - Köszi! Ezt én is így érzem. :lol: Nagyon cukik a képek! Panni is milyen nyagylány már!

Lilisgabi - Nagyon jók a képeitek!

Betegeknek jobbulást!

Képzeljétek akkora hó esett, hogy itt ragadtunk Tatán. Építettünk egy nagy hóembert, de inkább malavformája van, így hómalacot! :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Sziasztok!

Képzeljétek ma voltunk doki néninél és szerencsére Eszter meggyógyult. Már nincsen gyulladás a fülében, nem hörög.
Hazajöttünk a doki nénitől, Esztert leakartam ültetni a szönyegre de nem engedte magát, egyfolytában állni akart, majd egyszer csak ahogy fogtam tett pár lépést. Majd egy kis idő múlva megismételte. Teljesen ledöbbentünk. :D

Pepitanna - nagyon jók a képek Panniról, milyen nagylánymár ő is.

Lilisgabi - meglestelek benneteket, nagyon helyes Lili. :D

Sz.bettyna - gratula a fogacskához. Eszter jól elhúzta, Nekünk csak mostanság jött ki 2 fogunk. Hétvégén apja adott Neki baba kekszet, rendesen használta is őket. Hallottuk ahogy elrágja a kekszet, nagyon édes volt.

Na megyek, mert Eszter már elaludt, én meg nekikezdek vasalni, van egy jó nagy adag.
toldikrisztina

Nagyon édes,ahogy rágcsálnak a babák,és később,mikor már azt eszi,amit ti,még jobb lesz nézni,meg hallgatni,mert cuppognak,csámcsognak,nyammognak,minden zavar nélkül.Akkor tudod,hogy jól esik neki.
Tegnap a könyvtár után elmentem az auchanba,vettem kajákat,és fagyiztam.Na,ez sok öregnek nem tetszett,mondjuk a kocsiig sétálgattam,2 gombóc fagyival,széldzsekiben(mert már csak azt tudom bekapcsolni),és közben esett a hó,mitöbb,szakadt!
Na,erre, aki szembejött vele,csupa öreg népség(Mekáli Kálkin:Reszkessetek betörők)mind felkapta a vizet:)
De nekem jól esett.A Lilivel is széldzsekiben csináltam végig a telet,mert mindig melegem volt.Megint a szakdogát írom,most mennem is kell.
Jó,hogy végre gyógyulnak a babák:)
Vendég

Bettyna: gratulálok a fogacskához! Majd ne felejtsd a képet a láb rágcsálós Szabiról! :D

Pepitanna: nagyon kis helyeske a kisasszony! :wink:

Kriszta: nagy gratula Eszternek is a lépegetéshez és örülök, hogy meggyógyult. Lassan pakolhatsz el mindent a lakásban 8)

Mi ma voltunk UH-n, minden rendben. Úgy tűnik ma nagy szerencsénk volt a hóval, mert gyakorlatilag üres volt az ambulancia. 9-re mentünk és 9:09-kor már a kijáratnál voltunk pedig kétszer mértek mindent, mert egy tanuló is gyakorolt rajtunk. Mazsi valószínüleg aludt, de nem is meglepő, mert Ő is és én is sokat forgolódtunk az éjjel. Azért megmutatták a kis arcát, kezét, talpát. Mivel előre szóltunk, hogy nem akarjuk tudni a nemét, így kísértés sem volt :D

Damara: mi újság nálatok?

Kép
Kép
cosmopolita

Sziasztok!

Gabi - Utólag is gratula a nyelvvizsgához! Kit érdekelnek a banyák? Gondoljanak, amit akarnak! :wink:

Cosmo - Ok, nem felejtem el, de itt ragadtunk Tatán a hó miatt. Meg annyira nincs is kedvem visszamenni. Viszont itt nincs kábel a fényképezőhöz. Otthonról majd jól elárasztalak benneteket képekkel. :wink: Tök jól esik, hogy így érdeklődsz, köszi. Szuper jó, hogy ilyen gyorsan végeztetek és hogy minden ok Mazsival.

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Érdekesség! Kriszta - Azt álmodtam, hogy tavasszal nálatok a kertben lesz a topiktali. 8) :wink:
Örülök, hogy Eszter kilábalt a nyavajából!

:arrow: Apropó topiktali!!! Mikor? Valamelyikőtök felvetette korábban, hogy jó lenne jó előre meghatározni az idejét, hogy rá tudjunk készülni. Ötlet? Akarat? Addig kéne megejteni, míg a pocakosok "egyben vannak", mert mire Ők nagyobbacskák lesznek, addigra megint tél lesz... :roll: :lol:

lilisgabi - Én is meglestem a képeket! Szépek vagytok! :wink:

Betti - Tök jó, hogy csak így ottragadtok Tatán! Olvastam a Szabi naplóban, hogy voltatok korai fejlesztőben. Indokolt, vagy csak érdekesség képp látogattatok el oda? Én is várom ám a képeket az úrfiról! :wink:

cosmo - Gratula a 9 perces :shock: ambulancia látogatáshoz! Na és persze Mazsolához! :lol: Legközelebb mikor "látjátok"?

Szomorú vagyok. Lehet, hogy rossz anya vagyok. :cry: Pannival 8 napos korában mentünk először gyerekorvoshoz avval a problémával, hogy piros a bal szeme. :oops: Azt mondták, hogy cseppentsek bele anyatejet. Megtettem, napokra-hetekre megoldódni látszott a probléma. Majd néha ébredésekkor, csúnya zöld csípatömeg égtelenkedett, amire kaptt antibiotikum tartalmú szemcsepett, amitől még rosszabb lett :x , így tovább anyatejeztem. Majd a védőnő tanácsra bizonyos speckó technikával maszíroztam, de az sem segített. :x :roll: Panni e hét végén lesz 7 hónapos és még mindig küzdünk a reggeli csipával. :? :oops: Múlt héten kaptunk beutalót a szemézetre, ahol közölték, hogy ő már nagy gyerek, irány a Heim Pál. Nagyon nyomaszt a dolog. :cry: :cry: :cry: Ott telefonon jól lecsesztek, hogy miért vártam eddig?! Sírni tudnék! Na majd csürörtökön, akkor megyünk. :cry:

Kép
Kép
pepitanna

Pepitanna Dehogy vagy rossz anya!
Senki sem születik olyan anyának, aki egyből tudja mit, mikor, hogyan kell csinálni a gyerekével! Ezen ne akadj ki! Ennél nagyobb baj ne legyen! :wink:
Nagyon cuki Panni!

Lamme Hát haláli aranyos a tűzoltós jelmezben Vivi! :D
Nagyon fain kiscsaj!
Tej annyi, amennyi napközben kielégíti Gergőm étvágyát.
Ennyi.Befejeztem a tejes témát! :lol:

Cosmo
Jajj, de örülök, hogy minden oké a cukorral! Nagy kő esett le a szívemről! :D

Bettyna Húúú, tényleg rohamléptekben fejlődik a fiad!
Gondolom meglepődtél, amikor észrevetted a fogacskát! :D

Nálunk is elérkezett a nagy nap. Mégpedig vasárnap. 1 hónaposak lettünk! Hogy megy az idő!!!!!
:shock: Kép Kép Kép Kép Rocky Balboa :)

damara

Damara - nagyon helyes Gergő, és ezt tényleg nem udvariaságból írtam, ez a tény. :D :D :D Nem is tudom melyik képen tetszik jobban, mindegyiken nagyon édes.

Pepitanna - nem vagy rossz anyuka. Vannak orvosok akik sokkal nagyobb próblémát csinálnak a dologból amekkora van. Fel a fejjel, és ne sírjál.
Sajnos a kertünkre ráférne egy kis renoválás, ami idén sajnos elmarad, de különben tényleg lehetett volna Nálunk.

Találival kapcsolatban meg tényleg itt az idő a megszervezésre, mert aztán kicsúszunk megint az időből. Szóval szerintem április vagy május lenne jó. Most rajtatok a sor, hogy jelezzétek kinek melyik hónap lenne jó, és persze ha tudtuk valami jó helyet, azt is ajálhattok. Akkor most tényleg mindenki írja meg kinek melyik lenne jobb, és utána szükitjük napra.

Cosmo - nagyon örülök, hogy minden rendben, nagyon sokat gondolok rátok. :D
Ahogy mondod már az újságokat elpakoltuk az asztal polcáról, mert iratmegsemmisitőt játszott. Most ahogy látom a fényképalbumokat célozta meg.

Ma egész nap mászik a kicsike, úgy látszik beindult. A járókát gyülöli :) , így a szönyegre van minden kipakolva. Sőt ha a konyhába van dolgom akkor viszem a játszószönyeget és ott játszik, mert különben ha nem lát 2 percre már üvölt.
Ma jó sokat kint voltunk a levegőn, nagyon élveztem én is, szerencsére Eszter is jó bírta.
Na megyek mert mindjárt vége a fényképalbumoknak.
toldikrisztina

Pepitanna - Köszi neked is! :wink: Szerintem sem vagy rossz anya. Már miért lennél? Azt csináltad, amit mondtak. Nem működött, megtetted a köv. lépést. Ne hagyd, hogy a kórházi szmélyzet kiakasszon!!! Lehet, hogy épp bevágott neki a bugyi. :wink: Azért volt ilyen bumburnya.
Csak érdekességképp mentünk el a korai fejlesztőbe. Kíváncsi voltam mit mondnank a hasalására. Még minidg lehúzza sokszor maga mellé a kezét és úgy feszegeti magát. Mint egy bébifóka. :D Csoporos babatornán voltunk az októberi topikbeli barátnőmmel és azóta is elmegyünk, ha tudunk, mert programnak se rossz,meg hadd szokja a fiatalúr a közösséget.

Damara - Azért növés szempontjából ti sem álltok rosszul. :wink: Nagyon édes Gergő! Mi van a bodyjára írva?Hasonló van nekünk is, csak még bele kell nőni. :D

TOPIKTALI: A mi lakásunk elég kicsi. Ott nem igen van értelme. Szóval vagy olyasvalakinél kéne tartani, ahol van elég hely a gyerekeknek. Vagy elmenni együtt az állatkertbe. Mi ott lakunk mellette, szóval az előtte-utána szükséges dolgokat, aki szeretné megoldhatja nálunk. Vagy, ha meg tudjtok oldani az utazást, akkor lejöhettek Tatára. Anyukámék háza elég nagy, van kert is. Ami az időpontot illeti szerintem hétköznap legyen. Ne vegyük el az apukáktól a hétvégét.

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Szerintem jó egy áprilisi napos nap,és az állatkert is szuper ötlet.Ott van pelenkázó és szoptató helység is a mosdókban.A nagyobb gyerekek is élvezik,mert van játszótér is.Utána,ha még bírja a babasereg,sétálhatunk a városligetben is.Ha többen megyünk,vehetünk csoportos jegyet,2 éves korig ingyenes.Május is jó nekem,de az április jobb,most ti jöttök.
Vendég

Sziasztok!

Ktc: Hogy vagytok? El tudott menni Bori a farsangra?

Bettyna: Gratulálok az első fogacskához :lol: Nem csodálom, hogy maradtatok még anyukádnál :D Hómalac :D:D

Pepitanna: Ne ostorozd magad egy hülye nőci beszólása miatt!! Ahogy írod is, te foglalkoztál Panna szemével, nem hanyagoltad el, folyamatosan rajta voltál a témán! Mit kellett volna még tenned szerinte? :evil: Tündéri a képeken Pannika :D

Lilisgabi: A nyanyák imádnak a fiatalokon (náluk fiatalabbakon :D ) "kiakadni" :P Az albumodat még nem volt időm megnézni, de nagyon kiváncsi vagyok rá, úgyhogy szerintem holnap beleásom magam :D

Damara: Hogy milyen helyes kissrác Gergő! :wink: Olyan kis gömbi, mint Nikim volt :lol: Nem véletlenül ez az egyik beceneve a drágámnak :D

Kriszta: Szuper, hogy meggyógyult Eszter! :wink: De édes lehet, ahogy kúszik, mászik :D Nagyon ügyes baba, hogy már a járással próbálkozik :lol:

Tali: Április és május is jó, ill. hétvége és hétköznap is. Nekem egy dolog számít, hogy a párom ne legyen szolgálatban aznap. Bár, ha hétköznap van, és Vivi oviban, akkor Nikivel simán tudok menni, de a kettővel egyedül nem vállalom, mert beleőszülne az a néhány szál megmaradt hajszálam, amit még nem téptem volna ki az odavezető úton :D:D:D

Niki ma megkapta a 15 hós oltást (MMR). Képzeljétek, meg se nyikkant :D Olyan ügyes volt! És még az előzetes vizsgálatnál sem vinnyogott, amikor a dokinéni meghallgatta a mellkasát, hátát, megnézte a torkát, meg megszámolta a fogait :D Igaz a négyhós oltásnál sem sírt (amit öthósan kapott). Büszke voltam rá :D Kapott is egy aranyos plüss valamit a védőnőtől :D Már említettem többször, hogy rákattantunk a párommal a homeopátiára, így ennél a brutál oltásnál alkalmazzuk az oltáskivezetést. Reméljük, hogy használni fog, és nem lesz semmi komoly oltási reakció nála.

Vivi meg múlt hét közepe óta nem akar hazajönni az oviból :D Azért hisztizik, hogy még maradni akar :D Olyan aranyos :D
lamme

Bettyna: nagyon szeretek babafotókat nézegetni :wink: Csak egy baj van, már elfogytak a jelzőim, mert mindegyik olyan édes kis cukipofa :D

Pepitanna: Nem nevezném rossz anyának azt, aki többször jelezte az orvosnak, védőnőnek a problémát, és mindenfélével próbálkozott is. Ha valóban, úgy is van, hogy korábban kellett volna, akkor az nem a Te hibád!!! :evil: Amúgy meg imádom, amikor megnyugtatás helyett, lecseszést kap az ember, már látatlanban... Majd írd meg mi volt.

Nekem doki tali csak hétfőn lesz a Honvédban, ott nézi majd meg az összes leletet, amit eddig begyűjtöttem. Akkor mondja meg a köv. UH-t is.

Damara: gratulálok a hófordulóhoz! Nagyon vagány a kis Rocky :lol: Már most mennyit változott a születése óta!

Kriszta: fényképelbum megúszta? :D Ha sikerül elcsípned, majd egy mászós képet is kérünk ám!

Lamme: Niki egy kis hős, hogy így viselte az oltást!

Ha nem gond a taliról én később nyilatkoznék, mikor már közel van. :roll: :oops:

Kép
Kép
cosmopolita

damara - Már a Te fiacskád is mekkora! :shock: És nagyon pasi!

lamme - Ügyik a csajszikáid! Niki az oltás miatt egy hős, Vivi meg mert nem akar haza menni az oviból! :lol:

cosmo - Drukkolok, hogy minnél korábban hétfő legyen :wink:

Köszönom szépen a vállveregetéseket! Kellett. :oops: De nagyon messze van még a holnap reggel, főleg, mire hazaérünk a kórházból. Tudom, rutin feladtat, de nem nekünk... :? :cry:

Tali Tök jól neki lódultunk! Kezd körvonalazódni! Akinek "kérése" van, hogy hétköznap legyen és még apa is szabadnapos legyen, az mondjon egy konkrét időpontot és a többiek meg próbálnak alkalmazkodni.
Szerintem jó lesz így. Az állatkert is jó ötelt, bár a korábban említett ikea sem lenne rossz.

A napokban panaszkodtam anyukámnak, hogy milyen rossz, hogy ennyire messze van és nem tehetjük meg azt, hogy "átugrik" egy kicsit babázni, amíg én főznék, vasalnék. Azt mondta, hogy sajnos a héten nem ér rá, meg mi úgy is megyünk pénteken, amjd máskor... Meglepett a reakciója, majdnem rosszul esett. :roll:
És az esti játszószőnyeges jelenetnél egyszer csak bekopogott! :o Titokban számítottam rá. Nagyon örületem! Minden kivasalva és két fogásos kajcsi is gőzölög! :D :D :D

Kép
Kép
pepitanna

Pepitanna: ezek az Anyukák már csak ilyenek :wink: :D Megértem, hogy izgulsz a holnap miatt, szerintem én is borzasztóan fogok viselni, még csak egy rutin vizsgálatot is. Majd gondolok Rátok, drukkolok, hogy hamar és könnyen túl legyetek rajta.

Picit pironkodva mondom, de már megint nyertem 8) Most éppen egy 4alkalmas torna bérletet. Igaz, a kerámia tanfolyamra hajtottam, de ennek is örülök. Felajánlottam a sógornőmnek.

Kép
Kép
cosmopolita

Cosmo - ne pironkodj, örülj hogy ilyen szerencsés csajszi vagy. :D Végre hallok olyan emberről aki nyer.

Pepitanna - jó fej anyukád hogy igy meglepett benneteket. Holnap gondolok rátok hogy minden rendben legyen.
toldikrisztina

Sziasztok!

Köszi, Lamme, hogy hiányolsz.

Olvaslak ám benneteket, csak sokszor erőm nincs írni. A héten még itthon vagyunk Borival, hétfőn volt az utolsó fülészeti kontroll, s már gyógyulóban van a füle, de az oviban épp hasmenős-hányós vírus van, hát nem erőltetem a dolgot. Így a farsangot is kihagyjuk, szegénykém úgysem élvezi, csak visít egész nap, nem érti, mi történik, miért más az a nap. Az roppant nem érdekli, milyen ruhában (jelmezben) van, ha kényelmes. Csak ilyenkor 1 terembe bezsúfolják a 3 csoport gyerekeit, felnőttjeit (25 gyerek+9 felnőtt), s ő nem tűri a kis helyet, a zsúfoltságot. A megszokott tevékenységek, foglalkozások helyett egész délelőtt zene meg tengés-lengés, zabálás van. Neki az ovi nem ezt jelenti. Tavalyról megvan a videófelvételünk, a férjem nem is bírta megnézni, úgy kiakadt, hogy minek kell ezt csinálni ezekkel a gyerekekkel.

Közben az is kiderült, mitől fulladok be mostanában (asztma). nem szabadott volna beoltatnom magam influenza ellen! Asztmásoknak tilos! Már tudom, miért. Keserű tapasztalat. De már javulok, már tudok köhögés nélkül beszélni percekig is. :shock:

A sok jó és kellemes hírnek nagyon örülök, a rosszabbakból meg tanulni lehet. Senki se hagyja magát befolyásolni másoktól! Bízzatok magatokban, a megérzéseitekben (ezt hívják anyai ösztönnek) és a babá(i)tokban!

Topiktali időpontja: nekem is jobb a hétköznap délelőtt, de arra nem lehet építeni, hogy Borival végig tudunk maradni (kiszámíthatatlan a kisasszony). Az viszont mindegy, hogy melyik hónap, alkalmazkodunk hozzátok.

Na, megyek, elteszem magam holnapra... ja, mára. :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ktc 2009.12.02 23:29-kor.
ktc

Sziasztok!

Köszönöm szépen mindenkinek, aki írt nekem. Hétfőn voltam először a Spánik dokinál. Elsőre nagyon szimpatikus volt. Elküldött EKG-ra és terheléses cukor vizsgálatra. Mivel Zsófival terhes cukorbeteg voltam, ezért most ilyen korán megcsináltatja a vizsgálatot, aztán a 26. héten újból. Naptár szerint hétfőn elmúltam 12 hetes, az első uh szerint viszont a 11. hetet töltöttem be. Jövő hét csütörtökön kell mennem a MÁV-ba genetikai uh-ra és tanácsadásra, mivel elmúltam 35 éves. Kérlek szorítsatok, hogy minden rendben legyen. Ma voltam a terheléses vérvételen, most jövő hét csütörtökig izgulhatok az eredmény miatt, bár már szinte tudom, hogy most is gond lesz vele.
Olyan jók a fényképek, amit feltettetek a gyerkőcökről. Egyik édesebb, mint a másik és ez nem behízelgés, tényleg nagyon tetszenek. Igazából most kezdem felfogni, hogy lesz még egy gyerkőcünk, valahogy még nem hangolódtam rá teljesen. Kicsit szégyellem is magam érte, ezért is várom a jövő heti uh-ot. Már jó lesz látni.
Ezentúl (ha nem zavarok) sűrűbben írok és megpróbálok bekapcsolódni a beszélgetésekbe.

Sok puszi minden babának és üdv az anyukáknak is!

Marcsi
murphy73

Sziasztok!

Újra Pesten!!!!! :lol:

Lamme - Gratula a hős Nikinek! Szuper jó, hogy Vivi így szereti az ovit!

Cosmo - Gratula az újabb nyereményhez! Micsoda mázlista vagy. Legalábbis ebből a szempontból mindenképp! :wink:

Pepitanna - Anyukád tök jó fej! Mi volt a kórházban?
IKEA is jó!

Ktc - Jó, hogy újra jöttél és hogy Bori már jobban van. Sajnos sok oviban, suliban a farsang egyenlő a fejetlen őrjöngéssel, ahelyett, hogy valami jó kis szülős-gyerekes játékok, vetélkedők lennének vagy valami ilyesmi. Amitől más lesz az a nap, mint a többi, de még sem káosz.

Murphy - Örülök, hgoy szimpi volt a dokink! :wink: Remélem a cukorral nagy baj nem lesz. Ne szégyelld magad, kell idő míg felfogja az ember lánya, mi is történik odabent! :lol:

És akkor az ígért képek. Vigyázat elárasztalak benneteket! :wink:
Kép 2 kéz 2 láb
Kép Megeszem!
Kép Próbálom, próbálom....
Kép Sikerült! Levettem a zoknimat!
Kép Hómalac :D

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Bettyna, nagyon jó képek! Kell nekem is egy baba! :oops: :evil: :shock: :lol: A hómalac szuper lett!

Marcsi! Gratulálok az újabb várandóssághoz! Nem kell még izgulnod a hetek miatt, pont a dokinkkal beszéltem erről (nekünk voltak ilyen gondjaink Borimmal), hogy a 12. heti UH a döntő, ahhoz fogak viszonyítani. Tehát ha a következő UH (és a többi soron következő) szerint is 1 hét a "lemaradás", akkor semmi gond nincs. Bízz a dokinkban, mivel velem pont ezt fogja végig játszani, tudja, miről beszél! Kihez mégy genetikai Uh-ra? Nekem Hajdú doktornő van kijelölve, de a másik doki is vér profi. Jó kezekben vagy itt, hidd el!

Szeretettel üdvözöllek!

Ktc
ktc

Pepitanna: mi van Pannival??? Majd írj!

Ktc: este feltúrom a lakást, hátha a kölcsön újságok között megvan valamelyik újság. Örülök, hogy jobban van Bori.
Szegény, nem jártál valami jól ezzel az oltással :? Lehet tudni meddig tart ez az állapot?

Murphy: ha csütörtökön mész, akkor valószínűleg a Bátorfi doki fog megnézni. Nagyon kedves, megnyugtató, amellett hogy profi! Drukkolunk!!! Gyere gyakran.

Bettyna: ezekre a képekre érdemes volt várni :D Most aztán nem sokáig marad fent majd egy zokni sem. Jó móka leszedegetni 8) A hómalac név tényleg nagyon találó :D

Tegnap torkoskodtunk, isteni volt. Nem vontam meg magamtól egyetlen jó falatot sem :)
Most meg családlátogatóba megyek, de délután benézek, hátha lesz hír Panniról.

Kép
Kép
cosmopolita

Köszi a bókokat! :lol:

Képzeljétek tegnap estére kibújt a 2. fogacska is! Most aztán lehet harapni... :?
Viszont kb 1 hete 2-szer ébred éjjel. 1 óra körül és 5-kor. Szóval 4 óránként, mint nappal. És csak ciczés után alszik vissza. Ma konkrétan 5 óra óta fent vagyunk. 1/4 10-kor sikerült elelaudnia 1 órára, aztán ébredés, nyöszörgés. Visszaalvás fél órára, megint ébredés nyöszörgés. Most megint próbál aludni szegény...Nem tudom, hogy a foga nem hagyja-e aludni vagy már nem elég a tejcsi éjszakára :roll: Nem szeretném, ha hozzászokna az éjszakai evéshez. "Újkorában" se evett ennyiszer éjjel. Ktc mit gondolsz???

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Bettyna, az egyáltalán nem baj, ha 6 óránál kevesebb telik el éjszaka, mielőtt újra enni kér! Sőt! Kimondottan előnyös a tejtermelődés szempontjából. A nyűgösség oka ez a fránya melegfront is lehet, a babák, kisgyerekek nagyon meg tudják érezni az időjárás-változást. Ha átmenetileg kevesebb a tejecske (mert pl. épp fejlődési ugráson megy át, ez 6 hetesen, 3 és 6 hónaposan tipikus, de egyénileg változó, mikor van pontosan), akkor kell pár nap, hogy újra beálljon a kereslet-kínálat, ilyenkor valóban gyakrabban szopiznak a babák. Mindenképpen nagyon ügyesen teszed, ha hagyod is, mellre teszed ilyenkor. A nyűgösség legkiválóbb ellenszere is a szopizás, s még a tejtermelődést is serkenti. Kész haszon! Bízd rá magad bátran Szabira, ő tudja, mi kell neki! És hát a foga is kínozhatja ám!
Mindig próbálj arra gondolni, hogy ez átmeneti állapot, nem tart örökké az éjszakázás! Szüksége van rád a kisfiadnak, nem kiszúrásból kér szopizni. És gondolj arra is, hogy fantasztikusan jó anyukája vagy, hiszen mindent megadsz neki, amire szüksége van, így nyugodtan, biztonságban fejlődhet! És ez így is van, hiszen sugárzik a képekről a bizalom és a boldogság, ami őt körülveszi!

Katica
ktc

Bettyna Nagyon jó fej kiskrapek Szabi! :D
Csatlakozom a hómalacról írt véleményekhez! Tetszett a kisfiadnak is? Kihasználtátok a szánkózáshoz alakult időjárást?
( a pólóra egyébként ez van írva:"ez itt a házunk, ez vagyok én. Van egy cicánk /nincs és nem is lesz!!! :D / szeretek labdázni.Kedvenc gyümölcsöm az alma, legjobb barátom a Peti.Legyél te is a barátom"

Murphy bízz nyugodtan a dokinkban, tudja mit, miért csinál, a legjobb szakemberekhez küld! Cosmonak igaza van, a legtutibb genetikai UH-s a Bátorfi doktor, nagyon kedves, türelmes és mindig beletrafál a baba nemébe, mégha csak tippel is! :lol:
Egyébként ne szabadkozz, hogy még nem érzed közel magadhoz a babádat, főleg, ha második, én csak akkor fogtam fel, amikor már megszületett. Szerelmes pedig csak most, 1 hónap elteltével lettem a kicsibe.(Ezidág minden tekintetben a nagyfiam volt a fullextrás!) és bevallom, még most is sokszor hasonlítgatok.... :oops: Drukkolok, hogy minden rendben legyen! :D

Ktc most derült ki,hogy asztmád van?
És milyen gyógymódot írnak elő?
Bori jól van?

Cosmo ..... :) lottózni nem szoktál?Ha netán megnyernéd a milliárdot,gondolj azért rám!!!!!! :lol:

lamme "gömbi".. hahaha! :lol: :lol: :lol:
én csak daginak hívom. :D

Gergő egyre többet mosolyog és van fent napközben!!! :D

damara

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?