Sziasztok!
Cosmo: Naná, hogy vigyorgott a párom, mint a tejbetök
Csak zavarban van, amikor szóba kerül, hogy mi volt a jelmeze, mert mindenki azt hiszi, amit írtam fentebb, hogy mi találtuk ki... Sajnálom, hogy
Pannaanya nem válaszol. Felhívni tényleg nem kéne. Mi érdeklődtünk iránta, és ezek után majd jelentkezik, ha akar... Hogy állsz a scrapbook-kal?
Vumenke: De helyes Aliz
Jó előkéje van
Egyszer mi is zacsit kötöttünk a Vivi elé, mert otthonhagytuk az "utazó" előkéjét
Nagyon jó az a kép, amin Aliz fekete-fehér, a játék meg színes
Vivi szerintem nem tudja pontosan, hogy mi is egy tűzoltó. Persze tudja, hogy nagy piros szirénázó autóval mennek, és oltják a tűzet, és a tűzcsapból tudnak vizet venni, meg azért vannak személyes élményei, de szerintem ez olyan "elméleti" dolog még nála. Amúgy a Disney Hercecnők nem mondanak semmit neki, lévén, hogy nem ismeri őket, ilyen meséket még nem látott
Egyszerűen azért lett tűzoltó, mert "beleesett" a sisakba és a szirénázó, dumáló walkie-talkie-ba
(Így kell írni?
)
Lilisgabi: Aranyos lehetett Lili, ahogy csacsogott az uh-zó dokinak
Tesód Pesten tűzoltó? A párom igen. Lehet, hogy ismerik egymást
Kriszta: Hogy van Eszter?
Damara: Hogy állsz a tejcsivel?
Régen írt már
Aviubi és
Okina is...
Autósülés: Nekünk Maxi Cosi Priori XP-nk van, mindkét lánynak. Ez is egy felsőkategóriás ülés, 2006-ban egy külföldi teszten a legjobbnak választották 5-6 másik mellett. Én nagyon szeretem, mert elég széles, még Vivi, háromévesen,téli szerkóban is kényelmesen elfér benne, vezetés közben egykézzel is állítható a pozíciója. Oldalsó védelme is nagyon jó. Van biztonsági öv feszítő rendszere, így aztán úgy bele lehet rögzíteni a kocsiba, mintha annak a része lenne, egy mm-t sem mozog. Van simán biztonsági öves változata és isofix-es is. Nikinek
ILYEN van, de élőben sokkal szebb
Vivié fekete, bordó, de az a színváltozat már nem kapható.
Ahogy
Vumenke is írja, ezek az ülések már onnantól használhatók, hogy a gyerkőc tud ülni, ill. elég magas ahhoz, hogy a biztonsági övvel rendesen lehessen őt rögzíteni. És ahogy
Vumenke még írja, az is számít, hogy kb. 8 hósan már elég erős a nyakuk ahhoz, hogy menetiránynak megfelelően utazzanak.