Jó reggelt!
Azért jelentkezem habár mindenki beteg!
Titi:ejnye-bejnye,te is jókor főzöl,tessék többet pihenni!
Köszi Csajok!
Wera:neked meg külön köszönöm a gyógyszer nevét,nagyon hasznos volt.E nélkül el sem tudtam volna vinni tegnap délután dokihoz Domit!
Hogyan tudnám kicselezni hogy bevegye a gyógyszert?
Tegnap úgy kellett lefogni...először próbáltam az adagolókanállal,aztán a nurofenes fecskendővel,de így is kínszenvedés volt
Úgy sajnálom szegényemet,és hibásnak érzem magam,mert ha a nagyokat meg tudnám védeni a betegségektől,akkor a kicsi is jóval kisebb eséllyel kapná el,persze a buszon még ki van téve nekik,de itthon akkor nem.És nagyon bosszant hogy alig egy hónapja is kapott antibiotikumot,meg most megint.
Mármint az bosszant hogy megint beteg.Ma meg cipelhetem még fülészetre is szegényt!
Tegnap már nagyon kivoltam,egy órától nem aludt a gyerek,pedig hulla fáradt volt már a dokinál is,így már hatkor leraktam aludni.
Fáj a fejem,és ma kéne megjönnie is,bár amennyit én a napokban idegeskedtem,szerintem késni fog.
Lénának boldog hófordulót!!
Ha kihagytam valakit,bocsi!
Lea nagyon édes!
Adél jobban van?
Lacinkó ügyes hogy pohárból szépen ivott!
Marcsi:Laurának nagyon boldog 11. születésnapot!!!
Nórinak jobbulást,hogy van ma?Nem volt láza,ugye??
Ildi:sajnálom,kitartás!!
Csak azért megkérdezem hogy biztosan érdekel titeket,amiket be szoktam ide rakni a mai napról?
mai adag
1899 (110 éve történt)
Széll Kálmánt választották Magyarország miniszterelnökének, aki 1903.06.27-ig töltötte be tisztségét.
2003 (6 éve történt)
Elkészült az EU-csatlakozási szerződés végleges változata.
2009 (0 éve történt)
Torkos csütörtök.
A Hamvazó szerdát követő nap.
1802 (207 éve történt)
Megszületett Victor Hugo francia költő, regény- és drámaíró, korának legtermékenyebb szerzője, az európai romantika egyik vezéregyénisége. (Nyomorultak).
1808 (201 éve történt)
Megszületett Boka Károly cigányzenész, aki a szabadságharc idején Kossuth Lajosnak is kedvenc muzsikusa volt.
1829 (180 éve történt)
Megszületett Levi Strauss a világ egyik legismertebb ruhadarabjának, a farmernek a feltalálója.
1846 (163 éve történt)
Megszületett Buffalo Bill (eredeti nevén William F. Cody) amerikai vadász, mutatványos, író.
1846 (163 éve történt)
Megszületett William Cody amerikai bölényvadász, aki Buffalo Bill néven vált ismertté.
1873 (136 éve történt)
Kolozsváron megszületett Sigmond Elek vegyészmérnök, agrogeológus, a korszerű magyar talajtani kutatások megteremtője.
1928 (81 éve történt)
New Orleansban megszületett Fats Domino amerikai blues zenész.
1930 (79 éve történt)
Üzembe helyezték az első piros-zöld közlekedési lámpát Manhattanben.
1952 (57 éve történt)
Winston Churchill bejelentette, hogy elkészült Anglia első atombombája.
1993 (16 éve történt)
Terroristák bombát robbantottak a New York-i Világkereskedelmi Központban, a világ akkori második legmagasabb épületében. A merényletnek - az ezernél is több sebesült mellett - öt halálos áldozata volt.
1996 (13 éve történt)
Meghalt Németh Marika színésznő. (Mágnás Miska)
1808 (201 éve történt)
Megszületett Honoré Daumier francia festő, szobrász és grafikus, a karikatúra egyik legnagyobb mestere. Karikatúráinak legtöbbje a La Charivari és a La Caricature francia lapokban jelent meg.
1815 (194 éve történt)
Napóleon 1200 emberével elhagyta Elba szigetét, hogy újra meghódítsa Franciaországot.
1861 (148 éve történt)
Ferenc József kiadta a februári pátenst (egész birodalom működését szabályozó rendelet, centralista elképzelés, németesítés), amely a Habsburgok utolsó sikertelen kísérlete volt arra, hogy összbirodalmi szinten kormányozzák a hozzájuk tartozó területeket, országokat.
1921 (88 éve történt)
Megszületett Betty Hutton, aki az 1930-as évektől az 1950-es évekig ismert amerikai énekes, táncos színésznő volt, később mesterfokozatot szerzett, és művészetet tanított két Rhode Island-i egyetemen.
1932 (77 éve történt)
Megszületett Johnny Cash amerikai countryénekes és zeneszerző.
1936 (73 éve történt)
Hitler bemutatta Ferdinand Porsche "Volkswagen"-jét.
1938 (71 éve történt)
Útjára indult az első radarral is felszerelt utasszállító hajó.
1938 (71 éve történt)
Meghalt Jalsoviczky Géza, aki a Magyar Általános Gépgyár Rt.-t alapította.
1944 (65 éve történt)
Az amerikai hadseregben először neveztek ki nőt parancsnokká. Sue Dauser egy nővéralakulat vezetője lett.
1945 (64 éve történt)
Megszületett Victor Máté zeneszerző, énekes. (István a király - főpap)
1954 (55 éve történt)
Connecticut-ban megszületett Michael Bolton (eredeti nevén: Bolotin) amerikai zeneszerző, szövegíró, énekes és zongorista.
1964 (45 éve történt)
Megszületett Détár Enikő színésznő. (Pizzás, Napló szerelmeimnek)
1982 (27 éve történt)
Meghalt Szabó Gábor dzsessz gitáros.
1982 (27 éve történt)
Meghalt Szobotka Tibor, József Attila-díjas író, műfordító, irodalomtörténész, Szabó Magda írónő férje.
1993 (16 éve történt)
A világ második legmagasabb épületét, a New York-i World Trade Centert bombatámadás érte, amiben 7-en haltak meg.
1848 (161 éve történt)
Marx és Engels kiadta a "Kommunista kiáltvány"-t.
Ezen a napon sok minden történt