Sziasztok!
Hat en mar jol vagyok,de sajna hetvegere Attim is beteg lett.Nathas,kohog.Neki ez az elso ilyen betegsege(irto rosszul viseli az orrszivast is,szornyu nekem lelkileg,komolyan
),igy elegge rossz volt az elso par nap,de mar sokkal jobb a kedve,meg szunnek a tunetek.
Meg a ferjem is lebetegedett 2 napja...ugyhogy szuper
Pedig hetvegen mennenk egy buliba,de ha nem lesznek jobban...Attit ugy nem hagyjuk Anyumeknal..na minegy.
Nandorka,
orulok,hogy jo volt a farsang es annak is,hogy megvan Doro ovija:)
Es nagyon jo,hogy cici nelkul elaudt a Nagyival,ez allati jo hir!kepezelm Neked milyen megnyugtato,hogy a Nagyival ilyen jol elvan,es o is le tudja tenni,ha ugy alakul
Szuper lehetett a romantikazas a ferjeddel:)
Vivi,
hat nem tudok okosat mondani a sullyedesre,de tudod,terhesseg alatt egesz mas ertekek normalisak,igy ne parazz be elore!A dokid majd megmondja,ha kielemzi.Nyugi,tuti nincs semmi baj.
Visszerrel nem hiszem,hoyg osszefugg.Nekem nem volt,de sokan vannak az eismerettsegi koromben,csaladban,akiknek kijott terhesseg alatt.Van egy vadgesztenyes krem,amit lehet babasan is hasznalni ra.Es sokat kell(ene)pihentetni.....
Marietta,
Florad gyonyoru!:)))
Esztora,
remelem jol erzed magad:)
Vicky,
en is olvastam a blogod.
Nekem is irto nehez volt a szules utani idoszak,minden szempontbol.Nekem megvolt a baby blues is..
Csak nalunk szerencsere parkapcsolati gondok nem adodtak.
Olyan neheznek ereztem en is a dolgokat,olyan faradt voltam eseseses...
Raadasul baromira "irigy" voltam azokra,akiknek a ferje heteket otthon tud lenni a baba szuletes utan es segiteni..
Nekem ugyanis a ferjem egyetlen napot sem tudott velunk lenni(es majd' beledoglott szegeny).
Mivel nyaron szuletett Attila,foszezonban,igy nem volt erre lehetoseg,nem volt helyettese sem,es mivel a sajat vallalkozasunk,igy muszaj volt csinalni..ez van.(persze napkozben o sokat volt itthon,es segitett is,de este nagyon keson jott haza,furdeskor nem volt itthon,en meg megvartam mindig..)
Igy en mar az elso este egyedul furdettem..
Aztan anyum jott par este segiteni,de sokszor olyan feszult voltam,hogy meg vele is osszevesztem..
De aztan beallt minden,hozzaszoktam a helyzethez,a faradtsaghoz,Attila hasfajasa,sirasa egyre enyhult,jott az osz,a tel,amikor sokat van velunk apaja..es minden rendben lett:)
Mondjuk nekem a ferjem az elejetol nagy segitseg volt(annak ellenere,hoyg pl este dolgozott) es mellettem allt,irto nyugodt volt,hiaba voltam en haraposabb hangulatban,lepergett rola,tudta,erezte,ez atmeneti...es Attilaval elso perctol nagy a szerelmuk,icipicikent is dajkalta,imadta,bungyurgette
De az eleje az kemeny volt,nekem,lelkileg,fizikailag.Kitartas,hasznald ki,ha segito kezet nyujtanak.Elmulik ez a nehez idoszak,es minden rendbejon!Hidd el!
puszillak!!!!!!!!!
Hinta:szerintem ha hosszu tavon gondolkodsz,ne ilyet vegyel.Azt hiszem Ragotaeknak van ilyen hintajuk:
http://www.adamo.hu/
Akiket en ismerek,mindenki isteniti,ujszulott kortol lehet fekve-ulve,csomo pozban,es egesz 15 kiloig (azaz kb 3 eves korig) hasznalni.EEEEs joval olcsobb,mint amit beszurtal
Szerintem gondold meg!
Pinkine,
pont utana akartam irni,hogy a tomeny citromle ugyanilyen!!!!!!Es az kellemesebb illatu.
A kepen a ferjed ugye all valamin?
vagy tenyleg enniyvel magasabb????Valahogy ugy kepzeltem,hogy kb egymagasak vagytok...(nem tudom mibol:))
Racs:baratnomnek 3 picije van (10hos,2eves,3eves) es neki van az ajton,ilyen meggondolasbol.Total bevalt nekik.
Szobaval szemben van naluk a konyha,ha o kimegy,rajuk lat,de megsem tudnak kimenni(leginkabb a 2 kicsire vonatkozik)
Nalunk egeszen biztos,hoyg lesz a hazban a lepcso tetejen(mar nezegettem is tipust),de azon is gondolkodom,hoyg az aljan is.
Szerintem irto jo talalmany.
Krisz,
hu ez a lift dolog allati bosszanto.Nalunk ha elromlik par ora,es megjavitjak.De nalunk at lehet menni a 10.en a szomszed hazba es ott liftezni.
Mondjuk akkor is kell mennunk fel2emeletet,de megsem 8at....nehogy cipeld Csenget!!!!
Hajni,
meselj magatokrol!!Hogy vagytok????
Adri,
az a lenyeg,hoyg valami elindult.Remeljuk,hogy a kineziologus tud segiteni,es csak ez kell a babasodashoz.Nagyon drukkolok Nektek,hog bekoltozzon kisteso!!!
Szeri,
kepet a pociroooooooool!
Megnezem majd Balirol a keptarat!:)
Lakasberendezes:hat oszinten en meg arra anygailag nem is tudok gondolni,majd berendezzuk,ahogy sikerul...amikorra sikerul.Csak oda tudjunk majd koltozni,per pillanat a tobbi nem erdekel.De ez egy penznyelo,nagyon durva
Attila is imad rajzolni,de csak az en jelenletemben lehet szinessel,filccel(nalunk is minden kimoshato-lemoshato,de akkor is)alkotni,pont ezert.
Hajra a hetvegi romantikazashoz!!!!!!