Új privát üzeneted érkezett!

Szami!
Máté nagyon ügyes mint mindíg!
Tényleg jó dolog ez hogy nem kapkodtátok el a döntést iskolaügyben,mert ezek szerint ha most menne,többet ártana neki mint használna

Judit!
Megnéztem a kandallókat,hát a leendő otthonunkban ki lesz építve neki a kémény,aztán ha lesz fölös erre való pénzünk biztos megcsináltatjuk,szóval tedd el jól a tel.számokat majd zaklatlak pár év múlva :wink:

Ismét annyi a termés hogy már nem tudom mi is volt az elején! :oops:

Voltunk ma a játszón,hát olyan hisztit lecsavart a gyerekem,hogy még szerintem az utca végén is lehetett hallani-megigértem neki ha mégegyszer ilyen otthagyom és hisztizhet 8)

Kép

Kép
katlina

Én még benevezném a nagypapi korú, de húúú, de sármos férfiakhoz Kevin Costnert is! :D Sly nekem nem jön be...

Szami! Bizony jó lesz még az az egy év az oviban! Melyik teszttel mérték fel Annát? Difer?

Szilbee! Megtaláltam a pontokat, köszi szépen! Meg köszönjük a kisvakondos dvd-ket is! Ép most láttam valamelyik újságban, hogy akcióba lesz 800 ft-ért (talán Cora?), lehet veszünk még hozzá.

Csajok! Úgy ennék egy kis boszorkányhabos fánkot! De csak magamnak biztos nem csinálok! Ááááá!

Olga

Kép
juhaszolga

Olga! Nincs mit!

Én még mindig a védőnőt várom... :twisted:
szilbee

Szami!
jól döntöttetek akkor! végülis, ah ti is foglalkoztok vele, ott a gekkó, egy év alatt behozza azt az elmaradást! meghát nem kell mindenkinek közgazdásznak lenni van még ott sok jó szakma! :lol:

Már jvőhéten mri? de gyorsan eltelt azidő!
én ma megyek vissza a reumatológushoz, nem tudom mit mond.

köszi a mindjárt utánanézek, ennek az ágyak házának. én sem sajnálnám rá a pénzt, bár délelőtt beszéltem anyával, kint a cégnél sem rózsás a helyzet az elmúlt hónapokban közel 30M-t buktunk, úgyhoyg válságstábot állítunk apával, este.

fényképezem folyamatosan a kandallósokat, nekem tetszik, és baromi látványos, mert gyorsan halad. majd rakok mindjárt.

ezt leírom, mert borzasztó!

egyik ismerős nagynénje, 62 éves, félig béna, gyerekkori agyvérzés következtében, csütörtökön elesett a béna felére, de mivel felállni sem tudott a kőről, bevitték a hetényibe megvizsgáltatni. minimálisan érez a béna felére, de nagyon fájlalta. megröntgenezték, ami alapján semmi, a papírra za van írva, röntgen negatív. orvossal nem találkozott, csak nővérekkel, akik bepelenkázták, holott maga közlekedik bot, és egyéb segédeszköz nélkül, bénasága/kora ellenérel, és másfél napot várt a fekvőbetegszállítóra, gurulós hordágyon. Mivel a hétvégén is fájlalta a beteg felét, hétfőn itthon megröntgenezték, sé kiderült hoyg combnyaktörése van! amit állítólag a töréstől számított hat órán belül nem műtenek meg, csípőprotézist kell beültetni. a hölgynek veleszületett epilepsziája van, amelyik olyan típusú, hogy az altatás veszélyes számára. na tessék. betegjogi képviselőhöz fordultak, sztem tuti 1-es.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Hali!
Vagyok, míg nyugi van. Délelőtt sütöttem sütit, városban voltunk, gyerekem beizzadt ügyintézés közben, ordított... így aztán mindenki kedvesen és készségesen előre engedett mindenhol... :lol:

Szamóca: okos szülők okos döntéssel... :lol: Te is ki tudod választani a jó kis müttyögős recepteket :lol: A nyirokcsomó megnagyobbodás a hónaljban valami gyulladást mutathat vagy egy bekapott virnyákot. (meg nekem a szoptatást)

Bbj: jó lehetett Nektek Nikivel kimozdulni otthonról... Én már megint nem emléxem, hogy mikor is voltam itthonról távolabb egyedül... az meg, hogy este...?! :roll:

Szilbee: minek megy a védőnő?

Nekem Steven Segal a favorit... elég csúnya filmekben játszik, de nagyon állat a szó szépértelmében :wink:

Katlina: nálunk a mai napig eldobja magát B., ha úgy gondolja... kitartás!!! :wink:

Olga: milyen az a boszorkányhabos fánk?

Balwin Judit: egyszer csak hirtelen rájön majd a szívószálazásra... Bence a cumisüveget abszolút nem értette, utána pedig nagy küzdelem volt a cseppmentes csőrös itatókból való ivás megtanulása. Olyan aranyos volt... a szájába tettem... ő meg csak nézett rám és vigyorgott... és nem értette, mit akarok én tőle azzal az izével... :lol:

Azért vagyok keveset mostanság, mert Marcika nem alszik nap közben, max. szunyókál 2-3-szor 10-20 perceket... aztán meg nyüszög, mert álmos, fáradt. Az esti szopi meg megint pankráció.

Anikó: hogy alakul Doroti?

Dorka: ? kezdesz nyűgössé válni a vége felé?

Andii: hogy vagy? alakul a mandulagyuszid?

Jaimee: annyira okos az a lyány! DE! a szeme se áll jól :wink: Nem is mondtam, annyira jól szórakoztam a dédi mamás beíráson :lol:

Évi: mi leszel a farsangon? A színházból állítólag lehet kölcsönözni jelmezt.

Kép

Kép
szolkata

segalt is szeressem,

Tényleg Szami! mit mondott a doki a csomókra? az is elég ijesztő!

Olga! én sem ismerem mi az a boszorkányhab, de ha csak magadnak nem akarsz, eszek én si belőle! Peti mikor jön haza?

Judit,
Kép
Kép
bbj

megyek dédimamás sztorit kuksizni, ha beenged...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Szami, ahogy leírtad ezt a felmérést, teljesen olyan, amit az oviban csináltattak tavaly a nagycsoportosokkal. Csonginak összesen 3 hibája lett benne. De náluk már volt olyan, hogy 7-8 számot soroltak fel, össze-vissza és azt kellett sorban visszamondani :shock:
Egyébként jól döntöttetek, hogy hagyjátok még egy évet! Annyira haladnak az anyaggal a suliban, hogy eszméletlen! Olyan hosszú szavakat íratnak velük, hogy csak nézek! Szóval hagy játszon, erősödjön a figyelme, semmit nem veszít, csak nyer ezzel az egy évvel!

Kata, tegnap felvetette Csongi, hogy a farsangon az egyik kislány hastáncos lesz...na, mondom neki, én is arra gondoltam (egy barátnőm hastáncozik, gondoltam kérek tőle valamit), erre mit mond az én nagy 8 évesem: Anya, de akkor ki lesz a hasad!!! :lol:
Nézd már, hogy vigyáz az erkölcseimre! :wink:

Az ő farsangját most könnyen megoldom, marad a tavalyi ZORRÓ jelmez. Egyébként pénteken lesz!

BBJ, ne is mond ezt a válságot, nálunk is egyre rosszabb a helyzet... nem is tudom mi lesz :(
Felsepertél?

Niki, nem csodálom, hogy ki vagy bukva, ennyi kórházazás 10 évre is sok lenne!
Jövő héten itthon a férjem, nem nevezünk be valami mozizásba???

No, nekem Sly az első szerelmem :lol: Tele volt vele a szobám fala! De Kevin Costner, Brad Pitt... na, ők is jöhetnének!
De most az igazi hapsi kedvencem a focista Cristiano Ronaldo... hm, Csonginak jóóóó nagy posztere van róla :lol:

Évi és
Kép
csongianya

jaja kevin costner ki ne hagyjam ,imádom a több, mint testőrben! vannak itt jó nagypapik! :wink:

Jaimee!
akárcsak anyáról olvastam volna! hihetetlen, jaj oda ne menj, jaj leesik, ha kimennek a szobából! hol van? hova ment, és már rongyol is utánuk! szörnyű! én nem hiába 15 hónaposan indultam el, csuda, hogy egyáltalán sikerült, sé még nem mindig járókában vagyok.... :? :lol:

Évi!
tök jó a hastáncosnő!

nagyon szar a helyzet, tegnap volt itt egy pasi, és azt mondta magas körökből van infója, június-júliusra összeomlik minden, azt mondták, kezdje el feltölteni a spejzet. nagyon sok mindenről
beszélt, ah a fele gy lesz, akkor is már nagy szarban vagyunk!

ma egy másik azt mondta, hoyg a könyvelőjétől majdnem a fele egyéni vállalkozó elment, merthoyg sorra visszaadják az ipart.

nem tudom mi lesz, de ha mi nem dolgozunk akkor az állami szféra is éhenhal, mert az ő bérét is nekem kell kitermelnem, Bocsi ha valakit megbántottam,de ez az igazság. miért nem az kapja a 13. havit, aki megtermeli a rávalót
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bbj 2009.02.25 13:54-kor.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Kata! 15 hós oltás, meg mert kb. 10-11 hós kora óta nem látta. Egyébként nem jött... már a második esett, hogy ez történik. :evil:
szilbee

Judit! Ez nagyon durva story... :shock:

Évi! :lol: :lol:

Az enyém fiam meg azon aggódik, agyal .. stb. hogy én vajon mivel pisilek, ha nincs fütyim... :roll: :lol:

Annyira car kedvem van... el kéne menni sétálni... :roll:
szilbee

Válság... én most azon agyalok mivé képezzem át magam... :roll: :|
szilbee

Sziasztok!

Mi is túl vagyunk az iskolaérettségin. Mi is maradunk még egy évet és járnunk kell szigorúan tornára. Majára is azt mondták, hogy értelmes, szókincse, kifejezésmódja fejlett, viszont vannak olyan idegpályák, amiket tornáztatni kell, mert vannak elmaradásai mozgáskoordinációban, finommozgásoknál stb. Tehát az írás meg a matek fog nehezen menni, ha nem fejlesztjük. Májusban lesz még egy vizsgálat. Ja és nálunk is a figyelem nem tartós.
Végre már megállapították a hiányosságokat. Sok minden megválaszolódott ezáltal Maja viselkedésében.

Remélem mindenki gyógyul!

Andi

Kép
Kép
andii

Andi! Én is ilyen vok. Jobb szeretem tudni ténylegesen mi a baj, mint hogy ámítsam magam minden oké és "majd kialakulnak a dolgok". Jobb képben lenni... nagy a felelősségünk szülőként.

Na menek levegőzni, mert kezd meglepni a depresszív hangulatom...

Pusz!
szilbee

[quote]A írta:z enyém fiam meg azon aggódik, agyal .. stb. hogy én vajon mivel pisilek, ha nincs fütyim... Rolling Eyes Laughing

:lol: :lol: :lol: :lol: tessék eljött hát ez az idő is.

most azt olvastam, hyogha valakit most elküldenek, kb 1,5 év, mire talál új állást magának. addig? rágja a küszöböt.

Judit,
Kép
Kép
bbj

haha... épp a minap volt nálunk is téma itthon az anya mivel pisil dilemma... :lol:

Úgy el vagyok kenődve... megcsináltam a Johanna -szelet gondolatából kiindulva a sütit délelőtt, de nem hagy nyugodni. A tésztája az eredeti... , de kár, hogy tettem bele szalalkálit... ezen agyaltam napok óta, hogy tegyek-e. Nem szeretem ugyanis ezt az adalékot. Tettem bele, hát úgy írja a recept..., de kár volt... tök szivacsos, ruganyos lett a tészta. Jobb lett volna simán piskóta tészta.

Milyen érdekes... ez a szép napsütéses melegedő időjárás depire fordít mindenkit... nekem sincs jó kedvem...

Kép

Kép
szolkata

Na elküldtem mindenkinek a topikos táblit. Bbj: nektek él a vonalas telószám?
Akinek nem volt benne mailcím, az nem kapja meg logikusan, illetve a tábli készülése után érkezetteknek nem tudom a mail címét...

Kép

Kép
szolkata

Kata: Jó, hogy mondod, a Johanna szeleten nekem is nagyon jár a fejem.

Anikó: Végül a Corában jött velünk szembe néhány mamusz, de kapni a 101-ben is olykor olykor.

Judit: A rácsosra gondolsz? Nem, az kicsit macerás, sima almáslepényt sütöttem vasárnap. Hétfőre nem volt belőle.

Minap Réka fejére ejtettem buzgalmamban egy fakockát, azt hittem, a mama lefordul ijedtében a kanapéról. Réka megvakarta a búbját, aztán játszottunk tovább.

1-2 hete néztük az ESTÉT az M1-en, ott mondta egy pü-i szakember, hogy emberek, lássanak, ne csak bámuljanak, az államcsőd már tény. Benne vagyunk a spirálban. Csak az a kérdés, hogy mikor csap le. Elvileg az IMF hitel jövő ősszel fogy el? Nem? Vagy idén ősszel?? Már nem emlékszem. :? :roll: Bevallom, az izgat az egészben a legjobban, hogy mindez ne borítsa fel családbővítési terveinket. :oops: :oops: :oops: :oops: Ösztönök, hormonok, vagy mi....

Szami: Gratula a materverseny eredményéhez Máténak! Tényleg ráér a suli jövőre is. És minden iskolafelmérés ilyen? Vagy ez valami privi volt?
jaimee1

Na rájöttem 2010 tavaszán fut ki az imf hitel. SZóval pont választások előtt. Ki van ez találva. Azelőtt mán csak nem csődölünk be....Én meg addig szépen megtermékenyülök. 8)
jaimee1

Válság..., ne is mondjátok. Én sem akartam visszajárni Ceglédre, de itt Szolnokon meg hol találok munkát mostanság? Örülök, ha oda visszavesznek... Meg félek attól is, amit Judit írt... Lehet és valószínűleg valóban lesz még ennél is rosszabb a helyzetünk. Már csak ezért is gondolom: 1929-es gazdasági világválság hatásai 1931 után mélyül el Magyarországon, amikor a hitelválság is eléri hazánkat. Ez egy mondat a szakdogámból... :oops: Na, a lényeg, hogy reménykedjünk, hogy legalább egyikünknek megmarad a munkája, és lehetőleg apának... Sírásra nincs okom még, nincs hitelünk.

Steven Segal? Sly? :roll: Hát nem fogjuk egymástól mi se elszeretni a férjeinket! :lol: :lol: :lol:

Hééééé! Mi ez a Johanna szelet? :shock:

Na rákerestem neten, nem sok mindent ad Johannára, de amit találtam, az is mind eltérő. Viszont ezt találtam annak, aki kenyeret szeretne sütni:

http://www.gportal.hu/gindex.php?pg=26743650

Judit! Boszorkányhab: a fánktésztába általában csak a sárgája kell a tojásnak, a fehérje nem. A fehérjét habbá vered kevés porcukorral, majd a vége felé valamilyen lekvárral. És ebbe a mennyei habba tunkolod bele a fánkot!

Évi! Az előbb már én is felvetettem a mozizást: Gettómiliomos...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára juhaszolga 2009.02.25 15:52-kor.

Olga

Kép
juhaszolga

Szilbee! Még neked akartam: nem akarsz valamit elmondani nekünk? Csakmert már két oldal óta a te hozzászólásod van a laptetőn! :lol: :mrgreen:

Olga

Kép
juhaszolga

Levegőzés megvolt.. Alig akart hazajönni a drágám. Van lent élet most, nem is csoda.
Találtam itt egy (a Baroness szalon tulaja egyébként) anyukát akivel visszük majd a törpéinket a Mórára tavasszal játszóbölcsizni. 8)

Olga! Mit is mondhatnék? .... NEM! :lol:

Johannaszelet a másik topikba volt linkelve.

Kata! Akkor én se szalakálival csinálom. Köszi hogy szóltál!
Táblit nem kaptam!
szilbee

Erika! Éljenek a hormonok! Aztán húzzatok bele! ;) Mikor indul a project?

Balwin? és a többiek?... gondolom mindenki kint levegőzik...

Enyém gyerek most huny és meg várom hogy megdagassza és kelessze a kenyérsütő a hagymás békönös lepényem tésztáját. :mrgreen:
szilbee

Hja egyébként járt erre a védőnő (sok itt a babás, kisgyermekes anyuka... néha túúúl sokkk), csak úgy tünik minket elfelejtett meglátogatni. :shock:
szilbee

Olga!

[quote]J írta:ohanna kocka

Hozzávalók:
Tésztához:
4 db tojás
4 ek. cukor
4 ek. liszt
1 kk. kakópor
1 púpos kk. szalakáli
Krmémhez:
4 dl tej
1 bögre cukor
4 púposabb ek. liszt
2 cs. vaníliás cukor
25 dkg Ráma margarin
10 dkg tortabevonó csoki

Tészta:
A 4 tojás sárgáját a cukorral, a kakaóporral és a liszttel jó habosra keverem. Lazán beleforgatom a felvert tojáshabot és egy sütőpapírral kibélelt kis tepsibe simítom, majd megsütöm kb. 180 °C-os sütőben.
Krém:
2 dl tejet felforralok a cukorral. Közben a maradék tejet csomómentesre keverem a liszttel. Hozzáöntöm a cukros tejhez és sűrűre főzöm. Belekeverem a vaníliás cukrot. Hagyom kihűlni. Ekkor elektromos habverővel elkezdem keverni, miközben a puha margarint apránként adogatom hozzá. Addig keverem, míg egy nagyon könnyű, habos, hófehér krémet kapok.
A kihűlt tésztára kenem. Tortabevonó csokit olvasztok (gőz fölött vagy mikróban), keverek hozzá egy kis étolajat, hogy ne legyen majd a csoki annyira kemény és a krémet bevonom vele. Jól lehűtöm és kockára szeletelem.
Megjegyzés: a hasonló főzött krémeket eddig mindig úgy készítettem, hogy megfőztem a tejet a liszttel (vagy a pudingporral), a vajat vagy a margarint habosra kevertem a cukorral, majd a kettőt összekevertem. Néha előfordult, hogy szemcsés lett, ha túl sokáig kevertem, de ennyire habos és könnyű krémet így ritkán kaptam. Nem is nagyon hittem a receptnek, amiben a fenti módon kellett a krémet elkészíteni, de kipróbáltam és nagyon jól sikerült. Nagyon lényeges, hogy a margarin jó puha legyen!
szilbee

Márciusban kb. mi is megyünk játszóbölcsizni a Mórára! Allllig várom. :P
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2009.02.27 22:49-kor.
jaimee1

Akkor egyeztethetnénk időpontot! :mrgreen: Mármint a Mórára...
szilbee

na akkor hoztam képeket Kép ide került

Kép felépítve

Kép burkolásra készen

Judit,
Kép
Kép
bbj

Vagyok, csak lusta...nyomi vagyok nagyon.

Judit, ez sima ytong-ból van? Qrva jó lesz! Ilyen tisztán dolgoznak, vagy sűrűn söprögetsz? :D

Máténak gratula! (nekem is kimaradt az a hsz, druszám hatására olvastam újra :oops: ) Iskolai felmérős tapasztalatokat próbálom elraktározni, pár év, és mi is ott tartunk :wink:

Jányok, hát kimarad a legdögösebb (déd)nagypapi?! Sean Connery :lol: Bár mióta lekopaszodott a feje felül, annyira nem csorog már a nyálam utána... Émmég Jack Nicholson ördögi mosolyát is imádom :) Monnyuk nekem eleve tetszenek a nemszépfiúk :roll: Kamaszként a nagy szívszerelmem Gary Oldman vót.

Gazdasági helyzet...most, amiket itt írtok...még jobban magam alá kerülteme... A héten meg a tűzoltók/rendőrök/stb. nyugdíjkorhatára borította nálam a bilit :evil: (hogy nem lesz változás) Bazzeg, 35-40 évesen NYUGALMAZOTT RENDŐRTISZT! Természetesen mellette dolgoznak! Anyukámék meg le vannak rohadva (szinte már szó szerint), de húzzák az igát :(

Judit
Kép

Kép
balwin

Ja Judit, ez sima ytong és én is , ők is sepregettek, meg mire hazaértem a dokitól, Misi összetakarított.

nyugdíjkorhatár.
hát az minket is folyamatosan kiakaszt. egy nővér, a belgyógyászaton három műszakos folyamatos munkarendben az kevesebbet dolgozik? vagy kevésbé veszélyes? és hoyg van az, hyog van aki többet kap nyugdíjban, mint aktív korában, az meg aztán végképp borítja a bilit. persze ekkor jönnek, hoyg mindnenki előtt ott volt a lehetőség, csakogy mindenki rendőrnek születik, de van aki továbbtanul

doki:
mennem kell egy spec röntgenre, uis ezen az látszik, illetve nem látszik, hogy lenne csípőízületem a bal oldalon egyáltalán nincs, a jobb oldalon, pedig csak 1/3 van meg a többi elcsontosodott. és van egy röntgenfajta, ami kifejezetten ezt fotózza 17-én megyek szolnokra

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit: Ez már burkolatlanul is gyönyörűűű!

Hát ez nem hangzik valami jól.... :shock: :shock: :shock: Azért remélem, van ott izület. :shock:

Balwin: Én sosem értettem ezt a katonás/rendőrös nyugdíj korhatárt. Pedig tesóm VPOP-s, rá is vonatkozik. Akkor mégsem szigorodnak a szabályok? :shock:

Rami: Látlak ám! :wink:

Szilvi: Okés, időpontot kell kérni, ugye? Hetente többször is lehet menni?
jaimee1

Judit :shock: Mégis kopás lenne? Az dúúúúva ennyi idősen :shock: Jah, ahogy Jaimee is írja, bízzunk benne, hogy van ott izület! Iszol eleget? :wink: Állítólag a kevés folyadékot fogyasztók jó eséllyel kopnak izületileg... A Hetényibe vagy a MÁV-ba menel rtg-re?

Jaimee, nem, mer a szakszervezetek "rábólintása" is kéne a változáshoz... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Amúgy nem zavarna, ha kevesebb lenne a nyugdíjkorhatáruk, mint a mezei halandóké (bár én sem érzem marha veszélyesnek, megerőltetőbbnek a feladatköreiket, mint bármely más foglalkozásúakét :? ), legyen, de erejük teljében ne menjenek má nyugdíjba! Legyen, mittomén, 50-55 év. Az már nem olyan nagy pofátlanság.

Judit
Kép

Kép
balwin

a két csont között nem kellene lenni semminek, egy pár miliméteres Lyuknak. nálam meg végig van csont.

még valamit mondott a 4-5 csigoyla között, most nem akarok hülyeséget mondani, vagy kopás, vagy ritkulás. a lényeg, yhog nagyon kicsi a távolság közöttük, ezért könnyebben becsípődik az idegszál.

sztk ba megyek először hozzá (árok terézia) aztán meg ő visz át a röntgenbe.

na az 50-55-tel én si kiegyeznék, de nem a 38-cal!!!! mert ugye amelyik szakirányú szakközeopet végzett, az si beleszámít, katonaság, fősuli, minden. 14 éves kora óta aktív dolgozó :shock:

Judit,
Kép
Kép
bbj

ja és igen, sztem eleget iszok. a napi 1,5 lityi azért lecsúszik

Judit,
Kép
Kép
bbj

És arról volt szó (namán, alig fog az óóóóó betűm :? ), hogy ha jól látta a csontosodást a rtg-en, akkor mit lehet vele csinálni? Vagy előbb legyen bizonyosság? Szorítok ám, hogy ne legyen semmi megváltoztathatatlan!

Azt meg nem is írtam, hogy a Zurad hátának is jobbulást!

Judit
Kép

Kép
balwin

Judit! :shock: Uristen! És ezzel mit lehet tenni? arról konzultáltatok már a dokival?

Erika! Nem tom, de majd még beszélek a csajszival (a másik anyukával). Ő jól informált... annyit tudok, hogy alkalmanként kell fizetni.
szilbee

annyit mondott, hoyg annak más terápiára van szüksége, hyog mi az a más, nem fejtette ki.

annyit kérdezett még, hogy szeretnénk-e még több gyereket mert az így más nem biztos, hogy kivitelezhető.

ja és oknak sűrű felfázás, kismedencegyulladás, nőgyógyászati prolémákról kérdezett, mert ez okozat mindig. de egyikem sem volt, illetve nem krónikusan, azt hiszem, érzékenyebb vagyok az átlagnál, de egy antibigyó midnig helyretette a felfázásomat, másom nem volt még....vagy nem tudtam róla

Judit,
Kép
Kép
bbj

Hali,

úúúúú, ennyit írni, nem tudtam végigolvasni, majd talán iccaka...
Úgyis rém szarul alszom, napra pontosan azóta, hogy a 3. trimeszterbe léptem...
Zombi vagyok, fáraszt minden... ÁÁÁ, mikor lesz már május??????

Egy kérdés: 81*160-as kókuszmatracot szertnénk. Hol vágnak méretre itt Szolnokon? Vagy hol lehetne ekkora méretben kapni?
Plíz help!! KÖSZIKE!!!!

Kép
Kép
dorkáék

Dorka: Ez nem standard méret, vágatni kell. Pl. a Mayában. Mi onnan rendeltük. Nem ragasztott, kókusz, huzatostul egy tizes volt kb.

Judit: Hát...csak azt tudom mondani, hogy a legjobbakat. Hátha nem komolyabb....

Balwin: Jaaaaa...hát azok sohanapján fognak rábólintani. :roll:
jaimee1

Dorka, nekünk is ez lesz majd a problémánk, a matrac egyedi mérete :) A Tószegi úton, az új Diegós komplexumban van egy Matracdepó nevű üzlet (illetve asszem ez a nevük), hátha ottan tudnak segíteni... egyéb hely nem jut most eszembe, nézelődni meg még nem nézelődtem ez ügyben.

Judit, babásodást is akadályozná?! :(

Judit
Kép

Kép
balwin

A Mayában is? Noezt megjegyzem :)

Judit
Kép

Kép
balwin

Dorka!
majd én is várom a májust, de csak miattad! lesz vagy 8-9 vizsgám, azokra kevésbé vágyom.

:lol:

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit!
Nagyon szép a kandallótok!!! :) Engem is érdekelt Olga kérdése hogy csak ennyi piszokkal járt vagy folyamatosan takarítottál?
Köszi az elérhetőségeket, még nem volt időm megnézni, de hamarosan...

Mi ma voltunk játszóbölcsiben, tetszett Jázminak :) Lehet elvileg többször is menni, helyfüggő, 1 de akár 2órára is, sőt ebédet is lehet kérni. Még mindig 150 Ft egy óra, anno Bencével is ennyi volt :shock:
Tavasszal már az udvaron vannak kint a gyerekek, az szerintem még jobb.

Én is nagyon magam alatt vagyok ma, úgyhogy megyek is, nincs erőm most többre :(

KépKép Kép
76vera

na, végére jutottam...

Szilbee, Jaimee, mi már szept. óta járunk a játszóbölcsibe, ha infó kell, megírom priviben, ha gondoljátok (tel.szám, egyebek)

Ja, matrac: 80*160-asat akartam írni... :oops:
De jó, hogy ezta két boltot említettétek, köszike!!!

Judit, ezek rémes hírek a derekadról, remélem a köv. vizsgálatnál már biztatóbbat mondanak!!!!
JObbulást neked és Misnek is!
Tecc a kandallótok!!! A tiszatság nekem is feltűnt! :)

Szami, férjeddel mi hír?

Én ebbe az államcsődös, válságos, nyugdíjkorhatáros, ki kit tart el kérdésbe nem mennék bele.... nekem más tapasztalataim (is) vannak,í gy nem akarok vitát, de azért nem ennyire fekete-fehér a dolog, én legalábbis így gondolom...

Szilbee, és rácsörögsz a védőnőre? Hogy mégis mi van? Vagy majd egyszercsak betoppan?

Kata, nagyon ráéreztél a mostani lelkiállapotomra :)
MArci hosszú alvást csk éjjel "produkál"? Nem lehet könnyű egyikőtöknek sem....

Majd még jövök....

Kép
Kép
dorkáék

Jajajjj, a névanpos Jázminoknak és a szülinapos Nórinak minden jót kívánok, asszem utolsóként... :oops: :oops:

Anikó, sztem nagyon jó áron dolgozik ez az asztalos, és meg is vagyunk elégedve a munkájával. Pl. egy brendonban kapható 80.000 FT-os szekrényt 25.000-ért csinált meg... Pontosan olyanra készítette!

Judit, ti Annalucusnak hogyan mondogatjátok a kistesót? Igazából nem tudom, hogy a 20 hónapos kis fejével mit ért meg Szabi belőle, mire kéne "készíteni", de persze nem is akarom állandóan a kistesóval sokkolni... :roll: Amúgy még minidg ZSófinak hívja, ebből még bajok lesznek :D :D

Kép
Kép
dorkáék

Sziasztok!

A változatosság kedvéért most Zoli és Dorka nyalt be valamit. Dorkának hőemelkedése van (Neki ritkán van láza), fájt a hasa reggel. Piros a torka, de egyelőre vírusnak tűnik. Apa köhög, folyik az orra. Lehet, mi hoztunk haza valamit a kórházból.

Majd akkor jövök, ha már visszaolvasni és reagálni is tudok. Majd ha kicsit összeszedtük magunkat.

Niki

Kép
Kép
csni

Tisztaság
valójában tényleg nem volt nagy kosz, kint az udvaron vágták a téglákat, idebent nem volt fúrás faragás, csak amikor áttörték a falat, de azt rögtön takarítottuk, sé közben kereszthuzat volt, ami a port!

Dorka!
ez nem ér! én olvasni akarom a te véleményedet, és tapasztalataidat!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Niki...
...
:(

Jaja Dorka, írjad csak nyugodtan a véleményedet, ne csak egy oldal szólaljon fel :)

Nagyon nem visszük túlzásba a kistesóemlegetést :roll: Néha, ha Luci a pocakom közelében van, akkor mutogatom/mondom neki, hogy baba van odabent. Megismétli, hogy baba, oszt ennyi 8)
Nemrég foglalkoztak a tv-ben párszor ezzel a hogyankészítsükfelanagyotakistesóérkezésére témával; ha még nem beszél a gyerkőc, akkor elég csak egyszerű szavakkal elmondani neki, mi a helyzet. Ha már beszél, kb. akkor is ez az eljárás, kiegészítve a manó kérdéseire adott válasszal :) De csak a kérdésre kell válaszolni, számára fölös infóval nem kell terhelni.
Nagyjából ezt mondták ezekben a műsorokban.
Még arra leszek majd kíváncsi, hogy a mozgó pocakhoz mit fog szólni :lol:

Judit
Kép

Kép
balwin

Sziasztok!

Judit: én is remélem, hogy nincs nagy baj, vagy legalább legyen orvosolható!
Kandalló gyönyörű! Olyan jó lesz ha lobog benne a tűz télen!

Dorka: kitartás! Jövőhéten itt a tavasz. Mikorra vagy pontosan kiírva?

Mi ma megyünk az egy éves státuszvizsgálatra. Kíváncsi vagyok a méretekre.

Andi

Kép
Kép
andii

Judit! És miért? Esetleg azért mert nem tud majd úgy tágulni a medencéd a csontosodás végett?

((((((((((((( Niki! )))))))))))))))

Vera! Akkor veletek is remélem majd összefutunk! Esetleg majd egyeztetünk... ! ;)

Topic tali a Móra játszóbölcsiben. :lol:

Jaaa00000jjjjj ...u u888öü
ofddsez Dávid... menek...

Pusz!
szilbee

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?