Sziasztok!
Áfonya: a Gyremekek jelenleg épp átalakul, két részre bontódott egyelőre, a gyereknevelés és a betegségek, gondok címre. Pontosan azért, mert vannak, akik még nem adták fel, hogy rend legyen a topikok között
, és ez is ennek a folyamatnak a részeként történt. Hogy áttekinthetőbb legyen a babanet, hogy megtalálhatóak legyenek a topikok.
Virág.
Az a véleményem, hogy ha valaki odatéved egy fórumra, ahol még sose járt, akkor először is olvasson. Lehet, ezügyben változtatni kéne a szerkesztőnek, hogy az automata levél tartalmazzon ezügyben infókat. A minap (na jó egy hónapja) regisztráltam az indexre, összvissz egy hozzászólás céljából. Ott kapásból kijött, hogy olvassam el itt-ott a bemutatkozó oldalt, ismerjem meg előbb a szokásokat. Olvasgatok indexet több éve amúgy. Lehet, hgoy ez (is) hiányzik itt.
Amikor topikot nyitok, akkor benne vagyok egy főtopoikban, muszáj volt odakerülnöm. Nem igaz, hogy minimális időráfordítással nem lehet körülnézni! És különben is, ha akarok valamit, akkor megnézem, hol teszem azt, nem? Piszok sok munka lenne kicsit körülnézni?
Azt elismerem, a stilusom vitatható volt. Két új topik nyilt tegnap reggelre, egy totál felesleges, egy meg nagyon nem jó helyen. Nekem meg gyerek már ébredt, mire az olvasásig jutottam ezeknél a topikoknál, igen, hallgathattam volna.
Szívügyem a babanet, szeretném, ha megtalálhatóak lennének a rajta levő infók. Ez a lakhelyes rendezés még elég friss, és eddig szerintem rendben volt. És ide ez a téma totál nem passzol, semmilyen logikával. Egyre többeknek az a válasz, kerestem, de nem találtam. Sőt, aki tudja, hogy valahol volt már valami, az is nehezen találja meg. Ennek az az egyik fő oka, hogy rumli van, és a kereső olyan, amilyen. A keresőn illetékesek hosszú ideje nem nagyon tudnak tovább javitani. Viszont a renden szerkesztő időnként nekiáll. Nem csodálom, ha nehezen áll neki!
És mond, Virág, a kérdésemre: mi köze van a heti étlapnak a lakóhelyekhez?
(a másik tegnap reggeli legalább logikus helyen nyilt)
Durva voltam, itt is, ott is? Le mertem irni, hogy ugyan, nézz már körül! Egy szót nem irtam az illetőről, nem minősitettem őt! A másikon annyit irtam, "van már ezer ilyen topik" (oké, az ezer túlzás, de 10 minimum!!), "légyszi" (! még ez is benne volt!) "nézz körül!" Durva?
Itt feltettem egy kérdést, előre megirva, hgoy tudom, hogy bunkónak fog tűnni, de végül is jogos kérdés, nem? Majd leirtam a saját érzéseimet. Minden bizonnyal bunkó dolog. "lekiabálják a hajadat" igen?? Ez az???
Virág, nem veszekedni akarok veled, tudod, ismersz, megirom és megvédem a saját véleményemet.
És egy mondat, Csilla írásáról. Lehet, nincs igazam, de ez a kis egymondatos beirás nekem nagyon reklámszagúnak tűnt. Olyan feldobott labda, irok egy mondatot,ezért nyitok egy új topikot, háát nem tudom. De lehet, hogy tévedek, és Csilla önzetlen segíteni akarásának keresett egy fórumot, ahol még életében nem járt, fogalma nincs róla, kik és miért olvassák (hiszen miközben ezen infót megszerzi, óhatatlan körülnéz), ott levő infókból szinte semmit nem olvasott, regisztrálása után első dolga az volt, hogy nyit egy új topikot. Őszintén megmondom, nekem kicsit mindig bántanak az első hozzászólásnak topikot nyitók, nem azt mondom, hogy túl bátrak, de valami ilyesmi. Szerintem evidens lenne, hogy új helyre tévedvén -élőben és szóban is!- először nézelődök, hallgatok, olvasok, tájékozódok és csak utána szólok hozzá. H*lyeség?
Mindezzel együtt elismerem, a stílus nem volt optimális, itt se, a másikon se.
BCsKata:
Ildi