Tita: annyira jo! szuper! Remelem az ejjel is job volt! Es alvassal telt nem idegeskedessel!
Orsi: szonyeg, gaz, de 7erol 2e volt, es a konyhaban mindegy alapon vettuk meg. Erre este postalada nyitasnal latjuk a futesszamlat 30e
tobb mint a duplaja az elozo havinak
jo ezen a 2 eren nem mulik de akkor is, kicsit bantam hogy koltottem erre ekkora osszeget kell elokaparnunk meg, es asszem meg villanyszamla sem jott a honapban( egy szerencse elozo honapban tettem felre igy ki tudjuk huzni marc 10ig).
Kata: de szupi hogy ilyen hamar talaltatok jonak tuno lakast! Merre? MIlyen tipusu lakas?
Lehet ez tul szemelyes kerdes, de hitelt vesztek fel? Melyik bankanl?( csak azert erdekel mert mi is koltozni akarunk mondjuk 1 even belul
)
Kike: jobbulast!
Boldog hofordulot az illeto fiuknak!
Wera: fogcsikorgatasra nincs otletem cici keresgelos gyereket ismertem masikat is, es egesz oszinten szerintem errol le kell szoktatni, szep szo, elmagyarazas, ha nm megy konkretan elvenni onnan a kezet, mert akit en ismertem 3 eves kisfiu volt es a repter kozepen lehozta az annya polojat es ha nem is szopott de a cicijet birizgalva aludt el( na ez igenbeteges, errol is en szoktattam le, mint sok egyeb anyja altal kitalalt marhasagrol, pl kaki mindig pelusba pedig amug szoba tiszta volt
)
Na szoval talalj ki valami figyelem eltreleo trukkot, mert kulonben ez jo sokaig problema lesz es tenyleg kinos amikor ezt a jatszoteren vagy egy kavezoban jatsza el!
Foga meg? hat szerintem ez elkerulhetetlen, elvezi, erre is csak a figyelemeltereles lehet megoldas