Sziasztok!
Csodás idő van kint, tessék mindenkinek sétálni!!
Mormota: én kettő óra környékén voltam az üzletben és ha Te voltál az aki fekete térdnadrágot vettél akkor tudom ki vagy! Pároddal mentél? Bár azt mondtad, hogy este voltál az üzletben...
Anuk: vicces lehet ez a tacskó- véreb! Kicsit elkényeztetted a kutyut, hogy csak téged szeret, nem???
Banka: 10 kg- s macska??
Benta: nagyon durva amit átéltél a kisfiaddal… És egy igazi hős vagy!!
Elaltatták ezután ezt a kutyát?
Az a baj, hogy nálunk a kutyák mindig megtanulják, hogy működik a kilincs és attól félek, hogy egyszer valaki elfelejti bezárni a bejárati- vagy előszoba ajtót.
Noémi: ilyet még nem is hallottam!! Egér megrágja a baba fülét? Ez teljes gáz… Olyat már hallottam, hogy a siklókkal kell vigyázni mert ők jönnek a tejszagra (kertben) és rátekerednek a gyerek nyakára, meg a macska ráül a baba arcára- de hogy egér?
Na igen, hol lehettek vajon akkor a szülők…?
Mostanában átalszom az éjszakákat (visszatért a csipkerózsika- szindróma), de napközben rengeteget járok én is pisilni. Ha elmegyek valahova, kell lenni a közelben egy plázának, különben nem bírnám ki. :S
Jobbulást!!
Ez a turbó turmix jól hangzik, csak hiányzik belőle valami: a HAGYMA!!
Az ismerősöd barátnője biztos nem látta azt a Ben Affleck- Apja lánya c. filmet- abból tudja párom is, hogy előre NEM szabad törölni kislányoknál!!
Poker: eszméletlen jó a video, nagyon tetszett!!
Puszedli: az utódod csókkal került a helyedre, vagy a HR végzett rossz munkát hogy őt vették fel??
Begane: a Marcell tuti név, nekem nagyon tetszik!
Amadea: kenetet nálam sem vettek még- ezért külön kell szólni?
Egyébként az én kislányomnak is van egy
pici vesetágulata (4D- n vette észre múlt héten a nőci), de megnyugtatott, hogy ez el fog múlni és csak annyi a teendő, hogy figyelemmel kísérik…
Talán egy hónapja olvastam, hogy valakinek még volt ilyen problémája itt...