Új privát üzeneted érkezett!

Chesti!

Csodaszép a lányod :) Nem akarlak megilyeszteni, de egy kolléganőm fiának kezdett hullani a haja, bár ő akkor 17 éves volt, és kiderült, hogy autoimmun beteg. Remélem nálatok nem ez a gond...

Lányok!

Képzeljétek, bejött a szilva-alma lé, egy kávés kanállal kapott a teájába, és ma apró nyögések közepette összerottyantotta magát, de rendesen :) Annyira örülök :)

Share!

Válaszoltam privibe :)
A kendő nagyon jó ám. A szomszéd csajszinak 3 gyereke van, egyik kicsi, másik pici, és a kicsi rendszeresen a hátára van kötve, vagy előre... Így a két lányra is van ideje, és legfőképp keze :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a képdícséretet! Hát igen, van egy "kis" hó itt nálunk a 2. kerületben, bár ne lenne. Szeretem a havat, de most már inkább küldeném jó messzire a telet. Elegem van.

Jucicuki, nagyon helyesek és nagyon a lányaid! Remélem, azért meg tudod oldani a munkát, mivel foglalkozol amúgy? Ez az IgA hiány nem hangzik túl jól, de az a lényeg, hogy jól karbantartható, és kinőhető! Drukkolok, hogy minden rendben legyen.

Gabicsibe, köszi a választ! Közben az én tejtermelésem is hozzászokott ahhoz, hogy este 6-ra már csak pont annyi van, hogy Gabi jóllakik, de nem akar szétmenni a cicim :) Viszont így egy darabig én még hagyom azt az étkezést csak tejesnek, amig elég neki, nem újitok oda be főzeléket. Na nem sokáig, csak 2-3 hétig. Igazából most élvezem, hogy csak éjszakára kell tápszer, és nappalra elég a tejem, olyan jó érzés :D Még egy kicsit élvezkedem :) Boti mekkora adag főzeléket eszik egy evésre?

Erika, klassz, hogy írtál! Gabi is kényelmes, nem ül fel magától, de ha felültetjük, szívesen eljátszik úgy, nem esik el. Felállás továbbra sincs. De nem bánom, csinálja csak a saját tempójában, majdcsak belejön mindenbe :)

Fiona, sajnálom a betegséget :((( Gabi igazából udvariasan megnézte a havat, de nem érdekelte túlzottan. Majd jövőre (ha lesz hó).

Share, jól döntöttél, én sem adnám a gyereknek a tejet ezeknek a dolgoknak az ismeretében. Ez tényleg bizalmi kérdés. Hátha akad más.

Manda, mennek a drukkok!

Witch, nagyon sajnálom, hogy Jamina ennyire szenved :( Tényleg kérdezz rá a homeos oldalon, hátha bejön valami. Szegény nyuszika :( Valahol olvastam, hogy azok a kisbabák, akik cumiznak, kevésbé vannak kitéve a bölcsőhalál veszélyének. Lehet, hogy kamu, nem tudom... meg azt sem, hogy egy ilyen bizonytalan dolog miatt érdemes-e cumira szoktatni, ha eddig nem cumizott...

Share, Gabi is másfél órákat szopott, szóval együttérzésem... Nekem persze könnyú dolgom volt, nem volt semmi más dolgom, de Neked nagyon nehéz lehet :(

Chesti, nem lehet, hogy egyszerű vashiány? Nekem olyankor hullik csomókban a hajam, és már kiskoromban is így volt. Niki rövid hajjal is csudaszép!

Share, én is köszönöm a homeos linket és a leírást, mi is fogzunk, mint az állat. Én Viburcolt adok éjszakára és ha felsír éjjel, akkor Osanitot (ez egy osztrák cucc, elég jó, ilyen több komponensű szer). Nappalra semmit, nappal érdekes módon jól viseli a dolgot.
Az a baj, hogy hiába olvasgatom ennek a sok homeós bogyónak a leírását, nem nagyon tudok olyat találni, ami Gabi tüneteit lefedné... A Chamomillára azt írják, hogy spenótszínű hasmenés, arc egyik fele piros, stb, hát ilyesmi nálunk nincs. Van rengeteg nyál, mindent a szájába töm, savanyú szagú lágy kaki, és tényleg, a lehellete is savanyú kicsit. Ja és az éjszakai nyugtalanság persze...

Éjjel amúgy már csak 3x keltett, egészen kipihentem magam...

A gyerekdokink nagy homeopata, fel kéne hívnom, csak olyan nehéz ezt telefonon megbeszélni úgy, hogy közben megy a rendelés :(

Lányok, használt valaki borostyánláncot? Tapasztalatok? Nem nagyon hiszek benne, de már ott tartok, hogy ha szárított elefántfület kell a srác füle mögé kenegetnem, akkor hajrá, adjon valaki egy zacskóval...

na és a végére egy kép... Gabi elbliccelte a koraesti alvást, cserébe vacsinál bealudt az etetőszékben :D (Mármint mi vacsoráztunk, ő csak egy kis bulátát rágcsált közben)

Kép

Kép
elan

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a válaszokat! :)

Witch!

Örülök, hogy bevált a szilva....:)
Nálunk bejön a kamilla tea, igaz így is van néha kínlódás, de legalább van eredménye.
Most legalább tudom, hogyha mégis gond lenn lenne mihez folyamodjak.

Elan!

Nagyon édes Gabi. :)

Kép
nika28

Lányok!

Még mindig nem okés minden, este megint üvöltés volt, így eldöntöttem, hogy reggel is kap egy kanállal szilvalevet, vagy akár délben is kap. MÁr nem bírtam nézni szegénykémet...
Tejcsi meg sajnos csak 40-50 ml van ehhez eszik 100-120 ml tápit.

Ma már 4470 g-ot mértünk :) Ja, és már van olyan 68as ruci ami jó :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Elan!

Cumizik a csaj, de nem sokat, megnyugtatja, majd kiköpi ha már nem kell, és alszik nélküle...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Chestikém
jaj remélem semmi komoly,esetleg tényleg valami vitaminhiány,biztos valamit hiányol a szervezete,irj majd ha van valami :oops: és még igy kevesebb hajjal is nagyon csini lány :lol: :lol:

Manda
annyira de annyira szoritok,Lukival épp emlegettünk multkor mi lehet veled :wink: ez mikori fagyisod??mindent tudni akarok :wink: hány sejtesek?mostanában a fagyik szép számmal sikerültek úgy láttam :wink: :wink: SIKERÜLNIE KELL!!!!!!

Witch
jaj szegények,örültem mikor olvastam az elözö oldalon hogy hatott a szilvalé,remélem most is fog :oops: annyira rossz nézni ahogy szenvednek a picúrkák :cry: nekem is ilyen kevés tejcsim volt,aztán kb 4 hósan jobban beindult a dolog,no akkor sem volt sok,de a lényeg hogy kap!!jó az a 40-50 ml is :wink:

Lukikám
puszi a csapatnak :lol:

Benszikém
azért én kitartóan irok neked,már nézem a naptárt :P

Nika
Attiláról mikor kapunk képet?? :wink:

Elan
ééédes :lol: hogy az én fiam soha nem tudott sem etetőszékben sem máshol csak úgy elaludni,pedig annyi ilyet láttam már :wink: :wink:

Zsókuci
mi ujság???hogy vagy?gondolom dolgozol ezerrel :oops: :oops:

na lelövöm magam mára,jó éjt :wink:

bibar

Chesti, bevallom én észre vettem a múltkori rajzolós képen. Nekem feltünt, hogy nem ilyen volt a hajacskája. Járj utána mindenképp! Édes kis Drágaság, látni, hogy napról-napra szebb, ne aggódj!

Manda, drukkolok!!

Szegény Jamina baba, örülök, hogy a szilva hatott, hiába no, a régi gyógymódok válnak be igazán..

Szombaton egy évvel idősebb lettem, íme pár friss kép, ez a kis huncut mindenhol pózol!!
Kép

Kép

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Sziasztok Lányok!
Bocsika, de csak most van időm írni. Nagyon köszönöm a kedves szavaitokat!Igazán jólesik. Előre elnézést, ha hosszú leszek!
Gica!
Gondolom nem lehet könnyű 2 gyerekkel!MInt ahogy a többieknek sem.
Kitartást, egyszer talán megéred, nem csak szétszedik a lakást,m hanem a legnagyobb segítőid lesznek:)
Gabi!
Eszméletlen nagy fiad van!!!! Mindig gyönyörködöm benne!Nem adtad fel, és meglett az eredménye!:)_Alapjában véve én semvagyok egy feladós.....Nem tudom mi történt velem.....:(
Vicuska!
Ramit és a kis hiusikáját mindig megcsodálom én is iwiw.-en.....Annyira szép lány!:wink:
Share!
Gratula a 2. fiad születéséhez! Úgy látszik nem is váratott magára olyan sokat!Már csak egy lányka hiányzik!:wink:
Elan!
Gyönyörű a Te kisfiad is!Legyen benn e még sok sok örömed! És még mindig csodaszép a hajad!:)
Bibar!
Köszönöm szépen! Én is valamelyik nap emlegettelek Téged és Lukit...Iwiw.-en szörföztem, és néztem a képeket, és a kolleganőm ott állt a hátam mögött, és pont Olit néztem. Nagyon sokat nőtt, és ahogy látom a szerelem töretlen :D:D
Luki!
Sajnos annyira sem volt időm, hogy a szemközti lépcsőházba átmenjek Nikóhoz...Nagyon szégyenlem magam:( Andikáról szinte semmit nem tudok, a Lexi pedig....Írta Chesti is. Megszületett a fia, aki gyönyörű.....Bízom benne, hogy Boldog is!
Rebe drága!
KItartás az sajnos nem volt, remélem a télen összejön minden. Sajna már nem leszek fiatalabb én sem:(
Chesti!
Niki ahogy nő egyre szebb!Azt hisizem apa majd nem győzi az udvarlókat elkergetni:):)

Elnézést ha valakit kihagytam, nem szándékos.

Szóval röviden elmesélem, mi is volt velem, Velünk.
Mint köztudott, új esélyt szerettünk volna, így átmentünk a Kaáliba. Ahol meg is stimuláltak, csak a fagyibabák(van még 5) nem tudtak a jégbörtönből kiszabadulni, rajtunk kivűlálló okok miatt :wink: :roll:
Annyira elment a kedvem az egésztől, teljesen lemondtam a babáról. Ezután az elkeseredés után a nyáron jött egy jó dolog is az életünkbe, összeházasodtunk párommal. Nagy felhajtás, fehér ruha....MInden ami kell.

Ezután végre teljesült az álmom, lett egy autóm, igaz 12 éves, de szuper járgány(opel corsa)

Ezután megkaptam az én kis kutyusomat, akit azóta majomszeretettel imádok.Minth a a kislányom lenne, persze ő ezt ki is használja, állandóan csont hülyére vesz. :)

OKtóberben eldöntöttük, családi házba költözünk, persze pont akkor jött a válság, még mindig húzódik a vásárlás, már benne lakunk, félíg fel van újjítva, csak időközben meghalt az eladónk egyik tagja, így várni kellett a hagyatékira. Most adjuk be újra ahitelkérelmet, közben áruljuk a mi városi lakásunkat.

Decemberben karácsonyi ajándékként örökbe fogadtunk a menhelyről egy kutyust, hoyg a nagy ne legyen egyedül. Így már ketten eszik az idegeimet.

Én továbbra is a sürgősségin dolgozom, valamint másodállásban a fehérvári kórház kardiológiai osztályán az intenzív részlegen.
Szóval ki vannak töltve a napjaim, ismét sok munka, kevés szórakozás.
Nincs időm agyalni. Valamikor a télen szeretnénk mi is visszamenni valahova, mert szívem szerint új stimut kezdenék, de az 5 embriót nem szeretném veszni hagyni!Hisz ők már ott vannak
:?
Őszintén megmondom, azok után ahogy beszélt velem a K, nincs kedvem visszamenni és a szemébe nézni. Félek nem tudnám dühömet kontrollálni.
Bár most inkább a pénztárcámra kéne hallgatnom, úgy gondolom.

Na, eldugulok, bocsika a hosszú levélért, nem tudom mikor látogatlak meg újra benneteket, de mostmár igyekszem többet lenni, olvasgatni:)
Puszi minden mamának és babának!

morzsa
morzsa25

Vicuska!
Boldog szülinapot!!!! :)
Éééédes a csajod! :)

Witch!
Sajnálom Jaminát. Még szerencse, h a szilva segít!
A tejcsit add, amíg van! Nem próbálkozol homeos bogyóval? Bár lehet, h írtad. Szerintem segít. Akkor nekem picit több volt.

Chesti!
Nem jó hír. :(
Lehet, h allergiás vmire?
Árnyékűzőmanó bevált?

Juci!
Nem is hallottam még Iga betegségről. Hogyan lehet kezelni?
Aranyosak a csajok a WC-n. :)
Mi is próbálkozunk ruhában. NÉha már jelezték, h lesz vmi és irány a bili. Amúgy is rá-ráülnek ruhástól.

Elan!
Etetőszékben bealvás.. :lol: És utánna időben elaludt?

Most hirtelen ennyi.
Jóéjt
Gica

Kép
gica1

Kriszti-Morzsa!

Gratulálok az esküvőhöz, autóhoz, családi házhoz, kutyákhoz! :) Mozgalmas időszak után vagy.
Remélem a fagyibabák is mihamarabb felélednek és a családi házban fognak szaladgálni!

Ezek szerint a régi helyeden, amit szeretsz.
Gyere bármikor, tudod, h mindig szívesen látott vendég vagy itt.

Puszi
Gica

Kép
gica1

Morzsa
nekem is az új házikóba jött össze Olivér,ugyhogy hajrá fagyibabák :lol: :lol: :lol:

Vicuska
boldog szülinapot :P :P :P aranyosak vagytok nagyon :lol: :lol: az a grimasz,nem semmi :wink:

Gica
képeket mikor kapunk a gyerkőcökről??olyan régen láttam őket :oops: :oops:

bibar

Witch, remélem, azért segíteni fog a szilva, ha rendszeresen adod. Ez tényleg borzasztó. A cumikérdéshez Gabi is így áll, csak elalváshoz kell neki, és csak napközben. Utána kipotyog a szájából, de nem ébred fel rá. A tej miatt ne aggódj, ami van, az is sokat számít.

Vicuska, tündéri a kiscsaj :) Boldog szülinapot!!!

Morzsa-Kriszti, köszönöm :) Hát, mozgalmas időszak áll mögötted, az tuti. Nem unatkoztál :) Gratulálok az esküvőhöz, csak beadtad a derekad :D Szorítok, hogy megjöjjön a kedves az újabb babás próbálkozáshoz, és sikerüljön! Lexinek született egy kisfia???? Wow, ez aztán a hír!!! Segítséggel fogant, vagy spontán baba?

Gica, igen, ahhoz képest, hogy este 8-kor ébredt az etetőszékben, fél 10-kor megint beájult :D

Ma egész jó éjszakánk volt, 3-ig aludt Gabi, akkor kicsit mocorgott, meg 4-kor is, de csak 5-kor kellett neki segíteni visszaaludni. Talán a homeos cuccok kezdtek el hatni, talán nem, sosem fogom megtudni :) Most megyek, mert felébredt.

Már megint esik ez a rohadt hó, orgonaillatot akarok!!!

Kép
elan

Sziasztok!
Chesti!
Annyira szép ez a kislány!!! Kiskoromban engem is Lencsilánynak hívtak Anyumék, de én közel sem voltam ilyen szép! :D :D
Witch!
Szegény kiscsaj! :( Annyira tudom sajnálni az ilyen csöpp babákat, hogy csak sírnak, sírnak, mi meg csak nézzük Őket szomorúan és nem tudunk segíteni. :( Tök kiakasztó! Olivér esti órákban zendít rá és van hogy 2-3-4 órán keresztül sír. Gőzöm nincs miért. Láttam már hasfájását, de szerintem ez nem az. Nem húzza a lábát sem úgy... Máshogy sír. Vettem tegnap Chamomillát. Kivi leszek használ-e.
Szeretnék kérdezni olyan Anyukától, akinek tápszeres volt a babója. Szerintetek mennyit kéne egyen Olivér?? 5700 gramm körül van most. És már leginkább 4 óráként eszik. Eddíg 3 óránként is 120 milit evett és most 4 óránként is. Nem lehet, hogy ezért sír este?? Adjak neki már 150 milit??? Nem mertem eddíg...

Kép
kira76

Kira!

Hallottam már, hogy méregetik mennyit adnak a gyereknek, de én sose tettem. Csináltam egy adag kajcsit, és a végén néztem meg mennyit evett, de mindig többet csinálok. Persze hogy sírhat attól... Jamina már volt, hogy a 160at is megette szopi mellé, pedig még nincs 5 kg... Persze van olyan amikor csak 100at eszik a cici mellé, változó, az étvágyától függ... Kínáld meg többel, és ne méregess... Te sem eszel mindig egyformán... Próbáld meg...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Szia Kriszti!

Vicuska!

boldog szülinapot!

Szépek vagytok!

Gica, lehet próbálkozni immunerősítéssel, de elvileg sehogy...mármint vagy fogja termelni a szervezete v. nem :cry:

Judit

jucicuki

Juci ahopgy elküldtem mát tudtam, h neked is irni akarok. Én sem hallottam, még ilyenről, de remélem hamar kinövi, és nem lesz gond. Ahogy irod szerintem nem lesz semmi gond. Képen haláliak a csajok. :)

Gica képeeeket :) Egyenlőre manóüző nem vállt be... :?

Vicuska annyira szépek vagytok, és Rami még mindig egy mosolyalbum :) Hallod e nagyon csinike vagy :)
Otthon rendben vannak a dolgok? :oops:

Morzsa hát tényleg mozgalmas az életed, és Én is nagyon szurkolok nektek :)

Mandaaa h vagy? :)

Kira :) Képet is csatolhatnál meg minden apró babás, mert nekünk már nagy "lovaink" vannak. :) Had emlékezzünk milyen picurkák is voltak. :)

Elan ez a hó gyönyörű, de az is igaz mivel Niki nagyobb hatalmas élmény kimenni szánkózni, meg hógolyózni. :lol: Tiszta gyerek vagyok megint, és az ő szemével látom. :lol: Futunk, rohanunk, dobálozunk, fel-le futkosunk h újra lecsúszhassunk, hanyatt vágjuk magunkat hóangyalt csinálni.... :) hááát boooldddoooogsááááááááágggg :) Jövőre megtudod. :lol:
Bealvós kép csodaédes :)

Witch remélem segit a lekvár.

Na rohannom kell :) de mai képeke dobok :)

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

chesti

Chesti, ezek a képek tiszta jókedvre derítettek! Édes kis husik!!
Mikor mentek akkor vérvételre?
Köszi a dícséretet, a heti spinning órák csak segítenek végre a fölös 5-6 kg-t leadni végre. De ha nem, akkor is tök jó sport. :lol:
Itthon minden okés, férjem nagyon kitett magáért a szülinapomon, kaptam egy új mobilt, nagyon hiper-szuper. És nagyon normális, olyan mint régen. De én is nagyon figyelek ám rá, mert biztos volt abban is valami amit ő mondott.

Witch, kérhetünk Jamina képeket az sem baj ha a keresztapussal. 8)

Kép

vicuska2007

Jól olvasom, Lexinak kisfia született? Hú, de szuper!!BMC-s baba? Megjárta ő is a hadak útját!! Nem lehet szólni neki, hogy jöjjön és rakjon képeket?
Olyan jó lenne!!

Kép

vicuska2007

Vicuska!

Ígérem teszek fel, de még a gépen vannak...

Lányok!

Lenne egy kérdésem: Manóka már egy jó pár napja fent van napközben, alig alszik... Lehet hgoy ennyi alvás elég neki? Aligy néhány óra... Éjszaka sem viszi túlzásba. Leteszem 8-9 körül, és reggel 6ig csak egyszer kel....

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Witch, este 8-tól reggel 6-ig csak 1x kel fel! Hát ez felér egy főnyereménnyel! Rami 11 hónapos koráig 5x ébredt cicire egy éjjel.
Rami sem aludt nappal szinte semmit. A délutáni fix alvás is csak 10 hónapos kora körül alakult ki.

Kép

vicuska2007

Chesti
Adja a Jó Isten,hogy csak vitamin hiány legyen!Köszi a homeos infót!

Share
Én is nagyon szeretem ezt az oldalt.Eddig csak magamat kezeltem,Botit nem mertem.Viszont most úgy tűnik bevált.

Witch
Boti a Milupa Ha Startot ette amitől székrekedése volt.Nálunk a 4.-5. napon volt nagy nyügi akkor adtam egy kúpot és már minden rendben is volt.Látod nekem akkor sajnos nem ajánlotta senki a szilvalevet,pedig én is kipróbáltam volna!Ha bevállt nyugodtan add neki,baja nem lesz tőle.Nem lehet,hogy több félét keversz és az okoz neki problémát?Viszont ahogy Share írta érdeme ezt a homeos oldalt átnézni és azt is kipróbálni.

Elan
Jaj ne is kérdezd a mennyiséget!Szombaton csináltam neki zöldborsó főzeléket,csirkehusival és tápival dúsítottam,így lett belőle 160 ml.Üveges nem izlett,fagyasztottat megpároltam és lepaszíroztam.Elég macera és kevés is lett pedig 250g.-ot csináltam meg.Kisfiamnak rettenetesen izlett,de nem volt több így kibontottam egy üveges kaját ami 220g volt és azt is befalta és plusz megivott 20 ml vizet utána.Ezekután az uzsi persze kimaradt.Átlagban 220-250 ml körül eszik főzit,ha izlik neki akkor többet is képes megenni.Igazi kis bélpoklos :D

Kira
Nálunk is volt,hogy Boti nagyon sírt,nem tudtuk mi a baj aztán kiderült,hogy éhes szegénykém.Nyugodtan megemelheted az adagot,ha jól lakott akkor úgysem eszik többet!nekem mindig azt mondták,hogy egy baba akkor lakik jól, ha hagy az üvegben.(bár ez néha nem volt igaz)

Vicuska
Istenke éltessen szülinapod alkalmából :D

Morzsa
Ha ilyen siker szériátok van akkor most már a babónak is jönnie kell :D

Lányok
Ti milyen autós ülést használtok?Kinek mi vált be?Boti kinőtte a hordozót :roll: igaz 13 kg-ig van,de a szentem már 73 centi és kezd kilógni belőle.
És az alma nem esik messze a fájától :D
Kép
gabicsibe

Witch
Vannak olyan babák akik keveset alszanak napközben!Az éjszakai alvásotok pedig kész főnyeremény :D Boti ilyen picinek napközben 3X-4X aludt kb.45 percet és éjszaka 3 óránként kelt.A napközbeni rendes alvás kb.1 hónapja alakult ki.Az éjszakát 3 hónaposan aludta először végig,majd 7 hónaposan ez meg is szünt :(
gabicsibe

Köszi lányok!
Sajna Lexiről én sem tudok semmit.Csak hallomásból.
Sztem vannak itt olyanok, akik jobban informáltak.......Már régóta nem beszélgettem senkivel:(:(:(

morzsa
morzsa25

Chesti
jaj de jó kis szánkós képek,nagyon jó lehetett :lol: :lol:

Gabi
de szépek vagytok együtt,süt rólatok a boldogság :P nagyon jó kép :wink:

Kira
simán lehet attól,keverj csak neki be többett és majd abbahagyja ha jóllakott :lol: az én Olivérem is ekkora volt ennyi idős korában,nem kicsi :lol: :lol:

Witch
lehet hogy elég neki,szuper hogy csak egyszer kel éjszaka :wink:

Manda
hahóóó,életjelet!

Morzsa
én kivi lennék Lexire,utoljára egy másik topikban más néven olvastam,és nagyon ki volt akadva hogy fia lesz és nem lánya :oops: :oops: ha visszamész a fagyikért tudósits majd :wink:

Vicuska
nekem 10 kg-tól kéne megszabadulnom,most diétázok :oops: :oops: majd meglátjuk mennyi megy le,sportolni most nem kezdek :oops: :oops:

bibar

ja még valami
bárányhimlő elleni oltásról mik a vélemények??én nem szeretném beadatni,csak ma volt a védőnő és mint mindig elbizonytalanitott :oops: ti beadattátok?vagy beadatjátok?

bibar

Sziasztok!

Kira, szerintem is próbálj meg neki többet adni, az én srácom is azért ordított anno, mert éhes volt. Mondjuk én ellentmondanék abban, hogy ha nem éhes, nem eszi meg; a kölkek a szopási reflexüket kielégítendő is szívesen cumiznak akkor is, ha már nem éhesek, és hát az üvegből könnyen jön a cucc...

Chesti, épp mondtam a páromnak, hogy tuti, hogy jövőre egy árva hópihét nem fogunk látni, amilyen mázlink van...:D Nagyon cukik a képek, látszik, mennyire élvezik a havat!

Vicuska, éljen-éljen, örülök, hogy továbbra is minden rendben!

Gabicsibe, nem vagy egyedül, ami Boti étvágyát illeti. Gabi is olyan adagokat tol, hogy csak nézek. Már nem szívesen adok neki üveges kaját, mert simán megeszik belőle kettőt, azt meg ki bírja anyagilag! Valahogy ezek az üveges kaják nem olyan laktatók, nincs benne annyi hús, vízesebbek is... ha én főzök, akkor Gabi is 250 gramm körül eszik. Mi Maxi Cosi babahordozót használunk még, és Gabi még belefér simán, pedig már több mint 74 centi...
Nagyon szépek vagytok! :) Boti olyan nagyfiús! Tök sok haja van!

Bibar, én is szívesen beadatnám a bárányhimlős oltást, csak azt hallottam, hogy nem nyújt teljes védettséget... akkor meg jobb, ha kiskorban átesik rajta.

Én is nagyon kiváncsi lennék Lexire... az Iwiwen meglestem, de nem ír a babáról, kép sincs fent róla. Vagy rosszat néztem, de nem hiszem...

Kép
elan

Köszönöm a válaszokat! Azóta 2-szer evett és 150 milit simán bezúzta! :D Hát remélem ennyi lesz csak a probléma, mert elég rossz ez az éjszakába nyúló sírás!
Witch!
Te kis mázlista. 1-szer kel????? De irigy-birigy vagyok. Én még azt sem tudom kiszámítani, hogy mikor fürdik, eszik... Nem tudom pontosan tartani az időt még. Ha hamarabb éhes lesz mint ahogy kiszámoltam, muszály neki adni enni, mert leüvölti a fejemet. :) Akkor ha 6-ra jön ki egy kaja, nem tudom 7-kor fürdetni és 8-kor etetni. Na de majd beáll gondolom. Még 7 hetes sincs.
Gabicsibe!
Annyira aranyosak vagytok Botival! :lol: :lol: Külömben meg tökre hasonlít rád!!! :)
Bibar!!
Bárányhimlős oltásról annyit én is tudok mondani, hogy a nővérem beoltatta az ikreket és nem lettek barihimlősek, csak nagyon kicsit. Egy két pötty és itt ki is fulladt a bárányhimlő. Nekik negyon bejött és nem bánták meg, hogy beoltatták.
Chesti!
Nagyon jók a képek! :D :D :D Szeretném ha már nekem lennének ekkora nagy gyerekeim... Na de Olivér is megnő egyszer! :)

Kép
kira76

Kira, a napirend kialakul majd, ne félj! Nálunk még mindig vannak csúszások ide-oda, van, amikor úgy bealszik, hogy az egész napirend borul. Belefér :) Én sem svájci óramű pontossággal álmosodom el, és éhezem meg. Örülök, hogy jó a huzatja Olivérnek, nagyra nőjjön :)

Kép
elan

Kira!

Na napirend nálunk sincs, mert ugye van hogy 9 kor van a fürcsi és eszik és úgy kel egyszer, de van amikor már fél 7 -7 körül fürcsi van, mert úgy jön ki... De a lényeg, hogy egyszer kel :)

Gabicsibe!

Nekem annyit sem alszik... Botika csoda szép :) Olyan huncut a mosolya :)

Chesti!

Nem lekvárt, hanem levet iszunk, de remélem segít. Csoda szép a lánykád, és remélem minden rendben lesz...

Vicuska!

Rami még mindig rabul ejt :) Valamelyik nap anyuval etettük Jaminát, és elég nagy huzatja volt, 160at megivott, és anya sokallta, mire kibukott belőlem, hogy sose lesz olyan combija mint Raminak, a lánykát formái szállóigék nálunk :) Nagyon kis csini... Anyukám oda van érte :)

Képzeljétek, ma hasrol átfordult a lányom :), anya letette hason, és a bébicsősz mocorgásra jelez, bementem, és átfordult :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Witch!

Szerintem Jamina, és Ati nagyon egyformán van beprogramozva. :)
Ő sem alszik már annyit nap közben, és éjjel csak egyszer kel.
A reggeli etetés után még alszik, de a következőnél csak akkor, ha megyünk sétálni. Ez ma sajnos kimaradt.

Nálunk nagy sláger reggel a sikongatás...annyira édes. Felfedezte a hangját, és nagyokat nevet közben. Meg tudnám zabálni. :lol:

Kép Így tudok aludni anya kezében. :)
Kép Jó a frizum?

Kép
nika28

ÁÁ, Rami combjai ilyen sikeresek?? Sajnos már vékonyabb de 2 éve még..húú

Bibar, én beadattam, csak jót hallok róla, max.2 pöttyel lesznek barisok. Szerintem érdemes, nem fognak viszketni.

Kép

vicuska2007

azaz 1éve, 2 éve még a pocimban volt
vicuska2007

Nika, én is meg tudnám zabálni!! :lol:

Kép

vicuska2007

Sziasztok csajok

Vicuska!!!!

Isten éltessen sokáig!! Hány éves is lettél???26? :wink: Rami egyszerűen zabálnivaló!! Gyönyörű a kiscsaj!és szerintem hasonlit rád! vagy nem jól látom? Mit szoktak mondani??

Gabi!!

Boti annyira de annyira csibész hogy még a szeme sem áll jól!!! Mondjuk a mamájának sem :wink: :wink:

Chesti!!

Lencsilány gyönyörű mint mindig!! És naggggggyon nagggggyon irigy vagyok a hó miatt. Nálunk nem esett még egy mákszemnyi sem!!! De már lassan egyetértek elannal és én is orgona illatot akarok!! Nálunk a családban volt hasonlo probléma és kiderült hogy a mandula volt a hibás!!!!!!!!!!!!! attol hullott az ismerős haja!!! Ki kellett venni és utána megszünt a probléma!!

Nika!!

Nagggyaon jó az a frizu!4 egy igazi kis zabálni való pasi! :lol: :lol:

Share!!!

Én szerintem is jol tetted hogy nem szavaztad meg a bizalmat!!!
Nálunk is lett volna dajkaanya de nekem nem füllött hozzá a fogam! Pedig nekem nem volt tejem egyáltalán! Szerintem ezek a modern tápik már nagyon jok!! Annak idején csak az oriza volt és akkor sem volt probléma. Most meg ezer a választék! Bence Beba HA start aktivot eszik.

Bibar!!

Naggggggyon jok a szerelmetes képek :lol: :lol: :lol:
Oli tud már menni a motorral??? Bencének most vettünk egyet amiről leér a lába de még nem igazán tud vele mit kezdeni!! Pörgeti a kerekét :wink: :lol: :lol: :lol:

Morzsa!!

Drukkolok nagyon!! Mostmár jönni kell a babónak is! Új év...új ház....új autó.... új családtag...
:lol: :lol:

Manda!!

Szurkolok ezerrel!! Sikerülni fog!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Gica!!

Képeket a csajokról!!

Kira!!

Képeket Oli babáról!! Sokat!! :lol: :lol:

Nálunk valamelyest javult a helyzet!! Hányás hasmenés elmúlt és a szájfertőzés is szépen rendbejön!!!
Most az étvágyával van a legnagyobb gondom! Annyit eszik mint egy ki9smadár. Na nem egy kismadár nevű ló hanem mint egy kis cinege madárka :lol: :lol:
Szerintetek nincs még rendben a gyomra??? Ha aránylag normálisan ebédel akkor biztos hogy nem uzsonnázik!! Vacsira sem eszi meg amit szokott!!! Úgy elvagyok kenődve!! Amúgy a hangulata nem rossz.De hálistennek az éjszakáink visszaáltak a normális kerékvágásba!! este 9-től reggel 8-ig.

puszi mindenkinek

Kép

Kép

Kép

Kép
fiona66

Sziiiiiiiiiiiasztok!!!!!!!!!!
Itt vagyok! Úgy örülök, hogy hiányoltok!! :D
Köszönöm a drukkokat mindenkinek!!! puszi Nektek!

Bibarkám
Olyan aranyosak vagytok Lukival! (persze a többiek is! :lol: )
Mindent tudni akarsz?
Szóval: 2007.augusztusában volt az utolsó stimum beültivel és abból maradt 2-2 db 2-3 sejtes embrió.
Őket engedték most fel. Mind a négyre szükség volt mert páranként csak egy baba jött vissza, de nagyon örültünk nekik.
Bíztam benne, hogy felolvasztják mindent, ha kell. Erika volt a biológusunk, biztos emlékeztek rá.
Az egyik 6, a másik 7 sejtes volt és már mind kettőn látszódott hogy kb. 2 óra múlva újra osztódni fognak. Látszottak a kisbabszemek a sejtekben.
A beülti is jól sikerült, igaz nem tudom melyik doki csinálta mert kettő is volt nálam. :lol: (Sz. doki és egy fiatal doki) Az összes műtős Évike, Mihály bá, és van egy új lány is, őt most láttam először. Mindenki nagyon kedves volt. Szóval mindenki ott volt és velem foglalkozott. :wink:
Kértem progi szurit, kapom és lekopogom... most még nem fáj. Még a helye sem, és utána sem.
Minden nagyon jó. Nagyon bízom bennünk, hogy velem maradnak!!!

Remélem elég hosszú lettem!
Bocsi a sorok nem csak Bibarnak szólnak!
manda

Sziasztok!
Manda, nagyon-nagyon szurkolok!!!!! Nekünk is Erika volt a biológusunk legutóbb :wink: Légy nagyon pozitív és ha véletlenül mégis valami negatív gondolat suhanna át az agyadon, gyorsan hesegesd el!

Annyira aranyos minden kép!

Vicuska, boldog születésnapot!

Jucinak meg nagyon megkésve, de szintén! :oops:

Pusszantás mindenkinek!

KépKép
süni76

Bibar!

De jó, h bedobtad ezt a kérdést! Én is gondolkodom rajta. A mi gyerekorvosunk melegen ajánlja, de én még nem döntöttem.. Nem tudom, h jó-e, ha lassan már minden ellen beoltatjuk őket. Jöhetnek az érvek pro és kontra!

Nálunk egyébként minden OK. Soma szépen fejlődik :lol: Vannak kisebb gondok az alvással mostanában, mert nem nagyon hajlandó már napközben aludni :roll: Ennek az az eredménye, h este hamar kidől, hajnalban viszont már kuruttyol :roll: Bízom benne, h csak átmeneti állapot :roll:
ballagyo

Sziasztok!

Érdemes megnézni:-)

http://www.koltok.ltime.hu/

http://www.hoppa.ltime.hu/

Üdv.

Üdv.
maci1981

Ballagyo, én egy mániás beoltatós anyuka vagyok. Nálam a fő győző erő az volt, hogy alig lesznek pöttyösök. Én nem egy embert ismerek csúnya elvakart himlő foltokkal. Na, ezeket már ha elkerülhetjük akkor megérte. Én emlékszem,hogy anyukám úgy fogott le, hogy ne vakarózzak már. És a dokinőm mesélt egy két fasza szövődményről is, ezeket is el lehet kerülni.
Én amúgy nem igazán értem azt aki nagyon oltás ellenes, haladjunk a korral, és ha van ellenszer akkor miért ne? Bajuk nem lesz tőle és ha már csak pár szar betegséget megspórolhatunk, miért ne?
Ismerek egy csajt aki nagyon ellene volt a pneumo elleni oltásnak, úton-útfélen ezzel nyaggatott, hogy minek adatom be. Érdekes amint ingyenes lett ő is beadatta. Ja, cikizett is:"Évi, ha lenne méhcsípés elleni oltás Te azt is beadatnád?" Na, szóval én mindent de tényleg mindent beadattam. Szerencsére megengedhettük, mert vannak valóban baromi drágák, főleg ha ikreknek kell.
Régen mi még nem kaptunk pl. mumsz elleni oltást, most 15 hónaposan kötelező! Hála a Jó Istennek! Nekem az is volt, nagyon szar volt és Apukám is elkapta. 4 hétig feküdt vele.

Na, gondolom, érződik, hogy én mellette vagyok.
Ja, és együtt adták be Raminak a kötelező 15 hónapossal, de még hőemelkedése sem lett! Pedig nagyon ijesztgettek, hogy ez a 2 oltás milyen erős és szar, de kutya baja sem lett!

Kép

vicuska2007

Vicuska
Boldog szülinapot!
manda

Köszi lányok a tanácsokat,hááát még nem lettem okosabb :cry: :cry: én is úgy vagyok vele mint Ballagyó,nem akarom minden ellen beoltatni,sok az egészségügyis körülöttem akik rossz példát is mondanak az oltásokra,szóval nehéz :cry: de nem szeretném hogy majd szenvedjen a drágám,na még alszom rá párat :oops:

Fiona
már alakul a motorozása Olivérnek :wink: :wink: jók a képek :wink: remélem visszajön az étvágya a picúrnak :oops: :oops:

Manda
jaj de szuper,akkor 2 szép gyönyörűséget kaptál vissza,nagyon szoritok nektek :wink: mikor mész eredményre?bizti irtad már bocsi,csak nem emlékszem :oops: és nem is irtál hosszan,ilyet mindig szivesen olvasunk :lol:

Nika
annyira édes ahogy szundizik a kezedben,hát én is meg tudnaám zabálni nem mondom :lol: :lol:

Witch
az igen,máris forog?nagyon ügyi :lol: hogy megy a kakilás?

bibar

Köszi csajok! :)

A szoptatós anyukákhoz lenne egy kérdésem. Lehet, hogy hülyeséget kérdezek.... :oops:
Ati nap közben 3 óránként eszik, éjszaka viszont van, hogy 7 órát is alszik egyhuzamban. Ilyenkor már majd szét durrannak a melleim.
Ti, hogy csináltátok? Keljek fel fejni? Csak olyan jól esik ennyit aludni....:oops:
Ugye nem kérdeztem olyan nagy marhaságot?

Kép
nika28

Sziasztok lányok! :)

Megint jól eltűntem (ha valaki még tudja egyáltalán, hogy ki vagyok:)

Norcsim már kész nő lett, amilyen okos és szép, olyan rossz is:))
Tényleg nem hazudok, ha azt mondom, legalább 10 kisfiú bújt el benne!
Egésznap pörög, egy perc nyugta nincs! :) Minden érdekli, mindent megért (kivéve azt, hogy nemszabad...alkalmi süket:).
10 hónapos kora óta jár, így azóta egy perc nyugtunk nincs :)
Rengeteget dumál, megmutatja szinte az összes testrészét, képről felismeri a családtagokat/barátokat...mondja a neveiket. Megérti az utasításokat (Kérem, hozd ide, vidd ki, stb..)
Nem panaszkodunk, jól összehozta Tanárúr és Katalin:) :)

A kajával vannak gondok, a darabos kaja még mindig nem a kedvence, és egyébként sem egy nagy evő. Nem az a kinéziakajátakezedbőlésszádból gyerek!

Sajna már megjártuk januárban a kórházat is, tüdőgyulladása volt, és napokig nem vették észre (sajna a mi gyerekorvosunk pont betegszabin volt, Ő észrevette volna). A lényeg, hogy hamar túljutottunk ezen is, igazából korházba nem a tüdőgyulladás miatt kerültünk, hanem mert attól féltek kiszárad (sokat hányt, és inni meg nem akart). Na de túljutottunk ezen is!
Most meg ebbe a sz@r hányás/hasmenés vírusba estünk bele, kezdte Norcsi pénteken, vasárnapra mi a férjemmel, ill 2 barátunkat is megfertőztük :(
Mi már vasárnap estére rendbejöttünk, de Norcsim még nem teljesen (hasmenés még mindig van sajna). Se a Smectát, se a Normolytot, se a Hipp rizses italt nem tudom beletömni semmilyen formába, csak a Normaflore-t, mert azt nem veszi észre, nincs íze..

Egyébként van 15 foga a csajomnak, cserébe haja alig (szoktam neki mondani, hogy ez nem is haj, csak szöszmösz:).

Az alvással vannak gondok....éjfélnél előbb nincs, de inkább hajnal 1! Viszont másnap aludna 10-ig is :)
Tök szépen aludt a helyén éjszakánként cseppem januárig (nem rácsos ágyban, az már nincs, mert utálta :( Kapott helyette egy Amerikai tűzoltós ágyat:), de mióta volt a tüdőgyuszi, beköltözött mellénk, és már kitenni sem lehet:) Na nem baj, ez legyen a legnagyobb gondunk!

A történésekből egyébként nem maradtam ki, mindig olvastalak benneteket, csak írni nem voltam képes sosem.
A képeket pedig Norcsival együtt szoktuk nézegetni, különösen Bibar Olija a kedvence, de tudjuk, hogy foglalt ;) Már mondtam Norcsimnak, hogy keresnie kell más lovagot!

Olvastam, hogy Lexinek kisfia született??? Ezt hol olvastátok lányok? Néztem iwiwen is, de ott se találtam semmi infót :(

Nah, ígérem gyakrabban jövök ezentúl (márha jöjjek egyáltalán:).

Minden újonnan érkezett picibabához gratulálok így utólag is!!!

Ikres anyukák előtt pedig le a kalappal!!!! Ide tartoznak a nem ikres, de 2 gyerekes anyucik is! :)

És persze minden Béjbííí gyönyörű egytől-egyig!!!!!

Jó éjt!!

Kép pancsi
Kép Mikulás ünnepségen
Kép Norcsim & Barátnőm Kisfia
Kép Találkoztunk a mikulással :)

Kép
timy28

Előre is bocsi, most csak Nikának válaszolok, mert mocorog a fiam már...

Szóval Nika, én eleinte felkeltem 2 körül és lefejtem a tejet, de aztán a védőnő azt mondta, hogy fontosabb, hogy pihenjek (és igaza volt, most visszasírom azokat az átaludt éjszakákat), és csak annyit fejjek le, ami megszünteti a kellemetlen feszülést. Merthogy volt, hogy háromnegyed órán keresztül fejtem...

Ez segített, pár nap alatt már nem kellett felébrednem fejni, csökkent a tejmennyiség. Szerencsére Gabi azután sem akart éjjel szopni soha, ezért nem is hiányzott akkor a tej. Reggelre meg mindig van annyi, amennyi kell.

Kép
elan

Jó Reggelt Lányok!

Bibarka, rossz hír: a 15 hós oltást már vállba kapják..így Rami mind a 2 vállába kapott egyet-egyet. Sírt ezerrel, úgy kellett lefogni, verekedett is. Szegénykém marhára fél a dokinénitől, pedig nagyon-nagyon aranyos.

Nika, szerintem fejd le, én is ezt tettem, azt pedig raktam be a fagyasztóba. Jól jött, amikor kicsit leléptem itthonról, férjem azzal etette. Nehogy begyulladjon a cicid! Ismerem a dilemmát, feküdtem a sötétben hajnali 4-kor, hogy nem akarok kikelni, de folyt orrba-szájba és nem bírtam aludni sem. Megéri azt a negyed órát.

Timy, olyan jó, hogy jelentkeztél és a kis Drága Norina annyira édes. (gyönyörű neve van!) És micsoda nagylányos ágya van már. Mi is ilyesmit fogunk most már venni Raminak, rácsos ágyba már nem fér el, főleg, hogy ő is köztünk alszik.

Kép

vicuska2007

Nika, Elannak igaza van, tényleg csak annyit, hogy ne feszüljön, nem kell teljesen!

Kép

vicuska2007

Gabi, már akartam írni, hogy a kép a fiaddal valami isteni!! Mindketten huncutul nevettek! Tiszta jókedv!

Fiona, örülök, hogy jobban vagytok, a fiadnak a szeme sem áll jól. Ne haragudj meg, de én annyit szoktam nevetni azon, hogy már felneveltél 2 gyereket és még sokszor még mindig kétségbe vagy esve. :D
Tuti még a betegség, vissza fog jönni az az étvágy. Hiszen férfiból van! :lol:

Kép

vicuska2007

Na, és hogy velem legyen teli minden oldal, íme a mostani favorit képem!

Kép

Kép

vicuska2007

Elan, Vicuska!

Köszi a válaszokat!
Végül így jártam el ahogy Ti írtátok. Csak annyit fejtem amitől könnyebb lett.

Vicuska!

Nagyon Édes Rami! :)
Milyen ártatlan arccal néz, miközben csípi az arcodat....:D

Kép
nika28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?