Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a képdícséretet! Hát igen, van egy "kis" hó itt nálunk a 2. kerületben, bár ne lenne. Szeretem a havat, de most már inkább küldeném jó messzire a telet. Elegem van.
Jucicuki, nagyon helyesek és nagyon a lányaid! Remélem, azért meg tudod oldani a munkát, mivel foglalkozol amúgy? Ez az IgA hiány nem hangzik túl jól, de az a lényeg, hogy jól karbantartható, és kinőhető! Drukkolok, hogy minden rendben legyen.
Gabicsibe, köszi a választ! Közben az én tejtermelésem is hozzászokott ahhoz, hogy este 6-ra már csak pont annyi van, hogy Gabi jóllakik, de nem akar szétmenni a cicim
Viszont így egy darabig én még hagyom azt az étkezést csak tejesnek, amig elég neki, nem újitok oda be főzeléket. Na nem sokáig, csak 2-3 hétig. Igazából most élvezem, hogy csak éjszakára kell tápszer, és nappalra elég a tejem, olyan jó érzés
Még egy kicsit élvezkedem
Boti mekkora adag főzeléket eszik egy evésre?
Erika, klassz, hogy írtál! Gabi is kényelmes, nem ül fel magától, de ha felültetjük, szívesen eljátszik úgy, nem esik el. Felállás továbbra sincs. De nem bánom, csinálja csak a saját tempójában, majdcsak belejön mindenbe
Fiona, sajnálom a betegséget
(( Gabi igazából udvariasan megnézte a havat, de nem érdekelte túlzottan. Majd jövőre (ha lesz hó).
Share, jól döntöttél, én sem adnám a gyereknek a tejet ezeknek a dolgoknak az ismeretében. Ez tényleg bizalmi kérdés. Hátha akad más.
Manda, mennek a drukkok!
Witch, nagyon sajnálom, hogy Jamina ennyire szenved
Tényleg kérdezz rá a homeos oldalon, hátha bejön valami. Szegény nyuszika
Valahol olvastam, hogy azok a kisbabák, akik cumiznak, kevésbé vannak kitéve a bölcsőhalál veszélyének. Lehet, hogy kamu, nem tudom... meg azt sem, hogy egy ilyen bizonytalan dolog miatt érdemes-e cumira szoktatni, ha eddig nem cumizott...
Share, Gabi is másfél órákat szopott, szóval együttérzésem... Nekem persze könnyú dolgom volt, nem volt semmi más dolgom, de Neked nagyon nehéz lehet
Chesti, nem lehet, hogy egyszerű vashiány? Nekem olyankor hullik csomókban a hajam, és már kiskoromban is így volt. Niki rövid hajjal is csudaszép!
Share, én is köszönöm a homeos linket és a leírást, mi is fogzunk, mint az állat. Én Viburcolt adok éjszakára és ha felsír éjjel, akkor Osanitot (ez egy osztrák cucc, elég jó, ilyen több komponensű szer). Nappalra semmit, nappal érdekes módon jól viseli a dolgot.
Az a baj, hogy hiába olvasgatom ennek a sok homeós bogyónak a leírását, nem nagyon tudok olyat találni, ami Gabi tüneteit lefedné... A Chamomillára azt írják, hogy spenótszínű hasmenés, arc egyik fele piros, stb, hát ilyesmi nálunk nincs. Van rengeteg nyál, mindent a szájába töm, savanyú szagú lágy kaki, és tényleg, a lehellete is savanyú kicsit. Ja és az éjszakai nyugtalanság persze...
Éjjel amúgy már csak 3x keltett, egészen kipihentem magam...
A gyerekdokink nagy homeopata, fel kéne hívnom, csak olyan nehéz ezt telefonon megbeszélni úgy, hogy közben megy a rendelés
Lányok, használt valaki borostyánláncot? Tapasztalatok? Nem nagyon hiszek benne, de már ott tartok, hogy ha szárított elefántfület kell a srác füle mögé kenegetnem, akkor hajrá, adjon valaki egy zacskóval...
na és a végére egy kép... Gabi elbliccelte a koraesti alvást, cserébe vacsinál bealudt az etetőszékben
(Mármint mi vacsoráztunk, ő csak egy kis bulátát rágcsált közben)