Új privát üzeneted érkezett!

Annyi jogszabály van, meg annyi törvény, amit figyelembe kell venni, mert bizony olyanokat hantáznak.
Ha meg nem vagy észen, komoly ezreket fizetsz még majd erre meg arra.

Betti
Kép
betti0412

Már kétszer végigcsináltam a lakásvásárlást. Az elsőnél, kölcsönt is vettünk fel. Hát már akkor is elég faramuci dolgok voltak már. + még mindenféle illeték befizetése.

Most nézem a hiradóban agyonlőttek egy 5 éves gyereket az apjával. Aztán meg rágyújtották a családra a házat.

Kép

Kép
melcsike70

Délelőtt még a helyszini szemlén az orvos azt állapitotta meg hogy füst mérgezést kaptak. Nem vette észre a doki hogy lelőtték őket. Ez nagyon komolytalan már. :?

Kép

Kép
melcsike70

Nemsokára megyek fürdeni, hajat is kell mosnom, emrt reggel mnidig kapkodás van.
Úgy elment a két szabadnap, hogy észre se vettem.

Lyly,most már jobbnak kell lennie ,nem maradhat örökké ilyen rossz minden!!!!Olyan sokat imádkozom értünk,mindannyiónként, nem lehet, hogy a Jóisten sosem néz ránk.... :cry:

Betti,no jól van,akkor most látni fogod és már olyan nagy lesz!!Ha jól emlékszem egy 10-11 hetes baba már 6-7 centi is van!!!

Az ügyvédes nyavaját nagyon megértem...szerintem néha ők sem igazodnak el, emrt nekünk is csinált hibát az ügyvéd.Én most már az adóbevallásomat sem értem, 10 év óta most először fizetnem kell érte, mert nem értem, hogy mi hová kerüljön... :roll:

Na, még visszanézek majd.

Boboka,még Neked is válaszolok ha lesz erőm.

KépKépKép
tünci28

Melcsike én már komolyan nem is nézek híradót..már nem is kakrom tudni..meg a politikai-gazdasági hírektől agyérgörcsöt kapok.
tünci28

Sziasztok!

Azon a híren én is nagyon kiakadtam. Hihetetlen, mik meg nem történnek. Hát semmi sem szent már? :?: :(

Voltunk ma belgyógyásznál Manóval. Kezdem azzal, hogy kiderült nem is gyerek belgyógyász, akihez mentünk, rosszul mondta a recepciós, mikor bejelentkeztünk. :x De tök rendes volt a dokinő, megnézte a véreredményt, és most jön a lényeg. Képzeljétek el, hogy ez a magas májfunkció érték gyerek korban normális. Merthogy, az eredményen a felnőttek referenciaértékei vannak, a gyerekeké más, magasabb. :roll: Azt mondja a dokinő, hogy ezt úgy kellett volna, hogy mellé írják a gyerek referencia értékeket is, és akkor látszana, hogy ez normális. Legalábbis Szegeden, ahol ő praktizál így csinálják. De azért holnap bemegyek a kórházba, ajánlott ez a dokinő egy gyerek belgyógyászt, állítólag nagyon profi, megmutatom neki is. Ja, és még annyit mondott, hogy viszont a gyerek nagyon vérszegény. Mondtam neki, hogy az volt, kapott vasat, most azt mondta a dokinénink, már nem kell neki. Erre mondja, hogy nem vashiányos vérszegény, hanem vérképzőszervi vérszegény. Erre folsvat kellene kapnia, ideális esetben attól helyrejön, anélkül viszont romlik. Na ezen tök kiakadtam, mert ráadásul amikor vették tőlük a vért, akkor a kórházban mondta a dokinő, aki csinálta, hogy vérszegény a gyerek. A mi gyerekdokink szerint viszont ez az eredmény jó. Nem tudom mi van az utóbbi pár hónapban vele, de mostanában elég sokan panaszkodnak rá. Lehet valami magánéleti gondja van. :( Szóval holnap v. holnapután kórház és megkeresem ezt a másik dokit.

goodfairy

Anita!
Ez nagyon jó hír!!! Mármint az, hogy semmi komoly nincs a gyerkőccel.

Tüncike,
a jóisten áldjon meg téged is, amiért ennyit imádkozol értünk, én is azt teszem, de már egyre fogyó hittel...

Melcsike,
még nem is írtam neked, hogy milyen ügyik voltak már megint Barciék! Szóval megy a puszi neki!!! Ügyi nagylány, anya öröme!!!

Betti,
szerintem azért írják ilyen bonyolultra, hogy a földi halandó ne is értsen belőle, és ott lehessen átverni, ahol tudják...

Kép

Kép

Kép
lyly

Hasli,
már válaszoltam is!!! :wink:

Kép

Kép

Kép
lyly

Jótündér!

Összességében ez jó hír, csak azt sajnálom, hogy ennyi idegeskedés kellett hogy végre találjatok egy dokit, aki első látásra normális diagnózist tud adni..ez annyira elkeserítő, hogy mindig minden szakterületen ez van..Csak beteg ne legyen az ember,vagy a gyereke.Mert az a vég Magyarországon.
tünci28

Igen, Tünci, én is ezt látom. Most mesélte a sógornőm, hogy a kolleganője már kb. 100 ezret költött orvosokra és még mindig nem tudják mire allergiás a gyereke, csak azt, hogy táplálékallergia, és az alapvető dolgok (tej, liszt, tojás, mogyoró stb.) kizárva. :(

goodfairy

Lylyék esete a fül-orr gégészettel is valami katasztrófa.
Meg biztosan mindenkinek a tarsoláyban van néhány elrettentő történet.Nem értem a sok egészségügyi gond, a pénzhiány mellett miért kell még küszködni a sok hozzá nem értő emberrel ,nem beszélve az alapvető emberi hiányosságokról, időnként az empátiai tökéletes elmaradása..azokban a szörnyű -kiszolgáltatott helyzetekben.

Más!

Ma mikor kinnt voltam a temetőben láttam valami furi lábnyomokat, megállapítottam, hogy ember nem jár erre rajtam kívül, csak az állatkák..és mit látok?Viola sírjánál ott egy nyuszi.Ahogy meghallott ,elszelelt.Mondtam is Violának,hogy:Ni saját nyuszikád van, ezek szerint mindjárt itt a húsvét!Bár nagy hó volt, de legalább nem fújt úgy a szél és nyugodtan meg tudtam gyújtani a kis mécseseit.Olyan rossz volt a múltkor a nagy szélben már majdnem sírtam mire sikerült.
tünci28

Sziasztok!

Este sétáltunk egy nagy csomót azért nem tudtam jönni. Most végeztünk a vacsival is.

Lyly, kérlek szépen ne add fel a reményt, ne veszítsd el a hitet.

Nagyon összejött nektek minden mostanában, ennél már csak jobb lehet.
Édes kis Angyalkád már fél éves, nagyon repül az idő.

Lackó hamarosan 8 hónapos lesz. (Átírtam az eddigi angyalkává válásának a dátumát a születésének a dátumára)

Tüncike, de örülök a kis nyuszinak :wink:

Betti, tök jó, hogy mész dokihoz :wink: Látod milyen jó, hogy felhívtad? Így hamarabb láthatod kis Életkédet :wink:

Puszi nektek, megyek is aludni, holnap jövök
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.02.25 11:41-kor.
Vendég

Olyan furcsa időnként, ahogy telnek a napok, hetek ,sokszor olyan hülyeségeken agyalok.az előbb azon pityeregtem, hogy tényleg, ha soha nem sikerül, én nem tudok így élni.
Elképzeltem a gyermek nélküli életet.
A monoton munka minden nap,évekig, amig elsorvadunk.pénzünk nincs ,csak vegetálunk.ha nem dolgozunk, ülünk a tévé előtt,menni nem tudunk sehová.. aztán szépen lassan elmegy mellettünk az élet.
Mire észbekapunk ,már nem látjuk egymást, így halnuk meg ,egymásnak háttal,magányosan, egyedül, semmit sem érőn.Nem alkotunk, nem hagyunk magunk után semmit.Nincs örökösünk, aki az emélkünket továbbvigye.
Nem mesél majd rólunk senki 50 év múlva az unokájának egy nyári estén..
Én ezt az életet nem akarom végigélni.Nincs más lehetőség, nincs más öröm..KÉső már, hogy alapvető változás legyen,mindig csak efelé mentünk...
Rettenetesen félek.Félek, hogy elveszítek mindent, ami az életet jelenti.Nincs már türelmem,belül emészt a várakozás..úgy érzem egyre távolodik a cél, s nem közelebb jön.
Sokszor hiszem, hogy elsírtam már minden könnyem..de nem.Van még.10 életre elegendő lenne, amennyit sírtam az elmúlt fél évben.
Nem értem hogyan kerültem ide, nem értem ez kinek az élete...
Nem lehet az enyém, nekem ez nem kell.....
tünci28

Tüncike, még egy gyors hsz.

Mi lenne, ha inkább olyanokon gondolkoznál, hogy pár hónap, és megmondja a doki bácsid, hogy minden rendben veled. Amit tegnap kérdeztél a "másik topikba" való írogatásról és az esetleges új felhasználói névről az is arról árulkodik, hogy szépen lassan kezd beszivárogni a kistesó gondolata. Nem kell azt siettetni, had jöjjön, amikor jönni akar. A lényeg a lényeg, hogy ne lásd ilyen sötéten a jövőt légyszi.
Pénzetek annyi legyen, meg magunknak is ezt kívánom, hogy étel mindig kerüljön az asztalra, a többi nem lényeg. Szeretet legyen és kész.

De ha egyfolytában csak ezt mondogatod magadban, ha kb. kéthetente meggyőzöd magad arról, hogy nincs értelme az életnek, úgysem lesz örökösünk, nem alkotunk stb., akkor Viola leendő kistesója azt fogja érezni, hogy rá nincs is szükség, mert már te magadban eleve lemondtál róla, és akkor tényleg hiába minden.
Vendég

Tünci!
ÉBRESZTŐ!!!
Nem igy... Nem megy el az élet céltalanul Melletted! Vár Rád is egy kis élet, hogy megfoganhasson benned, de ehhez Neked nyitottnak, bizakodónak és türelmesnek kell lenned!
Néhány év mulva- fájó emlék lesz ugyan- de talán nem is fogod érteni, hogy lehettél ennyire pesszimista, mikor majd a kisgyerekeid a fejeden táncolnak esténként lefekvés helyett... Mindezt tapasztalatból irom! Nekem 15-én volt 5 éve, hogy megtörtént a borzalom, és most láthatod a vonalzóimat! FEL A FEJJEL! ELŐRE NÉZNI!
A háttérből tovább drukkolok, a friss kismamiknak meg nagyon szoritok!
Melcsi

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

Melcsi, köszönjük :wink:
Nagy kópék lehetnek a gyerkőceid:)

Én is hiszem, hogy ugrálnak még gyerkőcök Tünci fején esténként :wink: eljön annak is az ideje. Tényleg nem szabad siettetni, de eljön úgyis :wink:

Most már tényleg mentem aludni, jó éjt
Vendég

Muszàly leirnom: Itt nèztem most a nèmet rtl extra cimü müsoràt. Az angol fiatalokrol volt szo ès erröl a gyerek dologrol....
Idèzem: Angliàban a 13-15 èv közötti fiatalok nagyrèsze hetente legalàbb 1-szer rèszegek a 15-17 èvesek hetente minimum 2x-ör!
Èves szinten 100 000 tini esik teherbe ebböl 400 esetben baba születik! :shock:
Egy riporter fiatal anyàkat kèrdezett Manchester utcàin...-eggyikük sem valotta magàt boldognak.A megkèrdezett fiuk pedig büszkèn àlitottàk ,hogy nèha 6x is sikerül 1 honap alatt valakivel ... ezek a fiuk 12 ès 13 èvesek voltak.
Utànna ez a legutobbi eset: Az mèdia harcolt az exluziv interjuèrt a pàrocska hàza elött ,vègül 250 000 fontèrt megkapta az eggyik tv az egyedi jogot.Kèrdès mennyi idöre lessz ez elèg ezeknek... :!: :?:

Na ennyi!Kicsit ledöbbentem ezeken mondjuk az angolok eleve a legrosszabbul àlo orszàg a fiatalok szokàsai stb tekintetèben.

Tünci!Tessèk örülni inkàbb ennek a nyuszinak....biztosan a kis angyalkàd akart kis mosolyt csalni az arcodra,mert làtja ,hogy vagy!
Mèg valami amig nem engeded el öt addig neki sem jo....nem jo neki sem tèged mindig szenvedni làtni!Engedd el ,hogy boldogok lehessetek,nem kell soha sem elfelejteni ,nem is lehet tudom .Söt sirj is amennyit jol esik ,csak ne kinozd magad!Ha gondolod menj kineziologushoz nagyon sokat tud segiteni a mièrtek megvàlaszolàsàban!Sajàt tapasztalatbol mondom!
Mond magadnak minden reggel a tükor elött,hogy elfogadod magad ès a tènyeket legalàbb 1 hètig!Meglàtod ez is segit majd!
Ha pedig ugy èrzed ,irj ki itt minden magadbol!Mi mindig itt leszünk neked!
Babàzunk mi mèg! :wink:

Jo èjt mindenkinek! :wink:
Vendég

Jó reggelt!

Tegnap korán eltüntem, azt hittem már nem lesz senki itt. Kár hogy nem néztem be később. :(

Tünci

Kérlek ne állj igy a dolgokhoz. Tudod te irtad hogy otthon nagyobb a szerelem mint bármikor. És ennek a szerelemnek hamarosan be kell érjen a gyümölcse. :wink: Az nem lehet más mint egy kis tesó. Lehet nektek nem is gólya hozza a kis tesót hanem a nyuszika. 8)

Jó tündér

Az jó hogy ilyen a normális érték a gyerekeknél. Akkor nincs baj!
De az már tényleg gond hogy az orvos ennyire felületes (?), nem hiszem hogy nem tudná ő sem hogy teljesen más a gyerekeknek a vérképbeli értékei.

Lyly

Valami most már csak változik, mindig nem lehet csak rossz. Annyira rossz olvasni, hogy ennyi gondotok van.

Hasli

Javulgass, tudod, hamarosan nászút. :wink:

Álmodtam!

Ébresztett a telóm, Barcit fel keltettem és mondtam neki, hogy kikészitettem a ruháját, és öltözzön, én meg addig a Bogikát öltöztetem. Nehogy elkéssen az iskolából a Barcika. És nekiálltam a Bogikát öltöztetni, hogy elkisérjük a Barcit a suliba. Még az overáljára is emlékszem milyen volt. :cry: ......... de aztán igaziból megszólalt a telóm és akkor rákellett jönnöm, hogy nincs Bogika, nem kell öltöztetni. :cry:

Majd jelentkezem puszi mindenkinek!

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Nem tudok jönni majd csak késő délután.

Melcsike, az álmod szép és fájdalmas is egyben :cry:
Vendég

Én is bejelntkezeme.

Az este már olyan álmos voltam, hogy a Barik közt sem ment, na mondom most lesz alvás, nagy.....!
Ahan, lekapcsolatam a villanyt és megint nem bírtam elaludni, egyszer úgyis kifáradok..

Betti
Kép
betti0412

Hasli

Nem is kell Angliába menni. Itt a környezetemben is sorba esnek teherbe a 16-17 éves lányok. Azt hiszik akkor már felnőttek. Ja és minden szép és jó hurrá megtartjuk, ja csak fel is kell azt a picit nevelni és tényleg anyaként gondoskodni róluk. Persze tisztelet a kivételnek. De azt gondolom ott meg van szülői háttér. Mert azért ők tényleg fiatalok.

Én 21 éves voltam amikor már úgy éreztem hogy szeretnék kis babát. Előbb nem is gondoltam rá.Bár talán közre játszódik az is hogy akkor már tényelg sziklaszilárd kapcsolatban voltam. Ami máig is tart. 8)

Kép

Kép
melcsike70

Ja és egy volt általános iskolai osztálytársam már nagymama. :? 1 éves az unokája. 34 éves. Ő 17 évesen szült, a lánya 16 volt.

Kép

Kép
melcsike70

Jó itt veletek, mert valahogy segítetek kijönni...
Már a saját hajamat húzom, hogy kijöjjek abból a bizonyos gödörből...
Igen, Melcsike, olvasni is rossz, meg átélni is ezeket a dolgokat...
El is határoztam, nem nagyon írom meg nektek a rosszakat, nehogy elbúsítsam itt nagyon a topicot.

Tüncike,
Violácskád üzent: nincs egyedül, jól van. Most éppen egy kis nyuszi képében...

Melcsike,
örülök, hogy álmodtál a kicsiddel is, képzelem, milyen rossz lehetett ébredni.

Betti,
amikor babás voltam, én is sokat álmatlankodtam. Állítólag a szervezet kezd felkészülni a szülés utáni babás éjszakákra... Na, majd most megtudod!!! :lol: (Valahogy így szokták mondani, ugye???)
Én már a terhességem óta nem tudok úgy aludni, mint azelőtt. Valahogy úgy, mint a nyuszi a bokorban, mindenre felriadok...

Boboka,
veled/veletek minden OK?

Melcsi'67,
gyönyörűek a kicsikéid!!! Olyan kis mintánakvalók!!!

Kép

Kép

Kép
lyly

Tüncike! Megsirattam, amit írtál. :cry: De, azért légyszíves kissé pozitívabban gondolkodni. Miért ne sikerülne kistesó? És látod, azért ez is már pozitív a hónapokkal ezelőtti gondolataidhoz képest. Akkor még erősen tiltakoztál ellene. Mindig azt írtad, hogy majd. Most viszont én is azt érzem, mint a többiek, hogy már Te is vágysz rá.

Melcsike! A Te álmodon is könnyeztem. Annyira szép és szomorú. :cry:

Lyly! Igenis tessék leírni a "rossz" dolgokat is. Azért vagyunk itt, hogy segítsünk egymásnak.

Hasli! Ígértél nekem privit. Várom ám. :wink: :D

Én retteneteset álmodtam. Zokogva ébredtem. :cry:

goodfairy

Anita,
ha már a ossz dolgokról írtál, leírod?
Csütörtökön megyek Pestre a papírjaimért a volt céghez. Hát ilyen egy hülye helyzetet! Boldog vagyok, mert a gyermekem 3 éves lesz, és megyek kirúgatni magam ez alkalomból. :?

Kép

Kép

Kép
lyly

Délután telefonozott a kivitelező, hogy van egy kp-s érdeklődő a lakásra és jó lenne, ha döntenénk.... :shock:
Most mi van?
Hát múlt hét csütörtökön kaptuk meg a szerződést, tegnap ott voltunk az ügyvédjénél, bankot elindítottuk, hát ennél gyorsabban én nem tudok dolgozni....
Tiszta bolond világ van már, az adott szó már semmi? Én kis naiv ugye?

Betti
Kép
betti0412

Betti,
lehet, ez nem is igaz, csak sürget benneteket, hogy minél hamarabb döntsetek, és elmondhassa, van vevő erre a lakásra is.
Egyébként az adott szó is kötelez, csak ebben a szar országban nem számít sokszor még az aláírt papír sem.

Kép

Kép

Kép
lyly

Sziasztok, vagyok már.

Jótündér, mit álmodtál, hogy ilyen rosszul ébredtél?

Betti, a kivitelező tuti, hogy kamuzott, hogy tényleg minél hamarabb megkaphassa az aláírt papírokat :?
A mi kis országunkban az adott szó sajnos tényleg nem ér semmit.

Lyly, köszi, jól vagyok / vagyunk.
Vendég

Sziasztok, hazaértem én is.

Jótündér mesélj!

Betti ,ezt inden építési vállakozó és elladó eljátsza a vevőjével.

ma nagyon sajgott a hasam, az egész hegem, Boboka Neked is?
időváltozás lesz, vagy mi?

Lyly, sajnálom a melóhelyet...nincs Fehérvár közeli kirendeltségük, ahol dolgozhatnál?

köszönöm a vígasz szavakat Lányok!igazából nem volt olyan rettenetesen rossz a kedvem, nem is negatívkodni akartam..Csak én olyan "minden eshetőség" ember vagyok..és ez is benne van.Igyekszem ne merre gondolni, de akkor is így van.És most az még nem élhető élet nekem.Amúgy igazatok van.gondolok rá sokat, szeretném, ha hamarosan eljutnék odáig, hogy merjük/akarjuk az új terhességet.
tünci28

Sziasztok!

Tünci

Tavaszias idő jön. :wink: Jól megijesztettél, azt hittem tényleg valami hullámvölgybe kerültél lelkileg.

Jó tündér

Tényleg kinek mondanád el ha nem nekünk ha bánt valami?

Kép

Kép
melcsike70

Tünci,
az ország első utazási irodája volt egykor a munkahelyem. Övéké volt a Balaton melletti összes nagy szálloda, a dunakanyariak is, vonatai mentek a bolgár tengerpartra. Mára ez is eltűnt, a buszait az egykori sofőrök vásárolták meg, akiknek a mai napig szoktam dolgozni, pl. idegenvezetek, vagy utasokat szervezek rá. Az idegenvezetést mondjuk már 4 éve nem csinálom, az utolsó évben a velencei karneválra vittem csoportot, illetve Görögbe és egy szakmai építész csoportot Spanyolba, "Gaudi és tanítványai" útra. Ez az utolsó nagyon nehéz volt, mert ugyan alaposan felkészültem, de pl. arra nem számítottam, hogy temetőbe is akarnak menni, sírköveket nézegetni, amit ők faragtak egykor... Szóval bukdácsoltam az építészeti szempontból gyönyörű sírkövek között, és férfiasan bevallottam, hogy most idehívom egy spanyol kolléganőmet, mert ehhez nem igazán értek... (Sírkövet építészetileg nem tudok elemezni.) Szerencsére kimentett a kolléganő. :?
Bármilyen munkát elvállalok, de a családtól már nem akarok elmenni több napra. Nehezen, sokára találtuk meg egymást, nekünk minden perc számít. Csodálkoztam egy ismerősömön, egy vetélés után ikrei lettek (egypetéjű kislányok), az első hónapokban besokallt, pedig állandó segítségei voltak a családból (sorba adták egymásnak a kilincset), mégis visszament dolgozni néhány hónap után, mert "kihagyhatatlan" továbbképzési lehetőséget kapott Franciaországban több hétre. Na, nekem ez nem menne, még három napra sem.

Kép

Kép

Kép
lyly

Jótündér,
tartozol nekünk egy álommal...még ha szörnyű is volt.

Kép

Kép

Kép
lyly

Tünci, nekem nem sajgott ma a sebem.

Lyly, teljesen megértelek, hogy nem akarsz több napra távol lenni a családtól. Tök természetes. A barátnődnek elég fura lelkivilága lehet, ha ilyen kis picikéket hagyott otthon ennyi időre :?
Vendég

Sziasztok!
Vendég

Tèvèben a magyar liba tömèst mutatjàk èppen rejtett kameràval.... :evil:
Èn meg magamom kivül vagyok :evil: :evil: :evil:
Nagyon-nagyon nagy àllatkisèrlet ellenes vagyok,màr csak ez hiànyzott nekem.... :(
Vendég

valaki?
Vendég

Lyly

Elutazni gyerekünk mellől hát ez nem sok anyának menne szerintem. Én még most azzal is bajban vagyok komolyan, de ne nézzetek hülyének, hogy ha nyáron elutaznánk akkor Bogikát egyedül hagyjuk itthon. :cry: Már arra is gondoltam pár hete hogy elviszem addig anyámékhoz, de nem mertem megmondani nekik. :oops:

Kép

Kép
melcsike70

Hasli

Most úgy néz ki hogy mégsem igazi a libatömés, lehet csak megjátszották. Most beperelték azt aki készitette a filmet. Mert állitólag ahol elvileg játszódott, ott már évek óta nem tenyésztenek libákat. Pont egy hete volt nálunk a tévében.

Jobban vagy már?

Kép

Kép
melcsike70

Csak gyorsan pár mondat, 19.00 óra óta bújom a jogszabályokat, lassan már felvételizek a jogra.....

Zsong a fejem. Az összes szerződést kijegyzeteltem, alany, állítmány értelmeztem, és a kérdéseimet e-mailban visszazúdítottam.
Ez még csak az ügyvéd, még a bank hátra van.
És szeretné, ha a héten aláírnánk...nem fog menni, legkésőbb jövő héten kedden.
Hétfőn tudja az én ügyvédem megnézni csak.
De gondolom mivel az ügyédúr pénteken elutazik és csak hétfőn jön haza, a többiek sem nagyon tudnának aláírni előbb....

Betti
Kép
betti0412

Melcsike, szerintem anyukádékhoz nem szabadna átvinni Bogikát. Nem biztos, hogy Ők is úgy gondolják a dolgokat, mint Ti, és ha esetleg olyat mondana, hogy ők nem szeretnék, ha ott lenne, az neked rosszul esne, és konfliktushoz vezetne.
Vendég

Betti

A szerződést már aláirtátok a kivitelezővel?

Kép

Kép
melcsike70

Boboka

Tudom. Nem is gondoltam komolyan, ez csak egy ilyen hirtelen gondolat volt. Már elvetettem. Tudom hogy ez már túlzás lenne. :oops:

Kép

Kép
melcsike70

Szerintem ha felhívjátok a kivitelezőt és még egyszer szóban megerősítitek hátha felfogja, hogy tényleg komolyan gondoljátok. Basszus, hogy képzeli, hogy két hét alatt pikk pakk tud venni az ember lakást? :?
Vendég

Még nem, múlt hét csütörtökön küldte, elvittem az enyémnek, tegnap találkoztunk az övével, módosításokat átvezette, ma átküldte, csütörtökön visszük a bankba, mert nem minden bank ad minden szerződésre hitelt!!!!, ott is meg kell nézetni, aztán ha bankilag is finanszírozható aláírható.
Ennél gyorsabban egyszerűen nem tudok haladni, úgy meg nem írom alá, hogy a bank nem látta, mert mi van, ha utána nem ad rá hitelt...szívás.

Másik topicban írják a csajok, hogy már nem bírják begombolni a nadrágjukat...11. héten.
Basszus velem valami nincs rendben. A súlyom a tavalyi, a nacikat simán gombolom, még be sem kell húzni.
Kell holnap az az ultrahang mostmár látom.

Betti
Kép
betti0412

Melcsike, gondoltam, hogy nem komolyan gondoltad :wink:
Szerintem ha elmentek nyaralni majd, viszed úgy is magaddal a kis fényképeit, és egy kicsit az is olyan mintha veletek lenne.
Vendég

Azért Boboka, mert állank sorban a készpénzes vevők, akik nincsenek hitelhez kötve, azonnal fizetnek, és tök mindegy mit írnak alá.
Ezek szerint van, aki két nap alatt aláír.
Na, az nem én vagyok.
Mondtuk, hogy adunk előleget. Azt meg nem akarja elfogadni, mert akkor is elállhatok még, és ő nagyobbat bukik, ha nem árulja....
No comment.
Ma kétszer hívta a párom, hogy kell a lakás. Ennél többet én már mit mondjak?
De ő is értse meg már, hogy nem bugyit veszek.....alapos akarok lenni.

Betti
Kép
betti0412

Melcsike, én is Bobokával értek egyet.
De azt is gondolom, hogy az a pár nap elutazás szerintem jobbat is tenne, kicsi változás, kicsi elszakadás....

Betti
Kép
betti0412

Betti, minden rendben van veletek hidd el. De azért irigyellek, hogy holnap már láthatod Életkédet:)
Franciskával hanyadik héten kezdett el látszódni a pocakod?

Én még csak a 10.-ben vagyok, de már megint akkora a hasam, mintha a 20.-ban lennék. Tavaly is így voltam, akkor már simán kezdett látszani, most meg még gyorsabban.

Ma barátnőmnél voltam, ahogy levettem a kabátomat egyből észrevette, lassan nem fogom tudni titkolni sem nagymamám sem anyósék előtt.

Nem a pocak méretétől függ az, hogy egészséges e a pici. Neked pici pociban is egészséges a kistesó :wink:

Tegnap írtad, de zizzent vagyok, hány órára is mész holnap?
Vendég

Betti

Ez nagyon bonyolult már tényleg ez a vásárlás körüli hercehurca. A hizás meg nem mindenkinél egyforma, ezért most ne idegeskedj. Majd egyszercsak megindulsz felfelé a mérlegen. Alkati dolog ez is. Én észresem vettem hogy hizok aztán mégis 2-3 kg-mal több voltam. Valahogy nem a hasam, talán a melleim nőttek. :oops:

Kép

Kép
melcsike70

Boboka

Már igy látszik, de jó.

Kép

Kép
melcsike70

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?