Sziasztok!
Elin! Remélem már jobban vagy. Nekem ez a rémálmaim netovábbja/ alul is fölül is/
Judit! Igen végre sikerült döntenünk költözés ügyben. itt maradunk végül Szolnokon, nem is akartunk mi nagyon innen elmenni itt van a család a közelben. Apa meg vállata a korán kelést, igaz nem kell minden nap az irodában lennie, sokat van kint területen.
Most gőzerővel áruljuk a lakást és keressük az új helyünket, már nagyon zavarjuk egymást.
Móni! Nagyon édes Luca a babakocsiban, ahogy kuksizik kifelé. Milyen szépen megül benne.
Lassan itt a szülinap, készülődtök már nagyon? Milyen torta lesz?
Katlina! Gratulálok Robikának a fogacskához, de jó hogy már ilyen sok fagatok van.
Jaimee! Nekem is nagyon tetszett a visszatekintés.Ugye hogy a gyerekeken látszik legjobban az idő múlása
Szilbee!Sokszor gondolok rád, hogy nálatok milyenek lehetnek a minden napok a 2 gyerkőccel. Én most nagyon ki vagyok nyiffanva.
Vali! Nagy gratula a munkához, remélem jó lesz a melóhely.
A múltkor téma volt a szülésznő válsztás. Szóval ha én szülnék még egy 3. baby-t akkor biztos fogadnék szülésznőt. Amikor Antát szültem nagy szerencsém volt már nagyon rendesek voltak , nagyon figyeltek rám.
Atinál is végül rendesek voltak, de miután bekötötték a magnézium infúziót, hogy megállitsák a szülésemet, nem nagyon néztek rám, pedig voltak fájásaim rendesen. Utána meg szaladtak a dokiért, hogy jöjjön gyorsan megvizsgálni, úgy " futottunk" a szülőszobába, beöntés nuku volt.
Atinak is kint van a 3. foga és a 4. készülődik.
Ma meg testületileg fél6-kor keltünk a fél7 helyett. De soká lesz este.
Tudtok valamit az új bárányhimlőoltás rendjéről? Azt hallottam hogy már két oltás kell a védettséghez, 3 hónap elteltével kellene kapni a másodikat. Anta 18 hós korában kapott , ugye csak egyet.
Ilyenkor vajon mi van?