Új privát üzeneted érkezett!

Örülök hogy jobban van már Lilcsi is meg Marci is!

Robinak kutya baja,kibújt a 12.fogunk is bal rágó személyében,de este ahogy kotorásztam szerintem nem sok híja van a bal felső szemfognak is,így szerintem ez volt a hasmenésünk oka

erika!
Sokat változtak a gyerekek 1év alatt,igaz mi akkor is betegek voltunk :(

Kép

Kép
katlina

Nóri! Nagyon Boldog Névnapot! :)

Kép
szilbee

Jó reggelt! :)

Tegnap este kb 5percre kapcsoltam be a gépet,szinte egésznapos csavargásba voltunk,hogy jobban teljen az idő!Ma takarítás délután,délelőtt meg megyek a házidokihoz a beutalóért a laborba!
Holnap meg főzés és este meg itthon lesz apa! :) Legalábbis nagyon merem remélni!!!!

Nóri,jajj de jó,hogy Lilcsinek kutya baja! :) Akkor ma ment bölcsibe?

Hajni,köszönjük a tegnapi vendéglátást!Nagyon jól éreztük magunkat!!! :) :)

Katlina,gratula Robikának a 12.ik fogacskához!Lehet tényleg attól volt neki hasmenése :? De inkább attól,mint vmi betegségtől!

Judit,Marci,hogy van?Hát igen szülés után biztos kell majd mozognom,mert így plussz kilókkal indulok ugye,de majd lemegy :roll: Csak az abaj,hogy azért majd tenni is kell vmit! :)

Esik a hó.....nemár :roll: :shock: :?

Kép
Kép
tundi24

Hali!

Hajni, nem adott Enikő semmit a kezembe reggel, gondolom nem volt ideje a pendrive-ra rakni a képeket :? :cry:
Majd írd meg, mit mondott dokinéni!

Katlina! Gratu a fog(ak)hoz! Lehet, hogy akkor enni is azért nem eszik, mert fáj neki? Vagy sose volt az az evős fajta?

Szilvi, neked is köszi! Hétvége milyen volt?

Én meg szarul vagyok, de nagyon....este sűrűn látogattam a wc-t, alul-felül ürültem :? :cry: Mai kajámra nem lesz gond....

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Tündi!
Szivesen máskor is! :wink: :D

Ajajajj Nóri! :cry: Jobbulást neked,pihend ki magad!Diéta!!!
A farsangi képek meg majd meglesznek valamikor!
Vendég

Sziasztok!

Elin! Remélem már jobban vagy. Nekem ez a rémálmaim netovábbja/ alul is fölül is/

Judit! Igen végre sikerült döntenünk költözés ügyben. itt maradunk végül Szolnokon, nem is akartunk mi nagyon innen elmenni itt van a család a közelben. Apa meg vállata a korán kelést, igaz nem kell minden nap az irodában lennie, sokat van kint területen.

Most gőzerővel áruljuk a lakást és keressük az új helyünket, már nagyon zavarjuk egymást.

Móni! Nagyon édes Luca a babakocsiban, ahogy kuksizik kifelé. Milyen szépen megül benne.
Lassan itt a szülinap, készülődtök már nagyon? Milyen torta lesz?

Katlina! Gratulálok Robikának a fogacskához, de jó hogy már ilyen sok fagatok van.

Jaimee! Nekem is nagyon tetszett a visszatekintés.Ugye hogy a gyerekeken látszik legjobban az idő múlása :D :D

Szilbee!Sokszor gondolok rád, hogy nálatok milyenek lehetnek a minden napok a 2 gyerkőccel. Én most nagyon ki vagyok nyiffanva.

Vali! Nagy gratula a munkához, remélem jó lesz a melóhely.

A múltkor téma volt a szülésznő válsztás. Szóval ha én szülnék még egy 3. baby-t akkor biztos fogadnék szülésznőt. Amikor Antát szültem nagy szerencsém volt már nagyon rendesek voltak , nagyon figyeltek rám.
Atinál is végül rendesek voltak, de miután bekötötték a magnézium infúziót, hogy megállitsák a szülésemet, nem nagyon néztek rám, pedig voltak fájásaim rendesen. Utána meg szaladtak a dokiért, hogy jöjjön gyorsan megvizsgálni, úgy " futottunk" a szülőszobába, beöntés nuku volt.

Atinak is kint van a 3. foga és a 4. készülődik.
Ma meg testületileg fél6-kor keltünk a fél7 helyett. De soká lesz este. :shock:

Tudtok valamit az új bárányhimlőoltás rendjéről? Azt hallottam hogy már két oltás kell a védettséghez, 3 hónap elteltével kellene kapni a másodikat. Anta 18 hós korában kapott , ugye csak egyet.
Ilyenkor vajon mi van?

Kép
Kép
mongi

Nóri:+++++++++++ Jobbulást neked! Főtt krumpli, keksz, tea? Inni azért igyál!

Mongi: Tehetnél képet magatokról!!
jaimee1

Nóri,hogy érzed magad?Jobban vagy már?Jobbulást!!

Hajni,mi volt dokinál?Megyünk máskor is :)

Letti,Luca most kapta a bárányhimlő ellenit a 15hóssal együtt,a másikat meg nem is tudom mikor kapja :roll:
Merrefelé szeretnétek költözni?

Lassan végzek a takarítással.délelőtt elmentema házirvoshoz,de mily bunkó volt,az rettenet...Ez amugy sem az én napom,minden idióta megtalál... :? :shock: :cry:

Kép
Kép
tundi24

Nóri! Jobbulást!!! :(
Hát ne tudd meg hányszor akartam már rácsapni a monitorra, mert azt hitem hangya mászik rajta... :lol:

Tündi? Készültök már a holnapra?

Mongi! Hát nem egyszerű... Bár neked még nehezebb is. Nekem 2-3 hetente azért van egy kis szün. ... Úgy van! Képet tegyél!!!
szilbee

Judit! Örülök hogy jól van már Marci! :)
szilbee

Köszi-köszi, megmaradok, jobban vagyok. Éheskés is vagyok, de nem engedem el magam :wink:

Voltam a városban shoppingolni :mrgreen: . 2 naci a Cosmosból nekem, meg 1 váltószandi Lilinek Winkből. Mi már ezeken a helyeken törzsvásárlók vagyunk.....de a Cosmosra felhívnám a figyelmeteket, nagy leértékelések vannak. Inkább fiús rucikat láttam most, lányosból meg inkább kicsik :cry:

NE BÁNTSD a bogaramat Szilvi! Még maszatos lesz a monitor :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Hajni! Van már valami az E-Onnal? Ma kaptam tőlük nyilatkozatot, amit vissza kell küldeni. Múlt héten jött a válasz mail-is....

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Szilbee,igen készülgetek.Ma megcsináltam a takarítást,de addig fog tartani amíg mama haza nem hozza Lucát :wink:
Holnap meg majd főzőcskézek,meg várom,hogy este legyen és csörögjön a telefon,hogy leszálltak ferihegyen.

Nóri,jajj,de jó,hogy jobban vagy!:) Nem ettél vmit ami így kikészített?

Kép
Kép
tundi24

Nóri: Örülök, hogy jobban vagy. Biztos a vásárlás teszi. :wink: :wink:

Tündi: Dejóóóóóóóóóóóóólesznekte!!! Végre letelt a fél év. 8) 8)

Móni: Felétek mizu? KÉszülődés????
jaimee1

Sziasztok, régen Veramama néven "futottam", de sajnos már nem enged be a rendszer. Két éve, még mindig rendületlenül küzdünk a babáért.
Közben megalkottam Babaproject nevű weboldalamat és webáruházamat is.
Ha van kedvetek térjetek be hozzám

A sok tesztelés anyagi terheit én már nem bírtam vállalni, ezért is lehet nálam igen kedvező áron kapni a teszteket is.

www.babaproject.unas.hu

Vercsi

WEBÁRUHÁZAM:
www.babaproject.hu
vercsi4

Erika,igen végre eltelt!Csak már holnap este lenne! :)

Kép
Kép
tundi24

Nóri!
Örülök,hogy akkor gyorsan letudtad ezt az ürítés mizériát! :D Mire nem jó a shoppingolás :wink: valahogy attól nekem is mindíg jó kedvem kerekedik! :wink: :D
E-on :oops: én még nem is írtam nekik! :oops:

Dokinál nem volt semmi,mert annyian voltak mint az oroszok,ezért ahogy odaértünk,azzal a lendülettel sarkon is fordultunk!Franci jól van nem akartam lefertőztetni!Ennyi beteg gyerkőcöt még nem láttam egy kupacba.Majd holnap tanácsadás végére oda megyünk!

Vali,ha olvasol minket.Milyen volt az első munkanap????

Erika!Popi gyönyörű a képen amit a blogra feltettél!

Mongi!
Képeket,Képeket!!! :D
Vendég

Mano: Köszi! :wink:

Évi:
[quote]V írta:ALI! Gratulálok a munkához! Emlékszel, én is így jártam anno, tanfolyamról egyből hívtak dolgozni Melyik osztályra kerülsz a MÁK-nál... egy barátnőm dolgozik ott...hm...most gázártámogatásos mizéria van, nem akarom a kedved elvenni, de éppen rengeteget túlóráznak.

Szinte mindenhol létszámstop vagy leépítések vannak. Nem is kicsik. Nem dolgoztam soha a MÁK-nál, de sztem jó hely. És lassan minden munkahely szuper lesz, az is ami eddig nem volt az. :?A lényeg, hogy havonta egyszer utalja a fizut és munkaviszony legyen. Én legalábbis így látom. :wink:
jaimee1

Hajni! ma azzal fogadott Marika néni, egy marék cd-t szorongatva, hogy vagy 1 cd-t adok, vagy 100 Ft-ot. Én meg csak lestem :shock: Meg lehet venni a képeket, Zia apukája megírt egy csomót :? Hát nem mondom....Majd holnap reggel Enikőnél akkor rákérdezek, hogy akkor hol van a pend-om :? A pofám leszakad....És akkor lehet, hogy alig látom viszont rajtuk a lányomat, ez zsákbamacska!

Erika! Egyetértek...én is szívesen túlóráznék már :cry:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Nóri, tegnap pont a barátnőméknél voltam, folyamatos felvétel van a MÁK-nál. Ő az iktatóban van, oda nem kell különösebb végzettség sem. Próbáld meg esetleg...

Most csak ennyi, megyünk fürcsizni.

Évi és
Kép
csongianya

Nóri!
örülök hogy jobban vagy!

Tündi!
Gondolom ma éjjel nem sokat alszol! :wink: de már holnap ismét apa is otthon lesz!

Munka!
Robi unokatesója munkát keresett kereskedelmi technikus,ecdl vizsga,érettségi-Szolnokon nem talált-végül Kőtelken felvették a coop-ba de úgy hogy ismerősön keresztül-én sem tudom mi lesz velem 1,5év múlva nem lesz hova mennem

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Holnap megyünk a fülészetre, holnapután a gyerekorvoshoz, amúgy Marci még mindig taknyos. :?

Letti! Persze, így érthető, hogy maradtok. Hol kerestek új lakást?
Majd megkérdezem én is a bárányhímlő oltást, ha megyünk az orvoshoz szerdán. Én is nemrég olvastam, hogy nem elég 1, de azt nem írták, hogy 3 hónap múlva kéne megismételni. Szerintem majd pár év múlva.

Nóri! Először én is azt hittem, hogy igazi a bogár, de már megszoktam :D
Jó, hogy ilyen gyorsan túl lettél a nyavalyán.
Hát, ez nekem is magas, hogy mi tart olyan sokáig megírni a képeket pendrive-ra... :roll:
De nézd a jó oldalát.. Liliről legalább lesznek farsangi képek...

Hajni! Tényleg nagyon sok a beteg gyerek. Én azért is mindig kérek időpontot a dokihoz, ha lehet, hogy ne kelljen ott ülni közöttük.

Tündi! Holnap gondolok rátok! :)
judit_79

Jó reggelt!

Katlina,hát tényleg nem aludtunk valami fényesen,de majd ma! :) Szerintem túlteng bennünk az energia..Még nem indultak el,itthoni idő szerint olyan fél11körül szállnak fel!És este 7re érnek ferihegyre!De én nem bánom,csak itthon legyen!
Munkát találni nem egyszerű:(

Évi,te már teljesen meggyógyultál?

Hajni,akkor ma mentek dokihoz?Itt nálunk a doki néninél is nagy üzem van....este még fél8kor is itt volt,és 5ig van rendelés :?

Nóri,csak visszakapod a pendrivodat és remélhetőleg képekkel! :) Vacsiztál valamit?

Kép
Kép
tundi24

Hali!

Még tegnap este is hánytam...az egész napi keksz+tea :cry: Már sztem kár belém.

Itthon vannak a képek, majd teszek fel :wink:

Évi, köszi a tippet!!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Akkor teszek egy pár képet magunkról. Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
mongi

Nóri,jajj te szegényke,jobbulást továbbra is!Reméljük hamar elmúlik már!
Várjuk a képeket! :wink:

Kép
Kép
tundi24

Letti,nagyon jók a képek! :) Ati baba szépen ki van kerekedve! :wink: Anta meg aztán kész hölgy!:)

Kép
Kép
tundi24

Letti!
nagyon jók a képek!
Anta már kész hölgy!
Atika meg nagyon husis baba,aranyos!

Nóri,Marci!
Jobbulást!!!!!!

Tündi!
Gondolom már nagyon lassan haladnak a percek!

Kép

Kép
katlina

Kép
"Nézd, hogy ki tudom tekerni magam!"
Kép
Lili magához ragadta a sütis tálat :lol:
Kép Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Elin, írok neked privit!

Tök jók a képek, kíváncsi leszek a pendrive-od honnan kerül elő :? Hú, jól el kaptál valamit.... egyik legkutyább betegség! Jobbulást!

Mongi, azta, milyen nagy lány lett Anta :shock: Gyönyörű csaj lesz belőle! És Ati és mekkora már! Tényleg olyan kis husis!

Tündi, vánszorognak a percek, ugye? Mi jót főzöl apának? Az én férjem is szombaton várható haza, fogalmam sincs mit csináljak neki...
Luca emlegeti apát?

Kriszti, rég nem írtál!!! Jól vagytok????

Móni, nem is írtam, focikupán összefutottunk az abonyi focisulival...hm, kicsit megvertük őket :wink:

Hajni, én is mindig kértem időpontot, ha már csak ellenőrzésre kellett mennünk. A fenének nem volt kedve egy újabb betegséget összeszedni!

Judit, nem mondod, hogy változott a bárányhimlő oltás... ez volt az egyik félelmem tavaly, hogy beadatom, azt mondják élethosszig tart, aztán kitalálják, hogy bocs, csak nem... Mondjuk azt nem bánom, ha újabbat kell kapnia, csak nekem még olyan kiforratlan ez az egész!
Táppénzen vagy Marcival?

Én meggyógyultam, fogjuk rá, a köhögés azért még kitart :?

Évi és
Kép
csongianya

Katlina,eléggé,főleg,hogy Luca is hozza a formáját,mégcsak kora délelőtt van,de már kikészített :?
Beledugott a kislemezmeghajtóba egy kis macilábat(öltöztetős maci :evil: ),így megint nem működik :evil:
Nem bánnám ha már este lenne,és vége lenne ennek a napnak..

Nóri,jajj de szupik a képek!Tündériek a csajszik! :wink: a kis katicás jelmez is klassz.
Kár,hogy nincs vidi arról,hogyan táncolnak.

Kép
Kép
tundi24

Nóri!

Elküldtem kétszer is a privit, de a kimenő fiókban van... szólj már ha véletlen nem kaptad meg!

Lányok, március 14-én a focis szülőknek farsang lesz (hm, pont aznap van a szülinapom :lol: ) és be kellene öltözni jelmezbe....hát halvány gőzöm nincs mit vegyek fel! Van valakinek valami jó ötlete???

Évi és
Kép
csongianya

Évi,tarhonya leves,pardicsomos húsgombóc,hurka-kolbász,kenyérke és máglyarakás lesz a menü.Én megkérdeztem mit szeretne :wink: Ez volt a kívánsága ezt kapja :)
Luca nem különösebben emlegeti apát,de rossz ma,mint egy kisördög,érzi,hogy jön rá a jó világ,a midnent szabad korszak :wink: Ma már meg is kezdte a hadműveletet! :D

Kép
Kép
tundi24

Jó reggelt!

Tündi: Na, akkor apa megtömheti kedvére a bendőjét. :lol: Máglyarakás...de régen készülök sütni....

Mi is rosszul aludtunk, sztem a fogmanók teszik ezt velünk. :? :? Úgy aludtam, mint nyúl a bokorba. Tisztán hallottam, amit még soha, hogy csörög a szomszéd vekkere. :shock: :shock:

Letti: Nagyon jók a képek! Anta egyik kiskedvencem, gyönyörű csajszi! Ati jó kis húsban van.

Nóri: Jaaaaaj, Nóri.... :( Én mán azt hittem, teljesen jól vagy. :( Jobbulást! Nem kellene erre valami bogyó?

A csajszik tündériek. :lol: :lol: Hát jobb azt alaposabban szemügyre venni, mit vesz magához az ember. Értem Lilcsit.
jaimee1

Nóri megkaptam a képeket,köszönöm szépen! :D

Tündi!Akkor Luca megint alkotott a géppel! :) Remélem ma apánk korán hazajön a munkahelyről?? :wink: :D

Még soha nem kérdeztem meg ,hogy be lehet-e esetleg jelentkezni a dokinőnél,mert ilyenkor mindíg rendelés vége fele mentem amikor már alig voltak,vagy senki nem volt,de a tegnapi nap az nagyon gáz volt,nem tudom vajon meddig rendeltek! :? De majd mostmár megkérdezem!
Vendég

Lucusnak:

Kép
jaimee1

Évi, megkaptam a 2 privit...olyan 10 perc csúszással :wink:
Köszi!

Lucának boldog szülinapot!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

LUCUSNAK NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!!!
Kép
Vendég

Az előbb meg lemaradt!:oops:

Mongi!Nagyon szépek a gyerekek! :D Milyen nagy már Atti baba is,még most született,repül az idő! :D
Vendég

Lucus! NAgyon boldog Születésnapot!!!

Kép
szilbee

Mongi! Anta gyönyörű!!! :D Ati fiú pedig nagyon szép gömbölyded! :lol:

Nóri! Hajni! Továbbra is tündériek a csajszik! :lol:
szilbee

Móni,Lucusnak nagyon sok BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT kívánunk! :)
Kép

Hajni,én is remélem,hogy apátokék hamar végeznek a melóval :wink: De még el sem indultak,még megkapta az sms-em úgyhogy még nem szálltak fel..

Erika,ezek a fogmanók olyan gonoszak,hogy csak na :? Remélem meg is tudja majd apa enni amit csinálok,mert sem tarhonya leveset,sem pedig husigombócot nem csináltam még :D :)

Kép
Kép
tundi24

Ja azt hiszem Móniéknak valamiért nincs netjük.Vali infókat kérünk!!!Na meg persze a melóhelyes beszámolót is várjuk :wink:

Kép
Kép
tundi24

No, mi ez a nagy kacsintgatás? Tán Hajniék hozzák haza a férjed?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Móni: Lucának Nagyon Boldog Születésnapot!
Kép

Évi: Köszönjük szépen az érdeklődést jól vagyunk. Holnap jön a védőnő környezet tanulmányra.

Letti: Nagyon édesek a gyerekek. Ati olyan kis husis. :D Anta pedig egy gyönyörűség.

Betegeknek jobbulást!!

Nóri: Lilcsi tudja mi a jó. :) Szupik a képek. Remélem a pendrived megvan már.

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

A régebben beigért képek:

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép

Az előbb elfelejtettem.
Tündi: Kitartás, de hogy jobban teljen az idő feltartalak msn-n. :) :) Remélem nem gond. Most egy pár napig úgyse tudunk pletykálni. :D

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

Nóri,Attiláék mennek apáék cuccaiért a repcsitérre :) De most jött az sms,hogy még csak most szállnak fel,és fél8ra lesznek ferihegyen..Lesz vagy fél10 mire abonbya érnek.De nem érdekel,csak az,hogy már úton vannak :)

Kriszti,engem nem tartasz fel,semmi dolgom még egy darabig.szupi a kocsi,és a ruhácskák is nagyon tetszenek!:)

Kép
Kép
tundi24

És apát nem hozzák? :shock: Hát kösse már oda magát egy pakkhoz :wink:

Jaj, lányok, aki a pend-ért aggódtak...azon kaptam meg a képeket!! De hogy Enikő vagy Zia apuka írta meg?...passz :roll:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri,apáékat majd busz hozza :) házhoz szállítás lesz ,még jó,hogy jó helyen lakunk :wink:
Na akkro jó,hogyha megvna a pendrive :)

Kép
Kép
tundi24

Nóri: Örülök, hogy megvan a pendrive. :D

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?