Na sziasztok!!
Most sincs sok időm, Mütyke ébren.
Jól vagyunk, csak apa itthon volt, sokat agyaltunk a költözéssel kapcs.-ban. Már a kutyákat is kinéztük, amit majd veszünk
Jaj, csak összejöjjön!!!
Marcsika!
Mi sem mászunk, se kúszunk. Forgolódunk, ülünk oszt csá. Ja, hátrafelé halad, de ez nem tudatos.
Majd egyszer csak elindul...
Autós ülés!
Én is olvastam a hsz-at, hát kb. Amival értek egyet! Mi sem vettünk drágát, de az eladó nagyon dicsérte!
Sajnos amit Timi írt, abban az volt a bántó, legalábbis számomra, hogy ne ezen spóroljunk. Meg ne azon, hogy milyen babakocsit veszünk neki, meg ne azon, hogy milyen kaját adunk, milyen alapanyagokból, ne azon, hogy milyen kabátot vegyünk, neki, nehogy megfázzon, stb.-stb. De sajnos, ha ezek mind összeadódnak, akkor ott járunk, hogy megvan a gyereknek max.-an minden, de a rezsit, a lakástörlesztést nem tudjuk kifizetni, vagy éppen kajára nem telik.
Szóval mi a pénztárcánkhoz mérten a legjobbat vettük a gyereknek.
Attól, hogy nem tudjuk megvenni a drága cuccokat a gyerkőcöknek, attól még nem vagyunk szaranyák és nem vagyunk felelőtlenek és még csak kevesebbek sem vagyunk!!! Természetes, hogy mindeni a saját gyerekét félti a legjobban. Ezt felesleges is volt kiemelni!!!
De tényleg mindenkinek más a véleménye, kicsit rosszul eshet a másiknak, de ez van.
Ezért is kérjük ki mások véleményét. De ha nem tetszik, vagy nem értünk vele egyet, akkor nem. Nem kötelező. Csak ne éreztessük a másikkal, hogy Ő nem a gyerekét tartja a legfontosabbat, mert mondjuk 20000-el olcsóbb ülést vett.
Vélemény az vélemény, de nem mindegy ki hogy tálalja...
Sztem nem érdemes ezen összeveszni!!
No cak ennit akartam drága tessvéreim!
Niki!! De jó, hogy itt vagy!!
Túl sokat nem tudtam olvasni, de Lili gyönyörű kiscsaj!!!
Mi a titkod??
Nándinak és Máténak nagyon boldog hófordulót!!!
Juj, Mütyürkém hiányol! Még jó, hogy eddig el volt magában.
Jaj, Viki!! Aranyos vagy, hogy hiányoltál, majd csinálok Viki-képet ma és teszek fel!
Dodó!! Hát Te vagy még aki mindig észre veszi, ha nem jövök!! Olyan aranyos vagy!! Lizy még mindig nagyon szép leány!!
Védadóri!! Olyan jó, amikor jössz! Úgy szeretem a belőled áradó pozitív dolgokat!! Rossz, mikor nem tudsz sokat jönni! De Csaba-királyfi nagyon ügyesen áll!! Szépséges Csabi-királyfi!!
Jaj, mennem kell, pedig de szeretnék még maradni!!
Jövök ahogy tudok, de Viki hiányol, mondjuk nekem is hiányzik, mennék megszeretgetni!