Új privát üzeneted érkezett!

Csugi Mátéjának is boldog hófordulót!!!
Vendég
 


Dodó!

Hát, nem jól, msot épp mást olvasok :oops:

Tami!
Jó vendéglőzést!
Én is úgy mennék, mert mi nem is voltunk, csak a polgári esküvőn, aztán ennyi.
Viszont kapcsolatunk hajnalán soakt jártunk koncertekre, sörözni, úgyhogy nem panaszkodoom :wink:

remélem Anna ügyes kislány lesz majd.
Vendég
 


Marcsi!
Jó, hogy az első terhesség után hamar visszanyerted az alakod. Oké, hogy rámjön a 36-os naci, de bikiniben én sem nagyon lennék még....a pocakom nem akaródzik visszamenni :(.

d.dodó
 
 

 
 

Kata gondolod hogy innen szegedről pestre 1 ezresért elszállítanák a radiátort? Mert ha tényleg így van én szívesen feladnám! :)

Kép
linda24
 
 


Máténak, Nándinak nagyon boldog hófordulót!

Jázminnak boldog névnapot!

Viki, nagyon köszönöm a reggeli kakaót! :)

Kriszti, igen, nekünk olyan ülésünk van, szerintem szuper!
Dönthető, 5-vagy 6 fokozatban, mi még csak döntve használjuk. Viszont Zsolti így jókat tud aludni benne, és elég biztonságosnak tűnik. És nem a legdrágább kategória!

Ma megyek kosárpalánkot vadászni, remélem sikerrel járok.

Titi, örülök az éjszakátoknak.

Kép
Kép
patr
 
 


Utánnézzek Linda? A babakocsit nekem 1200-ért hozták azt tudom!

Kép
andkata
 
 


Mi már egyszer voltunk Lizyvel étteremben, mikor itt voltak a keresztanyámék! 3 hónapos volt Lizy! És végigaludta az egészet.
Ja, még egyszer voltunk...akkor még nyár volt, teraszra ültünk ki, mert itt minden hétköznap van olyan, hogy Lunchbufe, amikoris egy fix összeget befizetünk, és annyit eszünk amennyi belénk fér.....majdnem minden étteremben ilyen van nálunk, mert igy a munkából is megéri embereknek kijönni délidőben ebédelni! Viszont akkor talán 1 hós volt Lizy, de végig üvöltötte....ugyhogy először apa evett, addig az én kezemben volt, majd apa vigyázott rá, és én ettem.

d.dodó
 
 


Kata, én nézegettem a futárszolgálatot, amikor Kikének akartam elküldeni a varrógépet, és nekem sokkal több jött ki, de lehet, hogy csak rossz helyen kerestem.

Kép
Kép
patr
 
 


Na a kisasszonyt leraktam aludni. A 10 óra mindig megválasztja, olyankor már nagyon álmos. Most hogy visszagondolok, Rolit is mindig 10-kor kellett lerakni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szly27 2009.02.24 13:57-kor.

Kép
szly27
 
 


patr!
sok sikert a babakocsi vadászathoz.

d.dodó
 
 


jó reggelt lányok!

nah most én leszek a lehuzó, negatívkodó és a gonosz...
de muszáj leirnom!!!
és tudom hogy mostanában nem vagyok napról napra itt veletek, és hogy ritkán irok, de ahogy időm engedi jövök.
de lehet inkább eldugulok, és esetleg zugolvasó leszek...
igyekszem reagálni, pozitiv dolgokat irni, és "segíteni"

ugyhogy ami, ha gondolod sértődj meg! tudom miattam ment fel a pumpád. de ha elolvasnád figyelmesen amit irtam akkor lehet nem tennéd!
irtam hogy tudom hogy nem mindenki teheti meg, van aki egyik napról a másikra él. de meg is jegyezném, hogy odairtam a hozzászólásomban!
én inkább azoknak irtam, aki megteheti hogy drágább ülést vegyen!
és egyébként is!!! olcsóbbak között is szét lehet nézni.
azt meg hgoy látatlanba ne vegyen senki ülést igenis reálisnak tartom!!!
szerintem igenis ki kell a gyerekkel próbálni. már csak azért is mert van husosabb és vékonykább gyerek. nem biztos hogy ami a husi babának biztonságos az egy vékonyabb törékenynek is az.vagy fordítva.
lehet bele se fér kényelmesen a gyerek, vagy mivel hosszabb máshová esik az ülés egy-egy tartó része!
ezért irtam hogy a látatlanban való vásárlást meg kell gondolni!

jah és kiemelted azt hogy a törpém élete a legfontosabb!! tudom hogy másnak is! én csak a véleményem irtam le. és ha valakit nem érdekel át is lapozhatja!!!
nem kötelező elolvasni.
és teszem azt akinek 5000 ft-ja van ülésre vagy 10. azok között is lehet válogatni. én csak próbáltam leirni a véleményem, ahogy más is!
ugy ahogy te is!

de jó többet nem irok. és tényleg nem sértésnek és bántásnak szántam.
jah és mi sem 70-80 ezerért fogunk szerintem autósülést venni.

ebben szlyal értek egyet. mi is igy fogunk venni. általában soxor vásárolunk igy. hogy megnézzük neten, aztán ha tudjuk kipróbáljuk vmelyik boltban, megnézzzük és ha neten olcsóbb akkor megvesszük onnan.


de mindegy.

további szép napot mindenkinek!
legyetek jók. asszem továbbra mégjobban maradok a zugolvasás mellett, és ha valakinek irni akarok maradok a pü-nél, mielőtt valakit még megint megbántanék akaratomon kívül.

Kép

Kép
timi1982
 
 


Dodó, nem babakocsit akarok venni, hanem kosárpalánkot Szabolcs szülinapjára! Illetve nem is palánkot, ha nem állványt!

Titi, este ha Szabolcs hazajött, megnézzük a pincében a radiátort, egy kicsi tuti van, nem radiátor, hanem hősugárzó, elég régi, de működik.

Kép
Kép
patr
 
 


Viki! Megkaptam!


tudom tudom nagyon el vagyok maradva a táblival! :oops: Csak nehezen veszem rá magam, meg mindig közbejön valami, mert nem félórás meló. De ígérem megcsinálom minél hamarabb! Egyébként nagyon kevés 6 hós adatom van!

Timi! Nem kell lelépni! Nehogy már az autósülésen vesszetek össze!

Mindenki olyat vesz, amilyet akar!

Kép
szly27
 
 


patr!
Nem is tudom miért azt írtam :lol: Valahogy két hozzászólást összemostam...bocsi. Persze hogy kosárpalánkot!

d.dodó
 
 


Sziasztok lányok!

Sok boldogságot Nándinak és Máténak, Jázminkának pedig boldog névnapot!

Marcsi, Tami se csinál különösebben semmit, hetente átlag 4 hátról-hasra vagy vissza a produkciója (amit mi persze tapsorkánnal fogadunk) és ennyi.
Ha azt veszem, hogy Anna, akivel egy napon születtek, már szinte futkos, kicsit Tamus is le van maradva. De gondolom,mivel ha ritkán is, de csinálja, akkor nincs gond, mert képes rá, csak lusta.
Hídba halad, meg hason tolat. Olyan két hete láttam, hogy hason húzogatja maga alá a lábait, olyan kúszásszerűen, gondoltam, na lassan én is kezdhetek pakolni az útjából, na de azóta se csinált semmi hasonlót.

Dodó, csini cuccok, 36-os, anyám, 40-estől boldog lennék. Már akkora a nacim, mint a Gömbi boltban kapható férfinacik.

Kike, gratula Vercsinek, Neked meg Kristinek jobbulást!

Szly, Interpol? Na, hát hátha ők elérnek valamit.

Titi, már biztos volt róla szó, de Neked császár lesz, ugye csak az lehet? (Ha rosszul emlékszem, bocsi)

Márti, annyira izgalmasan hangzik ez az utazás! Nagggyon kíváncsi vagyok, melyik az a finom meleg ország! Én mondjuk nem tudnék elmenni, mikor Belgiumban voltam bébiszityó, 3 hét után csináltam magamnak egy centit és minden este áhítattal vagdostam, iszonyat honvágyam volt.

Itt megint esett nem kevés hó. És most is esik. ÉN is tavaszt akarok mostan már!!!

Ja és utóbbi napokban nekem babakép-hiányom volt-van!

Kép
teó
 
 


Amugy szerintem is hülyeség ezt az egészet így felfogni! Mindenki csak SAJÁT véleményt írt! Vagy megfogadjátok, és elraktározzátok a tanácsokat, vagy nem!!!!! Lezártam a témát!!!

d.dodó
 
 


jaj csajok ezen nehogy összevesszünk!
Timi itt szerintem amin sokan kiakadtak az az volt hogy ne ezen spóroljon senki! sajnos aki hónapról hónapra él az nem TUD spórolni, esetleg mindig félrerak egy kicsit,és megveszi a péntárcájához mért ülést! Aztán persze jobbik eset mikor a két nagyszülő megveszi,vagy segít beleadni.Nálunk pl anyukáméktól kaptuk rá a pénzt! mert ha szégyen ha nem,nekünk még 15 forintosra se telne!!!!

Kép
linda24
 
 


Dodó!

nagyon helyes! Egyetértek!!! :lol:
Vendég
 


kata ha megtudod nézni azt megköszönném!

Kép
linda24
 
 


Viki Drága!
Köszönöm,küldtem 3 képet.
Remélem megkapot,mert gmail álltalában vissza pattan :S

nicike
 
 


Nicikém!
Levélke ment!!!!!
20150601134430
 
 


Jó reggelt!

Hű, látom feldobtam a topikéletet az autósülés témával! 8) :lol:

Ami
TEljesen egyetértek veled! Mindenki olyat vegyen amiben biztiben érzi a babáját. A használt is lehet teljesen jó, én is úgy vettem a hordozót amiben Norca eddig utazott! És még a huzat se volt megkopva rajta, nemhogy a váznak vmi baja legyen! Persze meg kell nézni jól, de ennyi!
Nyilván mindenki megvenné a legdrágábbat is ha tehetné!

Csajok, én úgy belezúgtam abba amit tegnap belinkeltem, hogy már alig várom h elvigyék a hordozónkat (hirdetem) hogy megvehessem! Lehet kérek addig kölcsön apámtól, most kivételesen van pénze, anyám kifizette ahogy elváltak... :twisted:


[quote]J írta:a és én pl. úgy fogom csinálni, hogy ami így leírás alapján tetszik (meg árban is) elmegyünk a boltba kipróbáljuk a gyereket bele meg az autóba is és utána nem vesszük meg.. hanem megrendelem internetes boltban jó pár ezerrel olcsóbban!

Kata
Én is pont így terveztem, kivéve hogy belepróbálom az autóba... Mert mi majd az autót vesszük a gyereküléshez, kac-kac :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Titi
Sajna nekünk nincs olajradink, pedig szívesen odaadnám! :( Viszont van jó meleg rugink, amit mi nem használunk, mert nálunk viszont nagyon meleg van. Lehet h Nóri már ki is nőtte... Szóval ha Levire jó, akkor szívesen odaadom. Jól beöltöztetve biztos jobban aludna. Mekkora most Levi?
Vendég
 


Vera! A te szüleidnél le is zajlott minden? :shock: Az enyémeknek hosszú és fájdalmas, nem utolsósorban költséges lesz.
Szerdán megy apukám anyu ügyvédjével egyezkedni, nagggyon-nagggyon remélem, hogy meg tudnak egyezni, nagyon szorítok! Ha megegyeznek, elmondom miért, ha nem akkor sajnos nem tehetem.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya
 
 


Szép napot :P

Ma horoszkópival kezdek:

Orsi Emma: Kicsi Emma elképzelhetően úgy érzi majd, hogy keményen kell dolgoznia, mert nagyok az elvárások, melyeknek meg szeretne felelni. Nagy igazság bajnoka! Fontos neki a becsület, az egyenlőség, a hazaszeretet. Béke és harmónia iránti vágya betölti egész életét. Fáradhatatlanul jön, megy, dolgozik. Lelkiismeretesen látja el minden dolgát. Szíve-lelke mindig fiatal marad. Érzelmi életének központjában a család áll.
(Elég jó kis harmónikus képlete van Emmának!)

Kubu Bencéje: Emmához hasonlóan (a Bak ascendens miatt) nagyon szorgalmasa, keményen, állhatatosan fog dolgozni. Nem egykönnyen adja fel! Mindent megtesz, hogy véghez vigye terveit. Maximalista, és precíz, bár bírálata maga, és a külvilág felé, olykor túl kemény. Nagyon szabadságszerető. Széles az érdeklődési köre, fontos neki az utazás. Érzékeny, fogékony, ösztönösen hangolódik rá más emberek gondolataira. Könnyen megtalálja a hangot másokkal. Olyan nőt választ majd társául, akivel kicsit „dicsekedhet”, mivel fontos szerepet tölt majd be a társasági életben.

Adélovics: Drágámnak nagyon nagy szerepet tölt majd be az életében a hivatása. Bármit választ is, nagyon keményen fog küzdeni azért, hogy a szakmájában neve legyen. De nem az elismertségért teszi, hisz képlete szerint végtelenül szerény, hanem azért, hogy megnyugodjon, valóban valamit letett az asztalra, amivel segíthet másokon. És ezzel együtt – sajnos – mindig előbbre veszi mások érdekeit a sajátjánál. Ő inkább a háttérben marad. Analizáló természet. Mivel a hivatása, a „szolgálat” az élete, olyan társra lesz szüksége, aki otthon megteremti neki a lazításhoz elengedhetetlen nyugalmas légkört. Ő maga ugyanis nehezen tud lazítani.
(Csabicim képlete szerint eltudná lazítani Adélovicsot :wink: :lol: )
Vendég
 


Napok óta meg akarom kérdezni, de mindig elfelejtem... :oops:

anyukák, és hozzám hasonló paramamik!

Ki használ még közületek légzésfigyelőt?
Vendég
 


Marcsi!
Mi mág használunk, 1 éves koráig tuti.

Dóri!
Szijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
20150601134430
 
 


Én is így gondoltam... :lol:
Vendég
 


Lizym nagyon jól bírja! 5-kor kelt, és azóta még mindig nem aludt! :roll: Ha elmentünk volna sétálni, tuti elaludt volna, de ma főzni kellett, így csak délután lesz séta.

d.dodó
 
 


Sziasztok!


Nándi, Máté, sok boldogságot nektek!


Ehh, lányok, mindenki számoljon magában szép lassan 10-ig és nyugodjon meg! Vannak dolgok, amiben igenis mindenkinek kicsit más a véleménye, tiszteletben kell tartani egymás gondolatait (még ha kicsit nehéz is :lol: ). Nehogy azt higyjétek, hogy nincsenek olyan esetek, amikor bennem is megfogalmazódik, hogy xy-nal nem értek egyet! Csak van, hogy leírom, van amikor meg inkább nem, mert úgy gondolom, jobb a békesség, és nem ér annyit, hogy bárkit is megbántsak vele. (Másrészt meg az egy dolog, hogy én másképp gondolok valamit, de ez csak az én személyes "igazságom", és nem aranyszabály, nem szent írás...) Szóval pííííííííííííííííííííííííííííísz csajok! :D

Marcsi: Te kérdezted, hova mikor mit merre. :) Repülővel utazunk, eleinte albiban fogunk lakni, amit ismerős segít intézni. Párom majd ott helyben keres melót, de az sem kizárt, hogy vállalkozásba kezdünk. Az első hetek az ismerkedéssel fognak telni az tuti. :D Már annyira várjuk, kimondhatatlanul!

Nici: Azt hiszem, te kérdezted, kinek nem mászik még a gyereke. Szerintem mi vagyunk a sereghajtók Leusommal, ő nem forog, nem kúszik, nem mászik, nem ül fel magától, mondhatom, hogy semmit nem csinál. :( Már eléggé el vagyok szomorodva emiatt, bár próbálok nem keseregni, csak nagyon nehéz, főleg ennyi kúszó-mászó-álló gyerek mellett. :( De persze ezt nem szoktam itt leírni minden nap, senkit nem untatok a nyavajgásommal.
(Amikor Lea született, nem sírt fel, kis ideig oxigénhiányos volt, szóval emiatt mindig bennem van a para, hogy miként hat ez ki a fejlődésére. Persze mondogatom magamban, hogy egészséges, és eddig minden vizsgálat (neurológiai is) ezt igazolta, de az ördög nem alszik...)

Lányok, kérénék egy kis vélemény-nyilvánítást! Gyerekem 3 napja éjjel több órát ébren van, pedig eddig ilyet SOHA nem csinált. Legutóbb éjjel éjféltől 5-ig lényegében nem aludt, de nem sír, csak inkább reklamál. Szó szerint akármit csinálok, nem segít. Próbáltam kizárni dolgokat, nem lázas, nem éhes, nem szomjas, nem fázik nincs melege stb., már teljesen magam alá zuhantam. A fogának híre-hamva sincs, az ínye olyan mint korábban volt. Nem hígabb a széklete, van elég pisis pelusa egész nap. Néha köhhent párat, meg tüsszent, de nincs eldugulva az orra. Hiába adok neki Viburcolt, Sedatifot, Tantum verdét, vagy Nurofent, nem tud elaludni. Már kínomban kivettem a kiságyból, hátha a kezemben elalszik, de ott sem, legfeljebb elhallgat, de csak néz rám, mintha várná, hogy tegyek valamit. :cry: Vagy amikor már nagyon álmos, kezdi lejjebb csukni a szemét, de nem alszik el. Ha nem megyek be hozzá, hanem várom, hogy elaludjon, akkor sem változik a helyzet. Tegnap 3 órán át nem aludt el, hiba nem mentem be. Ha ott vagyok mellette, akkor sem alszik, sehogy sem. És hiába nem alszik éjjel, reggel ugyanúgy ébred, ahogy szokott, aztán persze egész nap álmos, nyűgös. Hátha van valami, amire én eddig nem gondoltam, várom az ötleteket! (Már arra gondolzam, elviszem dokihoz, de semmi komolyabb tünetet nem produkál, csak a nemalvást.)

Előre is köszönök minden hsz-t! Én most megyek, és felkötöm magam. :lol:
fmarti
 
 


Véda!

Nagyon köszönjük!!!!!
nagyon jó, hogy azt írod, harmonikus a képlete :P
Vendég
 


Vikikém!
Szijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjja!!!
Ma ilyen napunk lesz:
Kép

Máténak, és Nánicseknek boldog hófordulót!!!Jázmin Mackónak boldog névnapot!
Vendég
 


Marcsi! itt főparamami! :lol:
Használom még és szerintem 1 éves koráig fogom is .
El sem tudnám képzelni már nélküle! :lol:

Timi! Ahogy te leírtad a véleményedet,úgy én is az enyémet!
Szerintem ennyi!
Ez egy közösségi fórum,mindenkinek szíve-joga eldönteni,hogy ír vagy nm ír,olvas vagy nem olvass!
Én befejeztem,nem ezért járok ide és mindig próbálok nem reagálni ha valami felbosszant de ezt most nem bírtam szó nélkül! :wink:


Wera!

[quote]H írta:ű, látom feldobtam a topikéletet az autósülés témával! Cool Laughing

Kép

Hogy van Bugri?
Éjszaka?
Alvás megy?

Szly! Ez azért nagggggggggyon durva!
Remélem sikerül vissza szerezni a pénzt!

Titi! Nagyon ügyi vagy,mhogy bírod az altatást!
Sajna nincs radiátorunk,kis fűtőventillátort vettünk,de már 2 tönkrement!

Nálunk: Áron jól van,nekem sem fáj már a fejem,fülem,orrom folyik ezerrel,de nagyon kapar még a torkom a sok köhögéstől!
Remélem már nem kapja el!
Most voltunk kint szánkózni,nővérem kisfia is velünk van mert síszünet van,épített hófotelt!
Majd dobok fotót ha még engedi!


Szép napot,majd jövök még!

Kép


Kép
ibm
 
 


[quote="véda d."][ írta:véda d.b]Vikikém!
Szijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjja!!!
Ma ilyen napunk lesz:
Kép
[/color]


Akkor kezdődjön a Kép

Márti!
Mi lenne, ha nem hagynád napközben annyit aludni. Tegnap is írtad h 2,5 órát is aludt. Tudom szadizta állat vagyok, de én is ha a délutáni alvása elhúzódik Öcsinek, akkor felkeltem.
20150601134430
 
 


Halihó!

Mindenkit Isten éltessen!

Viki:
[quote]B írta:ondikám!
Nattancsom hogy van? Hiányzol Anya! Írjál mán többet!!!!!

Kép
ha turbómaca elpihen, nyomok képeket :)

Mostanában élni is alig van időm, nemhogy bölcselkedni veletek :)

Natinak egyelőre orrszívás-köptetés a recept, ha lázas lesz, jön az antibigyó... pöttyök még sehol.Tegnap semmit nem tudtam csinálni a drágámtól, most is rángatja a nadrágomat :) Pedig még 250 oldal jogi szöveget át kellene olvasnom, minél hamarabb...

Otit tegnap szánkós"baleset" érte: nekicsúszott a villanyoszlopnak, lett púpja a homloka közepén, kis vágott sebbel. Elszaladtak Apával az ügyeletre, de hál'Istennek semmi gond vele.

Akata, ha lehetek "kétgyerekes, igényes, lapos tárcás barátnő": aki megteheti, vegyen újat. A használt, bármennyire is jónak néz ki, lehet, hogy túlélt egy ütközést, ami után elvileg nem lenne szabad használni. Mindamellett Otinak is van használt ülése Mamáéknál, és nagyon jól szuperál. Tán a legjobb: mindenki bízza a dolgot a lelkiismeretére és pénztárcájára

Kép
Kép
bondi
 
 


Kép
Kép

Köszönjük Vikim! :D

A 3. képpel szenvedek,még nem akarja az igazat,nem tom mért....

Mi használunk légzésfigyut.1 éves korig hajlamosak rá.
Vagy Ti mit tudtok erről???
Az igaz h 6hós kor után jóval kisebb az esély?

Viki, Lili más felfal mindent amit adok neki,már nem is válogat :lol:
Gyümiből, alma,narancs,szilva,körte,banán,
főzi: krumpli,spenót,brokkoli,meg gyümikkel kevert krumpli...
Meg husi
Gluténes dolgokat én még nem mertem neki adni :oops:

Márti, Marcsi kérdezte,de hidd el semmi baja Leának.Megértem h aggódsz,ritka nagy para mami vagyok...De majd meglátod minden okés lesz.Ő elöbb szépen megfigyel magának mindent aztán egyszerre fog produkálni :wink:

nicike
 
 


Csillám!
Gyógypuszi küldök Otikám homlokára: Kép

Nattancsom se betegedjen tovább!

[quote]M írta:ostanában élni is alig van időm, nemhogy bölcselkedni veletek


Elég baj ez nekem Kép
20150601134430
 
 


Nikim!
Kép

Feltöltöm én a hiányzó Szépséget!
20150601134430
 
 


Viki: Tegnap azért hagytam aludni 2 és fél órát, mert előtte már 2 éjszaka alig aludt, és hulla fáradt volt. Azért ha az eddigi 10-12 óra helyett alszik egy este 6 órát, az elég kevés neki szerintem. Egyébként 2 óránál nem szokott többet aludni egyszerre. (Plussz pár napja tudod, írtam is, hogy felébresztem, nehogy túlaludja magát, és le is lettem szólva emiatt :lol: , szóval nem szokott szerintem túl sokat aludni.) Plussz hetek óta alszik napközben össz. 2-3 órányit, és ez egyáltalán nem zavart be az esti alvásába, jókat aludt éjjel, csak enni kelt fel max.
fmarti
 
 



Szerintem az autósülés kérdést Bondi mondatával le is zárhatjuk!
Ebben minden benne van:

[quote]T írta:án a legjobb: mindenki bízza a dolgot a lelkiismeretére és pénztárcájára

Kép


Kép
ibm
 
 


Orsikám!
Puszillak!
Még azt akartam írni neked, hogy Lilu is arcra hízós. Ha van egy kis fölöslege - és ált. van -, akkor az először úgy látszik meg, hogy kikerekedik a pofija, és lesz egy kis tokája. Emiatt többnek is látszik, mint amennyi...
Alkat kérdése úgy látszik...
DE én Lilut - ez mondjuk természetes -, és téged is szépnek látlak! :wink:
(És Vkatust is! Lehetne bármikor az Év arca :D )

Autósülés: Timi, Ami ne húzzátok fel magatokat ennyire, Anyusaim! Annyi mindenben különbözik itt a véleményünk, de ált. nem szoktunk összeveszni emiatt!
Én azt mondom amúgy, hogy van egy x összeg, amit autósülésre ki tudok fizetni. Ez mindenkinek más összeg. És ebből az összegből mindenki a legjobbat próbálja megvenni. Ebben tutira megegyezünk! Ennyi.

(Mi újonnan vettük Lilu hordozóját, és ebben hordtuk Csabit is. Most vettül elő Lilu autósülését - ez Römer -, és ezt is használtan vettük, bár személyes átvétellel, és egy ideig ezt fogja használni Csabi. És nyugodt vagyok. Abban az autósülésben ül, amiben érzésem szerint biztonságosan utazhat.
Vendég
 


nicike!
Nagyon édes Lili baba!

d.dodó
 
 


DDDDDÓÓRRRRIIII, Drága köszi!
Egy leendő karrieristát nevelek! :(:)
Egyébként most ezek még nem nagyon látszanak, de az apja egy analizáló alkat, anyja meg egy olyan aki szeret segíteni másokon! :wink: Szóval Adélovics egy keveréke lesz ennek! :)
Csabici mit szól a nyugodt háttér teremtéséhez? Mert én benne vagyok! :) ( Téged nászasszonynak! táncolo szmájli:))

Egy éves korig én is légzésfigyelőzök. 8 hónap után nagyon ritkán fordul elő különben, szóval szuszá.

Lili édes!

Otinak jobbulást! Neked meg kitartás, Csillám!

Nincs igazán ötletem, Márti. Nem a környezetváltozás óta van?

Kép
andkata
 
 


Bondicim!Ölelés!
Vendég
 


üdv mindenkinek!

Titi, nekem is van ilyen kis fűtőtest, viszont én is csak postán tudom feladni, küldj címet pü-ben és már megy is.

tudom, nem rég írogatok ide, de határozottan azt gondolom, hogy nagyobb tiszteletben kellene tartani egymás véleményét és nem földbe döngölni a másikat, ha mer mást gondolni. már bocs, de konkrétan melyik mondata utalt Timinek arra, hogy bárki felelőtlen, vagy egyéb "vádak"? aki megtalálja linkelje már be... mert sztem csak elmondta a véleményét.
miért kell marakodni??

Marcsika! mi is használjuk a légzésfigyelőt, de csak éjjel, mert nappal van a járókában is, ott ugye nincs, de amúgy is izeg-mozog, bejelez habra is...

Márti, nem lehet, hogy Lea érzi ezt a "zizegést" a levegőben? lehet, hogy ő is izgalmi állapotba került, csak ezzel nem tud mit kezdeni, ezért nem találod okát? esetleg növekedési ugrás? Katák :roll: ?

Kriszti, de szomorú dolog ez... én is elvált szülők gyereke vagyok, plusz még el is veszítettem az apukámat, már meg sem láthatta az unokáját :cry: :cry:
Vendég
 


[quote="véda d."]
írta:
véda d.
(És Vkatust is! Lehetne bármikor az Év arca :D )



Egyetértek! :wink:

Kép
andkata
 
 


Márti!
Én szóltalak le? Ne haragudj!

Pattesz!
Utalt a Csávóm!!!!!!
20150601134430
 
 


Ami!
Amugy edig is mindenki ezt mondta....hogy mindenki maga és a pénztárcája dönt! :wink: Csak ki így, ki úgy fogalmazta meg, de a lényeg eddig is ez volt! :wink:

d.dodó
 
 


[quote="andkata"][ írta:andkatab]
Csabici mit szól a nyugodt háttér teremtéséhez? Mert én benne vagyok! :) ( Téged nászasszonynak! táncolo szmájli:))



Kép

Csabicim a nyári első Adél fotók óta epedezik érte hűen. Nem hiszem, hogy valaha is változni fog a véleménye... Úgyhogy rokonok leszünk! 8)
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?