Sziasztok!
Nándi, Máté, sok boldogságot nektek!
Ehh, lányok, mindenki számoljon magában szép lassan 10-ig és nyugodjon meg! Vannak dolgok, amiben igenis mindenkinek kicsit más a véleménye, tiszteletben kell tartani egymás gondolatait (még ha kicsit nehéz is
). Nehogy azt higyjétek, hogy nincsenek olyan esetek, amikor bennem is megfogalmazódik, hogy xy-nal nem értek egyet! Csak van, hogy leírom, van amikor meg inkább nem, mert úgy gondolom, jobb a békesség, és nem ér annyit, hogy bárkit is megbántsak vele. (Másrészt meg az egy dolog, hogy én másképp gondolok valamit, de ez csak az én személyes "igazságom", és nem aranyszabály, nem szent írás...) Szóval pííííííííííííííííííííííííííííísz csajok!
Marcsi: Te kérdezted, hova mikor mit merre.
Repülővel utazunk, eleinte albiban fogunk lakni, amit ismerős segít intézni. Párom majd ott helyben keres melót, de az sem kizárt, hogy vállalkozásba kezdünk. Az első hetek az ismerkedéssel fognak telni az tuti.
Már annyira várjuk, kimondhatatlanul!
Nici: Azt hiszem, te kérdezted, kinek nem mászik még a gyereke. Szerintem mi vagyunk a sereghajtók Leusommal, ő nem forog, nem kúszik, nem mászik, nem ül fel magától, mondhatom, hogy semmit nem csinál.
Már eléggé el vagyok szomorodva emiatt, bár próbálok nem keseregni, csak nagyon nehéz, főleg ennyi kúszó-mászó-álló gyerek mellett.
De persze ezt nem szoktam itt leírni minden nap, senkit nem untatok a nyavajgásommal.
(Amikor Lea született, nem sírt fel, kis ideig oxigénhiányos volt, szóval emiatt mindig bennem van a para, hogy miként hat ez ki a fejlődésére. Persze mondogatom magamban, hogy egészséges, és eddig minden vizsgálat (neurológiai is) ezt igazolta, de az ördög nem alszik...)
Lányok, kérénék egy kis vélemény-nyilvánítást! Gyerekem 3 napja éjjel több órát ébren van, pedig eddig ilyet SOHA nem csinált. Legutóbb éjjel
éjféltől 5-ig lényegében nem aludt, de nem sír, csak inkább reklamál. Szó szerint akármit csinálok, nem segít. Próbáltam kizárni dolgokat, nem lázas, nem éhes, nem szomjas, nem fázik nincs melege stb., már teljesen magam alá zuhantam. A fogának híre-hamva sincs, az ínye olyan mint korábban volt. Nem hígabb a széklete, van elég pisis pelusa egész nap. Néha köhhent párat, meg tüsszent, de nincs eldugulva az orra. Hiába adok neki Viburcolt, Sedatifot, Tantum verdét, vagy Nurofent, nem tud elaludni. Már kínomban kivettem a kiságyból, hátha a kezemben elalszik, de ott sem, legfeljebb elhallgat, de csak néz rám, mintha várná, hogy tegyek valamit.
Vagy amikor már nagyon álmos, kezdi lejjebb csukni a szemét, de nem alszik el. Ha nem megyek be hozzá, hanem várom, hogy elaludjon, akkor sem változik a helyzet. Tegnap 3 órán át nem aludt el, hiba nem mentem be. Ha ott vagyok mellette, akkor sem alszik, sehogy sem. És hiába nem alszik éjjel, reggel ugyanúgy ébred, ahogy szokott, aztán persze egész nap álmos, nyűgös. Hátha van valami, amire én eddig nem gondoltam, várom az ötleteket! (Már arra gondolzam, elviszem dokihoz, de semmi komolyabb tünetet nem produkál, csak a nemalvást.)
Előre is köszönök minden hsz-t! Én most megyek, és felkötöm magam.