Új privát üzeneted érkezett!

Ajjaj, bocsi, nem akartam lapkezdő lenni ezzel az ébenrosszasággal. :oops: :lol:

Banana, köszi, szuper!

Orsi, akkor mégis megnézem Benjamint. Nekem eddig eléggé rosszakat mondtak róla.
Bár azért a Gettómilliomos nagyon megérdemelte a sok Oscart. Mondjuk azt még csak immel-ámmal láttam, de mindkettő itt van nálunk, szóval ezen a héten esténként ezekkel nyomulunk Petivel.
Meg az Ausztráliával.
Kíváncsi leszek nagyon!

Tünde, ez a randi dolog nagyon érdekel, ott taliztok, szóval mindenki elvonul előtte, szép ruci, virág és meglepi? Juj, de feldobna....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Zsófi!
Arizonai álmodozók. Film. Kusturica rendezte. Johnny Depp. Zseniális. És eszembe jutott a zenéje, hogy meg akarom hallgatni. De előbb a California Dreaming, és arról egy másik álom. Ez. Jó, nem?

Kép
Kép
kriszta36

Kutyu nagyon szép.

Kép
Kép
kriszta36

Visszaolvatam :lol: Nem volt egyszerű...

Bilisek!
ügyesek vagytok nagyon :lol: :lol: irígykedek is Kicsit , mert mi is ott tartunk ahol Heniék, szól, hogy vegyem ki ha végzett (mi csak azt az elmos pelust használjuk,ACTIV FIT a neve).Pedig mielőtt Letykó megszületett már majdnem szobatiszta volt.

Myrtill nagyon bolog névanpot Neked!!!!!Aki
pedig megszólja azt a gyönyörű babát, annak baj van az agyával.. :!: :!: :!:

Fotók klasszak, szép ez a hó nagyon de nem most van az ideje........meleget szeretnék napsütéssel :lol: :lol: :lol:

Jelmezek klasszak......félek ha odajutok nekem annyira nincs fantáziám ha rajtam múlik akkor a gyerekek max hercegnő és cowboy jelmezt öltenek :lol:

Heni!
Nincs már influenza zárlat???Készülök rákszűrésre szerdán de én úgy tudtam , hogy be nem lehet menni ezért mennék a magánba szerdán....

KépKépKépKép
vdorka3

Steff!

Myrtillnek sok boldog névnapot!
És ha nekem is szabad érdeklődnöm....tényleg ki az az agyament, aki ilyet mond egy gyönyörű lánykára??? :shock: :evil:
Üzenem az illetőnek, hogy mielőtt ilyet mond (főleg egy gyerekre!!) nézzen mán tükörbe!!!!
És tulképpen mi baja van a fülével?!?!? :shock:
Na mindegy....hagyom.... a lényeg, hogy eléggé idiotix lehet az illető!! És bocsi, ha rokon....de akkor meg főleg szégyellje magát!!! :evil:

Aproo!

Kutyu nagyon édes!!! :wink: És hogy hívják?

Holnap majd fényképezek én is havasat meg "szomszédokat" :lol: meg utcát is.
Meg teszek fel bilis képet is....bár meg kell, hogy mondjam, hogy igencsak régi!!! :lol: Mi már 2 éve wc-be "nyomjuk-csurgatjuk"!! :wink:

Dóri!

De jó hogy jöttél! :wink: Hajrá CTG!!!! :lol:
Tündinek meg gratula a wc-hez! :lol:

Meg Larának meg BüdösBencnek :lol: is!!! :wink:
Eni! Bocsi a BüdösBenc miatt, de nekem annyira teccik ez a megszólítás!! És Jázmint én is "Kisbüdösnek" :lol: hívom....
Ahogy a cicimet "betámadja" kajáláskor..... :shock: :twisted: :wink:

Most mennem kell, mert ahogy hallom kicsit korábban ébredt kajolni!! :wink: Úgy látszik "meghallotta" :lol: , hogy a ciciről és a kajálásról írok!!! :lol: :lol: De vajon honnan tudja?!?!? :shock: :wink: :lol: Biztos a billentyűk "csapkodásából"!! :lol:
Na rohanok, mert egyre hangosabb a Kisasszony!!! :lol:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Azért olvasgatok, de se kedvem, se időm nem volt túl sok.... :oops:

((((((((Andi :cry: ))))))))

Bilizők hajrá :wink:
Szép a hó, meg minden, de a napsütötte zöldellő fák már jobban felvillanyoznának 8)

Ma voltam AFP-n és még zárlat van. Rendelés a rendelő 3. emeleten.

Lilluska
Én férjem is azonnal levágta a jelmezt :wink: Pedig én csak nnyit mondtam, hogy nézd, de tök jó!!!! Fogggalmam nem volt, hogy Star Wars :oops: :D

Olyan gáz napom volt, hogy egy péntek 13.-a Luca napján nem lehet rosszabb :twisted:
Röviden: Reggel jött Anyu Ivánozni, míg én vérvételen, de...akkor ért ide, mikor odaérnem kellett volna :x Nem a hó miatt!!!! Csak nem figyelt és ezen felül is rááááééééért.... :? Sebaj, rohanás...már amennyire ebben az időben lehet...Megállóban észrevettem, nincs nálam a pénztárca, szal haza :roll: A rendelőben a pultoskisasszony nem akar felengedni, mert nincs időpontom és nem érdekli, hogy beutalóért jöttem, szal hívtam a dokit, aszonta, fejeljem le a kisasszonyt :lol: Innen sima ügy. Pontban 10-kor betoltam a papírokat a laborba, majd lehúzták utánam a rendőnyt. Csakhogy egy is szerencse is legyen :D De délután.......!!!! Iván becsapta a spájzajtót, ami csak kívülről nyitható!!! (hosszú, h miért, de nem lehet rajta segíteni :? ) mindketten bentvoltunk, odakint a konyhában a tűzön a tejberizs :shock: NAgyon be voltam tojva, h mi lesz. A jó kis szerszámok persze Drága rendetlensége miatt a szobában :? Amivel lehetett én próbálkoztam...mindennel. Szegény Ivánnal úgy üvöltöttem, mint még soha :oops: Milliószor elmondtuk, hogy nem szabad bentról becsukni, demonstráltuk is...Úgy fest hiába :roll: Ez délután 3/4 5-kor, Zsolti 10-re ér haza! Tudtam, h jön a b.nőm kb.10 perc múlva és reméltem, hogy nem adja fel! Szerencsém volt, mert hívott és 100x kaputelcsizett...menni akart, hogy biztos félreértettem (1 órával előtte beszéltünk), de vki, kijött a kapun és így feljött. Szerencsére a spejzban van egy szellőzőnyílás, ami a folyosóra visz, így hallotta, amit kiabálok. Így lediktáltam Zsolti és Anyu számát. Végül elment ZS munkahelyére, elhozta a kulcsot és kintvoltunk :D Végre! Kb. 3/4 órát voltunk bent, kaja és inni volt, de persze, h akkor kellett mind2nknek pislini :roll: Sebaj, ezt is megoldottuk :oops: :D A mázli, hogy mielőtt a spejzba mentem levettem a lángot a tejberizs alatt és a lábasra tettem a fakanalat, így nem futott ki és csak fél centire égett le. Az edényt talán megmenthetem :D

teszvesz :lol:
Véletlenül nincs valakinek kölcsön BeSafe magzatvédő öve (biztonságiöv-terelő)? Anyu vett autót, végre gyakorolhatnék, de enélkül nem merek! Viszont 10enezerért sem vennék...Néztem használtan is, de...Szóval sztem nem sokat fogom használni (mmint az autót...) és így nem szívesen vennék, ha esetleg tudok kölcsönözni :oops: :P

Dorka
Mi lett Letti eredményeivel?

Húúúú, ezek a kilátásképek :shock: Olyan jó volt nézni!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Myrtillnek boldog névnapot!!!!

Valamit még tuti kihagytam.... :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Andi!!!!!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Nagyon sajnálom!!!!
Vendég

Lányok!

Szerdán viszem Jázmint dokihoz, mert 4 hetes lesz! Úristen!!! Már 1 hónapos a Lányom!!!! :shock: El sem hiszem, hogy már ilyen "régen" született!!! :shock: :lol: :wink:

Eni!

Neked is mindig "percre pontosan" ébred JaSza enni? Jázmin tuti 3 óránként!!! :wink:
És gratula a 3100 g-hoz!!! :lol: :lol:
Mi 4100 g vagyunk csupin (hogy Téged idézzelek! :wink: ), de ugye mi vagyis Jáz 1 kiló "előnnyel" született! :wink:
Akkor JaSza neked is szép mennyiségeket ehet egy nap. Te egyébként méred, hogy mennyit eszik evésenként? Én igen. Adrinál is mértem 6 hónapos koráig.

Na menek aludni! További szép estét Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Jah, még akartam kérdezni, hogy nagyon fáj a torkom. Septoforton kívül mit "ehetek" még szerintetek?

Gabi?

Hogy vagy? Füled? Lelked?

Andi? :?

Na jó, most már télleg menek!!

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Jó reggelt!

Korán elaludtam, most meg itt pörgök. (Vagy nyolc óráig, aztán olyan fáradt leszek, mit a kutya).

Apropos kutya: gyönyörű az az állat. Annyira hiányzik nekem. A cicánk kicuccolt a lépcsőházba-utcára (földszinten lakunk), amíóta a lányok megvannak. Nyírják. Egyébként nem karmol vissza, de hát látom, hogy nehezen tűri, hogy mondjuk ráncigáljáka bajszát.) Amíg macskáink volt és nem gyerekeink... jaj micsoda könnyű élet volt az!

Tigrincs, nem t'om, szopi mellett mit.De jobbulást.

Reni azért gondolom, ezután csak eszközöltök valami megoldást arra a fránya spájz-ajtóra....

Kép

Kép

Kép
memme

Tegnap Melinda kiöntötte újfent a tejet, a poharából. Nem véletlenül, hanem játszadozott vele, az utolsó félpohárral már csak azért kérte, én meg újfent bedőltem. Ez máskor is előfordult, tudja, hogy rosszat csinál, mondja is. Mondtam neki, hogy"Látod, megint takarítani kell emiatt". Erre ő: "Bocsánat anya, sajnálom".
Úgy imádom.
Énekel, Eszter kántál vele. Etetik egymást. Magyarázza Eszternek a világot. Eszter nézi és mosolyog, kommentálja ő is.
Végülis, ilyet a cicáim nem tudtak.

Kép

Kép

Kép
memme

jóreggelt,

de szép nagy hó esett!! és még mindig szakad. K ott áll az erkélyajtónál és nézi a forgalmat.

Zsófi, de édes kutyu. és is imádom őket, és K. sem fél tőlük szerencsére. kapott már pár arcra-puszit anyáék erdélyi kopójától is. egy magasságban van a fejük. :lol:
jó lenne összehozni a szerdát vagy a csü-t, OK?? :?: :!: :!:

Tigrincs
, képet képet kérünk a lánykáidról!! (ha van időd feltöltögetni)

Tendi, Ti hogy vagytok?

Reni, hú, én betojtam volna, h mit csináljak! de mázli, h jött a barátnőd.

asszem kaka van a pelusban, megyek lemenedzselem...
snooopy

Melinda, nagyon korán keltél... Mi (is), Jankaszáva 5.30kor befejezte az éccakát. Tényleg ilyen türelemmel megoldottad a tejkiöntést? Remélem, a gyermekágyas hormonzavar hatása nálam hamarosan eltűnőben... Bencivel én ilyenkor, húúúúúúúúúú. :oops: :oops: :oops: Tegnap felemelte a kishugát, én csak a fürdőszoba ajtóig szaladtam, ami tényleg 5 m. Aztán csak lestem másodpercekig, nem mertem ráordítani, ki ne ejtse. Végül visszaborította a kicsilányt a pihiszékbe. Huh. :)

Renáta, ez elképesztően durva. Jóég. Én mindig attól parázok, hogy Benci magára csukja pl a budiajtót...

Tigrincs, Janka, ha jó napja van, és napközben nem alszik 17h után, akkor kb 19.30kor elvonul aludni, ébred 0.30-1.30, akkor fenn vagyunk egy órát, és végül 5.30 körül fejezi be az éjszakát. Mondanom nem kell, hogy 21h-kor én is beájulok az ágyba... De ezt a menetrendet meg tudnám szokni... :wink:

Zsó, csodálatosan szép ez a kutyu. Bencinek is nagyon tetsz, nem engedett továbbgördülni. :roll: Ügyi vagy a főzés-sütéssel, én egy héten összesen ennyit nem. István ma talán megy postára. :idea:
vbea

Jázmin!
Boldogságos névanapot kívánunk Neked!!

KépKépKépKép
vdorka3

Andi!Fogadd Őszinte részvétem........ :oops:

KépKépKépKép
vdorka3

IGENIGEN!!! BOLDOG NÉVNAPOT JÁZMINNAK!!!
Tigrincs, Janku napközben eszeget sokszor... van, hogy másfél óránként. Vagy alszik 3at. :shock: :D
vbea

BOLDOGSÁGOS NÉVNAPOT JÁZMIN!!!
snooopy

SZiasztok!!!

Vagyunk ám,kicsit kevesebbszer jövök de ezt a havazós időszakot nagyon-nagyon kihasználjuk :lol: tulképpen csak enni járunk haza :lol: Mikeyt nem lehet hazarángatni,reggel már hozza a csizmát overált és tépne ki!-ilyenkor apukám reggel elviszi szánkóval,mi meg Benedekkel kajcsi után babakocsival megyünk utánnuk :wink: nagyon jókat alszik Benedek a levegőn...
majd írok még töltök képeket is...indulás elött

JÁZMIN BOLDOG BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!! :lol: :lol:

MATYINAK IS BOLDOG NÉVNAPOT!!!!

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Adri, biza! Matyinak is boldog névnapot! :D
vbea

sziasztok!
MINDNEKINEK köszönöm!!!!

emano/Andi
KépKép
emano

ja, ja, hgy én se maradjak ki: MATYINAK IS BOLDOG NÉVNAPOT!!
snooopy

Jázminnak, Mátyásnak sok boldog névnapot kívánunk!!!!

Reni, mega durva sztori...... atyaég......

Tigrincs,
sok-sok folyadék, homeogene 9 szopogatós cukorka (homeós)
én rengeteg gyümölcstea, rengeteg mézzel és rengeteg citrommal..
ha nagy a gáz, nurofen, neo-citrán...
jobbulást!!!!!!!!

Dóri,
de jó, hogy jöttél!! Donát, tessék szépen fejjel lefelé helyezkedni! :wink:
atya, már CTG....... :lol:
mi is fenéken üldögélünk, de Miklós is forgott még ilyen idősen...

nincs még nevünk, ezáért nem nyilatkoztam eddig róla.. :lol:

Zsó, kutyi cuki!!!!

KépKép
Kép
gyuzso

Andi,
annyit gondolkodom, hogy felhívjalak-e, de nem akarok alkalmatlankodni... Ha felénk jársz, és épp van időd ugorj be BÁRMIKOR, vagy ha van kedved dumálni találkozhatunk valahol! Bár tudom, ilyenkor sajnos sok intéznivaló van :(
Balázsnak puszik!
Vendég

Bori
köszi
egyenlőre még kevés emberrel tudok erről beszélni....

emano/Andi
KépKép
emano

Jázminoknak, Mátyásnak sok boldog névnapot kívánunk!!!!
(bár Györgyi nem jár már felénk, de azért az ő Jázminjának is sok boldogságot!!! :D )

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Hogyne Andi. De puszikat tudsz fogadni ugye?

JÁZMIN, MATYI! Isten éltessen benneteket!

Nem Eni,a legelső két három ilyen tejkiöntést nem ilyen higgadtan fogadtam. Pont azért,mert tudtam, hogy már csak lötyög vele. De azóta tudja, hogy ez rossz dolog és ha az asztalra önti, akkor is szól, hogy takarítsam fel. És hát így, hogy nem akadtam ki, vagy nem tudom, lehet, hogy nem ezért, de ahogy tanulta, utánoz bennünket és bocsánatot kér. Olyat is mondott már, hogy ne haragudjak. Persze mondtam, hogy nem haragszom, csak kicsit mérges vagyok. De - lekopogjam, Melinda mostanában nyugis és nem kell harcolni vele.
Hát igen, biztos nálunk is lesz olyan, hogy valamelyik nagylány karon kapja tesót. Nagyon-nagyon kell vigyázni. Emlékszem, amikor Veronikusz is mesélte, hogy Kata felvette Zsófit... :shock:
Jaj. Arról a WC-s képről, Beniről már csak egy okuláré hiányzik... :)

Kép

Kép

Kép
memme

Kép

emano/Andi
KépKép
emano

Balu :)

AproZsó, frissiítés: ha nagyon nem tudod beszerezni, adj egy postacímet és másolok valamit CD-re.

No,megfürdök aztán kimegyünk.

Kép

Kép

Kép
memme

jó reggelt

itt még mindig havazik... kezdem nagyon unni :( Nem azért, mert szép meg minden, csak február végén már valahogy neeeee... napsütést akarok...

Andi (((((((((((((( )))))))))))))))
Balu :)

Zsó,
nagyon szép kutyád van :)

Reni,
spájzajtós sztori :shock:

majd jövök még, most mennem kell...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Jó reggelt!

Jázmin, Matyi!
Isten éltessen titeket!
(az én naptáram nem írja a Jázmint :roll: , le kéne cserélni.)

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Köszönjük, hogy gondoltatok ránk!

Mi is boldog névnapot kívánunk a névnaposoknak!

A gépem nem igazán akar működni, alig tudok feljutni. Még nem is olvastam vissza szinte semmit. :cry:
Tegnap volt szerelő, szerinte nincs semmi baja. Csak állandóan lefagy, majd csak egyszer rendbejön.

Talán sikerül elküldeni is, nemcsak megírni.

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Sziasztok,

Boldogságos Névnapot Jázminnak és Matyinak!!!! Ha lehet kérni, Matyi vigye el a havat/jeget...

Tigrincs: Tantumverde fújkodós spray nagyon jó, szoptatatás és terhesség alatt is lehet, és tényleg jó a torokra. Én Tündit is ezzel nyomom, ha fáj a torka, csak neki csak 1x fújok. Meg persze sok tea, facsart gyümi, ha a pici pocakja is bírja.

Renáta: nekem van ilyen övem, igaz nővéré volt, ott két pocakot szolgált, nálam is a másodikat, meg volt kölcsönadva is, szóval a tépőzár már csak a másik irányba zár jól, azaz fordítva ülsz a párnára, de ha ez nem okoz gondot (optikai probléma csak) akkor szívesen odaadom, ha már nekem nem kell és megfelelő neked, hogy még 3-4 hetet várni kell rá.

Keresek egy őszi bilis képet és felrakom, azóta nincs, de majd wc-et csinálunk.

Kórház: nekem is előtte telefonálnom kell a zárlat miatt, hogy az 5.-re mehetek vagy a Rendelőintézetbe, szóval inkább telefonáljatok előtte, hogy tart-e még a zárlat.
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

laza bilizés:
Kép

KépKép

KépKép
snowwhite

Tündér, élni tudni kell! :D

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok!

Jázminnak és Matyinak boldog névnapot!

Tünde: Valaki írta tegnap, hogy már csak a napszemüveg hiányzik. Hát Tünde tudja! :lol:

Eni!
Gratula a 3 kiló elhagyásához! Janka nagyon ügyes és szép pici lányka!

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Úgy csinálok, mint öreganyáink. Én Dógozok (értsd netezek) közben Villő a hintalovon, és én lábbal lököm. :) Nincs új a nap alatt! :)

Reni, jó, hogy nem este 10-ig kellett bent rostokolnotok. Én egyszer anyuék hálójába ragadtam be takarítás közben, ott volt üvegablak, amit egy emlék-kővel sikerült kitörnöm, és kívülről kinyitnom. Persze, hogy nekem is pisilni kellett. :)

Zsó, gyönyörű ez a kutya. Nekünk is volt 3 kutyánk is, de most egy darabig nem lesz. Lakásban nagyon nehezen megoldható, bár vannak kifejezetten lakásszerető kutyák, az utolsó is az volt. Na és így is heti 2x minimum porszívózok, felmosok.

Súlyokon dilemmázóknak:
Villő 4 kilóval született. Most voltunk méredzkedni, 13 hónaposan 9600 gramm a 78 centijéhez. Messze nem 3x-zott, de így is átlag feletti a súlya!!!
És ami vicces, hogy Benedek 12 hónaposan, vékonydongájú majdnem vézna fiúként 9650 gramm volt, és ugyancsak 78 centi. Mégis, ég és föld, ahogyan kinéztek. Szóval a hurkák, testsúly, és minden annyira szubjektívek... (ja, és Benedek pont 3 kilóval született!!!!)

Na, kiírtam magamból ezt is. :)

Képzeljétek lányok, teljesen beleszerelmesedtem a keresztszemes hímzésbe. Korábban is csináltam néhányat (legtöbbet azon karácsonykor, amikor Bene még nyugodt kisbabaként feküdt mellettem.), de most tök sok tervem van! ez olyan megnyugtató, lelazító, kikapcsoló, letisztító foglalatosság, és ezek a minták egy tök modern háztartásban-lakásban is otthonosak és illőek. Majd ha kész lesz 1 műremekem, megmutatom. Az első lassan kész, már csak össze kell varni, egy énekeskönyv borító!

mtunde

Hali!

Átaadom a dicséreteket az ebnek fülvakarintással.

Kriszta, nem láttam, de meg kell néznem.

Nálunk megint nem egyszerű az élet, Levi már este nyűgizett, aztán éjjel 39,5. Egész hajnalban borogattam.
Reggelre kúppal, homeoval is csak 38,5re ment le, most indulunk a dokihoz. Persze nem váltottunk, mert azt tanácsolták, hogy várjunk májusig, akkor új doki jön ide, az mégiscsak közelebb van, mint egy másik városba járkálni....szóval már előre félek, milyen halálos betegséget vél majd felfedezni megint....
:? :oops:

Andi,Balud hiperszuperédes!

Boldog Névnapot Jázmin, Matyi!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Hímez... Én maximum hímezek hámozok. :oops:
De értelek Tünde. Én kötni szeretek. De hát elsőzör a cicák miatt nem lehetett (képtelenek voltak ellenállni a motring csábításának) és szerintem a lányok se hagynának békén. Olvasni még csak lehet mellettük,főzni is, de ezt meg se próbálom.

Jaj. van egy fiókom, ott tartottam a pántlikáimat ,a gyerekcsoportokét, amiket fellépésekre vittem a kislányok hajába. Melindáék megtalálták. Azóta SZALAGOKKAL rohangálnak nekem... :) Maguk köré tekerik, a hajukba kell tegyem...

Kép

Kép

Kép
memme

Zsófi, jobbulást Levinek! reméljük semmi komoly.

Andi, nagyon édes ez a kép Baluról. sok puszi nektek!

Dóri, bilis kép is haláli. :lol:
snooopy

Sziasztok!

Köszönöm a "torok gyógyító" dolgokat!!! :wink: De ilyen az én szerencsém :lol: mire felteszem a kérdést, addigra elmúlik! :shock: Vasárnap meg teganp hétfőn, alig bírtam nyelni :evil: ittam a hársfa-kamilla-borsmenta teákat, szedtem a septot, ettem egy lilahagymát....és mire azt gondolom, hogy jobb már nem lehet és megkérdezlek Benneteket, hát tessék....reggelre szinte "semmi bajom"! 8) De azért még egyszer köszi, megjegyzem ezeket a pirulákat-gyógymódokat! :wink:

Dóri!

Biliskép szupi!!! :lol: 8)

Délután-este felé én is "betámadom" a nagygépet és letöltöm illetve feltöltöm majd a képeket. Ide is egy párat! :wink: :lol:

Adri!

Matyinak boldogságos névnapot!
Az a csúnya :lol: :evil: számítógép meg gyógyulgasson gyorsan!!!

Andi!

Balu! :lol: :wink:

Aproo!

Levinek jobbulást!!!

És Mindenki másnak is, aki esetleg még beteg! !!

Lányok!

Nagyon szépen köszönjük a névnapi köszöntéseket!!! De....remélem nem haragusztok meg.....de mivel Jázminnak eléggé "torlódnak" az ünnepek (karácsony-szülinap) ezért mi május 10-én tartjuk a névnapját!! :oops: :roll:
Úgy hogy Steff csak semmi naptárcsere!!! Én csodálkoztam is, hogy egyáltalán benne van!!! :shock: :roll:
De azért még egyszer KÖSZÖNJÜK!!!
És mint a mondás tartja...jobb később, vagyis most előbb....mint soha! :oops:

Most mennem kell...Adri hivat!!! 8)

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

na újra itt csak munka volt... szóval amit akartam még:

Jázmin, Matyi boldogságos névnapot!!!!

Zsó,
Levinek jobbulást, remélem semmi komoly.

Dóri,
Tünde a bilin :D

Memme,
aranyos lehetett a két csaj a szalagokkal :D Én is de szerettem a néptánc-gálákat, mikor viseletben, szalagokkal mászkáltunk :D Jajderégvolt... :oops:

Tigrincs, Adri,
Csütörtökön érden leszek ;) Tali valahol?

Steff,
ki mond olyat egy kisbabára hogy dagi??? :shock:

nem jut eszembe mit akartam még... :oops:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Na, a gmail nem műkszik már fél napja. Nincs semmi kifogásom, muszáj nekiállni a hűtőtakarításnak. :D

Memme, én is szeretek kötni, de mivel csak a sima-fordítottig jutottam, ezért elég fantáziátlan a pulóverkötés. Bár a jó kis csíkos sálak divatjában ez sem kifogás. De leginkább vastag zoknikat lenne jó tudni kötni. Na meg az viszonylag belátható időn belül kész lesz. Nem vagyok az a hiperkitartó emberféle, ezért általában a háta közepénél már a hátam közepére sem kívántam a pulóvert. :)

Egyébként visszatérve a tévére, én esténként nézek úgy tévét, hogy közben hímzek. És ez olyan jó, mert a műsorok nagy része kb ennyi figyelmet érdemel, de azért lemondani sem tudok/akarok a tévézésről. nekem kell a zaj, a butulás néha. (éppen ezért, bár nekem is voltak elképzeléseim, hogy a gyerekek nem is fognak tévézni, stb, be kellett látnom, hogy ehhez magamat kéne olyan mértékben korlátozni, amit nem biztos, hogy szeretnék. Nem megy egész nap nekem a tévé, van, amikor a csendet, máskor a rádiót választom, de azért alapvetően szeretek tévézni. Még jobban szeretném, ha nem csak a szívek szállodája kötne le. :)
És hazugság lett volna azt mondani a gyerekeknek, hogy "nem tévézünk", ha közben én is igénylem. Így inkább válogatok, és önkorlátozok azért.

Randi, erre a kérdésre elfelejtettem válaszolni. Mostanában hála a kultúra utalványoknak (férjem kapja), és annak, hogy húgom is rávehető néha esténként, Győző átlag havi 2x bezservez egy esti mozit. Húgom idejön munka után, van, hogy még mi fektetjük le a gyerekeket, de ő is elboldogul, és aztán elmegyünk moziba, esetleg még sétálunk utána, ha nem fagy be a fenekem, meg ilyenek. A vasárnapi most extra volt, elvileg egész napos programnak indult, meglepetésekkel. (13 éves évfordulónkra), de a délelőtti Király fürdőt kihagytuk, egyikünknek sem volt hozzá hangulata. Ebéd után indultunk csak el, és 7-re jöttünk haza. Séta a városban, kiállítás, ilyenek. Együtt indultunk itthonról, ennyire nem volt azért randis, de maga az, hogy ketten kimozdulunk, és ezt élvezzük... Most meg Bene keresztszülei voltak beizzítva. Rá kellett döbbennünk, hogy ha kérjük, azért akad segítség, és a nagy pihenések mellett az aktív kikapcsolódás mennyire feltölt. Így aztán szerintem átlag havi 1-2 ilyen kimenős esténk lesz most már rendszeresen.
Mi most pl a szabadság útját néztük meg, és nagyon tetszett. Nagyon elgondolkoztató volt, mert nem ugyanezt, de nagyon hasonló dilemmát élek most én is meg munka kapcsán. És bár úgy érzek, mint a filmbeli nő, de nagyon értem őt. Csak nekem más megoldásaim lennének egy ilyen helyzetre.

Régen férjem nem volt ilyen szervezős. Ha én kitaláltam valamit, néha amiatt is húzta a fogát, de mára rájött, hogy ha nem is mindig, de néha jó aktívkodni.

Na, most már végleg leolvadt a hűtő, és Villő is alszik... afffffene...

mtunde

Csak meg kellett keresnem egy dvd-t! :lol:

Eni!

És JaSza mennyit eszik egy evésre? Méred? (csak mert erre még nem válaszoltál!) :oops:

CukorBrigi!

Hogy vagy? Rókakomák mennek már?!?!? :?

Renáta!

Mikorra lesz eredmény? Bár biztos minden rendben lesz!!! 8) És Kispipivel mikor mész legközelebb UH-ra? Akkor már lehet, hogy doktorovics :lol: meg tudja majd mondani, hogy Kispipi Kispipi-e vagy esetleg Kiskakas! :wink: 8) :oops:

GyuZso!

Még abszolúte nem gondolkodtatok neveken? Mert azért "Micatesónak" nem hívhatják!! :lol: 8) :wink:

Na megyek megint :wink: , mert letelt a 3 óra!!! :lol: És mint tudjuk, ha egyszer Kisbüdicicitámadó :lol: megéhezeik....és nem kapja meg időben.....van ám "ereszdelahajamat"!!!

További szép napot Mindenkinek!

Majd estefelé még jövök! :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Sziasztok!

Így munka mellett mindig le vagyok maradva.

Andi, őszinte részvétem.

A farsangos képek nagyon jók, a túró rudi jelmez király! :)

Ma reggel voltam AFP vérvételen. Teljesen üres volt a kórház (a dokihoz beszaladtam a beutalóért, vagyis ő szaladt ki vele) és a rendelő is a látogatási tilalom miatt, 15 perc alatt végeztem sorszámhúzással együtt + uh-ra is van időpontom!
partedli

Tünde!
Már műkődik! :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Kútvölgyi rendelő zárlat alatt??? :shock:
én voltam a rendelőben (gyerekorvosnál) és egy csomó felnőtt emberrel találkoztam, akik mentek orvoshoz. A gyógyszertárvan is hosszú sor volt. (csak a két előttem álló engedett előre a beteg gyerekkel. :evil: :? :oops: :oops: )
Kaptunk antibiot amit én szedek, Zsófi meg majd megkapja tőlem a szopival ahogy a hörgőtágítót is. :oops: :oops: :oops: Remélem ez már segít!
Csajszi 6800 gr :D :D :D kinézetre és fejlődésre azt modták semmi nyoma, hogy beteg lenne. Végigvisitozta a vizsgálatot. :D Öröm az ürömben :D (BORI! KAti néni engem is megvizsgált mint anno. :lol: :lol: :lol: furi volt! )

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Zsó, ujjaim keresztben! Bízom benne, hogy semmi komoly, és a doki is leakad rólatok... más tünet? Na, gyógyuljatok szépen. Tudom, ez most hirtelen nagy para, de nyugiiiiiiiiiiiiiii.

Tigrincs, Jankaszávát persze, mérem. De nem merek a mérleg fogságába kerülni, mint ahogy tettem Bencinél. Mivel egyébként is gyakran eszik, így nem mérem minden kajálását. Amit mérek, az változó. 30-80g bármi.

Tünde, jó lehetett a randi, leszámítva az indiai kaját... Amúgy én is jobb, ha kerülöm az érdekes ételeket, vagyis ami alapból nem képezi a mindennapjaink, vagyis az európai gyomor részét. Nálam is sokszor okozott gondot. Sőt, az elmúlt években olyan válogatós-ételfóbiás lettem, hogy szinte mindenhol ua eszem, nem próbálok ki újdonságokat blabla. Tévéről én ugyanezt írhattam volna. Mostanában gyakran rádió, vagy dvd. Bár Benci hisztirohamot kap, ha nem Vukot, vagy Szaffit, így inkább a lemezgyűjteményt kerülöm kényszerből.

Ilyen sem volt, hogy a nagyom alszik mindenféle előzetes könyörgés nélkül, a kicsi meg pillázik nagyokat. Áááááá. Majd elalszik Jankum is, ha felkelt Benci. HURRÁ.

Rám egyébként hullámokban tör a lelkesedés. Kötöttem 8 évesen, azóta sem. Ha mostanában nekiesem valaminek, az üvegfestés vagy szalvétatechnika. Az a baj, hogy olyankor megcsinálok 4-5 képet, aztán egy újabb évig semmit. Borzasztó, na. Viszont egy dolgot visszahoztam a mindennapokba, ez az olvasás. Bene mellett lemondtam róla, hogy úgysem működik, most meg két gyerek mellett... lopom magamnak a perceket, és MEGY EZ!
vbea

AprooZsofi, jobbulast! Szep a kutyatok nagyon! bar en csak messzirol szeretem a kutyakat, kozelrol felek toluk, apukamtol orokoltem..:)

Mirtill, Jazmin, Matyi, boldog nevnapot, betegeknek jobbulast!

nalunk mar nincs laz, csak a kohoges es orrfolyas maradt, de nemsokara lesetalunk a patikaba, veszek orrcseppet, kohogesre van vmi bevalt cucc babaknak?
Zsofi egyebkent eleg nyugos ma, lehet, h meg a foga is most jon, mert allandoan ragna vmit...bar most elvan, eppen a dohanyzoasztal lepakolasaval foglalatoskodik...

Dori, bilis kep zsenialis! :)

Renata, a spajzos sztorid...hat, nem mondom...en nem tudom mit csinaltam volna...
baratnomet nyaron a negyeves kislanya zarta ki, kimentek a teraszra este egy utolso cigire a ferjevel, jo meleg volt, ugyhogy csak bugyiban voltak, hehe...a kislany meg bezarta belulrol, orakig konyorogtek neki, mire vegre kinyitotta az ajtot...szegeny baratnom mar elkepzelte, hogyan megy ilyen hianyos oltozekben segitseget kerni a szomszedtol...:)

banana

Perclopásról én is mesélhetek. :) Nálam órák. :) Az ui. szeretleket majd kölcsön is kérem!

Én is ugyanez vagyok. Most karácsony előtt szalvétatechnikáztam sokat, és abba Benét is bele tudtam vonni, értsétek, ott ült, és nézte.... :) De legalább megértette, hogy ilyen az ajándékgyártás, és nem a Jézuska hozza, amit ugye nem mondtunk neki soha. És így aztán ő is adta oda az ajándékokat.

Én kisikáltam a hűtőt. Fúú de fincsi lesz a domestosos vacsi! :)

Érdekes, hogy én a kínai kaját pl nagyon szeretem. Úgy látszik, az mégiscsak jobban fekszik a gyomromnak, mint ahogyan imádom az olaszosat, és a fűszeres magyarosokat is. Nálunk minden pörköltfolt a szálak mélyéig hatol, és semmivel nem jön ki, annyi pirospaprikát zúdítok bele. :)

mtunde

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?