Azért olvasgatok, de se kedvem, se időm nem volt túl sok....
((((((((Andi ))))))))
Bilizők hajrá
Szép a hó, meg minden, de a napsütötte zöldellő fák már jobban felvillanyoznának
Ma voltam AFP-n és még zárlat van. Rendelés a rendelő 3. emeleten.
Lilluska
Én férjem is azonnal levágta a jelmezt
Pedig én csak nnyit mondtam, hogy nézd, de tök jó!!!! Fogggalmam nem volt, hogy Star Wars
Olyan gáz napom volt, hogy egy péntek 13.-a Luca napján nem lehet rosszabb
Röviden: Reggel jött Anyu Ivánozni, míg én vérvételen, de...akkor ért ide, mikor odaérnem kellett volna
Nem a hó miatt!!!! Csak nem figyelt és ezen felül is rááááééééért....
Sebaj, rohanás...már amennyire ebben az időben lehet...Megállóban észrevettem, nincs nálam a pénztárca, szal haza
A rendelőben a pultoskisasszony nem akar felengedni, mert nincs időpontom és nem érdekli, hogy beutalóért jöttem, szal hívtam a dokit, aszonta, fejeljem le a kisasszonyt
Innen sima ügy. Pontban 10-kor betoltam a papírokat a laborba, majd lehúzták utánam a rendőnyt. Csakhogy egy is szerencse is legyen
De délután.......!!!! Iván becsapta a spájzajtót, ami csak kívülről nyitható!!! (hosszú, h miért, de nem lehet rajta segíteni
) mindketten bentvoltunk, odakint a konyhában a tűzön a tejberizs
NAgyon be voltam tojva, h mi lesz. A jó kis szerszámok persze Drága rendetlensége miatt a szobában
Amivel lehetett én próbálkoztam...mindennel. Szegény Ivánnal úgy üvöltöttem, mint még soha
Milliószor elmondtuk, hogy nem szabad bentról becsukni, demonstráltuk is...Úgy fest hiába
Ez délután 3/4 5-kor, Zsolti 10-re ér haza! Tudtam, h jön a b.nőm kb.10 perc múlva és reméltem, hogy nem adja fel! Szerencsém volt, mert hívott és 100x kaputelcsizett...menni akart, hogy biztos félreértettem (1 órával előtte beszéltünk), de vki, kijött a kapun és így feljött. Szerencsére a spejzban van egy szellőzőnyílás, ami a folyosóra visz, így hallotta, amit kiabálok. Így lediktáltam Zsolti és Anyu számát. Végül elment ZS munkahelyére, elhozta a kulcsot és kintvoltunk
Végre! Kb. 3/4 órát voltunk bent, kaja és inni volt, de persze, h akkor kellett mind2nknek pislini
Sebaj, ezt is megoldottuk
A mázli, hogy mielőtt a spejzba mentem levettem a lángot a tejberizs alatt és a lábasra tettem a fakanalat, így nem futott ki és csak fél centire égett le. Az edényt talán megmenthetem
teszvesz
Véletlenül nincs valakinek kölcsön BeSafe magzatvédő öve (biztonságiöv-terelő)? Anyu vett autót, végre gyakorolhatnék, de enélkül nem merek! Viszont 10enezerért sem vennék...Néztem használtan is, de...Szóval sztem nem sokat fogom használni (mmint az autót...) és így nem szívesen vennék, ha esetleg tudok kölcsönözni
Dorka
Mi lett Letti eredményeivel?
Húúúú, ezek a kilátásképek
Olyan jó volt nézni!!!