Sziasztok Lányok!
Ez a mai nap...jobb hogy vége!
Úgy kezdődött, hogy reggel kiborultam a kupitól és kosztól ami a lakásban van. A férjem persze nem értette, aztán mikor lenyugodtam, elmondtam neki, hogy nekem most már fészket kell raknom, és nekem ez így most nem jó....
Aztán beértem a munkahelyemre. Az van Kismanó, hogy azért rám testálták ezt a feladatot, mert eredetileg az én projektem lett volna, hogy a jelenleg 3 helyen működő céget "egybe tereljem". Egész nyáron ezen dolgoztam, irodákat néztem, terveztem...de még most sincs belőle semmi. Nehogy befejezni nem fogom tudni, mostmár úgy tűnik nagyon elkezdeni sem. Közben kaptunk ingyen bútorokat, gondoltam nem nagy feladat odamenni, ücsörögni, míg a szállítók pakolnak, aztán át a másik irodába, ott ugyanúgy ücsörgés míg lepakolnak.
Csakhát olyan tempóban haladtak, hogy 11-19 óráig pakoltak, így már át sem mentem velük a lepakolás helyszínére, mert este 9-re sem értem volna haza.
A lassúságért legalább kárpótolt, hogy nagyon megbízható brigád, de egész nap halálra untam magam!
Ja! A fánk jöhet - ha még maradt!
HEni, én nagyon kíváncsi leszek mit alkottál Beni szobájára! Ma beszéltem a kivitelezővel, és 16-án kezdjük mi is a beépítést. Úgyhogy a reggeli kiborulás után megnyugodtam, mert addig már csak 3 hét van! Megrendelem addigra a pelenkázót is az asztalostól, és húsvétra már minden tökéletes lesz!
Benta, ez az éhgyomri szerintem is hülyeség. Elvileg már kellett hogy vegyenek - pl. az első vérvételnél, és ha annak jó az eredménye, akkor terhelhető vagy. (nekem legalábbis ezt mondta a védőnő)
Heni, nekem azt mondták másnapra van eredmény, szóval szerintem is minden oké nálad, azért nem hívtak! Gratulálok a 100 naphoz! Holnap én is követlek!
Zsu, anyós valóban nem százas. Sajnos egyszer nekem is volt ilyen ruhatkám. Én az edzőtermi szőnyegen szedtem össze, hiába tettem rá a saját tiszta törülközőmet. Tényleg nagy szívás volt, mindent fertőtleníteni! Én a helyedben Amadeára hallgatnék, és nem mennék át anyóshoz szerdán sem. Ráadásul a férjed is megérti, ha már a hétvégén nem mentetek! Tényleg jobb félni, mint megijedni. Ráadásul hiába tudod, hogy a bébit nem érintené, attól még végig benned bújkálna a kisördög, hogy mi van, ha mégis van valami szövődmény rá nézve. Tök felesleges az idegeskedés!
Anuk, végre megjött a kiságy!
Zsu, én ma mozzarellás paradicsomot vacsorázom! Egyébként imádom a salátákat, dehát ezeknek a primőr szaroknak se íze, se bűze, úgyhogy most dőzsölök, aztán egész nyáron vega leszek! (ezt persze úgy értem, hogy köretnek olyankor szinte csak saláttá eszünk)
Jaj, annyira örülök, hogy hamarosan meglesz Áron szobája - illetve nagyobb lesz a háló! Már alig várom! Azt hiszem hétvégén el is megyek szőnyegnézőbe!