Új privát üzeneted érkezett!

Manó!Tényleg?Én is a képzőművészetire jelentkeztem,de nem vettek fel...így nem szobrász lettem,hanem ékszerész...Mi van,ha én is rosszul dolgozom fel ezt a traumát és nagyon kegyetlen leszek a szomszéd nővel,aki kint óbégat a folyosón,mikor most altattam el Ékest??? :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
ékes+tesó

Heni: te kérdezted azt a jégkrémet, az sajnos csak a lidlben van az az ecorino, csoki-vanília-epres/puncsos. Vasárnap még erre is lusta voltam, de nem is kívántam annyira.

Preta: imádom a csörögét, főleg a túrósat!
Vendég

Ékesanyu, elképzelem, ahogy a szomszédassonyra támadsz :)

Chrissta, nem kérdeztétek, hogy lecserélhető-e a fix kerék bolygósra? Mert sokszor a gyártók úgy csinálják, ahogy megrendeled. Nekünk ezt több helyen ajánlottág, bár gondolom, márkafüggő.
preta

Preta: ha tudnád, hogy a csőröge volt tegnap versenyben a fánkkal. De csak ideiglenes vesztes lett, hamarosan sorra kerül az is.

Erika: nem mondod :?: :wink: :wink:
Amúgy ő festőnek készült. Meg pasi volt, szal épp elég eltérőséget lehet így elsőre kettőtök közt felfedezni :D :lol:

Kép
kissmanó

Húúú, csöröge, jajj de nagyon szeretem én is! Csak simán, porcukorral!

Kismanó, tetszett a Hitleres sztori :D

Preta, mi is ezt a Bogi ágyat néztük ki. Feltűnt nekem is, hogy így elég hosszú, így lehet, hogy külön rendeljük a kombiágyat és külön hozzá a pelenkázót, így szét lehet szedni és nem kell egy falra tenni. Na, majd kiderül.

KépKép
süni76

Sziasztok!

Annyira nyomi volt a fejem, megmértem a vérnyomásomat, hólapátolás-hógolyózás után 91/43 :roll: Most benyomtam egy kávét, csak ne utálnám annyira.

Anuk, írd majd meg, milyen az ágyikó!

Süni, remélem már jobban vagy!

Megyek a nagyért, meg jön egy tanítvány.

Benta

Kép
benta

Benta: kettőnk vérnyójából két olyan tökéletes lenne, hogy tanítanák az egyetemen. S tuti hallott volna róla már Amadea.
Csak mert nem hallott róla, hát következik, hogy nem kevertük a 2-t. De ami késik.....lehet elmarad :?:

Kép
kissmanó

Most már épp az a rész megy, amikor elkezdi a babó érezni az ízeket és az illatokat. :) Egyébként a címe: Élet az anyaméhben. És nagyon érdekes, bár láttam már, de most más időszakban vagyok érintett. 24 hetesen alakul ki a pislogási reflexe. :):)

Kriszta, örülök, hogy sikerült a csirkeragulevessel elkápráztatni a családot... :) A fánkot én is imádom. Tényleg, ismeritek Ti a 10 perces fánkot? Nemrég kaptam egy receptet egy másik topikban, kipróbáltam és nekem nagyon ízlett. Elküldöm...

10 perces fánk

- 2 pohár natúr joghurt
- 2 csomag sütőpor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 30 dkg liszt
- 2 kanál cukor
- csipet só
- olaj a sütéshez

A hozzávalókat összedolgozzuk,5 percet állni hagyjuk,majd kiszaggatjuk és olajban kisütjük.

Heni

Kép
szheni

Benta, holnaptól már Neked is kétjegyű lesz a várakozásokkal teli napok száma... :lol: :lol: :lol: :lol: Sőt, ha jól emlékszem, Csillagnál is. :)

Heni

Kép
szheni

én most káposztás lángost ennék.....

Kép
kissmanó

Annyit beszéltek kajáról, hogy még utóbb bűnbe esek :D

A csöröge fánk az elméletileg a forgács fánk? :roll: Na azt én is szeretem! Tavaly csináltam először itt, a fiúk nem ismerték. Ennek ellenére akkora adagot bevágtak, hogy kétszer álltam neki. Már emlegetik a fánkot...én meg gondolkodom rajta. :)

Anyós csinált sima fánkot. Hát nem akarom megbántani, de enyhén szólva nem sikerült. Az még hagyján, hogy hiányzott a szalag az oldaláról, de spórolás gyanánt azt az olajat használta, amiben egyszer már sütöttünk husit. A fánk meg jól megszívta magát, csak úgy tocsogott. :( Egyet tudtam megenni, mert erőszakoskodott, hogy kóstoljam meg utána két napig émelyegtem.

Káposztás pacsni :D Nyamm nyamm. Rajtam kívül senki nem szereti itthon, de lehet csinálok. Finom sós-borsos...összefut a nyál a számban :D Borsós-gombalevessel, házi csipetkével. Anyúúúúúú haza akarok menni...

Megjött a kiságy :) Nagyon szép a színe, de nem hiszem, hogy összeszereljük, négy nagy doboz. 80 kg, tömör fa, nem vacak funérlemez. Befogtam a pasit, hogy ha már ennyit késett, akkor a harmadikra tessék segíteni felcipelni :D
Háromszor ellenőrizte, hogy tényleg jót rak-e le, mert szombaton állítólag összekeverte a csomagokat, és egy anyuka felemás színt kapott, és hogy lecseszték érte. Kajla :?
Vendég

Igazán nem reklamálás képpen, de csak bűnös kajákat kívántok?
Valaki nem kívánta meg a salátát, vagy a natúr halat, húst? Vagy olyat, ami nem hízlal? Nálunk is fánk volt szombaton, tegnap meg egy csomó süti. Most már illene visszafogni magam. :oops: :oops: :oops: De a csőrögét is megenném, meg a lángost is.

Anuk, örülök, hogy rendben van az ágy. Biztos szép lesz összerakva is, de így gondolom nem foglal olyan sok helyet.

Zsu

Kép
bvigh

jó, hogy megvan a kiságy.
jó súlyos, az szent.
azért a csomagolás sarkát kicsit bontsd meg, nehogy gyártásilag más szín legyen benne :shock: (nem akarom az ördögöt a falra festeni, de jobb kételkedni most, mint meglepődni később)

husis olajban sütni fánkot....aha....anyósod hozza a mindenkori formáját. valdd be, meg sem lepődtél.

úgy ecsetelted a káposztásat, hogy apát zavarom a bótba. holnapra ilyent akarok enni!!!!! a csőröge (avagy igen, jól tudod, forgács fánk) meg vár egy kört.
a házi csipetke sem rossz.
ha már a káposztánál tartunk: ki mit szól a káposztás tésztához? azt is úgyszeressem.....sósan, borsosan....nyammmmm

Kép
kissmanó

Zsu: megnyugtatásképp....a múlt héten a halászlevet kívántam meg, alaplé van is a fagyóban, vettem hozzá fagyasztott filét, most már csak várom, hogy a maradék levesek elfogyjanak, s akkor bevetem.
ez így már kevésbé bűnös? engedélyezed?

Kép
kissmanó

Nektek bármit, sőt magamnak is, csak utána lelkifurdalásom van. :oops: :oops: :oops: :oops: Arról nem is beszélve, hogy a védőnő megint le fog tolni.
Ja, a múltkor azt mondták a Showder Klubban, hogy nem védő-,támadónő. Ez nagyon is igaz.

Zsu

Kép
bvigh

Kata blogjában is úgy emlegeti mint támadónő.
ezek szerint csak mi nem hallottuk ezt a meghatározást eddig?
a védőnő dumcsiját meg engedd el a füled mellett. véletlen se engedd be a füledbe. káros hatást tud kifejteni.

Kép
kissmanó

Zsu,
szerencsére az én védőnőm nem piszkál soha a súllyal és tök ritkán kell mennem hozzá.
Ja és én jó sok salit eszek ám. :D De most pl. joghurtos meggyes pitét sütöttünk a lányommal. A derekam viszont nagyon fáj. :(
Anuk,
hurrá ágy!!!
angi79

síma meggyes pitét szoktam.
de ha nem titok, akkor idevele a joghurtos változattal :)

Kép
kissmanó

hmmm...káposztás tészta??? én cukorral kérném, köszönöm :D

Kép
Kép
mniki84

Niki: tudom, hogy van aki cukrosan szereti.
épp ezért írtam én a sót-borsot.
szal én nem küldök akkor neked galambpostán, oké? mert gyártási folyamat során kerül bele a só meg a bors.

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Na, már itt s havazik:(, apa próbán, még jó, hogy busszal jön, nem lenne kedvem nekiindulni, bár nincs messze, de akkor is.

Heni: meg szeretném nézni én is azt a műsort, felírtam mikor lesz legközelebb, majd felveszem.

Ne emlegessétek a fánkot, mert hazamegyek :lol: , bár itt a kis boltokban hoznak reggel, de az akkor sem olyan mint az otthoni ugye.

Bevásároltam holnapra: kakaós kifli, cukros kifli, végül is terheléses vércukorra megyek, utána már biztos nem fogom kívánni, bezzeg ma annál inkább :lol: .

Imádom a káposztás cvekedlit sok borssal.

most a krumplibabát kívántam meg (lepcsánka), a múltkor csináltak a tv-ben, mondom ezer éve nem ettem, szóval vmelyik nap majd az lesz.

Kívánom a grízes tésztát is, jó kis tárkonyos levest...
rántott husit..

Jajj csorog a nyálam!

Anuk: nem semmi anyósod van :shock: , husis olajban csinálni pfuj.
Vendég

Sziasztok Lányok!

Ez a mai nap...jobb hogy vége!
Úgy kezdődött, hogy reggel kiborultam a kupitól és kosztól ami a lakásban van. A férjem persze nem értette, aztán mikor lenyugodtam, elmondtam neki, hogy nekem most már fészket kell raknom, és nekem ez így most nem jó....

Aztán beértem a munkahelyemre. Az van Kismanó, hogy azért rám testálták ezt a feladatot, mert eredetileg az én projektem lett volna, hogy a jelenleg 3 helyen működő céget "egybe tereljem". Egész nyáron ezen dolgoztam, irodákat néztem, terveztem...de még most sincs belőle semmi. Nehogy befejezni nem fogom tudni, mostmár úgy tűnik nagyon elkezdeni sem. Közben kaptunk ingyen bútorokat, gondoltam nem nagy feladat odamenni, ücsörögni, míg a szállítók pakolnak, aztán át a másik irodába, ott ugyanúgy ücsörgés míg lepakolnak.
Csakhát olyan tempóban haladtak, hogy 11-19 óráig pakoltak, így már át sem mentem velük a lepakolás helyszínére, mert este 9-re sem értem volna haza.
A lassúságért legalább kárpótolt, hogy nagyon megbízható brigád, de egész nap halálra untam magam! :(

Ja! A fánk jöhet - ha még maradt! :)

HEni, én nagyon kíváncsi leszek mit alkottál Beni szobájára! Ma beszéltem a kivitelezővel, és 16-án kezdjük mi is a beépítést. Úgyhogy a reggeli kiborulás után megnyugodtam, mert addig már csak 3 hét van! Megrendelem addigra a pelenkázót is az asztalostól, és húsvétra már minden tökéletes lesz! :) :) :)

Benta, ez az éhgyomri szerintem is hülyeség. Elvileg már kellett hogy vegyenek - pl. az első vérvételnél, és ha annak jó az eredménye, akkor terhelhető vagy. (nekem legalábbis ezt mondta a védőnő)

Heni, nekem azt mondták másnapra van eredmény, szóval szerintem is minden oké nálad, azért nem hívtak! Gratulálok a 100 naphoz! Holnap én is követlek! :)

Zsu, anyós valóban nem százas. Sajnos egyszer nekem is volt ilyen ruhatkám. Én az edzőtermi szőnyegen szedtem össze, hiába tettem rá a saját tiszta törülközőmet. Tényleg nagy szívás volt, mindent fertőtleníteni! Én a helyedben Amadeára hallgatnék, és nem mennék át anyóshoz szerdán sem. Ráadásul a férjed is megérti, ha már a hétvégén nem mentetek! Tényleg jobb félni, mint megijedni. Ráadásul hiába tudod, hogy a bébit nem érintené, attól még végig benned bújkálna a kisördög, hogy mi van, ha mégis van valami szövődmény rá nézve. Tök felesleges az idegeskedés!

Anuk, végre megjött a kiságy! :) :)

Zsu, én ma mozzarellás paradicsomot vacsorázom! Egyébként imádom a salátákat, dehát ezeknek a primőr szaroknak se íze, se bűze, úgyhogy most dőzsölök, aztán egész nyáron vega leszek! (ezt persze úgy értem, hogy köretnek olyankor szinte csak saláttá eszünk)

Jaj, annyira örülök, hogy hamarosan meglesz Áron szobája - illetve nagyobb lesz a háló! Már alig várom! Azt hiszem hétvégén el is megyek szőnyegnézőbe! :)

KépKép
KépKép
kfnoémi

Hű..............egy pár napja csak olvasok, de ezt a sok finom kaját, amit emlegettek....Már összefut a nyál a számban.
Még sosem csináltam fánkot sem, meg lángost sem, de lehet, hogy a hétvégén nekifutok. A káposztás lángos, meg nagyon jól hangzik. Félek, hogy abból csak én ennék itthon. Ha valakinek van egy egyszerű receptje és esetleg közzéteszi, azt megköszönném.
Heninek a fánkját is mentettem.
Múltkor is kinyomtattam a raguleves receptjét, beraktam a recepteskönyvembe.
A meggyes pitéért élek-halok, de még azt sem próbáltam. EGy-két egyszerűbb dolgot sütöttem, de nem vagyok nagy főzőcskemágus.
Mostanában nagyon sok édességet eszem. Eddig is édesszájú voltam, de ez a mennyiség már több, mint normális. Már nem is mertem a mérlegre ráállni mostanában. Szerdán védőnő, ott majd kiderül... :?:
A fagyi, jégkrém nálam sem évszakfüggő. Most a Mc D.-ban van ez az epres-csokis változat, nagyon finom, mostanában arra vagyok rákattanva. :wink:
Ezt a Bogi ágyat már én is néztem pár hónapja, nekem is nagyon szimpatikus, azt hiszem mi is emellett fogunk dönteni. Még hogy honnan azt nem tudom. Ha nem vagyok indiszkrét Anuk, a házhozszállítás mennyire dobta meg a költségeket?
Még akartam egy csomó mindent, de persze most nem jut eszembe.
[/b]Heni, ha majd lesz kedved, meg időd, akkor örülnék az infónak, amit megtudtál az anyukáktól az Istvánban.
Azt hiszem most tejbegrízt fogunk vacsorázni. Megyek megcsinálom........ további szép estét.
poker

Már megint hoztam a formám a vastagításban.....
poker

Hű, Noémi, most rajzoltam fel egy óriási fát a falra, alá egy sünit és a gombát... de addig nem akarom lefotózni, amíg nincs kifestve, mert így nem mutat semmit. Ráadásul ez még csak a vázlat, remélem, jó lesz. :) Ja, és egy kisfiút cipelő gólyát is. :) Megy privi. :)

Heni

Kép
szheni

Én most eldöntöttem, hogy ha lesz Áronnak szobája kisvakond lesz a falon! :)

KépKép
KépKép
kfnoémi

Poker, Neked már ment. :)

Heni

Kép
szheni

Noémi, már Neked is!
Anuk, csodajó, hogy megjött a kiságy! Lassan már csak meglesz minden! :) Rod is örült neki? Gondolom, alig várja, hogy összerakhassa.

Heni

Kép
szheni

:) Gondolhatjátok, hogy mindent átvizslattam. Mikor felcibálódtak (sógor meg a pasi, azuram épp hazafelé rohant) fogtam a nagykést, és mindegyiket megszegtem óvatosan. Addig nem voltam hajlandó fizetni semmit. :D Még azt is leellenőriztem, hogy csavarok tiplik stb megvannak-e.

A kiságy alap bükk színben 39.000,-
cseresznye szín +1.000,-
szállítás 4.800,-

amit nem kértünk hozzá
kókuszmatrac 60*120 6.900,-
pelenkázólap 50*70 2.000,-

Mindent sikerült szépen elpakolászni a szekrény mellé még befért. A babakocsi szét van szerelvényezve, becsomagoltuk, és felpakoltuk a szekrény tetejére. A mózes a többi felszereléssel befért a téli kabátok mellé a szekrénybe :) Lassan háború övezetté válik a szobánk a cuccoktól. A beépített szekrény is meg van már pakolva, ott vannak a ruhák, kád, apró holmik.

Rod meg ugye mindent pakolt jobbra balra ahogy utasítottam. Meg is jegyezte, hogy ezért jött haza? :D Jobb lett volna, ha bennmarad. Én meg, hogy hát kismama vagyok, mit vár tőlem? :D
Vendég

Ez édes lehetett... :):) De ez az apukák sorsa. :) Szuper, hogy megvan minden! :) És tök jó áron!

Heni

Kép
szheni

Sziasztok!

Velünk minden ok. Pénteken felmentünk Pestre a babakocsiért, és anélkül jöttünk haza :( Beraktuk a csomagtartóba, ez is tök nehezen sikerült, és mellé már nem fért volna a csomagtartóba semmi... szóval így otthagytuk.

Szombat este elmentünk egy népitáncos farsangolásra, Zalán rögtön megbarátkozott a dologgal, körbe-körbe futkorászott, táncolt, tapsolt.

Vasárnap pedig megvolt az első relaxációs alkalom. Az elején volt relaxáció, és a végén volt egy feladat, hogy gondoljuk át, hogy milyen negatív és pozitív tulajdonságok vannak bennem, anyumban, apumban, nagyszüleimben amit nem szeretnék, illetve szeretnék átadni a gyerekeimnek.
Nagyon jó volt, végre csak Rozira koncentrálni. "Meg is hálálta", mert múlt héten végig nagyon lightosan mozgott, viszont vasárnap óta újra a "régi". :D

Heni: én is várom az istvános infóidat :wink: Most úgy tervezem, hogy mikor megyünk 4d-s uh-ra, akkor tök jó lenne elmenni az istvános szülésfelkészítő előadásra, utána megmutatnák a szülőszobát, és utána mehetnénk 4d-re.

Hú, ezek a fincsi kaják, amiket itt emlegettek :lol: Káposztás tészta nekem is cukrosan jöhet, fánk is csak simán porcukorral.

Anuk: anyósod nem egyszerű :lol: Én az enyémet karácsony óta nem láttam :oops:

Ja, a terheléses cukrot önhatalmúlag áthalasztom a jövőhétre, mert akkor a férjem délutános lesz, és tud Zalánra vigyázni addig.

A nagymama-kártyát erre a hétre kihasználom, mert holnap kezdődik szabás-varrás tanfolyam, két hetente lesz kedden és csütörtökön 9-11ig. Remélem megtanulok varrni.

Kép
Kép
evicuska

Anuk, nálunk is így néz ki a lakás..doboz doboz hátán!
De már visszaszámolok, már csak 4 hét és rend lesz

KépKép
KépKép
kfnoémi

Anuk: apa jobbat mondott. Tiszta szerencse anyós nem halat sütött előzőleg abban az olajban. Ergó lehetett volna rosszabb is :D

Kép
kissmanó

Evicuska, tök jó hogy ilyen aktív vagy: relaxációra jársz + varró tanfolyam + még ott van Zalán is! :)

Szerintem simán halaszthatod a terheléses vizsgálatot. A 28. hétig legyen meg, ez a lényeg!

Én megvacsoráztam a mozzarellás paradicsomomat.

Csütörtökön itthon lesz Viktor. Túrógombócot akarok csinálni. Még sosem csináltam, de próba - szerencse. :)

KépKép
KépKép
kfnoémi

:D Na igen, de még nem sejti. Ami még hátravan azt megnézzük a bababőrzén, meg megvesszük eü kártyára. Lassan kezdünk helyrerázódni. Tulajdonképpen ez a két dolog volt a legfontosabb és a legnagyobb kiadás. Féltem is tőle, de csak rendeződött.

Szerda este hatra kell mennem orvoshoz a 26. heti vizsgálatokra. Nohát a szerda nem szerencsés, apucinak akkor van kimenős napja. De én meg félek egyedül hazajönni. :oops: Helyijárat már csak óránként, s mint tudjátok errefelé nagy a zsibongás a Cozma ügy miatt. Szombaton is akkora rom.... csoportosulás volt a buszpályaudvaron, hogy inkább felszálltam a falujáróra, minthogy még negyed órát ott kelljen várakozni. Ki tudja mi történt volna...segítség meg sehol.
Rod morgott is, de sikerült megegyezni. Nem jön haza, hanem én bemegyek hozzá, viszem a cuccát, meg "ebédet" és akkor a munkahelyén átöltözik, eljön velem hazakísér és közvetlen megy edzésre. :) Jó hülyén fog kinézni mezben, de hát csak a doki meg az asszisztens fogja kabát nélkül látni. Ja, kosarazik :oops:

Szobadekor. Én is nagyon várom már, de hát egyenlőre leálltam. Odavagyok a birkás mezőért. :D Olyan jópofa idióta kis birkás képeim vannak, hogy csuda. Kép
Vendég

Hát azért filóztam ezen a varrótanfolyamon, hogy bevállalhatom-e. A relax csak kéthetente lesz vasárnap, 3 órás. (persze maga a relaxáció nem 3 órás, az kicsit kemény lenne) Járok minden héten 1x jógára, és ha a férjem itthon van, akkor kismama-tornázni is. Szóval nem unatkozom. Ja, és persze Zalánnal zenebölcsibe, játszóházba.

Kép
Kép
evicuska

Noémi, a túrógombóc lényegére mostanában jöttem rá. Akkor lesz jó puha főzés után, ha hagyod legalább 2-3 órát állni, miután összekevered, hogy a gríz jól megszívja magát. Remélem, sikerülni fog majd.

Anuk, nagyon édi ez a birka... :)

Evicuska
, Pokernek privit küldtem erről. Átküldöm Need is azt, amit Pokernek írtam... jó lesz így is? De mázlista vagy az anyósod miatt! NÁlunk bezzeg... mindennap ide eszi a fene. :):) De most eszembe jutott, mi lenne, ha azt mondanám, hogy nekem is rüh-atkáim vannak? :):D:D :lol: :lol:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2009.02.23 19:56-kor.

Heni

Kép
szheni

Persze, nekem tökéletes. Köszi! :wink:

Kép
Kép
evicuska

Noémi, ez a fészekrakós "hiszti", sajna nálunk is elég gyakori. (hasonló okok miatt), meg mert folyamatosan aggódok, hogy mikor kezdjük-fejezzük be a munkálatokat. De jó volt olvasni, hogy mással is előfordul. Fel is olvastam a Viktornak és jót mulattunk rajta. Már bocsi, csak a hasonlóság miatt.
Anuk köszi az infót.
Heni ment válasz.
:lol:
poker

Igen, igen, Már Neked is Poker. :)

Heni

Kép
szheni

:) Jól tetted Póker! Legalább átérzi ő is, hogy ez tényleg fontos - az én Viktorom szerintem azt hitte csak én hisztizek! :)

Egyébként még tényleg egy csomó dolog van hátra...szóval jobb is idejében elkezdeni, ráadásul pl. az ikres barátnőm már elég nehezem aktivizálja magát, ő is mondta, hogy jobb, ha minél korábban végez az ember a nagy dolgokkal!

Köszi, Heni megfogadom a tanácsodat! Még sosem csináltam, remélem ehető lesz!

KépKép
KépKép
kfnoémi

Sziasztok!

Heni!

Már alig várom a babaszoba képeit! :wink:

Evicuska!

Naggggyon irigyellek a varrótanfolyam miatt, nekem eddig még csak álom maradt a varrógép, de ha lesz akkor egyszer én is bevállalok majd egy ilyen tanfolyamot.

Varrógép meg minden ilyen álom az építkezés miatt elnapolva, vagy inkább "elévelve" :lol: Viszont férjem ma olyan remek hírrel lepett meg, hogy az eddigi árajánlathoz képest (nyílászárók) most kaptunk egy másik cégtől egy olyat, hogy feleannyiból meglesz minden! :shock: És nem becsapás, mert hozzáértő építésvezetőnk találta nekünk, eddig nem merte mondani, mert félt, hogy kamu, utánajárt és nem becsapás. :D

Kép
Kép
tabati

Lányok, Magdi!

Mikor is lesz potosan a tali? Nem mintha nem lenne nekem mindegy, csak felírnám a naptáramba, hogy tuti ne szervezzek rá semmit.

Kép
Kép
tabati

http://www.mindmegette.hu/index.php?app ... ecept=1249

na, így elkészítve már nekem is tökéletesre sikerült a gombi. addig bizony akadt szétfolyós, parittyagolyó és sok más

Kép
kissmanó

Köszi, Kismanó!

KépKép
KépKép
kfnoémi

ma egész nap finoman cseszegetett a sav. de estére már nagyon bedurvult. asszem a sok lekvár ami a fánk mellett fogyott.
hja, későn jött az infó, postagalamb már nem volt mit vigyen.
esetleg holnapi lángosból?

Kép
kissmanó

Oké, az is jó lesz! :)
Bár ma valahogy nagyon teleettem magam. Sokat kellett várni a szállítókra, és nem tudtam mit csinálni!
El is fáradtam, úgyhogy elteszem magam holnapra!

Jó éjt!

KépKép
KépKép
kfnoémi

Hát én már nem a babaszobáról ábrándozom. A szüleim falun élnek kertes ház, jó nagy udvar :)

Visszaemlékeztem, hogy de jó is volt gyereknek lenni. :) Apukám olyan vidámparkot rendez majd be Emmának, amilyen nekünk volt, hát elég lesz hazacibálni a nyár végén :D
Hinta, homokozó, pancsimedence, sátor, csúszda...aztán ott a kert, az erdőn jó levegő, s ahogy ismerem őket még egy két kiscsirke és kiskacsa is képbe fog kerülni, ami csak és kizárólag a gyereké lesz. :) Jaj de gyorsan elmentek azok az évek...:cry:

Szeretném majd minél előbb odaszoktatni. :oops: A lehető legkevésbé fájdalmasan az elválást, így fokozatos "leválasztásra" gondoltam. Egyrészt falun jobban fejlődik, több egészséges inger éri. Tudom, hogy otthon biztonságban lesz, bio saját kerti kaját fog enni, mert anyu el fogja kényeztetni. Apu pedig majd játszik vele, meg elviszi a kisrobival traktorozni stb.
Másrészt nem bízom anyósban. Egyszer elvoltunk 2 hétre nyaralni, és elvesztett 2 hörcsögöt a 4-ből. Az egyik tengerimalacom kicsukta 38 fokba az erkélyre, a másik pedig a hűtő mögött volt, a kábelek között. Szerencsére mindenki élt még mire hazaértünk (ritka ramaty állapotban), persze letagadta, hogy bármi köze lenne hozzá, pedig ő etette őket elvileg :( Most akkor hogy bízhatnék rá egy kisgyereket? :shock:
Vendég

Anuk, jó, hogy megjött az ágy...

hmm..én most pihenek.. a szobánk egy csatatér...nem tudom, mikorra sikerül összepakolni... persze este értünk rá elkezdeni, de még jártunk egyet utoljára a városban, aztán holnap utazunk...

káposztástészta: na, az az egyetlen kaja, amit nem bírok megenni, mert rosszul leszek tőle...

Hitler: itt van egy nagy időszaki kiállítás Kulturhaupstadt des Führers címmel, mivel Braunauban született, ami nem messze van ide, és ide is járt, ezrét kulturális fővárosává akarta tenni. Nos, azon láthattuk többek közt az ominózus felvételi bizonylatokat- mert többször is próbálkozott- siekrtelenül. Ja, és a rajzait: István: "naiv festő volt. Naivan azt hitte, hogy tud festeni." Szóval megértem, miét nem vették fel... persze jobban jártunk volna ha felveszik, de a felvételiztetők nem láthattak a jövőbe...

varrógép: karácsonyra kaptam anyukáméktól. Én is szeretnék tanfolyamra menni, pont múltkor nézegettük, hogy az anyag sokkal olcsóbb, és ha vannak jó szabásminták...

Na, folytatom a pakolást

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Ja, és igen, már kevesebb mint 100 nap!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: