Új privát üzeneted érkezett!

Anita,

Elfelejtettem mondani, köszi az emilt Kép

Edit,
Nálunk is volt ilyen, aztán hányós-hasmenős vírus lett belőle egy hete.

Barbi,
Csúcs Ádi Kép

Most ennyi, hulla vagyok.

H.

Kép
hanzika

Sziasztok!
Főzök és közben nézem ezt a hülye sztárboxot. Nem normálisak, hogy ezt vállalják, de hát a hírnév Kép Kép Kép A cicis csajokról meg nem is beszélek Kép Kép Tudtátok, hogy Szujó Zolinak is van gyermeke? Dóra Adrienn, kb. 2,5 hónapos.

Barbi! Látom, Ádi szeret kertészkedni Kép Kép, milyen magasságig pakoltál el a földtől számítva?

Edit! Remélem, jobban van Boti! Sajnos, tényleg vírus-, vagy bacifertőzés előjele lehet ez. Kép

Zsizsa! Kop-kop - Gabi Kép Kép Kép Kép

Épp az imént főztem "a la Nők Lapja" tejszínes cukkinis csirke ragut. Tök jó lett. Csak inkább csirkés cukkini ragunak néz ki Kép, mert nem 1, hanem 2 cukkinit főztem bele. Sebaj, elfogy.

panu
panu

Sziasztok!

Elég régóta olvaslak Benneteket, figyelemmel kísérem örömeiteket, bánataitokat. Most már nekem is van egy kis időm írni, talán sikerült a regisztrációm is, ha beférek még a társaságba, néha jelentkeznék. A kisfiam, Levente most múlt 5 hónapos, 2003. október 23-án született. Első baba, így sok az izgalom!

Sziasztok!

Noja
noja

szia Noja! Üdvözöllek itt! Írj magatokról egy kicsit. Szerintem a többiek is kérni fogják. Bár nagy a hétvégi pangás. Csak én virgonckodok itt.
panu
panu

Sziasztok!

Tegnap félálomban még írtam egy levelet, erre most nincs sehol. Úgy látszik, még egy kicsit kezdő vagyok. Hát akkor újra: Levi a héten volt 5 hónapos. Sokat nevet. És sír. Sajnos ezt a tudományát ma éjszaka többször is bemutatta. Pedig a tegnapi elveszett levelemben írtam, milyen nyugodt baba. Lehet, ő sem tudta, hogy hány óra is van tulajdonképpen.Kép
Egyébként egy imádnivaló, vidám kisbaba.
Végre süt a nap, szép napot mindenkinek!

Noja
noja

Sziasztok!

Ann:
Boldog névnapot Haminak!Kép

Zsófi:
Bencének boldog 9 hónaposságot, igaz egy nappal lemaradtam. Kép Kép

Zsizsa:
Gabinak boldog 7 hónaposságot!Kép

Pussz mindenkinek!

zit
zit

Zit,
köszi!Kép

Noja,
üdv, gyere gyakran!Kép Napocskának én is örülök.Kép Képet esetleg nem tudsz feltenni Leviről? Az jó, ha sokat nevet.Kép Az már nem, ha sokat sír.Kép De hát a babák már csak ilyenek.Kép

Panu,
kop-kop megint.Kép De tényleg úgy tűnik, hogy az időjárás volt a ludas, mert tegnap is normális volt a kiscsaj, ma meg eddig nagyon jó kislány, egyedül játszogat, és semmi nyűge nincsen.Kép Csirkés cukkini ragu.Kép Én a Megasztárt néztem.Kép Visszatérve Gabira, ő nagyon anyafüggő, ha jól elvan a nagymamával, és én felmegyek a húgommal az emeletre, általában úgy 15 perc múlva már jön a sírás. Van, amikor bír ennél többet is, de inkább a húgommal csak, ő az, akit jobban elfogad (biztos hasonló a szagunkKép). Nálunk hétköznap nincs soha senki, nagyszülők dolgoznak, barátnők dolgoznak, gyerekes barátnőm egy van, ő jön hozzánk két hetente, de nekünk nincsen autónk, hogy mehetnénk ide-oda. Ezért vártam nagyon a tavaszt, hogy vége legyen az influ szezonnak, meg a hidegnek, hogy tudjunk majd békávézni, és akkor kicsit mobilabbak leszünk (bár a hátam le fog szakadni a kendőben).Kép Egyébként a gyerekdokinőnk egyik gyereke is ilyen anyafüggő volt, és a nővérke tesójának egyik gyereke is az tíz évesen, és ez kicsit megnyugtat, bár azt nem szeretném, ha tíz évesen is ilyen lenne Gabi.Kép

Edit,
hányás.Kép Azóta is volt?

Cory,
mi van veletek?

Barbi,
Ádám nagyon ötletes.Kép A szülésedért nagyon irigyellek, a következőt én is így akarom!Kép Nálunk is volt mostanában telefon miatti szívbajkodás, csak nálunk engem kerestek mindenütt. (A telefont kihúztam a vasaló miatt, és elfelejtettem visszadugni, a mobilom meg lemerült.)Kép Kirándulás hogy sikerült?

DBarbi,
gratula Gáborodnak!Kép Nagyon ügyi!

Orsi,
fogmosós kép nagyon jó!Kép

Köszi mindenkinek a kitartásra buzdító kívánságokat, úgy tűnik, Gabi visszaáll a három-négy éjszakai ébredésre, ami még mindig nem az ideális, viszont az óránkénti kelésnél százszor jobb.Kép

Most olyan cukin beszélget, ahogy a megtalált tollaslabdát nézegeti, úgy tűnik, nagyon tetszik neki.Kép Tegnap volt nálunk a baráti körünk, köztük a kisgyermekes barátnőm, akinek a gyerekéről és Gabiról a múltkor feltettem a képet, hát nagyon cukik voltak megint!Kép Mondjuk Gabi folyamatosan elégedetlenkedő ű hangot adott ki az elején, és ha meglátott, akkor hozzám akart jönni, ezért a folyosón álldogáltam, és csak lestem befelé, de aztán ez megszűnt. Gabi nagyon érdeklődött a másik baba iránt, állandóan markolgatni akarta a haját.Kép Amikor meg sírt a másik, érdeklődve nézte, hogy most mi is van. Nagyon jól éreztem magam, meg is beszéltük, hogy állandósítjuk a találkákat így csoportosan. (Ők egyébként a gimis baráti kör, akikkel mindig összejárunk a gimi óta, hogy gyakrabban, hol ritkábban.) Szóval most nagyon jó a kedvem, bár álmos vagyok kissé, mert későn feküdtem le (ejnye-bejnye).

Na futok lángost sütni, ma az lesz az ebéd.Kép

Szép napot!

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok, szia Noja!
Hát tényleg nagy itt a pangás, hétvégére mindenki elutazik, vagy a családdal van....bébim alszik, apája épp vmi kemény csatában lövöldözik a másik gépen...Kép én meg ráérős kismamaként ahelyett hogy pihiznék, itt boldogítalak titeket! Kép

Nemrég ebédelt. Eddig csak üveges kajában kapott banánosat, de most a szemem előtt volt egy jó kis barnuló banán, gondoltam hát egyet, lesz ami lesz....összenyomkodtam neki, és úgy ette mint a kacsa a nokedlit!!!! Ennyire még nem láttam falni, hajolt a kanál után, követte a szemével, hogy anya hova viszi a kanalt, és miért nem ad még?! Egyenlőre csak egy fél banánt kapott kóstolónak, de úgy látom nagyon bejött neki! És már a popsink sem piros!!! hurrá...
Holnap jön a leendő keresztanyja, jól megdögönyözi Kép

Vera:
merre vagy, rég írtál, mi van a lábikóddal?!

Panu:
én is virgonckodok ám! én tudtam hogy Szujó Zolinak van gyereke, de azt nem hogy kislány. Azt viszont tudom hogy lisztérzékeny, szegény még egy vacak hamburgert sem ehet Kép

Zsizsa:
lángosKép nyam-nyam....tejföllel, fokhagymával, sajttal....hmmm...a nyálam csöpög Kép örömmel hallom/olvasom hogy Gabóca milyen jól viselkedik, most már tegnap óta Domci sem nyűgös, eddig minden nap ordított legalább 2 órát!
Ja, én a boxot, és a Megasztárt is néztem, kapcsolgattam ide-oda...a boxon jókat derültem Kép

na most nem rizsázok tovább (egyenlőre) Kép
legyetek jók, pusszok
Regina

ui.: a fotót a kisfiúk csak szülői felügyelettel tekinthetik meg! KépKép
gregina

Sziasztok!

Csak egy képet szeretnék feldobni, végre van digit, hozott a hugom barátja. Kép

Kép

A többit itt lehet megnézni, akit érdekel. Ez mind ma készült. Kép

http://babanet.hu/album/main.php?album=2105

sziasztok!
zit
zit

Sziasztok Kép

Köszönjük szépen a névnapi köszöntéseket és a gyönyörű virágokat Kép megmutattam Haminak, tetszett neki Kép

Fülkifúrás projekt lefújva Kép Nagy kő esett le a szívemről, legalább nem kell szenvedtetni a picikémet!!! Az egész úgy volt, h én önmagába visszaforduló karikát akartam, mint ami az én fülemben is van. Ennek ugyebár viszamegy a kapcsa önmagába, ezért nehéz csatolni.... A védőnéni azt mondta, h ha nehéz csatolni, akkor inkább az én kiskorimat tegyük be neki és később kiceréljük - ok. Csakhogy amikor megtisztítottam, eltörtem az én régimet, így maradt a karika, amit nem tett bele, mert nem akarta, hogy hosszú percekig üvöltsön a gyerek, amíg becsatolja. De hogy tegyünk bel emásikat vagy csináltassuk másmilyenre a kapcsát stb. stb.... Na most a fülkifúratást én egyébként se akartam, csak apája + anyukám igazán, de itt már nekem sok volt. Elképzelhetitek, h hogy izgultam... amikor meghallottam, h esetleg percekig üvöltene.... Úgyhogy mondtam, h ha nem hát nem, nekem másik fülbevaló nem kell, így lefújtam az ügyet KépKépKép És közben apája is meggondolta magát. És az az érdekes, h mára még az anyukám is azt mondta, hogy jobb így, úgyhogy HAPPY mindenki és Hamikámnak nem kellett szenvednie! Egyébként meg majd eldönti, ha nagyobb lesz és akkor az nem az én döntésem lesz!

No és akkor visszafelé, amíg hagy a drágám...

Zit, Beni annyira zabálnivalóóó!!! KépKépKép Nekem a bújócska kép a kedvencem!

Regi, Domcsi kis cukorfalat, úúúgy tud nézni :o) Hűha, látom, bejött a banán, nagyon jó! :o)

Zsizsa, tök jó lehetett a kisgyerekes tali, szerintem a családban mindenkinek jó, ha vannak ilyen barátai az embernek. Nekem sajna ninsenek, de ez más tészta...
Boldog félévességet Gabócának!!! KépKépKép

Noja, üdv itt, képet tudsz feltenni?

Panu, sztárbox KépKépKép vicc volt az egész: bele-belekukk volt... amit Pandora + Anettka művelt KépKépKép
Cuppogás Kép
Edit, ugye semmi bajotok nincs, nem lett folytatása a hányásnak?

Barbi, Ádi mint földműves KépKépKép késsssssz KépKép Most szépen mehet a porszívóhoz - úgyis szereti nagyon Kép
Ügyes vagy, h ilyen fincsit főztél! Kép Jó érzés lehet, h csak úgy lapátol. Remélem, hamikám nem lesz rossz evő, mert sztem az kész téboly...

Dorki, jobbulást cicifronton! Én is egyetértek a többiekkel, nem akarom már többedszerre leírni. Nekem is vérzett, de még az elején. Mostanában meg nem húzogat szerencsére.

DBarbi, gratula Gábornak!

Orsi, fogmosós kép csúcs Kép Nagyon profi!!

Zsuzsófi, járó Bencéhez csak gratulálni tudok!!

Vera, Anita hol bújkáltok??? Hiányoztok ám!!! 7vége van nagyon? És a többiek?

Pusszancs
Ann
annann

Kaptok még egy névnapi képet- kisruhában!!! Kép

Kép

Pussz
Ann
annann

Sziasztok!

Na ha már Regi és Ann ennyire hiányoltKép akkor én is írokKép Köszi, aranyosak vagytok!

Igazából azért nem jelentkeztem már napok óta, mert egy kicsit depis vagyok és nem nagyon volt kedvem semmihez. Egyrészt az idő miatt (gondolom) másrészt azért mert nálunk az utóbbi napokban hihetetlen nagy sírások vannakKép Az én pici Bencém, aki eddig SOHA nem sírt, most napok óta nagyon nyűgös. Sehogy sem jó, kézben sem, a szőnyegén hagyni pedig egyszerűen lehetetlen. Amint kimegyek a szobából, sír. Két tippem van: az egyik hogy most már valószínűleg kifelé készülődik a fogacska (de az is lehet hogy még két-három hónapig sem lesz semmi), a másik pedig hogy a pocakja fáj. Tegnap kibontottam ebédre egy zöldborsópürét. Kb. 6-7 kanálnyit evett meg belőle, több nem kellett. Ma megmelegítettem neki a többit, kb. egy félüvegnyit meg is evett. És azóta tart a sírás. Pontosabban most egy-két puki és büfi után nyugi van, sőtKép Ül az etetőszékben mellettem és köpköd. Persze cumival a szájában, mert nagyrészt csak úgy szoktaKép Beszélgetni is csak úgy jó ha vagy a cumi vagy a keze a szájában van, de akkor hosszú ideig képes eldumálgatni.
Szóval a borsó a későbbiekben kilőve a spenóttal együtt.

Egyébként ezektől eltekintve minden rendben velünk. Bence mostanában éles hangon sikítozik, de úgy hogy a férjem mikor levitte a szemetet a földszinten hallotta. A másodikon lakunkKép úgyhogy remélem nem csönget be hozzánk valamelyik kedves szomszédunk... Nagyon édi amúgy, csak néha már az idegeinkre megyKép ugyanis a saját hangunkat nem halljuk tőle. Ja, és leginkább akkor jön rá, mikor beszélgetünk a férjemmel. Szerintem ő is hozzá akar szólniKép
Forgás továbbra sincs, pedig a Dominika által bemutatott kifordulás nálunk már vagy egy hónapja megy, de megfordulni mégsem akar. Tökéletesen elég neki így kifordulva vagy oldalt fekveKép
De nem is siettetem, csak annyit szeretnék hogy mire nyaralni megyünk, már legalább kússzon, vagy inkább mászhat isKép (Ez június végén lesz, akkor már 9 hónapos lesz.)

Ann!
Haminak nagyon boldog névnapot kívánunkKép
Kép
Örülök hogy végül a fülbevaló-projekt elmaradtKép A másik topicban olvastam hogy tegnapra időzítettétek, és még tegnap gondoltam is rátok, hogy szegény Hami remélem jól viselte. Ez nekem olyan mintha plusz két szurit kapna. Bár nem tudom ilyen idős korban hogy szúrják ki (védőnő tűvel vagy lövik úgy mint a nagyoknak?) de amikor beteszik a fülbevalót az bizti fáj nekik, nem?
Hami gyönyörűszép fülbevaló nélkül isKépKép De képet már olyan rég tettél róla fel.

Zit!
Beni nagggyon édesKép Megnéztem a többi képet is, szuper!!! Nagyon ügyi hogy már így járkál ha fogjátok a kezét! És nagyon szép kisfiúKép

Regina!
Félmeztelen Domibaba is cukorfalatKép azok a szemek! Örülök hogy ilyen jóízűen eszi a banánt, az nálunk is slágerKép
Lábam már teljesen okés szerencsére.

Zsizsa!
TollaslabdaKép Édes lehet Gabi ahogy elbeszélget veleKép
Barátnőzésért irigy, azt én is úúúgy szeretem. Remélem ha jobb idő lesz végre, mi is több helyre eljutunk. És remélem hogy összejön végre egy topic-tali is!!!

Noja!
Üdv ittKép

Edit!
Remélem nem lett Boti beteg! Írj hogy hogy vagytok!

Barbi!
Virágföld pakolós kis kertészed nagyon aranyosKép Segített porszívózni?Kép

Cory!
Még azóta nem is írtam mióta otthon vagytok. Örülök hogy végül semmi komoly bajt nem találtak ZsománálKépKép

Most mennem kell mert Bencike ismét itt sikítozik mellettem és már beszakad a dobhártyámKép
Remélem az éjszakánk ma hamarabb indul mint tegnap, ugyanis tegnap 3*20 perc napközbeni alvás után éjszaka negyed 12kor volt csak képes elaludni. És reggel 7kor már fel is ébredtKép

Jó éjt mindenkinek,
Vera

KépKép Kép
76vera

Ann!
Épp most hiányoltam a képet. KösziKép Nagyon-nagyon édes a kis névnaposod!!! Kész hölgy ebben a kisruhábanKép

Vera

KépKép Kép
76vera

Olyan édesek ezek a babák!
Domi nagyon megejtően néz Kép A banánt azért is imádják, mert édes. De félnél többet ne adj neki, nehogy nagyon megfogja a székletét, inkább keverd almával, vagy más gyümivel. Szerintem. Ne haragudj, hogy beleszóltam. Kép

Ez a sorozat Beniről Kép azt sem tudom, melyik képet válasszam Kép A legnagyobb meglepetés, hogy már így próbálkozik a járással!

Hami pedig olyan virgonc ebben a szép ruhában Kép, ennyire csak egy névnapos örülhet Boldog névnapot! Nekem nagyon tetszenek az ilyen barnás ruhácskák. Lizinek is vettünk egyet, meg hozzá kardigánt. Már alig várom, hogy ráadhassam Kép

Noja! Hol laktok? Hol szültél? Levi szopizik még? Vagy már próbálkoztok egy kis gyümölccsel? Alszik éjszaka, vagy akkor is szopizik?

Azok a babák, akik eddig voltak nyűgösek: hidegfrontosak. Na, Lizi meleg frontos. Ma kezdett nyűgösködni. ALig lehetett letenni. Csak az volt jó, ha az apja dobálta, és rohangált vele a lakásban. Egyszer volt hosszabb ideig csend (amíg apával ketten voltak), semmi indiánüvöltés, semmi nyügi. Gyanús volt, és meglepő. Benéztem a mosogatásból, és mit látok: az összes vasalnivaló ruha Lizi alatt, egyenként megrágva, és szétszedve. Apa röhögött, a gyerek is vigyorgott. Aztán én is. Kínomban. Mindent szedne le a polcról, az asztalról, a falról, amit csak elér. És ha nincs más, akkor jó a lábujja is. Itt tartunk.

Aztán most már vége legyen a pangásnak! Írjatok, mi történt a hétvégén a babákkal. Hogyan sikerültek a kirándulások, rokonlátogatások?

panu
panu

Vera! Közben írtál. Biztos vagyok benne, hogy 9 hónaposan már kúszni-mászni fog Benci. Olyan egykettőre fognak hozzá, hogy fel sem ocsúdsz, és már a szőnyeg szélén van. És jön a napsütés, meg a jókedv is. Kép Kép

panu
panu

Ann,
boldog névnapot Haminak!

Többiektől bocsi, rohannom kell kismanóért, mert vége a fürcsinek.

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!
Jajj olyan sokat írtok!!! Alig bírom követni Kép
Én nem írok csak küldök Kép
Üdv Minden Babának és Mamának!!!!

Klarissza Kép
klarissza

Sziasztok!
Jajj olyan sokat írtok!!! Alig bírom követni Kép
Én nem írok csak küldök Kép
Üdv Minden Babának és Mamának!!!!

Klarissza
klarissza

Egy gyors bejelentkezésre:

Zsizsa, mégegyszer nagyon boldog héthónaposságot kívánok Gabócának.Kép

Szisz: Borókának is boldog héthónaposságot kívánok.Kép

Ann: Haminak pedig sok boldog névnapotKép:

Kép
ünnepelteknek

Képeket szívesen nézegetnék a hófordulósokról IS.

Fotókról:

Barbi: kis szorgalmas kertész ÁdiKép. Gondolom hirtelen nem volt olyan mosolyognivaló látványKép. Aranyos nagyon mellesleg.Kép.

Zit: látom Beni is kertészkedéssel kezd foglalkozni. a többi fotót is végignéztem. Sokat nött nagyon a kis huncutKép. Jó, hogy sikerült képeket feltennedKép.

Ann: névnapos Hami is tündéri. Ez a huncut mosoly lenyügözőKép.

Regina: Robó még nem tekintette meg bajátnéját, de látta már a cickóját amúgyKépKép. Aranyos, hatalmas nagy szemekkel néz, egyszerűen tündériKép.

Klarissza: nagyon édes Lacaka. Ezen a képen kicsit lányos mosolya vanKép. Bár a férfiaknak is lehet csábító nézésük, nemde?Kép.

DBarbi, Gabi, Cory(hogy van Zsoma?) Dea, Szisz, Docka, Diti, Edit, Meme(hogy vagytok?),batkamanó, merre vagytok????

Remélem minden betegeskedő baba meggyógyult már!

Noja: üdvözöllek körünkbenKép.

Megyek is,még hajat kéne mosnom. Remélem Robó jót alszik és nem fogj megviselni az óraátállítás nagyon. Persze a többi babákat se zavarja megKép.

Jó éjt: Anita

(remélem jön már a tavasz, nálunk vannak már gólyák isKép , holnapra szép mosolygós napot kívánok!!!)
anita77

Sziasztok!

Örülök, hogy befogadtatok.Kép

A XII. kerületben lakunk. (Ez így nagyon jól hangzik, de igazság szerint lent, a Moszkva tér környékén.) Persze én szeretek itt lakni.
A MÁV-ban szültem, természetes úton, de eléggé megszenvedtem. Utólag már szép emlék.

Levi még csak szopizik, viszont az utóbbi hetekben szinte egyáltalán nem nőtt a súlya. Még nem tudom, elkezdjem-e már a gyümölcsöt, vagy várjak egy kicsit. Egyébként sem egy nagy súlyú baba, most 6350 g. Szóval még hezitálok.

Vera! Bence mozgásáról: Nekünk is volt hasonló problémánk, Levi nem tartotta a fejét ülésbe húzéáskor, így január óta járunk a Dévényékhez. Mindkettőnket nagyon megviselnek a kezelések.Azt mondták, amíg nem fordul, járni kell. És minden előzmény nélkül a múlt héten hasra, ma pedig oldalra fordult (igaz csak az egyik irányban) Sírtam örömömben. Holnap is megyünk "gyurmára", remélem ott is bemutatja a tudományát. Szóval azt akarom mondani, hogy tényleg teljesen váratlanul csinálják, tegnap még csak meg sem próbálta. Egyébként én most már hagytam egy kicsit nyöszörögni, ha nem ért el egy játékot, így kénytelen volt utánanyúlni.

Panu! Úgy látszik Levi is a melegfrontra érzékeny, de legalább már a megegfront!!Kép

Ann! Üdv a nénnapos Haminak.

Képet próbáltam feltenni, de túl nagynak találtatott. Még nem adtam fel..Kép

Sziasztok

Noja
noja

Sziasztok!

Hazaértünk Szentesről, nagyon-nagyon jól éreztük magunkat, jól sikerült az utazás Kép Zsoltika jól viselte az autókázást, majdnem végigaludta az utat. Most először járt a nagyiéknál (a férjem szüleinél), de tetszett minden, csak a rokonlátogatást viselte picit nehezen Kép Mondjuk jó sokan jöttek, csupa idegen arc Zsolti számára, így aztán eleinte sírt, nehezen oldódott fel, de aztán már produkálta magát Kép

Nekünk is jó volt egy kicsit kiszabadulni itthonról, bár sajnos nagyon vacak idő volt, csak egy picit tudtunk ma levegőzni.

Viszont ma délután már fájlaltam a mellemet, és nagyon úgy néz ki, hogy mellgyulladásom van KépKépKép Igyekszem megelőzni a bajt, mert még csomó nem alakult ki a ciciben, hátha nem is fog Kép Annyira rossz, mert most igazán senki nem tud segíteni itthon, valahogy majdcsak kibírom a holnapot.

Most viszont mennem kell, Zsolti nagyon nehezen alszik el mostanában, és még mindig a szőnyegen teker + nyüszít Kép

Remélem holnap hosszabbat tudok írni.
Jó éjt mindenkinek:
Gabi

pgaboka

hi
csak egy gyors kérdés:
husleves-kaki tapasztalatokat várok!!

történt ugyanis, hogy tegnap kapott egy kis sárga-fehérrépa, karalábé, zeller, hus, lé egyveleget, de csak kevesett(nem turmixoltam csak villával nyomtam össze).
nagyon izlett neki.
ma jo nagy adagott bevágott belöle, rendes föétkezésnek.
este fürdés elött látom, hogy hasmas volt(ez a kis dinnye nem szolKép).
3/4 9 után már aludt, mert késö délutáni alvást elhalsztottuk az ora átállitás miatt. 9:17.kor el kezdett nyüglödni, 9:38-kor egy kicsi csend, bemegyek, hát förtelmes szag a popsibol, bekakált, de aludt, betakartam, kijöttem.
10 perc mulva megint nyügi. ekkor pelus csere, mert tuti reggelig 10 percenkénti nyugi lett volna s a fenéknek sem tesz jot.
megint hasmenés.
most joizüen alszik, kérdés meddig.

hát ezért kérdezem a tapasztalatokat.
jo8

ui: anita, én meg hajat száritani megyek...
ui2: klarissza: lacának lány csábito vigyora van!!
ann: nálatok meg majd vigyázni kell, hogy melyik fiura vigyorog majd igy, tuti behálozza.
orsolya11

Hahó!

Gabi,
szoptass úgy, hogy előtte melegíted a fájó részt, és utána olyan pozícióban, hogy Zsolti álla a fájó rész felé nézzen (négykézláb lógatva a legjobb, bár elég vicces látványKép)! Nekem ezzel eddig mindig sikerült elkerülni a komolyabb mellgyuszit szerencsére, hátha neked is bejön! Örülök, hogy az utazás jól sikerült!Kép

Noja,
az én Gabim sem egy vasgyúró, hét hónaposan csak 6,6x kiló (az x-et nem tudom pontosan, másfél hete 1 volt, három hete 0). De mivel jó a kedve (már amikor nem nyűgös a frontok miatt), és élénk, és rengeteget mozog, nem aggódom túlzottan.Kép Dévényezés segít legalább, ha már ilyen megterhelő?

Anita,
kösz a köszöntést!Kép A gólyákat én is nagyon szeretem, de itt Pesten nincsenek. Érdekes lenne a lakótelepen.Kép

Klarissza,
tündéri ez a vigyor, és ez az igéző tekintet!Kép

Panu,
Gabi is szereti a dobálást.Kép Lizi és a vasalnivaló.Kép Bár tudom, hogy neked nem tetszhetett ennyire.Kép

Vera,
sikítozás.KépKép Gabi szerencsére nem műveli. Benci pocakjára tessék vigyázni!Kép
A topictalit én is várom, igazán jöhetne már egy kicsit jobb idő, hogy megrendezhessük. A depi szele engem is meglegyintett, és Gabi is nagyon nyűgös volt, de már javulóban.Kép Remélem Benci is hamar "kinövi".

Ann,
Hami nagyon cuki ebben a ruciban!Kép

Jaj, felébredt!

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Apa visszaaltatta.Kép

Ann,
örülök, hogy úgy végződött a fülkifúrás, hogy mindenkinek jó lett. Mi sem akarunk még Gabinak, majd ha ő akarja, akkor lesz neki.

Zit,
megnéztem Benit, hát nagyon cuki, és nagyon ügyes is, hogy már így jár!Kép

Regi,
Domci nagyon csini!Kép Banán.Kép

Na, megyek aludni.Kép Jó éjt!

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!

Kicsit hulla vagyok. Fiúk még alszanak, de ma hajnalban Balu is beköltözött a mi ágyunkba, úgyhogy elég féloldalasan aludtam. Fiúk még köhécselnek, de nem vészes. Remélem, a bárányhimlőt megússzuk, még 5 nap vana lappangási időből.
Talinak én is örülnék Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Itt még nem süt száz ágra a nap, de nagyon elkelne, mert iszonyatosan unom már ezt a lógazesőlába időt.

Robót nem viselte meg az átállítást, sőt szerintem most jobban aludt az eddiginél, de gyorsan kopp-kopp!!!

Viszont kissé fejfájással ébredtem és iszonyatosan nyűgi lettem. Már egy adag rucit kimostam és fő az ebéd is, szóval azért aktívan töltöttem a reggeli szabadidőmet. Mostanra Robó is felébredt és játszikKép.

Cory: drukk, hogy ne legyen semmi gond. Dejó nálatok egész csipet csapat van Kép.Vioszont a féloldalas alvát én is ismerem, igaz nekem csak egy gyerkőc szokott reggelre az ágyamban lenni.

Zsizsa: üzenem Gabócának, hogy ezt a javuló tendenciát ne szüntesse meg, sőt nagyon jól halad a tökéletes kislány hasonmáshozKép.

Orsolya: hasmenés téren nem tudok mit írni. Az is lehet, hogy a lében kifőtt kicsit több zsiradék is a húsból és az okozhatta. Mi még a K betűsekkel vigyázunk, hiszen Robó hasfájós volt és óvatosan közelítek feléjük.

Gabi: először is jobbulást kívánok. Mostanában memének is mellgyulladása volt, remélem neki is elmúlt már. Zsizsa jól leírta a tendőket, és szoptass minnél többet ha tudsz. örülök, hogy jól sikerült az út. Látod, milyen okos fiacskád van? Azért már az idegeneket kiszűriKép.Biztos nagyon örültek a nagyiék , hogy náluk járt az unoka. Első unokájuk?

Panu: nálunk is volt már kínomban nevetés. Meleg frontok jönnek, tehát kitartást LizihezKép.

Vera: remélem depid kezd elmúlni!Topiktalit várom én is, jó lenne minnél több régi tagot is előkeríteni!Benci forgása miatt meg ne aggódj, majd beindul szépen Ő isKép.

Ann: olyan jólesett, hogy hiányoltál. Köszi szépen. Feldobott este, csak már annyira fáradt voltam, hogy erőm sem volt megköszönni. rendes tőled, hogy figyelsz ránkKépBoltot pedig a napokban megnézem.Fülbevaló ügyben pedig lehet jobb is most egyenlőre, hogy így alakult. Aranyos csinos leányzótok van. Mindig olyan kis csiniben öltözteted. Kép.Névnapot tartottatok?

Regina: mikor lesz a keresztelő?Robó üzeni, hogy megtekintette a fotót és nagyon tetszik neki.Kép. De most nem mer közelteni, hiszen mlítést tett neki Domcsi a helybéli fiukról, így most vár egy picit, nem szeretne tolakodniKép.Bár azt is megjegyezte, ha kell felveszi a kesztyűt a keményfiúkkal is, nem akadály. Azt viszont szeretné, ha Lizi döntene KépAzért baráti telefont megejthetne néha-napjánKép

Noja: képet várjuk ámKép.

Edit: remélem jobban vagytok már!

Zit: mégegyszer dicséret Beni csudaszép, ma is átnézegettem a képeketKép.

Na megyek, mert kimosott a gép is és Robót is át kéne öltöztetni. Jaj olyan drága volt tegnap. Képzeljétek tud furulyázniKép.Egyszer mutatta meg neki kerikéje, és azóta fújjaKép. De képet is mellékelek majd, csak fel kéne tenni, arra viszont nincs időm most.

Kép

Szép napot: Anita
anita77

<font color="FF3366">Jóreggelt!

noja: üdv a topicban! Kép

Anita: köszi a hiányolást, megvagyunk, csak nagyon nem voltunk itthon a 7végén Kép Szombaton Westend-tünk egyet (kiéltem bevásárlókp iránti minden vágyamat, most jó sokáig nem megyünk Kép Vettünk Apának Miniracert, az a mini távirányítós autó, mindjárt 2 darabot és kajáltunk egyet Kép Fanni tündér volt, annyira élvezi az ilyesmit Kép Utána anyuékhoz mentünk Trivial Pursuit-ni, közben megvették a második részét, bazi nehéz, de majdnem mindig én nyerek KépKépKép
Tegnap Ikea és Auchan, majd Trivial Pursuit anyuéknál volt a program Kép

Fanni végre néha már majdnem mászik, főleg esténként a nagyágyon Kép

Nagyon szép idő van, ma bizti megyünk nagyot sétálni.

Köszi a drukkokat és gratulációkat Gábornak, még nem vagyok nagyon képben az állást illetően, az EDS nevű cégnél lesz. Annyi csak a gáz, h 2 műszakban lesz (és mindkettő sz@r) mert Canada, USA és Mexico lesz a "területe", így egyik héten 16-24-ig másik héten 14-22-ig....úgyhogy magányos estéink lesznek Fannival, de valamit valamiért ugye...így tartja a mondás Kép Így viszont van esély, h maradhassak itthon Fannival Gyes alatt is.

Most ennyi, reggelizni kell a kisasszonynak, majd teszek föl képet, van új "edzőcipője" Kép

Talit mi is várjuk. 7végére gondoljátok akkor?? Kifele a városból?? Kép

Babák tündériek Kép Utólag is Boldog Névnapot Haminak!!!! Kép

dbarbi</font>Kép
DBarbi

Regina Domijának és Nyuszimanó Petrájának (remélem olvasod!) nagyon boldog félévességet!Kép

zit
zit

Regina: látom Zit beelőzöttKép.Aminek nagyon örülök , hiszen látom Ő is nagyon odafigyel a másikraKép. Mi is nagyon sok boldog félévességet kívánunk DomcsinakKép:

Kép

Természetesen Nyuszimanó Petrájának is, nem tudom merre vannak ???

Anita és Robó
anita77

A nagy sikerre való tekintettel rakok fel még Lacáról képeket Kép
Na jó vicceltem, de azért még rakok fel .. Kép

Klarissza

UI: itt volt egy kölcsöngép, úgyhogy kb: 300 kép készült vagy több nem is tudom....Kép Kép
klarissza

Sziasztok!

Anita:
Nagyon aktív voltál ma reggel! Ügyes vagy! Nekem a változatosság kedvéért újfent vasalnom kéne. Kép Furulya Kép Édes lehet Robó közben! Kép Ne dícsérj már ennyit!!! Kép Elbízom magam!! Kép (Azért elárulom: naggggyon jól esik!)Kép

Regina:
Boldog félévességet Dominak!

Nyuszimanó:
Petrának is boldog félévességet, ha olvasod!

Gabi:
Jobban van a melled? Remélem nem fáj már!!

Panu:
Én olyan jót röhögtem, ahogy elképzeltem párodat, hogy rohangál a picivel a lakásban, néha meg dobálgatja. Kép Ti is mindent megtesztek a piciért!! Kép Vasalnivaló Lizi alatt Kép Nézd a jó oldalát, tudja mit kell majd segíteni. Kép

Ann:
Hami nagyon csini a ruhájában! Kislányokat olyan jól lehet öltöztetni, fiúkra alig van ruha sajnos.

Vera:
Sikítozás Kép Hamarosan biztos ő is beindul, aztán nyaraláskor nem győzöl menni utána! Kép Ahhoz képest, hogy későn aludt el Bence, jót aludt! Bárcsak Beni is ennyit aludna egyben!!!

Klarissza:
Laca nagyon szép baba! Kép

DBarbi:
Ti aztán nem ültök otthon soha, jó, hogy ennyit mentek! Várom a képet, nem csak a cipőről! Kép

<font color="119911">Köszönöm a dícséreteket Beni nevében, nagyon jól esnek! Most a héten itt lesz a digitális fényképező, egész héten képeket fogok felrakni, nem menekültök!!!! Kép
Tegnap Beni annyit evett délben, hogy a végén már nem adtam neki többet, mert féltem, hogy rosszul lesz. Délben nem is szopizott már, fura volt nagyon. Délután meg majd szétdurrantak a melleim, muszáj volt kicsit fejnem. Kép
Éjszaka szenvedtünk, mert 4 napja nem volt kaki, fel-felsírt szegénykém, alig aludtunk. Látszik a hatása, mert a reggeli sikeres kaki után már két órája alszik. Megyek is, előkészítem az ebédjét, utána megyünk sétálni.</font>

Szép napot mindenkinek!

KépKépKép
zit

Klarissza!
Laca annyira gyönyörű!!!

zit
zit

Így pakolok én:

Kép
zit

Zit:
Köszönjük, tiszta apja ... egyébként minden pici gyönyörű...a tiéd is, meg a többi babuci is, csak nem győzzük őket dicsérni Kép
klarissza

Sziasztok!

Túlvagyunk az éjszakán, és szerencsére nem lázasodtam be, valamint úgy érzem, csomó sincs a ciciben (csak nagyon fáj). Hát remélem, ennyivel megúszom a mellgyuszit.

Zit,
köszike az érdeklődést Kép Benit én is megnéztem, nagyon-nagyon ügyi! Olyan szépen áll már, és a kisautós kép is nagyon tetszik! Mutattam a férjemnek, persze rögtön közölte, hogy ilyen autó Zsoltikának is kell majd Kép Kaki Kép De fő, hogy kijött Kép Remélem ma már jobb éjszakátok lesz.

Klarissza,
gyönyörű Laca! Tegyél még fel képeket, hadd lássuk Kép Tanulás hogy megy?

Anita,
köszönöm szépen a hiányolást, nagyon kedves tőled Kép Robóka ügyi, hogy ilyen jól alszik már, neked pedig jobbulást! Itt Pesten nagyon-nagyon szépen süt a nap, küldöm felétek a jó időt Kép
Zsoltika első unoka mindkét részről Kép Nagyszülők örültek, naná! Viszont anyósom gyakran járt hozzánk eddig is, tehát ő kb. 2hetente látta az unokáját, apósom azonban nem nagyon szeret kimozdulni otthonról Kép Most majd mi megyünk gyakrabban, hogy jobb az idő + az autópálya is matricás Kép
Igen, az én okos kisfiam nem túlságosan szereti az idegeneket. De ez is változó: van hogy egyáltalán nem sír az új arcokra. Most viszont sok idegen embert látott egyszerre, ez biztos megviselte. Egy kis vigasztalgatás után feloldódott, szépen forgott, vigyorgott, a rokonok meg mind nevettek neki, amikor pedig elmentek, azért sírt Zsolti, hogy hova megy a közönség? Édes volt nagyon Kép

DBarbi,
hétvége Kép Fanniról képet várjuk.

Cory,
fiúknak jobbulást Kép

Zsizsa,
köszi az ötleteket! Meleg pelust én teszek is mindig szopi előtt a cicire, viszont a négykézlábas szopi nem nagyon jön be sajnos. Javuló Gabinak sok puszi! Kép

Orsi,
sajnos nem tudok segíteni. Ilyesmit még nem ettünk, és hasmenése sem volt még soha Zsoltikának.

Noja,
én is üdvözöllek Kép Gyere gyakran. Én is a MÁV-ban szültem Kép Ki volt a dokid? Átforduláshoz nagy-nagy gratula! Szerinted ezután is kell majd járnotok "gyurmára"?

Panu,
ruharágás Kép Ez van, ilyen korszakban vagyunk Kép

Vera,
remélem ma már jobb a kedved Kép Olyan szépen süt a nap! Bence ma is nyügi? Milyen volt az éjszaka? Lehet, hogy tényleg a fogacska, végülis már lassan itt az ideje Kép
Mit szólnál egy depiűző közös sétához? Szerintem a szerda-csüt-péntek bármelyik nap jó nekem. A holnapot még nem merem bevállalni, a mellgyuszi miatt, bár teljesen jól vagyok Kép

Ann,
Hamika gyönyörű szép kislány a rucijában Kép Utólag is boldog névnapot Kép

Regina,
Dominika is igézően szép!

Még magunkról pár szót: Zsoltika egyre ügyesebben ül. A nagyi, aki ugye 2 hete nem látta, elámult, hogy mennyit fejlődött Kép Egy pillanat alatt fölugrik Zsolti guggolásba, persze támaszkodik, aztán leteszi a popóját Kép Már úgy is ül, hogy az egyik kezével támasztja magát, a másikba már játékot vesz Kép

Szeret nekidőlni mindennek és mindenkinek, ha ül. Hátraveti magát, de arra vigyázni kell, mert nem figyeli, hogy mi van mögötte. És reggelenként, amikor magunk közé vesszük, letúrja Apát a párnáról Kép

Elkezdett dumálni, de úgy rendesen. Mondja, hogy táj-táj, vá-vá-vá-vá, tá-tá-tá-tá... Olyat is csinál, hogy tátog, de nem ad ki hangot, hát zabálnivaló!

Én pedig pénteken sütöttem diós muffint!!! Férjemnek ugyanis szombaton volt a szülinapja, de azt Szentesen ünnepeltük, így még pénteken kapott egy kis saját sütésű finomságot. Nagyon jól sikerült, és pillanatok alatt elfogyott KépKépKép

Egyenlőre ennyi. Zsolti több mint 1 órája alszik, ez nálunk merőben szokatlan Kép

További szép napsütéses napot mindenkinek:

KépKépKépKép

pgaboka

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a depiűző jókívánságokatKépKép már sokkal jobb a kedvem, ugyanis ma délelőtt kozmetikusnál voltam BencévelKép Ez mindig hatásos. Legközelebb fodrászhoz megyek ha rosszkedvem leszKép

Bence este már nem volt nyűgös, szerintem tutira a zöldborsó miatt fájt a pocakja. Este pancsi után kapott egy banánt, hát tudott volna még enni, persze már nem kapott többet! Utána szopiztunk, abba bealudt. Aztán mondjuk felébredt egy 5percre mert a büfi felébresztette, de kis simi után visszaaludt (ez volt fél 10kor) és reggel 8ig ébredés nélkül húzta!Kép Végre én is alhattam egy jó hosszút.

Az előbbi pelenkázásnál csináltam róla képeket, gyorsan teszek fel kettőt:
Kép
Kép

Később még írok mindenkinek, de most nagyon jajgat, mert mindjárt kajaidő van.
Közben idevettem az ölembe amíg befejezem, és ahogy verem a klaviatúrát, röhög rajtaKép Annyira édes!

Pussz,
Vera

KépKép Kép
76vera

A babák mind gyönyörűek. Én meg rohanok, Lizivel együtt. Mindjárt itt a bátyám, hogy vigyen minket Zalába, nagymamihoz. Csak apa rosszkedvű, nem is értem... Kép
Hétvégére itt vagyok. Apa úgyis dolgozik megint hétvégén, és akkor megint magamban írogatok nektek Kép Kép

Üdv Mindenkinek, és nagy-nagy sétákat kívánok addig is. Mi is megyünk ibolyázni, talán már nyílik... Kép

panu
panu

Sziasztok!

Ismét itt.

Klarissza: képeket kérünk még abból a sok 300 darabbólKép. Csodaszép tényleg Lacka. Azok a szemek, vaúúúKép.

Zit: igenis dicsérlek. Amint észrevehetett ok nélkül nem szoktam dicsérgetniKép. Vasalnivalóm nekem is lesz majd , ha megszárad a halom ruha a szárítónKép. Azért pihizzél is egy kicsit Te is.Mi fincsit evett tegnap Beni? Régen fejtél már te is, ugye?Kép El is felejti az ember hogyan kell.Legalábbis én úgy lennék vele.Pakolászós beni , édes nagyon. Olyan nagy már. vagy Robó kicsi hozzá képest, vagy a fotó csal...Simán kinéz már egy éves lurkónak így állva.

Gabi: majdcsak nem lesz gond a cicivelKép.Örülök, hogy a láz is elkerült!Köszi a napocskát, ideértKép. Csak sajna várom az Avon megrendelésem , így nem tudunk kimozdulni, majd csak később. Anyóssal jól megvagy?De drága lehet a tátogó zsoltika. Robó is szokta úgy csinálni, hogy hang nélkül beszélgetKép.Vá-vá ariKépLehet már ijesztgetni akartKép. Párodnak boldog szülinapot utólag !!Üléshez is gartulálok. Azt hiszem párod legszebb ajándéka mégha letúrja a párnáról, akkor is ZsoltikaKép.Olyan klassz ez a forgó szívból írt GabiKép.Tetszik.Már régebben is meg akartam dicsérni.

Barbi: jókis programotok volt. Az éjszakák miatt ne aggódj, túlélitek. Nálunk is van hogy egész éjszaka nincs itthon apa. Persze iszonyatosan rossz, de ez van.Sajna valamit valamiért...

Vera: merre vagy? Remélem jól vagytok!!!!

Zsizsa: nagyon jó apucitok van. Még vissza is altatja Gabócát.Kép

Robóka szétszedi már a habtapi szőnyeget. szerencsére annyira nem kapkodja a szájába, igaz megkóstolni megkóstolta márKép.Most meg úgy elvan egyedül. A napi program között szerepelt a fiókhúzogatás is. Már akkora bicepsze vanKép. Képeket talán este tudok feltenni már .

További szép napot: Anita
anita77

Vera: látom írtál már, ismét egyszerre írtunkKép. Már megnyugodtam, hogy adtál életjelt magatokrólKép. Mekkora hurkái vannak BencinekKép. Lábharapdálás nagyon édesKép. Azok a huncut szemekKépÖrülök, hogy jobb már a kedvedKép

Anita
anita77

Sziasztok Kép
Majd még jövök, csak gyorsan le kell írnom vmit:

Zsizsa!
Képzeld, hajnalban arra ébredtem, hogy valszleg elrontottam Gabóca köszöntését, merthogy nem fél éves, hanem 7 hónapos! Á, mondom, nem lehetek ilyen hülye. De lehetek KépKépKép Úgyhogy bocseeeeee!!!

És nagyon boldog 7 hónaposságot Gabinak!!! Kép

Tényleg jövök még, csak elmegyünk Hamival a varrónőhöz!
Pussz
Ann
annann

Na újra itt. Megvolt az ebéd (sárgarépapüré, Bencike imádjaKép) utána kicsi szopi mert elaludt közbenKép

Anita!
Itt vagyok, csak meg kellett szakítanom az írást. Benci türelmetlen volt, pedig még csak most telt le a 3óra az előző kajához képest, de már álmos volt.
Bence tényleg jó kis husi, pedig csak 7 kiló. És pénteken már 7 hónapos lesz!!! Bár nekem mostanában olyan mintha kis vékonyka lenne. Ne nevessetek ki, da ahhoz képest amilyen hurkái voltak, ez már semmi. Egy pár hete meg is voltam ijedve hogy hogy lefogyott szegénykémKép

Panu!
Jó utat és pihenést a nagymaminál! Mi is megyünk húsvét után egy hétre, és Apa nálunk sem nagyon örül neki. De szerintem megértik hogy nekünk is igenis kell egy kis kikapcsolódás!Kép

Gabi!
Közös séta tetszikKép Írok mailt.
Örülök hogy nem lett végül mellgyulladásod! Most nekem is gázos, mert Bence éjjel sokat aludt, így fájt reggelre az egyik. Gondoltam a köv. szopinál megint abból szoptatom, hogy jól kiürüljön, de addigra a másik is elkezdett bedurrani. Fejni meg lusta vagyok. Úgyhogy most kicsit fáj mind a kettőKép Így jár aki lustaKép

Zsoltikánal gratula az üléshez és a beszédhez isKép Hihetetlen hogy tényleg milyen gyors ütemben fejlődik. Még egy pár napja írtad csak hogy elkezdett gyakorolni kúszni, és már egyedül ül! Nagyon ügyes. Alig várom már hogy élőben is láthassamKép

Zit!
Pakoló Beni nagyon cuki! Ügyesen áll már!Kép Ilyen gatyót láttunk tegnap a Corában, csak nem volt Bencére való, pedig tetszik nagyon.
Kakira van egy ötletem. Nálunk már két hónapja 1-2 alkalomtól eltekintve kizárólag így megy. Az ölembe ültetem Bencit háttal és felhúzom a lábát, de úgy rendesen. Tornáztatom kicsit. Előbb-utóbb elkezd nyögni és rögtön kakil is. De ő már ezt igényli is, enélkül már szinte nem is szokott. És ebben még az a jó hogy rögtön tudom mikor kakilt, így már veszem is le róla a pelust.
Nekünk ez hozott javulást, azóta minden nap van, van hogy kétszer is, előtte pedig mi is szenvedtünk napokig.

Klarissza!
Laca annnnnyira nagyon szép kisfiú!!!Kép Gyönyörű a szeme (is)Kép

DBarbi!
Tök jó hogy ti mindig mentek valahova! Sajnos az én férjemet elég nehéz rávenni a vásárlásraKép Pedig én is nagyon menős vagyokKép
Férjednek gratula az állásához! Az EDS nagyon jó cég, és a munka is klassz lehet. Szerintem én is valami ilyesmit csináltam, csak én banki szoftverrel kapcsolatosan (Helpdesk az ügyfelek részére). (Láttam ezt a hirdetést a netenKép)
Hát igen az időbeosztása nem túl jó, de tényleg valamit valamiértKép Azért jó hogy így nem kell visszamenned dolgozni Fanni kétéves korában! Én is maradok itthon az oviigKép

Edzőcipős Fanniról várjuk a képeketKép

Taliügyben volt egy-két jelentkező akik ajánlottak találkahelyetKép, pl. Susie, csak ő mostanában elég ritkán írogatKép Pedig ő nagyon csábító ajánlatot tett annoKép Horgász-grill parti náluk.

Noja!
Kinél szültél a MÁVban? Én is ottKép
Köszi a megnyugtatást mozgásügybenKép Az az igazság hogy nem aggódom túlságosan, mert Bence nagyon mozgékony egyébként, és ha fogom a kezét (nem húzom) akkor már ő is fordulgat, csak magától nem akar még. Egyszer-kétszer már mindkét irányban megfordult már régebben, de ez lehetett csak véletlen is, de ha nem is az volt, azóta akkor sem gyakoroljaKép
Néha eszembe jut hogy jó lenne elvinni megnézetni, de én a Dévényről jót is és rosszat is hallottam. Egyrészt nem szeretném kitenni a tortúrának, az a bajom ezzel hogy én itthon akkor tornáztatom Bencét amikor látom hogy nem álmos, nem éhes, jókedve van, lehet nyúzni, de ez minden nap más időpontra esik. Ha viszont időpontra járnánk, akkor ha álmos a gyerek, ha éhes, tornázni KELL! És én ezt nem akarom. De mondom, szerintem nincs is nálunk erre szükség. Nem mondom, lehet hogy jó irányban befolyásolná a mozgásfejlődését, sőt biztos, de akkor sem szeretném. Az már nem olyan torna, amit itthon velem csinál, ott egy idegen nyúzza, amit ő szerintem nagyon rosszul viselne. Úgyhogy egyelőre még nem parázok amiatt hogy nem forog, szerintem egyszerűen csak lustaKép
Na jó hosszú lettem.

Megyek is vasalniKép

Üdv mindenkinek,
Vera

KépKép Kép
76vera

Sziasztok Kép

Na, megjöttünk a varrónőtől, kész az egyforma narancssárga mellényünk KépKépKépKép
Egyébként tök jó volt, mert nem babakocsival mentünk, hanem háti hordozóban vittem, nagyon élvezte, hogy mindent láthat! (persze a népek meg lestek, hogy miben van a gyerek...)

Vera, még ha depis vagy is tessék írni, azért vagyunk, hogy elmondd!
Sajnálom, h Benci ilyen nyügi Kép Remélem, ényleg a fogacska, vagy az idő, vagy bármi, csak gyorsan elmúljon :HESS HESS!!! Sikoltozás csúcs lehet. Hami is csinál hasonlót mostanában, de az nála panaszkodás. Mintha káromkodna Kép
Biztos nincs messze már a fordulástól, utána meg gyorsan fog jönni minden, naponta produkál majd vmi újat. Nyaralásra biztos meglesz. Hova mentek?
A fülszúrás állítóleg nem fáj, én mondjuk ezt kétkedve fogadtam, de amikor a védőnéni közölte, h nekem pl. rossz helyen van kifúrva a fülem és megfogta ott, ahol kellene, h legyen a lyuk, esküszöm, h nem éreztem, h ott van a keze! Ellenben, ha lövik, rossz akupunktúrás pontot is eltalálhatnak (gyakori), ami egyéb gondokat okozhat, úgyhogy tök mind1. Én nagyon örülök, mert nekem így jobban tetszik, mint ékszerrel!!!

Közben látom, h elmúlt a nyügi, nagoyn örülök Kép Ezek a képek zabálnivalóak. Azok a hurkááááák!!! Jujjjj, de összegyömöszölném KépKépKép Tényleg akartam is mondani, h teljesen át van szakadva, olyan soványka KépKépKépKép

Panu, Lizi a vasalnivalók tetején KépKép hami kapott egy zöld bodyt névnapjára, nagyon tetszett neki, rögtön megrágta ő is!!! Jó utat, vigyázzatok magatokra!

Klarissza, Laca édes, mint mindig! Kép

Noja, Hami súlya is alig nő mostanában. Mondjuk ő sose volt egy hízóbajnok, de mostanában szinte nulla: 3 és fél - 4 és fél deka hetente... persze néha megtáltosodik és 16 ot is tud. 5575 g jelenleg és 1 hét híján 5 hónapos. Még 5 hetünk van hozzátápiig, de én szeretném kihúzni. Hozzáteszem, h azóta hízik ilyen gyatrán, amióta forog meg kúszik, ahhoz ugyebár kell az energia.
Egyébként én is a MÁVban szültem, nem sokkal kerültük el egymást (10.29re voltam kiírva Kép
Ha segíthetek kép ügyben: le kell kicsiníteeni vmilyen képszerkesztővel : pl IrfanView

Gabi, mellgyuszi Kép Remélem, jobban vagy!!! Örülök, h jól sikerült a kirándulás - az idegenektől meg illik félni ilyen korban (nagyon nagy okosság!) KépKép Hűűűűha, nagyon nagyon ügyes Zsoltika mozgásilag!!! No meg beszéd ügyben is!

Cory, sztem már nem lesztek pöttyösek! Gyógyuljatok meg teljesen!

Anita, csak semmi nyügi! Furulyás képet várjuk Kép
Talit én is várom már, nemtom, h direkt csinálja-e az időjárás, hogy nem akar kitavaszodni KépKépKép

DBarbi, majdnam mászás KépKépKép kép??? Apa időbeosztása KépKép , de tényleg jobb, ha otthon tudsz vele maradni!

Regi, boldog félévességet Domcsinak KépKépKép (asszem ezt nem sikerült elrontanom, mint szegény Gabiét Kép )

Nyuszimanó Petrájának is - ők azóta nem jelentkeztek, mióta hazajöttek... tud vki róluk vmit?

Zit, úgy nézem, már nagyon résen kell lennetek!!! Minden lében kanál kis Beni! Kép

Na eddig jutottam, közben követeli a kaját - igaza van Kép

Pussz
Ann
annann

Sziasztok!

Ann,
köszönöm szépen, jobban vagyok Kép Sőt, egyre jobban szerencsére. Egyforma mellényetek aranyos lehet, csinálsz majd 1x fotót? És a háti hordozóról is? Olyan kiváncsi vagyok Kép
A mozgás tényleg visszaveszi a súlynövekedést, nálunk is így volt Kép

Vera,
Zsoltika max. 4 órát bír ki éjszaka szopi nélkül. Szentesen is evett rendesen éjjel, szerintem inkább valami elszoríthatta a cicit, attól gyulladt be. Talán a biztonsági öv?
Fejni viszont nem szeretek, és eddig nem is volt rá szükség. Tegnap viszont muszáj volt, de fő, hogy javul a cici, nincs láz, a fájdalom pedig elmúlik Kép
Benci édes a lábával a szájában Kép Nekünk is van ilyen fotónk már, csak cenzúrázni kell. Akkor biztos a borsó volt a ludas... Kozmetikus jó lehetett! Hogy csináltátok, hogy veled lehetett Bence? Már úúúúgy mennék én is, de hát egy kezelés másfél óra, hova teszem addig Zsoltit?

Anita,
köszi a dicséretet Kép Azért is jók a szivecskék, mert így hamar megtalálom az utolsó hozzászólásomat Kép
Anyósom nagyon tündéri hölgy, annak ellenére, hogy egyszem fiacskája van. Sokat segít nekünk, nagyon haladó gondolkozású, és imádja az unokáját KépKépKép

Zit,
pakoló Beni KépKép

Nekünk nagyon jól telt a napunk, csak azt sajnálom, hogy megint borús idő van Kép Voltam vásárolni is, mert kifogytunk egy csomó mindenből, és holnap megint sütni szeretnék Kép Pedig azt hittem, hogy ma ki sem mozdulok, de szerencsére nem így alakult.

Hopp, Zsolti a TV-szekrényt tapizza... Visszaraktam a szőnyegre. Rakok fel egy képet az ülő Zsoltikáról, sárgarépával az állán Kép

Kép

Puszika:
Gabi

pgaboka

Még két kép:
Mondtam, hogy elárasztalak titeket! Kép Kép Kép

A mai ebéd:

Kép

A kis ravasz mielőtt szétszedné a könyveket:

Kép

Majd később írok is, csak most még dolog van, de nem bírtam ki. Kép

zit
zit

És még egy Kép Kép Kép Kép Ilyen amikor ki akarja venni a kezemből a gépet. Kép

Kép

zit
zit

Sziasztok!

Tegnap kirándulni voltunk BPesten, egész pontosan a Sopron hajónKép No, meg persze az IKEÁ-banKép)))

Köszönjük a szülinapos köszöntéseketKép

Ann, utólag én is boldog névnapot kívánok HaminakKép

Noja, üdv ittKép

És a kért kép, a 9 hónaposomról: (egy órája készült)

Kép

Puszi mindenkinek:

Zsófi+ a négyet lépő BenciKépKépKépKépKép

És a Lánchíd este a hajóról:
Kép

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Egy kép a hugomról:

Kép

Zsófi

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

<font color="006699">Sziasztok Lányok!

AnnAnn: hami nagyon huncut a kisruhában....ami még nagyestélyi, ahogy elnézem Kép

Zit: Beni milyen ügyes! Énis úúgy várom már, h Fanni ne csak gurulva-kúszva közlekedjen, de látszólag kielégítí és ígyis eljut mindenhova.

Klarissza: Laca gyönyörű! Micsoda kék szemei vannak Kép Majd hessegetheted a csajokat a környékről Kép

Vera: ÁÁááá ezek a kis sonkák! Meg kell zabálni! Még nemis láttam Bencét "alsógatyában Kép" Nagyon kis vasgyúró! És be tudja kapni a lábát Kép Fanni is csinálja, állati hajlékony, szinte össze lehet csukni. Gábor mondja, jó helytakarékos gyerekünk van Kép

Erről jut eszembe, azt hittem frászt kapok, de Fanninak nem okozott gondot, ülésből fordul hasra de előrefele, úgy, h rádől, teljesen rásímul a lábára a testével és valahogy a kifordítja/kirugja a lábát hátrafelé, nemtom érthető-e, majd megpróbálom lefényképezni, de nekem fáj a mozdulat! És így jut hasrafekvésbe Kép

Voltunk ma nagyot sétálni, jót hintázott, majd elaludt a kocsiban, még itthon is aludt egy jót Kép Viszont az étvágya ma 0, reggel nem fogadta el a tápszert, ivott vagy 50-et a 240 helyett és elfordította a fejét és összezárta a száját. Végül tettem bele kakaót, de úgysem kellett neki Kép Adtam a lekváros zsömlémből, az bezzeg kellett, de fog nélkül mire abból jóllakik...vacsora is egyben. Séta elött próbáltam alma-banán bébiételt, máskor becsókolja az egészet egy perc alatt, mostmeg úgy kellett beletuszkolni és nemis ette meg Kép Ebédet evett, de aztsem az egészet, pedig a kedvencét adtam. Most uzsizott és kexet "rág". Kivi vagyok az esti tápira...

Zit: Beni milyen szőke! Ugye jól látom, szinte fehér?! Kép

Zsófi: nagyon vagány Benci a hátracsapott baseballsapiban Kép

Igen, szerencsére sokat jövünk-megyünk és ebben Apa is partner, különben becsavarodnék Kép

Mostani 7vége így néz ki: szombaton gondolom vagy Auchan, vagy Tesco befigyel, majd du. vendégek jönnek, játszani fogunk TABU-t. Vasárnap pihi, gondolom megyünk anyuékhoz, Fanni ugyanis ott alszik, mert megyünk színházba. Ezúttal a Mikroszkóp színpadra, a Tenor házára...ki nem állhatom azt a bagázst, de anyum sem és szerinte nagyon jó ez a darab, sok poén van Kép

Jujj, Apa holnap írja alá a szerződést az EDS-nél Kép Tökizgi Kép

Mai képek:

Fanni elaludt a hintában Kép

Kép

Fanni edzőcipőben lovagol Kép

Kép

A kis cowgirl Kép

Kép

Minden hófordulós babának Boldog Hófordulót!!! Kép

dbarbi</font>
DBarbi

DBarbi!
Nagggyon vagány a csaj a hintalovonKép A rózsaszín cipőcske cuki, a hintában bealvós pedig csúúúúcsKép
Összecsukható gyerekKép
Nem lehet hogy Fanninak jön a foga és azért nem akar enni?

Zit!
Beni is nagyon édesKép Mutattam a férjemnek és ki volt akadva hogy mennyire ügyes hogy már így áll! Nálunk ez még kicsit odébb van...Kép

A többi baba is cuki, nálam most Zit Benije az etetőszékben viszi a pálmátKép

Ann!
Mondtam hogy ne nevessetek kiKépKép sovány Bence miattKép

Megyek mert sikítozik és Apukája már kicsit lefáradtKép

Pussz,
Vera

KépKép Kép
76vera

<font color="660099">Vera: néztem, fognak nyoma sincs Kép Barátnőm barátnőjének a lánya 16! hónapos és most jött ki az első foga Kép

dbarbi</font>
DBarbi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?