Sziasztok
Na, megjöttünk a varrónőtől, kész az egyforma narancssárga mellényünk
Egyébként tök jó volt, mert nem babakocsival mentünk, hanem háti hordozóban vittem, nagyon élvezte, hogy mindent láthat! (persze a népek meg lestek, hogy miben van a gyerek...)
Vera, még ha depis vagy is tessék írni, azért vagyunk, hogy elmondd!
Sajnálom, h Benci ilyen nyügi
Remélem, ényleg a fogacska, vagy az idő, vagy bármi, csak gyorsan elmúljon :HESS HESS!!! Sikoltozás csúcs lehet. Hami is csinál hasonlót mostanában, de az nála panaszkodás. Mintha káromkodna
Biztos nincs messze már a fordulástól, utána meg gyorsan fog jönni minden, naponta produkál majd vmi újat. Nyaralásra biztos meglesz. Hova mentek?
A fülszúrás állítóleg nem fáj, én mondjuk ezt kétkedve fogadtam, de amikor a védőnéni közölte, h nekem pl. rossz helyen van kifúrva a fülem és megfogta ott, ahol kellene, h legyen a lyuk, esküszöm, h nem éreztem, h ott van a keze! Ellenben, ha lövik, rossz akupunktúrás pontot is eltalálhatnak (gyakori), ami egyéb gondokat okozhat, úgyhogy tök mind1. Én nagyon örülök, mert nekem így jobban tetszik, mint ékszerrel!!!
Közben látom, h elmúlt a nyügi, nagoyn örülök
Ezek a képek zabálnivalóak. Azok a hurkááááák!!! Jujjjj, de összegyömöszölném
Tényleg akartam is mondani, h teljesen át van szakadva, olyan soványka
Panu, Lizi a vasalnivalók tetején
hami kapott egy zöld bodyt névnapjára, nagyon tetszett neki, rögtön megrágta ő is!!! Jó utat, vigyázzatok magatokra!
Klarissza, Laca édes, mint mindig!
Noja, Hami súlya is alig nő mostanában. Mondjuk ő sose volt egy hízóbajnok, de mostanában szinte nulla: 3 és fél - 4 és fél deka hetente... persze néha megtáltosodik és 16 ot is tud. 5575 g jelenleg és 1 hét híján 5 hónapos. Még 5 hetünk van hozzátápiig, de én szeretném kihúzni. Hozzáteszem, h azóta hízik ilyen gyatrán, amióta forog meg kúszik, ahhoz ugyebár kell az energia.
Egyébként én is a MÁVban szültem, nem sokkal kerültük el egymást (10.29re voltam kiírva
Ha segíthetek kép ügyben: le kell kicsiníteeni vmilyen képszerkesztővel : pl IrfanView
Gabi, mellgyuszi
Remélem, jobban vagy!!! Örülök, h jól sikerült a kirándulás - az idegenektől meg illik félni ilyen korban (nagyon nagy okosság!)
Hűűűűha, nagyon nagyon ügyes Zsoltika mozgásilag!!! No meg beszéd ügyben is!
Cory, sztem már nem lesztek pöttyösek! Gyógyuljatok meg teljesen!
Anita, csak semmi nyügi! Furulyás képet várjuk
Talit én is várom már, nemtom, h direkt csinálja-e az időjárás, hogy nem akar kitavaszodni
DBarbi, majdnam mászás
kép??? Apa időbeosztása
, de tényleg jobb, ha otthon tudsz vele maradni!
Regi, boldog félévességet Domcsinak
(asszem ezt nem sikerült elrontanom, mint szegény Gabiét
)
Nyuszimanó Petrájának is - ők azóta nem jelentkeztek, mióta hazajöttek... tud vki róluk vmit?
Zit, úgy nézem, már nagyon résen kell lennetek!!! Minden lében kanál kis Beni!
Na eddig jutottam, közben követeli a kaját - igaza van
Pussz
Ann