Új privát üzeneted érkezett!

Kike; ez szuper! Tenyleg o dontson ha indketto osszejonne.

Niki: igazad van, fontos hogy jo legyen, de olyanoknak mint pl mi akik evi 4-5 alkalommal tobbet nem tolt autoban nem hiszem hogy megeri egy 50 ezres.
Irj magatokrol!
Kiscsaj? LElki allapotod? Apaval? Kisteso????????????/
Irj olyan reg nem irtal!
Vendég
 


Autósülés ügyben, mint ahogy már írtam, teljesen egyet értek a fentebb szólókkal! Fontos, h jó legyen. Mi sem szerettünk volna abba a helyzetbe kerülni, hogy azt kelljen egyszer mondanunk h bár nem spóroltunk volna rajta x ezer ft-ot...
Tényleg esetleg megnézted Vera a Besafe-eket?

Persze ha vki szökőévben egyszer használja érthető ha nem nagyon beruház rá.
Vendég
 


Vendég
 

 
 

hali lányok!

végigolvastam... alig emléxem valamire. :(
bocsi


képek nagyon aranyosak!

és amit feltétlen meg kell említsek...

autósülés. nem belekotyogni akarok, és tudom van aki nem jár sokat autóval és nem is biztos hogy megengedheti magának.

de lányok ne az autós ülésen spóroljatok!!!!
ne azt nézzétek, hogy ti hogyan vezettek, és hogy biztonságos az autó, és jól hajtotok, betartjátok a szabályokat stbstb... nem ez a fő szempont! hanem az hogy nem csak ti közlekedtek az uton!!!
felelőtlen emberek, hétvégi sofőrök, vagány csávók is ugyanugy az utcára hajtanak! sőt!!!!
az ilyen emberek miatt vagyunk kénytelenek odafigyelni arra, hogy milyen ülést veszünk!
tudom nem olcsó, de nagyon nézzétek meg!!! márkák között és márkán belül is érdemes összehasonlításokat tenni!!!

életet menthet. és nem a sajátotokét! hanem azt a kis csöpséget, aki nektek az életet jelenti!

én tuti nem vennék használtat (mivel nem lehet tudni hogy azt ki és hogyan és mennyi ideig használta) tudom a vadi uj is lehet gyárihibás...
de azért még mindig megbízhatóbb mint egy használt. lehet hogy azt egyszer ugy kötötték be hogy megsérült a műanyag, vagy éppen hajszálrepedés van amit nem vesztek észre vagy ehhez hasonló okból kifolyólag.

én tuti nem vennék használtat, vagy ha igen, akkor is olyan helyről ahol meg tudom nézni. látatlanba tuti nem mennék bele ilyen vásárlásba!
nekem a törpém élete mindennél fontosabb.

persze teszem hozzá, hogy aki "hétvégi" utazó lesz és nem mindennap vagy minden héten használja az más! de akkor is óvatosan!!!

és ne vegyétek belekotyogásnak, vagy okoskodásnak de higyjétek el tudom miről beszélek!!!!

persze ettől még mindenki maga dönti el hogyan csinálja majd.



mi nagyon sokat járunk autóval. a hülye rendőr is minket csesztet, pedig mi aztán odafigyelünk a kocsira. erősebb fék, biztonságosabb ülés, minden alkatrész kicserélve a kocsiban, erősebbre jobbra megbízhatóbbra.
és minket csesztet a hülye rendőr és nem azt a kisebbségi sofőrt aki beleül egy ezer éves ladába vagy varbiba és lent van a segge ugy meg van pakolva hogy nem lát ki és még emberkék is ülnek benne 6-an és majd szét esik alattuk.
őket észre se veszik, nem még hogy megbüntetnék!!!
azokat meg akik odafigyelnek, biztonságossá teszik a kocsit baszogatják.

és persze ami balesetünk eddig volt az más hibájából volt. (tezsem hozzá néha mi is száguldunk, de ki nem???) de azért tudjuk hol a határ és ésszel csináljuk.

nah jól elkalandoztam és rizsáztam.

de a lényeg hogy szerintem ezen senki ne spóroljon!!!!

Kép

Kép
timi1982
 
 


Kike.Tami jól vagyunk köszönjük szépen.
Lelki állapotom nem az igazi,apa gondok a feszültségből azért adódnak.
De úgytűnik mi se sokáig maradunk ebben az országban.De nem kiabálok el semmit,késöbb írok róla..

Wera szuper az ülés amit néztél,annyira megteteszett h én is azt választanám,de mi 7 kilósak vagyunk és nem ülünk stabilan,így marad az ultimax.
És tényleg az a legfontosabb amit írtál, a fej meg az oldal (csípő) védelem...Meg amit belinkeltél az isofix rendszeres,ami szintén szuper!!!!!

Tami,az is érthető h évi pár alkalomra nem szívesen ad ki az ember ennyi pénzt érte, pláne Magyarország,meg az itteni kereset,h kb annyi a gyerekülés mint egy havi fizetésed(undorító)...
De azért csak jobb a biztonság...
Angol ebayon néztem a concordot ami a brendonban 70 ezer,ott 100-130 font között mennek,de egy angol minimum keres 1 hónapban 1200 fontot.a fizetése 10%-áért vesz egy tuti biztonságos ülést,itt meg költsd rá a fizetésed,az h nem eszel utánna az nem számít....

nicike
 
 


Timi
jól szóltál! :D :wink:
Vendég
 



kike!
nagyon ügyes nagy lányod van!!! hát ezt neki kell eldönteni hová szeretne menni.
nem szabad, és nem is lehet semmit eröltetni.
de tény hogy ha választhat, biztos nehéz döntés lesz hová menjen, főleg ha mind kettőt szereti csinálni.

szerintem beszéljétek meg. pl. melyiket csinálja szívesebben, melyikhez érez több kitartást, kedvet, évek mulva el tudja-e magát képzelni hogy esetleg nagy rajzművész lesz, vagy tánctanár vagy ilyesmi. kicsit el lehet "szállni" is a jövővel, de ebből leheet leszűrni hgoyan tovább. melyikhez lesz jobban kedve "felnőttként".
inkább rajzolna-kiállításokat szervezne ;) vagy táncot tanítana gyerekeknek, tánciskolába tanítana vagy ilyesmi.
persze tudom nem feltétlen marad ezen a vonalon és nem biztos hogy ebben dolgozna, de szerintem az ő korában igy tudja eldönteni.

Kép

Kép
timi1982
 
 


Mav!
Ezek a fiúk gyönyörűekkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!
20150601134430
 
 


Néha elgondolkozom... HOgy vajon attól, hogy sérült gyermekem van, én is olyan társaságra vágyom, ahol hasonszőrűekkel találkozom, akik tudják hogy mit érzek, min megyek keresztül, és ahol az én fiam is zseni és ügyes, mert annyi másik van hasonló problémával és nem ott tart, ahol ő... Nem vágyom most olyan társaságra ahol minden rendben, ahol csak a kudarcaimat élem meg és ahol minden alkalommal magam alá kerülök. Remélem nem értitek félre. Mind nagyszerűek vagytok, és lehet, hogy egy hét múlva máshogy érzem, de nagyon nehéz olvasgatni a mindennapokat hogy ki miket csinál, látni a képeket stb. Persze, látom, hogy az én fiam is fejlődik és ügyesedik és már mennyivel többet elért, mint egyes dokik jósoltak neki, de lehet, hogy annak, hogy magam alatt vagyok, néha az is oka, hogy túl sok vele egykorú gyereket követek nyomon. Valószínű ha nem így lenne, nem tűnne fel hogy ő még nem kúszik, vagy hogy nem úgy csinál dolgokat mint mások... Egyszerűen nem tudom magam rávenni hogy visszaolvassak... Reggel mondtam Petinek, hogy úgy szeretném csak egy hónapra kipróbálni, hogy milyen lehet mezei anyukának lenni, otthon tölteni a napjaimat egy EGÉSZSÉGES gyerekkel, és csak élvezni a dolgot... De ez most nem így van.... Nehéz ezt feldolgozni, de majdcsak megtalálom a módját... :( Már a dévényes masszőrünk is látja rajtam hogy totál kivagyok, és felajánlotta, hogy jövő héten minden nap megkezeli ELiotot ingyen(!!!), és meglátjuk hogy mi lesz. Nagyon jó lenne, ha lenne valami látványos javulás.... Sajnálom csajok hogy már megint negatív vagyok, de néha nem megy már... Ha valaki reagálni akar, akkor privit küldjön, mert most nem vagyok olvasó módban, nem tudom meddig... Mégegyszer bocsi csajok, és amúgy meg tök rendik vagytok, hogy amikor kibukok öntitek belém a lelket. Csak ahogy egyre idősebbek, egyre nyilvánvalóbbak a különbségek... És ez nehéz...

KépKép
muffin
 
 


csajok teljessen igazatok van gyerekülés terén,de sajnos nem mindenki tudja az ilyen drága üléseket megfizetni!:( Így aztán marad az olcsó ülés,és a biztonságos közlekedés,meg a remény hogy az ember ne találkozzon az utakon hülye barmokkal!

Kép
linda24
 
 


linda!
igen ebben teljesen igazad van. azért is irtam, hogy persze vannak kivételek.

de én ugy gondolom, hogy anyagiakhoz mérten mindenki a lehető legjobb és legbiztonságosabbat vegye, és ne ugy gondolkozzon hogy ááá ez 3-4-5 ezerrel olcsóbb, jó lesz ez is...
ha lehet anyagi helyzethez mérten igenis a legjobbat vegye, és ha arról van szó ne sajnálja azt a pár ezer forintnyi különbésget. persze mérlegelve a pénztárca vastagságát is.

sajnos nem mindig rajtunk mulik egy egy baleset. a komolyabb galibák elkerülése viszont igenis múlik. teszem azt öv, vagy figyelem, nem telefonálás, cigizés és ehhez hasonlók. és ezekhez tartozik szerintem az ülés is... mármint hogy ki milyet vesz. azért az is sokat segít!

én ismerek olyat aki megtehetné és mégse veszi meg a jobbat, komolyabbat. mert minek? jól vezetek... nem lesz semmi gond... naná...

Kép

Kép
timi1982
 
 


nah közben csináltam salit.
akkora salátás tányérral megettem :oops: ez már nem is salátás tányér, hanem tál :D :D

görög sali egyébként :D de csak magába. se husi se semmi más. de igy is tulzás volt... ;)

Kép

Kép
timi1982
 
 


Linda
Hát igen, ezt is meg lehet érteni! Rohadt szemét anyagias világ! :evil:
Vendég
 


Evelin! Értem mit mondasz :cry: Tégy úgy, ahogy neked a legjobban esik! Azért hiányoznál nekünk! De akkor olvassuk a blogot!

Kép
szly27
 
 


Evelyn
Drága, erre nem is nagyon tudok mit mondani. Na, azért megpróbálom... Bárcsak úgy lehetne ahogy szeretnéd! Sokszor bele sem gondol a "mezei anyuka" hogy mennyire szerencsés hogy csak a "szaros hétköznapi gondokkal" kell megküzdeni, mint a kialvatlanság vagy hiszti és társai.
Kitartás nektek, Eliot tényleg sokkal ügyesebb a vártnál és ez nagyon-nagyon fontos! És Te vagy köztünk a legislegerősebb, különben nem Titeket választott volna ez a kis Tündérbogyó! Ő már akkor tudta hogy jó kezekben lesz, mindent megadtok neki és kitartotok mellette jóban-rosszban!
Szívből kívánom hogy később megismerhesd az érem másik oldalát is! :wink:
Vendég
 


Nem látom a vonalzómat :roll:

Timi
Egészségedre a salit! Én is fullon vagyok: 1 sült csirkecomb, 6-7 karika rántott cukkíni, kruplipüré reszelt sajttal + fél üveg meggy befőtt. Te jó ég!!! :shock: Még leírni is sok(k) volt! :twisted:
Vendég
 


Bálázó ügyben holnap kezd az interpol(lehet nemígy kell írni :oops: )

Kép
szly27
 
 


Halihó!

Ülés: megértem, hogy a keveset autózók nem a csúcsárúak között válogatnak. ha most kellene ülést vennem, én is vacilálnék, olyan áraik lettek... ha az segít valamit: amikor ülésekről beszélgettünk egy eladóval, azt mondta, hogy a 9-36 kilóig jó ülések nem annyira biztonságosak a kisebb babáknak, ő 9-18-asat javasolt, aztán 15-36-ossal folytatni. Persze ez 3 éve volt, azóta már látom, születtek olyan csodák is, amikbe Wera beleszeretett :)

Evelyn: egy nagy ölelést küldök neked! Megértelek, és azt is megértem, hogy nehéz neked a sok "átlagos" babát látni. De ez az édes kis kókuszfejű nagyon hiányozna közülünk! Meg te is!
És még mindig fenntartom, hogy csodálatos, ahogy fejlődik!

akartam mást is, talán még tudok jönni. de most esti műsor van.

Kép
Kép
bondi
 
 


szly!
Eszerint bálázó ma sem érkezett! :(

d.dodó
 
 


Na megkezdődött a ma esti altatás!
Kiváncsi vagyok meddig tart és milyen lesz az éjszaka...

Kép
Kép
Kép
titanilla78
 
 


Szilvi: küldtem 6 hós képet és adatokat?
Ha nem kérlek szólj és küldök!

Kép
Kép
Kép
titanilla78
 
 


tita!
Drukkolok nektek!

Én ma "bevetettem" azt, hogy meséltem Lizynek (mint wera Nórinak), hogy tündérekről fog álmodni, virágos rétről....stb. Egyszer már felsírt, bementem, megsimogattam, akkor is mondtam neki valamit, azóta alszik.

d.dodó
 
 


Linda: Tesónak írt kérdésedre priviben én válaszoltam, remélem tudtam segíteni valamennyit...

Tita: Hajrá, nagyon drukkolok, hogy sikerre vidd az altatást!!!

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Hát még mindid sír. Az elején csak nyüglődött ahogy éjszaka szokott, de már üvölt...

Kép
Kép
Kép
titanilla78
 
 


Reménytelennek tűnik. Ahogy kijövök újra üvölt, pedig már nagyon álmos...

Kép
Kép
Kép
titanilla78
 
 


Ez a kurv@ parketta annyira recseg, hogy egyből meghallja, ha kijövök és akkor kezd el üvölteni...

Kép
Kép
Kép
titanilla78
 
 


Julcsi: hogy vagytok? Hallom éjjel 4 órát virrasztottál...
Nem vagy nagyon fáradt? Tejcsi?

Kép
Kép
Kép
titanilla78
 
 


Julcsi, majd én is kérdeznék, ha lehet!

Titi, maradj benn a szobában, úgy hogy ne vegyen észre! Azt nem lehet? Kitartás!!!!!! Én drukkolok!!!

Kép
Kép
patr
 
 


Úgy tűnik elaludt! Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78
 
 


Pati: aranyos vagy! Szerintem mindet lehet csak altatni nem....

Kép
Kép
Kép
titanilla78
 
 


Hurrááááááááááááááááááááááááááááá

Kép
Kép
patr
 
 


Lenne egy kérdésem, főleg Katákhoz, de bárki tud válaszolhat!
Mi baja lehet a picurkámnak, ha kicsit melegebb vízban fürdök?
Tudom felmelegszik a magzatvíz, de mi baja lehet tőle?

Kép
Kép
Kép
titanilla78
 
 


Na megyek aludni!

Kép
Kép
Kép
titanilla78
 
 


Tita!
Reméljük végigalussza az éjjelt!
Én sajna nem tudom a kérdésedre a választ!
Jó éjt!

andi!
Merre vagy?

Engem sajna "piri" nem kímél tovább....hosszu-hosszu idő óta megjött ujra rendesen.

d.dodó
 
 


Ügyes vagy, Titi!!!! :) Szerintem fájt a hasa, reggel és délután is sírt. Kapott infacolt délután, este tündéri volt. Remélem, nem ismétlődik gyakran, vagy tudjuk kezelni, anyai szívem úgy fájt, hogy láttam szenvedni... :cry: Végén én is bőgtem. :cry:
(Délután aludtunk kicit, szóval így bírható.)
Van tej, nem mérem az etetéseket, attól csak bediliznék, deszépen lassan növöget a súlya. Éhesnek nem szokott tűnni, szóval nem aggódom. :)

Persze, kérdezz csak Patri!

Jó éjt Nektek!

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Jó reggelt!

Kávé Kép , kakaó: Kép

Linda!
Vivancs jó hosszú csajos!!!! Csini!

Dodó!
Muti a szerzeményeket!

Kike!
Vercsinek Kép

Nicikém!
Buksipuszi! Kérek Lili képet!

Julcsi!
Kérünk Marci képet!!! Fájóó pocakra gyógysimit küldök!

Titi!
Milyen éjjeletek volt?

Lackó fél 6kor kelt Kép , igaz 8kor már aludt. 10 perce megint alszik. Hiába no, ki korán kel......
20150601134430
 
 


Nándusnak Boldog Hófordulót!
20150601134430
 
 


8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.06 17:18-kor.
Vendég
 


Autósülés!!!!!!!!!!!!

Mindenki olyat vesz amilyenre tellik és amiben biztonságban érzi a gyerekét!
Egyértelmű,hogy nem ezen fog senki spórolnio,de azért van egy pár ember köztünk szerintem aki spórolással sem tudná megvenni a 60000 ft-at!

[quote]n írta:ekem a törpém élete mindennél fontosabb.


MINDENKINEK AZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

És most be is fejezem mielőtt teljesen elfüstölök! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Mindenkinek ó reggelt és szép napot!

Kép


Kép
ibm
 
 


Ami!
Buksisimi és szuszááááááááááááááááááááááááááááááá!
20150601134430
 
 


8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.06 17:19-kor.
Vendég
 


Jó reggelt!

Nándinak boldog hófordulót, Jázminnak boldog névnapot!


Evelin!
Sajnálom. Megértelek, de nekem hiányoztok!

Szilvi!
Sajnálom a hercehurcát!
(nekem dolgozik ismerősöm mezőgazdasági gépeket importáló cégnél...)
Persze előbb ebből jöjjetek ki.. :roll:

Emma sokat sírt hajnalban...az a fránya fog... kibújhatna végre! Még egyik sem kínozta meg ennyire!

A HÓ MEGINT ESIK! Pedig az a rengeteg, ami tegnap esett, délután elolvadt, olyan szép idő lett! Erre most hideg van, fúj a szél, és havazik! :twisted:

Én TAVASZT AKAROK!
Vendég
 


én nem találtam tesztet a pierre cardinról... :roll:

Kata!
Muti, hol van....... :D
(nekünk olyan van, mint amilyet írtál, ezért érdekelne..)
Vendég
 


Jobb reggelt mindenkinek!

Hát asszem Lizynél be kell vetni azt az aludj jól gyermekem-et.....Eddig a 2 kelés miatt ki voltam akadva....most vagy 5-ször kelt. És érdekes, ahogy apácska "megszánta" és áthozta a nagyágyba, egyből aludt! :evil: Na mondom ilyen nem lesz holnaptól! És 5-től végleg fent volt! :twisted:

Ami!
Csak a véleményét osztotta meg mindenki a másikkal.....és az volt benne a fő lényeg, hogy teszveszről "csak úgy" ne nagyon rendeljünk, hogy nem nézte meg valki az állapotát!!! Mert oda sokmindent le lehet írni...azt is, hogy vadiúj....lásd, Evelyn is hogy megjárta azzal a nadrággal.

Nándinak Boldog Hófordulót!
Jázminnak Boldog Névnapot!

d.dodó
 
 


8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.06 17:19-kor.
Vendég
 


Az ADAC teszt... :oops: :lol:
Vendég
 


Túrbó Jázmint Isten éltesse!

Kép
20150601134430
 
 


Jó reggelt!

Hát nem volt túl jó az éjszakánk sokszor kelt, de hamar visszaaludt és EGÉSZ REGGELIG AZ ÁGYÁBAN ALUDT!
Szerintem azért kelt sokszor, mert nagyon fázott. Átraktam az utazóágyba és az elég közel van a földhöz és ott nagyon hideg van. Az ő szobája amúgy is elég hűvös, mert ott nincs fűtés a mi konvektorunk fűti azt is.
Azt vettem észre, ghogy az utazóágy sokkal kényelmesebb neki, már csak azt kéne kitalálnom, hogy hogyan emelem meg, hogy ne legyen nagyon közel a földhöz...

Lenne egy szemtelen kérdésem: nincs esetleg valakinek kölcsön egy felesleges elektromos radiátora? Sajna megg vagyunk szorulva és nem tudunk most újat venni. Ha valakinek van olyan amit nem használ és kölcsönadná, azt nagyon megköszönném.
Szegény Levi jól meg is fázott.
Éjjel betakartam még a saját paplanommal is, de még így is jéghideg volt a keze reggel.
Ja és háromnegyed 7-kor kelt végleg. Rendesen reggelizett.

Jázminnak boldog első névnapot kívánunk!!!!

Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78
 
 


Csajok!

Kinek nem mászik még a gyerkőce???

Tegnap Evelin írása miatt gondolkodtam el rajta, hogy Emma is csak úgy közlekedik, hogy a forgolódásával halad valamilyen irányba, amúgy semmi...
De nem is érdekli...
Ha nem ér el valamit, akkor keres mást, ami közelebb van.

(apája szerint nem baj, ha nem mászik, majd ő viszi... :roll: )

tudom, hogy igazából nincs lemaradva, csak a kíváncsiságom miatt kérdezem.
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?