hali lányok!
végigolvastam... alig emléxem valamire.
bocsi
képek nagyon aranyosak!
és amit feltétlen meg kell említsek...
autósülés. nem belekotyogni akarok, és tudom van aki nem jár sokat autóval és nem is biztos hogy megengedheti magának.
de lányok ne az autós ülésen spóroljatok!!!!
ne azt nézzétek, hogy ti hogyan vezettek, és hogy biztonságos az autó, és jól hajtotok, betartjátok a szabályokat stbstb... nem ez a fő szempont! hanem az hogy nem csak ti közlekedtek az uton!!!
felelőtlen emberek, hétvégi sofőrök, vagány csávók is ugyanugy az utcára hajtanak! sőt!!!!
az ilyen emberek miatt vagyunk kénytelenek odafigyelni arra, hogy milyen ülést veszünk!
tudom nem olcsó, de nagyon nézzétek meg!!! márkák között és márkán belül is érdemes összehasonlításokat tenni!!!
életet menthet. és nem a sajátotokét! hanem azt a kis csöpséget, aki nektek az életet jelenti!
én tuti nem vennék használtat (mivel nem lehet tudni hogy azt ki és hogyan és mennyi ideig használta) tudom a vadi uj is lehet gyárihibás...
de azért még mindig megbízhatóbb mint egy használt. lehet hogy azt egyszer ugy kötötték be hogy megsérült a műanyag, vagy éppen hajszálrepedés van amit nem vesztek észre vagy ehhez hasonló okból kifolyólag.
én tuti nem vennék használtat, vagy ha igen, akkor is olyan helyről ahol meg tudom nézni. látatlanba tuti nem mennék bele ilyen vásárlásba!
nekem a törpém élete mindennél fontosabb.
persze teszem hozzá, hogy aki "hétvégi" utazó lesz és nem mindennap vagy minden héten használja az más! de akkor is óvatosan!!!
és ne vegyétek belekotyogásnak, vagy okoskodásnak de higyjétek el tudom miről beszélek!!!!
persze ettől még mindenki maga dönti el hogyan csinálja majd.
mi nagyon sokat járunk autóval. a hülye rendőr is minket csesztet, pedig mi aztán odafigyelünk a kocsira. erősebb fék, biztonságosabb ülés, minden alkatrész kicserélve a kocsiban, erősebbre jobbra megbízhatóbbra.
és minket csesztet a hülye rendőr és nem azt a kisebbségi sofőrt aki beleül egy ezer éves ladába vagy varbiba és lent van a segge ugy meg van pakolva hogy nem lát ki és még emberkék is ülnek benne 6-an és majd szét esik alattuk.
őket észre se veszik, nem még hogy megbüntetnék!!!
azokat meg akik odafigyelnek, biztonságossá teszik a kocsit baszogatják.
és persze ami balesetünk eddig volt az más hibájából volt. (tezsem hozzá néha mi is száguldunk, de ki nem???) de azért tudjuk hol a határ és ésszel csináljuk.
nah jól elkalandoztam és rizsáztam.
de a lényeg hogy szerintem ezen senki ne spóroljon!!!!