Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Anett!
Nagyon édi a csajszid jó nagyot nőtt :shock: :shock:

Képzeljétek csütörtöktől ment a Máté meg a Niki oviba meg bölcsibe...jan.21 óta voltam velük itthon felváltva voltak betegek az utóbbi időben meg már mindenki gondolhatjátok hogy megőrültem itthon egyedül ....Hétfőtől mehetek a szalonba végre...
Erről jut eszembe..ha valaki szeretne egy jó kis masszírozós manikűrt vagy műkörmöt privizzen rám :D
Ma megyek szentesre anyuhoz,mert úgy néz ki válnak ápolnom kell a lelkét :cry:

Kép
Kép
zitacicu2

ZIta! Pedikürt is vállalsz?

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kép Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kármen!
Nagyon szép Orsi! :D

Zitacicu!
Köszi! Én is látnék már az ikrekről képet, tegyél fel légyszi! Melyik szalonba dolgozol??

Szilcsi!
Natúr puffasztott rizst eszik Málna! DM-be veszem, Alnatura termék!Tuti jól eteted,a Te gyereked, Te tudod mi a jó neki!Gyógyuljatok! LAlikép???
20140113113746

Szasztok Csajszikak! :lol:

Tenyleg nagyon regen voltunk, egy kicsit vissza is olvastam...de nem mindent... :oops:
A fiam a valtozatossag kedveert ismet lebetegedett laringitise van (gege nyalkahartya gyuszi, csunya kruppos kohoges, laz takonypoc, nem eszik...szoval nem egyszeru). Ma mar jobban van....de meg minig csak a tejci a reszelt alma es a gyulolcs joghurt a meno. :roll:
:wink: Latom nagy a zurzavar a hozzatapival....nos az en kicsi fiam sem egy husgomboc meg akkor sem mikor jol van es sokat eszik (81 cm es 10 kg 900 g), es meg o sem eszik meg minden felnott kajat....Zita, magasrol le kell tojni aki a sok suletlenseget mondja, te jol csinalod, a Szandi meg annyit eszik amennyi neki jol esik...mindenki a mas gyerekevel okosabb!!!! :evil:
:roll: Egyebkent nagyon valtozo ki mit es mikor ad a gyerkocnek, mi glutenes dolgokat 6 hostol tojast, tengeri halat 8 hostol mar eszunk...es nagyn szeretuk, a zsiros bocitejrol nem is beszelve....ahany haz annyi szokas...itt igy ajanlottak...en csak orulok ha eszik a gyerkoc....
:wink: Azt hiszem Ilcsi irta...meg regebben a ketnyelvu babakrol, hogy osszezavarja a ket nyelv a picit. Nem egeszen igy van, a fiam megerti az olaszt es a magyart egyarant, bszelni viszont csak olaszul tud (az, hogy tud egy kicsit eros...pontositsunk, probal), az ismerosunknek a kislanyanak (2 eves) az anyuka olasz apuka angol, mindket nyelvet erti es beszeli....szerintem ez is gyerekfuggo, marmint az idopont amikor el kezd beszelni a picur....es nem feltetlenul a ket nyelv az ami keslelteti. Meg azt is hallottam, hogy a gyerekek akik kicsi koruk ota ket nyelvet hallanak a kesobbiekben sokkal gyorsabban tanulnak meg mas idegen nyelvet...

Norus: a Marcsi kikoptt Te vagy....nagyon cepek a csjok...es mi csak sargulunk a ho miatt... :lol:

Toncsi: mekkora a csajszi...es egyre szebb ez a huncut lanyzo! :wink:

Utolag is minden Zsuzsinek boldog nevnapot!
A betegeknek virtualis gyogypuszak! :wink:

Mindenkinek szep bacimentes hetveget!!!!
Kriszta es Teo
Kép

sziasztok
matteo0808

Szasztok Csajszikak! :lol:

Tenyleg nagyon regen voltunk, egy kicsit vissza is olvastam...de nem mindent... :oops:
A fiam a valtozatossag kedveert ismet lebetegedett laringitise van (gege nyalkahartya gyuszi, csunya kruppos kohoges, laz takonypoc, nem eszik...szoval nem egyszeru). Ma mar jobban van....de meg minig csak a tejci a reszelt alma es a gyulolcs joghurt a meno. :roll:
:wink: Latom nagy a zurzavar a hozzatapival....nos az en kicsi fiam sem egy husgomboc meg akkor sem mikor jol van es sokat eszik (81 cm es 10 kg 900 g), es meg o sem eszik meg minden felnott kajat....Zita, magasrol le kell tojni aki a sok suletlenseget mondja, te jol csinalod, a Szandi meg annyit eszik amennyi neki jol esik...mindenki a mas gyerekevel okosabb!!!! :evil:
:roll: Egyebkent nagyon valtozo ki mit es mikor ad a gyerkocnek, mi glutenes dolgokat 6 hostol tojast, tengeri halat 8 hostol mar eszunk...es nagyn szeretuk, a zsiros bocitejrol nem is beszelve....ahany haz annyi szokas...itt igy ajanlottak...en csak orulok ha eszik a gyerkoc....
:wink: Azt hiszem Ilcsi irta...meg regebben a ketnyelvu babakrol, hogy osszezavarja a ket nyelv a picit. Nem egeszen igy van, a fiam megerti az olaszt es a magyart egyarant, bszelni viszont csak olaszul tud (az, hogy tud egy kicsit eros...pontositsunk, probal), az ismerosunknek a kislanyanak (2 eves) az anyuka olasz apuka angol, mindket nyelvet erti es beszeli....szerintem ez is gyerekfuggo, marmint az idopont amikor el kezd beszelni a picur....es nem feltetlenul a ket nyelv az ami keslelteti. Meg azt is hallottam, hogy a gyerekek akik kicsi koruk ota ket nyelvet hallanak a kesobbiekben sokkal gyorsabban tanulnak meg mas idegen nyelvet...

Norus: a Marcsi kikoptt Te vagy....nagyon cepek a csjok...es mi csak sargulunk a ho miatt... :lol:

Toncsi: mekkora a csajszi...es egyre szebb ez a huncut lanyzo! :wink:

Utolag is minden Zsuzsinek boldog nevnapot!
A betegeknek virtualis gyogypuszak! :wink:

Mindenkinek szep bacimentes hetveget!!!!
Kriszta es Teo
Kép

sziasztok
matteo0808

Bocsi..ritkan jovok es akkor is benazom... :oops:

sziasztok
matteo0808

Teokénak is jobbulást! Nekünk 1 éve nem volt kruppunk, egyre jobban remélem nem jön vissza. Igaz azóta mérjük a párát, nagyon ügyelünk rá mindig optimális legyen!

Orsinak keresek tavaszi sapit, nézelödtem Teszvesz-en, elötte mértem Orsi fejét,l 48-49es sapi kellene. Nos, amiket ekkorának irtak, azokhoz meg ugy volt odairva hogy 6-12 hóra :o Na most akkor hogyan merjem ugye megvenni, egy 5 évesnek. Kérdésem, nálatok a 4-5 éveseknek mekkora a feje? Mérne nekem pár ráérös ember? :lol: Köszi

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kármen, hát igen, a sapivásár érdekes. Petinek pl. van egy "sárkánysapkája", elvileg tiniméret. Mondjuk az ördögöm feje igen nagy, ami rá jó, az rám is és fordítva. Ill. az övé nekem egy kicsit szűk, de akkor is. Szóval nekem alapból nem lenne nehéz dolgom.

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!!

KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A NÉVNAPI KÖSZÖNTÉST!!

K.L.Zsuzsi!
neked is boldog névnapot!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Karmen!
ha Márk felkelt , megmérem a fejét. :wink:
Szandinak szerintem42-43 centi a feje, szóval az a 6-12 hó, erős tulzás. bár vannak nagy fejű gyerekek., :shock:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok!

A hétvége nagyon hamar eltelt, így betegen, Dávid is elkapta Dorótól, mindketten antibiotikumot kaptak, lábadoznak, szerencsére erősek, így nem veri le őket nagyon, Dávid is jól viseli, csak néz a nagy szemeivel egy-egy orrszívás után, tűri a megpróbáltatásokat. Jöjjön már a jó idő!!! :)

Anett: Málna nagyon szép baba (bár már milyen nagylány! :shock: ), és milyen dögös a hello kitty-s göncben (meg a többiben is)! :D :D :D

Karmen: Tök jó a jelmez! Ki festette Orsi arcát? Nekem nagyon hasonlít Rád a lányod! :)

Aki beteg, annak jobbulást, aki nem az, az meg vigyázzon magára! Mindenkinek szép hétvégét!

eszter

KépKépKépKép
hefe

Zita! Köszi! na én is átlagosra gondoltam. Csak már nagyon sajnálok egy sapira kiadni 1700-2000e ft-ot, mert olcsobban még kinaiban sem találtam még. Igy gondoltam veszek használtat, de ott meg ez a gondom, hogy a fejmérethez beleirták a hónapot is ott ahol tetszik a termék, erre megijedtem hogy akkor most mi van?? :lol:

Hefe! Sajnálom hogy ti is betegek vagytok, én remélem most mi végleg meggyógyultunk, mert nov. óta elöször van, hogy mindenki egyszerre lett gyógyult, nem fertözi vissza a másikat.
Én festettem ki az arcát, láthatod hogy tök egyszerüen, nem volt képem, sablonom amit lemásoljak, meg amugy mindig is béna voltam rajzbol, szoval egyszerü pillangonak kb ennyi telt tölem. Tündérhez illöt gondoltam, de reggel ö pillangot rendelt, a kezeire meg virágokat. Hasonlóságot én nyilván nem tudom megitélni :)

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!
Hát nagyon elnagyolt méréssel, de 52-53 a Márk feje. És nincs nagy feje. :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Gyors bekukk! Minden gyerkőc nagyon cép!
S.O.S-ben: ki mit tud Dr. Szabó Dávid nőgyógyászról, jár-e valaki hozzá? jöhet itt is...
Én voltam nála, nagyon körültekintő, alapos, de olyan fiatal, 2 évvel idősebb nálam és olyan furi volt magázni!
A másik, elég kínos, de szerdán megyek végbéltükrözésre és érdekelne, nagyon gázos-e és van-e ebben is valakinek tapasztalata?
Térdkönyök tartásban csinálják tán és levegőt is fújnak és a végén ez távozik, szal nagyon durván hangzik és olyan ciki....
Szval lécci írjon már valaki erről is valamit!!!Köszi!

Kép
gyanixi

sznanna: írtam privit!

Kép
gyanixi

Gyanixi!
Én többször voltam a betegségem miatt! Nem fáj és nem ciki!Nyugi!
20140113113746

Gyanixi!Anett!
írtam privit.:)

E.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Sziasztok!

Lalinak másidk napja levihetetlen láza van. :( Lázkúp, priznic és hűtőfürdő után ment le 39 alá. :shock: Nem eszik, nem iszik, tegnap majdnem a klinikán kötöttünk ki infúzión, az a szerencse, hogy a cicit elfogadta, meg este egy kis húslevest is evett, így nem kellett befeküdnünk, de ma megint szinte semmit nem fogad el. :(
Most alszik, 11 után megyünk vissza a dokihoz.
Kivagyok, alig alszunk, illetve aludna ő, de csak nyüszög meg dobálja magát, a kezemben szunyál sokat, egyfolytában kézben kell legyen. A szívem szakad meg, sosem volt még ilyen beteg, csak fekszik, lóg a kezemben, totál elhagyja magát.
:cry: Nem tudom, mi lehet ez, dokinak sincs ötlete. Torokminta negatív, pisiminta nem lett jó, újat kell vinni.

Kép
szilcsi

Szilcsi! NEktek ez a tél nagyon összejött, most már végre remélem hamarosan gyógyultak lesztek!!

Niki! Nálunk ö az egyik nödoki, velem egyszer bunkón beszélt, egyszer meg nagyon kedves volt, szoval elég hangulatember lehet. Amugy alapos volt, szakmailag nem mondhatok rosszat

Kép

Kép

Karmen
karmen

Hali!

Anett!
Gogol utcában...majd egyszer... :cry:

Karmen!
Volt pedisünk én nem igazán csináltam,de ha akarod neked bevállalom.

Ki vagyok egy kicsit most, ugyanis az ikrek is himlősek.Sajna.Norbika tegnap elkezdett újra köhögni és reggelre rekedt lett.Kontrollra vittem vissza a dokihoz és jött velünk a Niki is mert nem tudtam hova tenni gondoltam majd együtt viszem őket bölcsibe utánna megyek dolgozni.Láttam már tegnap is Norbin fura pöttyeket,de egy kettőt ,így nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget,de az orvosnál észrevettük teli van a háta a füle mögött a nyaka...szóval himlős.Na erre megnéztük a Nikit is és ő is ,de neki nem olyan sok mint a Norbinak, de tuti himlő.erre a hónapra ugrott a bérletim meg a rezsi,de nem baj majd lesz valami.A szöszi miatt aggódom rajta sokkal sokkal több kiütés van mint a Mátén volt...

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok!

Szegény Norbimon meg sem tudom számolni mennyi hólyag van .Ennyit az oltásról.Jó oké Máténál bevált és lehet a Norbina azért jött ki ennyire mert kapott antibogyót múlthéten és le van gyengülve kicsit.Egyébként jó a kedve nem lázas remélem nem is lesz az ,bár sokkal dúrvábban néz ki mint a Niki vagy a Máté.

Kép
Kép
zitacicu2

Karmen: Mi legyen a dobozokkal? Kettő elég lesz nekem is, nagyon köszönöm! Hogy vegyem át? Orsi nagyon szép, jövőre én is szeretném kifesteni M. arcát. Sapi: Marcsi fejét is le szoktam mérni, amikor Dóriét, úgyhogy képben vagyok: 49 cm, de már nagyon régen, kb 3 éves kora óta ugyanekkora, kétévesen volt 48 cm, Dórié most 47. Van olyan sapink, ami 1,5-4 éves méretezésű, én is furcsállottam, de valószínűleg ezért... :roll: De a sapikba beleírt méret is nagyon összevissza, van olyan 50-es sapink, ami már kicsi Marcsira.

szilcsi: én sem úgy értettem, hogy tömnéd Lalit mindenfélével :!: , csak önmagában az, hogy szívesen megeszik valamit és éppen akkor nem lesz kiütése-viszketése-hasmenése tőle, az nem azt jelenti, hogy a dolog ártalmatlan, mert az allergia alattomos, később kialakuló dolog, és nem független a szervezetbe bevitt dolgok mennyiségétől (lásd amit Zituska írt, hogy két falat panírozott husi elfogyasztása azért tojás szempontjából nem ugyanaz, mint a rántottaevés, avagy a NASA által sem kimutatható mogyorómennyiség, amit Levi megevett :wink: ) Amiken meg a vita megy/mehet (de ez nem is vita, hanem eszmecsere!!!), azok pont nem a nélkülözhetetlen dolgok, azokat már mindenféle rendszer szerint ehetik 1éves kortól (szénhidrátok mint pl. durumtészta, tejtermékek, húsok, mindenféle zöldségek és gyümölcsök stb), szóval szerintem nyugi, Lalit jól táplálod, illetve táplálnád, ha hagyná magát. :( Kívánom nektek, hogy végre kikevergőzzetek ebből a betegség sorozatból! :!: Lassan többet vagytok orvosnál, mint otthon. :cry:

Tojás: a mi dokinénink szerint se mehet 2éves korig, a tojással készült se, de ez betarthatatlan szerintem… (Már akinek nem kell diétát tartania.) Marcsival másfél éves koráig tartottunk ki kábé, addig se panírt, se tojásos sütit nem evett, már így is kaptunk eleget a családtól :evil: , Dóri már néhány hónapja eszik ilyeneket, de direkt 100% tojást bármilyen elkészítésben nem kap 2éves koráig, apának dugiban kell ennie a rántottát. :lol:

jégvirág: ááááá, nem fél, tavaly se az volt a baj, egyáltalán nem mozdult ki, hótól függetlenül, most meg alig várta a hóemberépítést. A szánkózásért nincsenek oda egyébként.

toncsi: ha rászánom magam és elmegyünk, mi biztos délelőtt, nekünk a du. nem jó Marcsi miatt.

Timika: múlt hét szombaton láttam a családodat a Kárász u.-n, nagy motorozásban voltak egy másik kissráccal illetve apukával. Pelusügy: igen, azóta pelusban alszik, és egyszer pisilt még be aztán, most jóideje megint nem. Sose tudom meg az okát… :roll: A halat megengedi a mi táblázatunk a többi hússal együtt kb 11 hónapos kortól, ha jól emlékszem. A herkentyűket meg meg se ennék, mondjuk a halért sincsenek odáig.

Zitacicu: jobbulást, szegénykék!

Enikő, adhatnál magadról életjelt, így kénytelenek vagyunk a pletykákra támaszkodni! :lol: Ezek szerint apával végleg vége?

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Zitacicu!
Bakker,ez durva!Gyógyuljatok! Málna szerdán kapja a himlő ellenit,na ezek után hogy álljak hozzá??! Majd megkérdezem dokinéninket is erről!

Szilcsi!
Szegény Lali,jól rátok jár tényleg a télen! Villám gyógyulást Nektek is!
20140113113746

Anett!
Mi 1 éve kaptunk.A mostani felállás szerint már 2 kell.Ma is mondta a dokinéni,de ugyan mit is kezdhetnék már vele.Ők egyet kaptak.ez van.

Kép
Kép
zitacicu2

Itt van előttem a Szandi kiskönyvében lévő táplálási táblázat, főtt tojás sárgája 9 hónapos kortól, fehérje 1 éves kortól mehet. szóval gondolom a panirozott cucc is. :wink:
Szálkamentes hal is mehet 9 hónapos kortól. :wink:
méz 1 éves kortól.

Norus!
Szilcsi irása alapján Enikőnek új párja van, akivel nagyon boldog!!!! :lol:

zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Anett!
Jár még hozzátok gyógytornász?

Kép
Kép
zitacicu2

anett: légyszi írj már bővebben a végbéltükrözésről...priviben!
Hogy hogy zajlik, meg a befújt levegővel mi a helyzet a végén.... :roll:

Kép
gyanixi

Sziasztok!

Mi jól, meggyógyultunk, úgy tűnik...
Noémit holnap viszem vissza a fülészhez, de tuti minden ok! :)

Karmen :)
Noémi fejkörfogata 45 cm.
Botié 51 cm. Boti sapkájában a méretezés 9-13 év :lol:
Szóval a centi a lényeg, a méretezés nem...
Orsi csini volt! :)

Zitacicu :)
Basszus, de sajnálom Norbikát! :cry:
Jobbulást mindkét törpinek, Neked pedig kitartást!!

Ilcsi :)
Mit mondott a doki? Mitől ennyire lázas Lali?
Ráadásul antibiotikum mellett lázasodott be? Pedig a Sumamed nem gyenge gyógyszer. :(

Minden betegnek jobbulást!!

Kép
Kép
zituska28

Zitacicu!
Szeptember vége óta vége óta nem jár! :D
20140113113746

Zitacicu! Hogy a fene!:( Pedikür tényleg jo lenne, már évek óta szeretném egyszer megcsináltatni, kiprobálni:)

Nóri! Irok emailt a dobozzal, hogy tudnád átvenni, apával be tudom küldeni Szegedre. Vagy ha neked jobb, pénteken 7:30 körül ott leszek a Rókusi suli elött, ha kéred. (azért körül mert a parkolás elég lehetetlen ki tudja hány kört megyek, de 7:45-töl már óra lesz, szoval nem kell rám sokat várni:)

Köszi a fejméreteket, ugye sokan nem tudják amit sapit árulnak hogy mekkora buksira valo, cm-ben. Lemérik kivülröl nekem, de az meg nekem nem mond semmit, ki tudja mennyire nyulik ugy összességében (mert nem elég a szélét széthuzzák). Egyet azért vettem (olyan olcso volt, és szép hogy megért egy probát), de nem az a nagyon vékony tavaszi, azt még mindig nem találtam.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen: sapit érdemes megnézni a Kodály téri sapi-zokni-fehérnemű-boltban (ingyen parkolsz! :wink: ), nagyon jó árak vannak és jó választék, de szertintem a vékony tavasziak még nincsenek készleten, kötötteket láttam legutóbb még, ha gondolod, szólok, ha már vannak, járunk arra gyakran. Tényleg nehéz mérni őket, én is csak azokról tudok nyilatkozni egyértelműen, amit hordtak vagy próbáltak a lányok. Érdekes egyébként, centire körben Dóri feje ugyanakkora, mint Marcsié volt, mégse jók rá a sapik, amiket örörkölt, vagy korábban kinövi őket sokkal. :roll:
Dobozokkal kapcsolatban írok, köszi!

Zitacicu:sajnálom :( nektek már tényleg felesleges a 2. oltás. Én beadatom Marcsinak, ha már az elsőt megkapta...

Zituska: éljen a gyógyulás! :)

ATZita: A mi táblázatunkban is 1 év van a mézre, de mostanság 2-t javasolnak, valahol megértem, tele van virágporral. A tojásra a miénk 2 évet ír, nem különbözteti meg a fehérjét meg a sárgáját, és a tojásos ételeket (sütit, panírt is beleértve) sem. De szerintem ez túl szigorú, nem is a panír, hanem az olyasmi ételek miatt, mint a túrógombóc meg a palacsinta. :wink:

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Lali bent van a fertőzőn, azóta bőgök, nem lehetek vele.
Ez iszonyú. Kivették a kezemből és vitték is el. Rakták azonnal infúzióra, a kiszáradás szélén állt.
Középfülgyulladás, torokgyulladás, plusz tegnap fosizott kétszer, valami vírusos járvány van állítólag.
Reggel fél órára bemehetek hozzá. 2-3 napig biztos bent lesz.
Azt se tudom, hova menjek, mit csináljak, haza nem akarok menni az üres lakásba.

Kép
szilcsi

kiakadtam kész. :cry: telefonon nem adnak felvilágosítást, csak 11 és 13 óra között. hiába könyörögtem a nőnek, nem kapcsolta a fertőzőt. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
szilcsi

zilcsi!
Mikor Márk volt a fertőzőn 11 és 18 óra között bent lehetett lenni. most miért nem lehet ????
Az influenza miatt? Azt mondták a tv-ben be lehet menni, csak folyamatosan bent kell lenni. :wink:
Mikor Márk bent volt én minden reggel odatelefonáltam, és mindig kapcsoltak, és mindig adtak felvilágositást is. most mi van??????? :twisted:

zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Szilcsi
:evil: Mi az, hogy nem lehetsz a Lalival...meg meg telefonon sem adnak felvilagositast....ez szemetseg.....es nagyon kegyetlenseg! Egy ilyen pici gyerocnek foleg amikor beteg az anyukaja mellett a helye!
Nagyon sajnalom! :cry:
Pusza
Kriszta es Teo
Kép

sziasztok
matteo0808

Szilcsi, ez szörnyű!!!!!!! Mihamarabbi jobbulást kívánok Lalinak! Ezt az egész fertőző dolgot én egyszerűen nem értem - ha jól tudom, az ET szerint a gyereknek joga van hozzá, hogy az egyik szülője a nap 24 órájában vele legyen a kórházi tartózkodás alatt. Betegjogi képviselő?
Egyébként meg, hogy mekkora baromság ez az egész, ha fertőz, akkor félóra alatt is fertőz, szal no comment :evil: :evil: :evil:
Bp-n bent lehet lenni a gyerekkel és Klzsuzsi elmondásából tudom, hogy Dunaújvárosban is. Naná, hogy itt ezt sem lehet :evil: :evil: :evil:
Telefonos nő meg remélem lesz még ilyen helyzetben, szívtelen dög :evil: :evil: :evil:
Írok egy rövid privit.

Zitacicu :) Jobbulást a gyerekeknek!

Rólunk: asszem ilyen beteg még sosem voltam, hörghurutom van, de két napja szenvedek, mint állat, sípol a tüdőm, alig kapok levegőt, antibiotikumot szedek, talán lassan kezd hatni. Ma apa volt itthon Krizsivel, holnap anyósoméknál lesz és ha nem leszek jobban, csütörtök, péntek jön anyukám....

KépKép

KépKép
timika

Szilcsi!
Jobbulást nektek!!!

Timika !
Neked is !!!!!

Norbika über brutál rosszul néz ki az arca reggelre teli lett és a háta is elég gáz,mert rendesen hólyagos ez ugye a Máténál kimaradt vagy olyan pici volt hogy észre sem vettem,de Norbi....borzalmas.amúgy eszik láza nincs.Szegény.Egész éjjel alog aludtam nehogy álmában vakarózzon. :(

Kép
Kép
zitacicu2

Gyerekorvosunknak sikerült velük beszélni telefonon. Lali nyugodt, alszik most, lement a láza, csöpög neki az infúzió. Kicsit megnyugodtam, bár überszarul érzem magam.
Drága Enikő, náluk leszek este, mert apa nem lesz itthon, így nem leszek egyedül.

Zitacicu, sajnálom Mátét, iszonyú, ha ilyen beteg egy gyerek. :( Még jó, hogy eszik és nem lázas. Jobbulást neki!

Timi, válaszoltam és köszönöm. Neked is gyors gyógyulást!!!

ATZita, nappal bent lehetnék vele elvileg 10-18-ig, de az influenza miatt látogatási tilalom van. Na igen, persze fél óra alatt is fertőz, ha valaki fertőző beteg, akkor már mindegy, bent vagyok-e vele végig vagy csak napi fél órára. :roll: :twisted:
De kiadták az összes kis ruháját, mindent, még a zokniját is, egy szál palusban vitték el, gondolom, ez is a fertőzésveszély miatt van (bár én még mindig úgy gondolom, a tegnapi két lazább kaki a sok gyógyszer miatt volt).

Kép
szilcsi

Szilcsi! EZ tényleg felháboritó. Tesomat sem engedték be pár éve (akkor pedig járvány sem volt), letejt fejet nagy kegyesen bevihette, azt átvették, de a gyerekhez nem mehetett fel! (a tejcsi el is apadt közben rendesen :( ). Azt nem tudom hogy telefonon kapott-e felvilágositást, de a min. ha már nem lehet vele a szülő, hogy legyenek megértöek és tájékoztatást kérhessen!! Lali kapott pneumo szurit korábban? Védett?

Timi! Te is gyógyulj gyorsan! Örülök hogy van segitséged!

Zitacicu! De durva, akkor milyen lenne Norbi teste ha még oltást sem kapott volna? (nekem unokahugom volt a legdurvább akit ismertem, neki brutál volt, nem volt oltott)

Nóri! Kodály tér nem tudom hol van, de megnézem majd térképen. Sapi ott milyen árban mozog? Én 1700 alatt nemigen szoktam találni. Köszi ha pont arra járnál és lesz tavaszi és szolnál!
Mézet én is igy tudom, én sem adtam/adok 2 év alatt

Kép

Kép

Karmen
karmen

JAj Szilcsi!!!!
Annyira sajnállak benneteket!!!!!!!!
Barni tavaly Húsvétkor volt bent,és elméletileg 11-18 óráig lehet csak bent lenni a gyerekekkel!!! :cry: :cry:
A saját ruhájukban pedig azért nem lehetnek a gyerekek,mert ha hánynak,vagy hasmenésük van,akkor nem gyűjtik össze a saját privát szennyes ruhákat,hanem egyenessen viszik a mosodába.....................

Anno a férjem,kiverte a cirkuszt,hogy nem hagyjuk egyedül ott a gyereket,(semmit nem értünk el vele)de csak annak maradhat ott az anyukája,aki igaz nagy beteg(pl daganat),nekünk ezt mondták! :cry: :cry: :cry: :cry:
Hozzáteszem ,húsvét hétfőn kibőgőt szemmel 1/2 8 odaállítottunk,és 8-tól beengedett egy nővérke,akit később ez miatt jól lecsesztek!!!
Volt olyan gyerek,akit 2 napig meg sem látogattak.......................... :cry: :cry: :cry:

Kép
bibi226

Szilcsi!
Jaj annyira sajnálom, ez borzasztó, én is megőrülnék,de mit lehet tenni! Nem értem én ezt,a tévében és mindenhol azt mondják,azt olvasni, hogy a gyrekkel lehet lenni 24 órában,akkor mi is van??Vagy Szegeden nem érvényes ez a szabály???!!!
De pár nap és Lali jól lesz és hazaviheted!
Informálj az állapotáról!

Zitacicu!
Máténak is villám gyógyulást,legalább ő otthon van veled!

Timika!
Neked is mielőbbi gyógyulást kívánok!

És minden kis és nagy betegnek!
20140113113746

Szilcsi!
Hát érdekes ez az egész. Ha vinnél háziorvosi igazolást, hogy oltott vagy, akkor se engednek be?
Papir szerezhető. :wink:
A másik!
Én terhes voltam a Szandival mikor Márk bent volt, és volt, hogy este 7-8 ig bent lehettem. A nővértől függőt.De napközben is végig bent vltam, vagy én vagy az apja, vagy volt, hogy mindketten.És Lali még szopik is. :shock:
És Márk végig saját ruhában volt. Mondjuk egyszer vagy kétszer hányt, a gyógyszer miatt.
Egyébként Ő is laringitis miat került be, csak mivel én hülye mondtam, hogy előző nap volt egy lazább széklete, emiatt került a fertőzőre.Amugy gondolom a Pulmonologiára vagy a Füll orr gégére kerűlt volna. Szóval szerintem csak ha nagyon brutál fosik vagy hány a gyerek akkor érdemes bevallani. :roll:
Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Anett!

Nem a Máté a himlős hanem az ikrek.Máté két hete volt kb. :D

Szilcsi!
Amikor a kora osztályon voltak a kicsik nekünk is vadászni kellett az orvost hogy adjon felvilágosítást,de nem sikerült elérni.

Zita!
Egyszer a Norbi elesett és beütötte a fejét.Éjjel elkezdett hányni és reggel elvittem az ügyeletre.Naná hogy a fertőzőre raktak be minket pedig mondtam hogy elesett.llati pipa volt a férjem.Ja és az ügyeletről szóltak a kórháznak hogy viszem a gyereket szval ha nem megyünk be még lehet a rendőröket is utánnunk küldik,mert tudták mi a baja a Norbinak,de ennek ellenére vagy 5x el kellett mondanom a sztorit a dokinak.

Kép
Kép
zitacicu2

Ilcsi!
NAGYON sajnállak benneteket!! Szegény Lali :( Remélem nagyon hamar meggyógyul és együtt lehettek!!!
Már a gondolatától is ki vagyok akadva hogy egy kisgyereket ennyire elszeparálnak a szüleitől.
Írj amint változik a helyzet!!

Timi!
Neked is mielőbbi jobbulást!!
Írd meg amikor jól vagy és elmegyünk Kittivel.

Mindenki gyógyuljon meg!! :!:

Enikő!
Merre vagy?

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Zitacicu!
Ja a Norbit akartam írni, tudom,hogy nem a Máté,de elütöttem! Hogy van amúgy?

Szilcsi!
Laliról hír???
20140113113746

Anett!
Talán nem jött ki rajta több kiütés,de ahhoz képes hogy oltott...nem tudom milyen lenne ha nem kapott volna oltást.Biztos ezerszer durvább,de nekem már ez is sok.Jó a kedve eszik nem lázas..ennyiből jó hogy kapta a szurit,mert amúgy lenne vagy 40 fokos láza.
Niki pl alig pöttyes.

Karmen!
Gyere el nyugodtan pedire hozzám,tanultam szóval tudom hogy kell csak ne legyen tyúkszemed :lol:
a suli óta már sokat fejlődtem a pedi terén anyukámnak van rendesen mit csinálni a lábán..

Kép
Kép
zitacicu2

Vittünk be a nővéreknek egy bazi nagy csomagot (csoki, gyümölcs, kávé), így másfél órát bent lehettem vele, mondjuk nem volt bent a főorvosnő, emiatt is voltak engedékenyebbek.
Mindkét keze össze van szúrva, a kézfejei, az egyik tiszta zöld foltos, fáj is neki, mert fogdossa. Egyedül van a szobában, bakker rózsaszín bodyt adtak rá :roll: , jobban van, nincs láza, jobban is néz ki, de a szemei totál ki vannak sírva. :cry:
Mikor odaértünk, hallottuk a váróból, hogy sír, jó fél órát vártunk, mire beengedtek hozzá, addig hagyták sírni, nem tudom,ez így megy egész nap???
Nagyon megörült nekem, szopizott, majd megfulladt, nagyon éhes volt már. Nem lehetett letenni, alig tudtam eljönni, nagyon sírt, mikor visszatettem az ágyba. :cry:
Pontosabbat nem tudok az állapotáról, a nővérek nem tudtak/akartak mondani semmit :shock: , 11kor kell hívnom a főorvosnőt.
Kicsit nyugodtabb vagyok, hogy láttam, hogy jobban van, már nem olyan elesett, de szörnyű volt otthagyni. Ma már nem mehetek be, csak holnap reggel.

Kép
szilcsi

Szilcsi!
Örülök,hogy jobban van Lali,szegényke! Elhiszem,hogy szörnyű volt otthagyni,de remélem mielőbb hazaengedik!

Málna most kapta meg a bárányhimlő ellenit, nagyon ügyes volt,egy ici-picit sírt csak!
20140113113746

Szilcsi!

Hamar rendbejön Lali csak nehéz kibírni hogy nincs veled tudom.Az ikrek is két és fél hétig voltak kórházban eleinte még szoptatni sem lehetett nem simizhettem meg őket,szóval kitartás ilyenkor kell erősnek lenni.!!A nővérektől ne várj tájékoztatást nem fognak adni mert nem adhatnak.Nekünk volt hogy pont váltáskor mentem be és hallottam hogy valamelyik manó székletét ismételni kellett,de nem voltak hajlandóak megmondani miért,szóval eléggé ki voltam akadva és a végén kiderült Rota vírus.

Kép
Kép
zitacicu2

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?