Karmen: Mi legyen a dobozokkal? Kettő elég lesz nekem is, nagyon köszönöm! Hogy vegyem át? Orsi nagyon szép, jövőre én is szeretném kifesteni M. arcát. Sapi: Marcsi fejét is le szoktam mérni, amikor Dóriét, úgyhogy képben vagyok: 49 cm, de már nagyon régen, kb 3 éves kora óta ugyanekkora, kétévesen volt 48 cm, Dórié most 47. Van olyan sapink, ami 1,5-4 éves méretezésű, én is furcsállottam, de valószínűleg ezért...
De a sapikba beleírt méret is nagyon összevissza, van olyan 50-es sapink, ami már kicsi Marcsira.
szilcsi: én sem úgy értettem, hogy tömnéd Lalit mindenfélével
, csak önmagában az, hogy szívesen megeszik valamit és éppen akkor nem lesz kiütése-viszketése-hasmenése tőle, az nem azt jelenti, hogy a dolog ártalmatlan, mert az allergia alattomos, később kialakuló dolog, és nem független a szervezetbe bevitt dolgok mennyiségétől (lásd amit Zituska írt, hogy két falat panírozott husi elfogyasztása azért tojás szempontjából nem ugyanaz, mint a rántottaevés, avagy a NASA által sem kimutatható mogyorómennyiség, amit Levi megevett
) Amiken meg a vita megy/mehet (de ez nem is vita, hanem
eszmecsere!!!), azok pont nem a nélkülözhetetlen dolgok, azokat már mindenféle rendszer szerint ehetik 1éves kortól (szénhidrátok mint pl. durumtészta, tejtermékek, húsok, mindenféle zöldségek és gyümölcsök stb), szóval szerintem nyugi, Lalit jól táplálod, illetve táplálnád, ha hagyná magát.
Kívánom nektek, hogy végre kikevergőzzetek ebből a betegség sorozatból!
Lassan többet vagytok orvosnál, mint otthon.
Tojás: a mi dokinénink szerint se mehet 2éves korig, a tojással készült se, de ez betarthatatlan szerintem… (Már akinek nem kell diétát tartania.) Marcsival másfél éves koráig tartottunk ki kábé, addig se panírt, se tojásos sütit nem evett, már így is kaptunk eleget a családtól
, Dóri már néhány hónapja eszik ilyeneket, de direkt 100% tojást bármilyen elkészítésben nem kap 2éves koráig, apának dugiban kell ennie a rántottát.
jégvirág: ááááá, nem fél, tavaly se az volt a baj, egyáltalán nem mozdult ki, hótól függetlenül, most meg alig várta a hóemberépítést. A szánkózásért nincsenek oda egyébként.
toncsi: ha rászánom magam és elmegyünk, mi biztos délelőtt, nekünk a du. nem jó Marcsi miatt.
Timika: múlt hét szombaton láttam a családodat a Kárász u.-n, nagy motorozásban voltak egy másik kissráccal illetve apukával. Pelusügy: igen, azóta pelusban alszik, és egyszer pisilt még be aztán, most jóideje megint nem. Sose tudom meg az okát…
A halat megengedi a mi táblázatunk a többi hússal együtt kb 11 hónapos kortól, ha jól emlékszem. A herkentyűket meg meg se ennék, mondjuk a halért sincsenek odáig.
Zitacicu: jobbulást, szegénykék!
Enikő, adhatnál magadról életjelt, így kénytelenek vagyunk a pletykákra támaszkodni!
Ezek szerint apával végleg vége?