Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Csak azert irok, hogy nagyon kellemes TALIT kivanjak Nektek holnap! Pletyizzetek sokat, egyetek, igyatok jokat!
A hetvegen 4 gyerek szaladgal a hazban, ugyhogy nem hiszem, hogy lesz idom irni.

Mindenkinek udv, legyetek jok!

Ildiko
salla

Szia Ildi!

Majd gondolunk rád, és Sorayára is Kép
Pihizz majd te is, ha teheted. A gyerekek ellesznek!

Zsuzsa
zerko

hallo lányok!

senkiért nem kell menni sehová???Kép

Nanda
nanda

Sziasztok!

Holnap sajnos kimaradok a kismamás találkáról. A suli miatt még el is mentem volna, de szerencsénkre csőtörésünk van.
Hétfőn fejeztük be a lakás teljes berendezését, erre kedden megjelent a vadi új felújított lakásunkban a nappaliban egy folt.
Megnézettük, és úgy néz ki két falat is érint, és meg kell keresni a gócpontot. Tehát fal bontás, kosz piszok, szoba festés és miegymás, és ez holnap lesz, és az azt követő napokban. Tehát se nem tanulok, hanem pakolgatok és takarítok, a pletyizés helyett.
Fogtok még ilyen találkát szervezni?
Sajnálom hogy így jött össze nekem. Bocsi érte.

Más: milyen könyvecskében van még lista? Az én védő nénim még jó tanácsot sem adott, nemhogy segítséget. Itt a vásárlási listára gondolsz? Abból van már vagy 6 fajta, majd csinálok belőlük egy átszerkesztettet.

Nanda:
Igaz hogy nem nekem jött a kérdés, de szociológiából pont az előző félévben írtam egy dolgozatot, a család fánkról. Én a kutatást előszőr a legidősebb élő rokonoknál kezdtem (házasság levél, keresztelő levél, születési bizonyítvány, stb, fényképek, emlékeke). Végig diktafonoztam az egészet, majd kiegészítettem azzal, amit a helyi Levéltárban, Bibliotékában találtam, ahol név szerint rá lehetet keresni a családunk múltjára. Még lehet próbálkozni a templomokban, hátha van a régi könyvekben, házasság bejegyzés.
Könyvtárban városról szóló könyvekben és az interneten.
Nekem kissé nehéz volt, mert a mi vagyunk az egyetlen Kneiszelek az országban. De a dolgozatom elnyúlt a bevándorlási időszakra is, amit német nyelvű városkohoz kapcsolódó könyvekben találtam meg.
Hát valahogy így kezdtem el.

Pussza
Niki
nixi
Irország

Jó estét!

nanda: úgy tűnik...
Az én apukám is komolyan kutat családfát. Ha van valami, majd megkérdezem, mit tehetsz! Ő is jár sok helyre!

Nixi: majd megpróbálunk, jó?
Akkor ugyan nem lesz jó programod, de meg kell oldani mindenképpen ezt a dolgot! Jó munkát!
A védőnéniktől lehetne vételezni egy "Várandós kismamák könyve" című irományt, amiben sok hasznos dolog van. Kérdezz rá, ha nem kaptál!

Mára elbúcsúzom. Sziasztok!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok,

Csak egy gyors bejentkezés, holnap találkozunk, én megyek Egcsiért és Timiért a Népstadionhoz 11-re, délben találkozunk!!!

Puszi mindenkinek
holnap élőben!!!!!

Zsuzsa,
ha esetleg reggel még benézel:
azt hiszem, csak nem küldtem át neked a tel.számomat, legalábbis az "elküldött leveleknél" nem találom, szóval átnyomom mégegyszer, a tiéd nálam lesz!

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!

Ne haragudjatok, nehez napom van ma, este koncert es nem jol aludtam.
Gondolok majd ratok es legkozelebb jovok,
Dumcsizzatok es egyetek igyatok jot,
Kakukk
kakukkfu

Kakukk,Kakukk,
vártunk, vártunk...
Májusban tervezünk megint találkozót, reméljük, arra be tudsz majd szállni, és persze a többiek is!!!
Emlegettünk benneteket, de azért a személyes jelenlét varázsa...

Én most értem haza, és rögtön beléptem ide, van-e valaki, aki már türelmetlenül várja a beszámolót.

(természetesen)Nagyon jól sikerült a találkozó (vagyis ez az én véleményem, de szerintem senki nem fog másként nyilatkozni!), éppen 13-an voltunk, nagyon jót beszélegettünk, én próbáltam mindig áthelyezni a székhelyemet, hogy mindenkivel tudjak ismerkedni, ez többnyire sikerült is. Volt egy csomó fénykép, amit böngésztünk, meg rengeteg finom kaja - Mucska-Andi, nem volt somlói!!! De volt pl. isteni finom tiramisu, rengeteg tejszínhabbal, azzal is beérted volna, ugye? Kértem a lányokat, ne árulják el senkinek, hogy én kettőt is belapátoltam, na kíváncsi vagyok, mennyire megbízhatóak, és kiderül-e a titkom...

Én összesen csak 8 képet csináltam, majd beszéjük meg, hogy kell felrakni "védett" helyre, amit csak mi tudunk megnézni, oké?

Most puszi mindenkinek, este még benézek, jön-e valaki, most kipihenem az izgalmakat, mert hát csak "lefáradtam" - azt hiszem, ezt hívják pozitív stressznek.

Zsuzsa,
azóta is csak mosolygok ezen a City grilles dolgon, egyrészt, hogy milyen kicsi a világ, másrészt hogy miért nem mertem eddig rákérdezni?!

Ölelés mindenkinek

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

sziasztok!

Én is kukk!
Megvártuk a végét Süncsivel, Hajnival, és Anikóval. Minden rendben volt.
Remélem mindenki jól érezte magát, mi 4-ig voltunk.
Nálam van vagy bő 40 kép, ami nem életlen! Az is használható, amin az Anita-Bori vall Kép (Mucska)
Panó, Linó, világosítsatok fel, hogy hova is tegyük fel a képeket! Köszike!

Jaj! Ritka bunkó voltam Kép Maci2: Boldog Névnapot!!!

Kép

Én is emésztek még, de szerintem is aki kimaradt, lemaradt... Kép

Zsuzsa
zerko

Sziasztok mindenkinek! Kép

Mi is hazaértünk, de előbb még elmentünk Daniért a sógoromékhoz. Na ki volt ott, vajon?? Drága anyósom és apósom. Micsoda kellemetlen meglepi. Kép

A talin jól éreztem magam nagyon, bár lusta malac vagyok én nem helyeztem át a székhelyemet. Kép
Legközelebb aktívabb leszek, nem eszek annyit. Kép
Mindenkit jó volt látni, örülök nektek és benne vagyok az újabb taliban is. Kép

Most megyek Danit áztatni, puszi és köszönöm ezt a szép napot nektek!! Kép

Linda -Bellana
Kép
bellana

Biztos nagyon jó volt a tali nektek, én meg itthon szenvedtem ahogy szétszedték az új lakásunkat, fáj a szívem érte.
Szeretnék a következő találkán mindenképpen résztvenni, valamilyen módon.
Majd azért írjatok valamit hogy mi is volt, és ha lehet a fényképeket is megnézném.
pussz
nixi
Irország

Sziasztok!

Cak benéztem!
Nagyon jó volt a tali,nagyon örülök,hogy össze tudtuk hozni.sajnáltam,hogy el kellett menem,de itthon várt az anyós akit végül nekem kellett hazaszállítanom Bicskére,és nem volt valami kellemes az út.Azt azért elmondom,hogy mikor hazaértem Maya a nyakamba ugrott és haza is küldte a "vénasszonyt".Nézett is szépen. Én csak Véná-nak hívom magunk közt(anyuék).
Tegnap este fürdésnél is volt egy beszólása a lányomnak-Véná-hoz-éppen a kakis pelust vettem le róla,amikor megszólalt,hogy :
-"Hű de büdös ez a kaki!"
Erre a Maya:
-"Te is ilyen büdös vagy,mint a kaki!"KépKépKépKép

Mégegyszer szuper volt a tali,alig várom a következőt!!!KépKépKép

puszi,Nanda
nanda

Sziasztok Lányok!

Kipihentétek már a talit?
Szerintem is nagyon jó volt, én legalábbis jól éreztem magam, bár Bellanához hasonlóan én is lusta voltam áthelyezni székhelyem, így van akivel nem is nagyon beszéltem. Pl. pont Bellanával sem. Na de majd legközelebb!

Zsuzsa, Bori meg akik még csináltak képeket!
http://www.tar.hu

Itt ha regisztrálsz, akkor a kép.tár-ba lehet olyan albumot csinálni, ahova akárhány képet feltehetsz és jelszóval védetté lehet tenni, tehát csak az nézheti meg, akinek elküldöd a jelszót.

Orsi!
Gergőt beírtam!

Vali!
Ha minden igaz sikerült kiszinezni a babáid nevét, majd holnap felrakom a táblázatot.
Küldök egy emilt is!

Mucska!
Grillparti volt?

Nixi!
Sajnálom, hogy pont most kellett szétverni a lakásotok! Persze az ilyesmi soha nem jön jókor!

Mindenkinek szép napot, bár itt még mindig nem süt, de legalább az eső sem esik!

Panó
panó

Sziasztok!

Én is nagyon jól éreztem magamat!!! Zsuzsa, köszi hogy megszervezted! És remélem, hogy még májusban össze tudunk hozni még egyet!
lino

Kinga!

Babakocsi:
Nem
tudom ,hogy tart-e még az akció,de a Brendonban,50.000 ill.60.000 ft-ért volt most Chicco 4 ill.3 kerekű babakocsi,mindenféle extrával,hordozóval!
Én azt mondom még várj egy kicsit a babakocsi vásárlással,lehet,hogy tavasszal kidobják a téli,ill. a tavalyi kollekciót,és nagyon jó akciók szoktak lenni!

Nanda
nanda

Lányok még mindig a talit pihenitek???

Én a szüleim és a Tomi jóvoltából egész nap alszom.Kép
Puszi,jó éjt mindenkinek!

Nanda
nanda

sziasztok!

Sok munka, és bosszankodás után nekem megvan a védett albumom! Írjon, aki kíváncsi rá. KB. 30 kép!

Zsuzsa
zerko

Zsuzsa!
Én kíváncsi vagyok!!!

Panó
panó

Panó!

A mail ment! Kép

Jó éjt!
Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Csak most tudtam jonni, mert itt voltak a parom hugaek es nekik fozocskeztem, ma meg koncerten voltunk, ahol az edesem is fujt, ugyhogy csak most jutok ide, most is csak par percre, mert ma dvd-zes leszKép Vegre!Kép

SZUPER VOLT A TALI!!!KépKépKép

Tok jo otlet volt, es a majusi is az, remelem meg tobben leszunk!

A pizzara azota is be vagyok indulvaKép Szerintem a jovo heten el fogok csabulniKép

Zsuzsa
En is szeretnem latni a kepeketKép Kerek egy emiltKép

Aniko
Elmentunk Anyukammal a MegaToys-ba es VAN RUHAM!!!!!! Olyan boldog voltam ma egesz nap! Gergo is sokat mocorgott, szerintem erezte, hogy az Anyukaja mennyire orul es milyen csini ruhaja van. Azt hiszem nem teljesen olyan, mint a tied, de nagyon hasonlo es szuper kenyelmes es csinos, szoval KOSZI a tippet!!!
Babakocsi ugyben is okosodtam, lattam egy egeszen jot, ami nem Graco, mert azoknak sajnos nem lehet valtoztatni a tolasiranyat, ugyhogy ez valami masik fajta, de nagy kerekes es allithato magassagu a tolokar, es atfordithato is, raadasul eleg szelesnek tunik, hogy kabatban is jol beleferjen a picuri. Egyelore meg nem vettem meg, en is a borzere es az akciokra varok, de ez most a nyero nalamKép

Na, megyek filmet nezniKép

Puszika mindenkinekKép

Orsi
20+2

avocado

Jo reggelt!Kép

Ma en nyertem...Mindenkit megeloztem.
Zsuzsa, en is kivancsi vagyuok...kaphatok mailt?

Mindenkinek legyen szep a napja,allitolag felmelegedes lesz.
szoszi
szoszi

Zsuzsa!

Én is nagyon kíváncsi vagyok!

Szilvi
lino

Sziasztok!

Zsuzsa, engem is érdekel! Kép

Csajok, nekem is fiam lesz úgy néz ki Kép Már 260 g a kis tökös és mindene a helyén Kép

Muszáj dolgoznom, de ha tudok még írok ma, mert nagyon lemaradtam az utóbbi idoben!

Soraya-Kriszta
soraya

Sziasztok Lányok!
Örülök, hogy elmentem a talira, nagyon jó volt!
Remélem legközelebb már én is mutogathatom a pocakomat, nem csak egy duzzanatot.

Zsuzsa - köszönöm a jókívánságokat!
Szeretném én is megkapni a képeket, feltettem a címemet a profilba.(remélem jól)

Holnap megyek ultrahangra, már nagyon izgulok, hogy minden rendben van-e.
Maci
maci2

Jó reggelt mindenkinek,

Soraya,
gratulálok a kisfiadhoz!!!
260 gr? Hú, most voltam vásárolni, meg is nézem, pontosan mekkora is az a 25 dkg párizsi...Hihihi.
Szép lassan tessék csak dolgozni, agyon ne kapkodd magad! Vigyázz magadra.
Milyen az idő nálatok? Van még hómaradvány? És lassan készülődsz hazautazni, igaz?

Nanda,
miért is nem csináltunk szombaton boszorkányűzést vagy hogy hívják az ilyesmit...Nem baj, májusban, a zöld környezetben majd talán még hatékonyabban meg tudjuk ezt tenni.
( Addig is lehet benevezni az anyósokat, jóakaró szomszédnéniket, stb. )
Kisfiam nagyon örült a nyuszicsokinak, köszönöm mégegyszer.
Akkor átpihented a vasárnapot? Kell is az, elég gyakran, és most majd egyre gyakrabban.

Zsuzsa,
én is szeretném látni a képeket, természetesen. Én nekem hová kellene feltennem az enyéimet?

Orsi,
itt jártál a Soroksári úti Megatoys-ban, és még csak ide sem integettél nekem?! Jó kis áruház, igaz?
Mi hetente-kéthetente járunk oda Danival, nem tudom, láttad-e a hátsó felében azt az óriási játszóházat? Szuper hely, jó kis dühöngő a gyerkőcöknek. Na, nem egy-két éveseknek való...Gratulálok a ruhádhoz!

Mindenkinek ölelés

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!

Orsi: én meg kérek egy címet, mert a profilodban nincs Kép Örülök, hogy jól érezted magad!

szöszi, Lino, Soraya:
Kép elment!

Szöszi: a felmelegedés nem lesz annyira nagy, de most 2 nap NAPOCSKÁT ígérnek! Utána megint eső Kép

Mucska: gondolom ti el a Tiszához Kép

Soraya: gratula a kukacoshoz! És a mindenéhez Kép Jó munkát!

Én is mindenkinek szép napot kívánok!

Kép

Zsuzsa
zerko

Szisztok!

Örülök, hogy jól sikerült a tali! Kép

Zsuzsa, kérhetek én is egy mailt? Köszi!

Soraya, gratulálok a kis tököshöz!!!

Mucska, mail ment! Pusza. Kép

Mindenkinek kellemes napot, remélem most már tényleg itt a tavasz!

Chello
chello

Maci2: én sajna nem látom a címedet! Így plíz újra, vagy küldj nekem egy mailt, akkor tuti jó lesz!

Bori: Kép ment, és a kérdésedre is ott válaszoltam.
Egy időben mi is sokat jártunk oda a Soroksárira. Oda hordtam Zsófit Manótornára az ASZP-ba. De elköltöztek onnan Kép
Meg egy barátnősöm is lakik arra!

Zsuzsa
zerko

Zsuzsa!
Köszi a mailt, de sajna nem tudtam megnézni a képeket, most próbáltam 5 perce. Hosszas gondolkodás után bejött az oldal, de minden kép kockájába az volt írva, hogy feldolgozás alatt, Csak a címeket tudtam elolvasni.

Bori!
Szerintem te is csinálj egy albumot a tar.hu-n, esetleg Zsuzsával konzultálhatsz, hogy neked már ne kelljen annyit bosszankodni, mint neki.

Soraya!
Gratulálok a kisfiúhoz! Legközelebb beírom a táblázatba!

Maci2!
Majd gondolunk rád holnap az UH miatt!

Orsi!
Akkor a következő talira új ruhában jössz?

Mindenkinek szép napot!

Panó
panó

chello:
Kép ment!

Zsuzsa
zerko

Panó: ha rákattintassz, akkor megnyitja!
Zsuzsa
zerko

Jé, tényleg!Köszi!
Panó
panó

Pano!Kép
Ha rakattintasz,akkor megy,nem baj,ha azt irja.Eloszor en is megijedtem,de most neztem vegig...

Zsuzsa!KépKoszi!

Soraya!Kép
Szivbol gratulalok a tokoshoz! Te sem javitottad meg a lanyok aranyatKép Lenyeg,hogy egeszseges es boldog(ok) vagy(tok),gratulalok!!!

szoszi
szoszi

Zsuzsa!
Levélben küldtem a címet, mert nem sikerült módosítanom. Valamit bénázok, nem tudom miért nem módosítja az adataimat.
Maci
maci2

Maci:
Kép elment!

Panó: Kép
Nem mondom, hogy sokat szívtam az albummal, de azért ez a titkosítás dolog nekem is új volt!
És a feltöltés jó halom idő! Kép

VÉLEMÉNYEK?

Zsuzsa
zerko

Zsuzsa, nagyon jók a képek, bár még nem értem a végére! Kép
Vali desszertjét látva persze csorog a nyálam és hangosan korog a gyomrom! Mi volt ez a gyönyöruség??
soraya

Soraya: ha majd már tele lesz a gyomrod, nézd meg! Marcello Őrület a neve: http://free.x3.hu/marcello/Edessegek.html
Én is benyomtam egyet! Kép

Zsuzsa
zerko

Zsuzsa, köszi, megnéztem a képeket! Nagyon helyesek vagytok és gyönyörűek a pocakok ! És az a tiramisu, biztos nagyon fini volt. Kép

Chello
chello

chello: vannak páran, akik erről pontos infóval rendelkeznek (Bori) Kép
A köv. talit te se hagyd ki! Kép

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

ÉN IS NAGYON JÓL ÉREZTEM MAGAM SZOMBATON!!!Kép
Nem győztem mesélni apának.Zsuzsa,Süncsi,Hajni,köszi,hogy megvártátok velem a páromat.

Panó,Lino!
Nagyon sajnálom,hogy pont Veletek nem sikerült beszélgetni,akik szintén a 3.babát várjátok.De majd a következő talin!Kép

Zsuzsa:
Én is szeretném látni a képeket!Nem tudom,apának mikor lesz ideje feltenni az enyémeket,én sajnos nagyon béna vagyok ehhez.

Orsi:Tök jó,hogy van csini ruhád!Kép
Párod mit szólt hozzá?
Babakocsi:Én is nagykerekű,átfordíthatót szeretnék,és van egy jó nagyker,ahol olcsóbban lehet megvenni a Roan,Bergon és még valamilyen kocsikat/ennek a nevére nem emlékszem/Mi már voltunk körülnézni,és nagyon szép dolgaik vannak,aztán ha nem sikerül a börzén jó állapotút venni,akkor maradunk ennél.A Kismamában van hirdetésük!
Nekem az első két gyerkőc kocsija is innen volt.Van még a Lehel térnél is egy bolt,ahol elég jó árban vannak a kocsik,majd oda is el akarok menni.

Soraya:Gratulálok a kisfickóhoz,örülök,hogy minden OK!Kép

Hajni:Drukkolok Neked holnapra az UH-hoz,vigyél kazettát,és szó nélkül add oda.Szerintem előny lenne,ha vinnéd kispapát is,hátha akkor kedvesebbek lennének,és ha Neked nem mutatják a monitort,legalább Neki elmagyarázzák,hogy mit lát,otthon meg majd megmutatja!

AnitaBori:Óriási sikere volt az ajándékodnak,elhatároztam,hogy anyák napjára ilyet csinálunk a nagyiknak.Kép
Hol vetted a hozzávalókat?/Mágnes,parafa.../ Ha van valami más ötleted,amit a gyerekekkel el lehet készíteni,azt is szívesen fogadom.Kislányom nagyon szeret ügyködni!

Süncsi,Nanda:Még egyszer köszönöm a figyelemességeteket.Kislányom már ki is sajátította mindkét csokit.Kép

Puszi Mindenkinek:ANikó
vakili

Anikó:
nagyon szívesen Kép, addig is pihentünk, és duncsiztunk. Szerintem nem volt haszontalan az senkinek Kép

Zsuzsa
zerko

Zsuzsa!

Küldesz nekem is mailt?
vakili

Anikó: küldtem!

Zsuzsa
zerko

Zsuzsa!

Nagyon jók a képek!

Szöszi!
Reggel egyszerre írtunk!

Anikó!
Majd a következő talin közelebb ülünk egymáshoz!

Panó
panó

Zsuzsa!

Nagyon jók a képek!

Pussz:Anikó
vakili

Sziasztok!

Soraya, gratula a fiúcskához!

Zsuzsa, nekem is küldj képeket!!!

Most etetem a lurkót, majd jövök, puszi:
Bellana
bellana

Végignéztem a képeket, szuper lehetett a találka! Kép

Lányok, lenne egy gyors kérdésem! Van valakinek adata a 18-19. hétrol hízás témában?

Kriszta
soraya

sziasztok!

Nos, az előbb kidobott a Topik. Ilyen még sosem volt Kép

Anikó, Panó, Soraya: köszi Kép

Bellana: menten postázom Kép

Soraya: az én könyveim szerint 3-5 kiló, de a kezdeti adataid is befolyásolják ám!

Maci2: én is nagyon szorítok ám neked holnap!

Zsuzsa
zerko

Zsuzsa!

Nagyon jók a képek, bár a sajátjaim annira nem nyűgöztek le. (Na ez nem a Te hibád!)

Soraya: én a következőket olvastam az "ajánlott" hízásról - első 12 hétben 1,5-2 kg, utánna hetente 20-35 dkg. (13-24. hétig)Tehát max. 5-6 kg nagyjából a 24. hét végéig.
Hol tartasz, ha nem túl indiszkrét a kérdés?

Maci
maci2

Köszi az infokat! Pénteken voltam védononél és az elejéhez képest +3.8 kiloval vagyok több Kép Kicsit megijedtem, hogy ez sok és tudom is hogy az a baj, hogy egész nap ulök a melóban, este meg mar nincs kedvem mozogni Kép
soraya

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?