Sziasztok!
ÉN IS NAGYON JÓL ÉREZTEM MAGAM SZOMBATON!!!
Nem győztem mesélni apának.Zsuzsa,Süncsi,Hajni,köszi,hogy megvártátok velem a páromat.
Panó,Lino!
Nagyon sajnálom,hogy pont Veletek nem sikerült beszélgetni,akik szintén a 3.babát várjátok.De majd a következő talin!
Zsuzsa:
Én is szeretném látni a képeket!Nem tudom,apának mikor lesz ideje feltenni az enyémeket,én sajnos nagyon béna vagyok ehhez.
Orsi:Tök jó,hogy van csini ruhád!
Párod mit szólt hozzá?
Babakocsi:Én is nagykerekű,átfordíthatót szeretnék,és van egy jó nagyker,ahol olcsóbban lehet megvenni a Roan,Bergon és még valamilyen kocsikat/ennek a nevére nem emlékszem/Mi már voltunk körülnézni,és nagyon szép dolgaik vannak,aztán ha nem sikerül a börzén jó állapotút venni,akkor maradunk ennél.A Kismamában van hirdetésük!
Nekem az első két gyerkőc kocsija is innen volt.Van még a Lehel térnél is egy bolt,ahol elég jó árban vannak a kocsik,majd oda is el akarok menni.
Soraya:Gratulálok a kisfickóhoz,örülök,hogy minden OK!
Hajni:Drukkolok Neked holnapra az UH-hoz,vigyél kazettát,és szó nélkül add oda.Szerintem előny lenne,ha vinnéd kispapát is,hátha akkor kedvesebbek lennének,és ha Neked nem mutatják a monitort,legalább Neki elmagyarázzák,hogy mit lát,otthon meg majd megmutatja!
AnitaBori:Óriási sikere volt az ajándékodnak,elhatároztam,hogy anyák napjára ilyet csinálunk a nagyiknak.
Hol vetted a hozzávalókat?/Mágnes,parafa.../ Ha van valami más ötleted,amit a gyerekekkel el lehet készíteni,azt is szívesen fogadom.Kislányom nagyon szeret ügyködni!
Süncsi,Nanda:Még egyszer köszönöm a figyelemességeteket.Kislányom már ki is sajátította mindkét csokit.
Puszi Mindenkinek:ANikó