Mzs,
kb. egy hónapja elkezdtünk apával edzésre járni, ami elméletileg ugye kimozdulás és vele kettesben, meg nekem mind fizikailag mind lelkileg erőstő hatású kéne legyen.
Csak... anyukám 3-szor jön egy héten 4 óra hosszára, ami alatt eddig a munkámat csináltam - meg minden pillanatban is dolgozom mikor Pálmi alszik - így viszont a heti 3 alkalomból most kettő elmegy az edzésre és így rettenetesen kell kapkodnom minden apró lehetőséget megragadva, hogy a melót csináljam. És akkor még ott van a mosás, teregetés, mosogatás, stb...
Lehet, hogy ezért is még pluszban külön ingerült vagyok apára ha Pálmit felébreszti, mert az is az "én" időmből megy el...
Magamra meg hát nem marad egyáltalán idő, még hajat mosni sem tudok néha, pedig az aztán alapvető... Fürödni már úgy fürdöm, hogy a picurit becipelem a fürdőszobába a kis pihenőszékével és zuhanyzás közben dumálok hozzá
Ma anyósom van itt vigyázni picúrkára (ez a második alkalom mióta megszületett - de ő is túlterhelt másik 2 gyerekkel), és elbeszélgettem vele, szerinte se kell azon aggódni, hogy a párom felébreszti a gyereket, szerinte ha nagyon álmos, akkor majd úgyis alszik, és ha mélyen aludna akkor nem ébredne fel rá...
Mindenesetre a csoki az nálam is fogy szülés óta határozottan
)) De még hál istennek nem látszik...
A B6-ot még kipróbálom!
Köszönöm a tippeket, hogy beszéljek vele, nem ezzel van a probléma, szinte naponta beszélünk, a probléma az, hogy szerinte nem kell ennyire alkalmazkodni a gyerekhez.
A szülők segítése érdekes kérdés, nekem van egy barátnőm, akinek az anyja "szülőtartást" fizettet a lányával amiért felnevelte és most havi fix pénzt vár el érte cserébe. Tiszta röhej! Mondjuk a lány nagyon-nagyon jól keres, de akkor is...
Amúgy a jog szerint szintén létezik szülőtartás, meg is ítéli a bíróság olyan esetekben, ha a szülő segítségre szorul. Ezt egy ügyvédtől hallottam, akinek meséltem a barátnőm sztoriját.
Tüni,
köszi a telszámot, nem oldódott igazán meg, holnap elviszem a gyógytornászhoz, de ha nem elég 1-2 alkalom - vagyis nem elég hogy betanítson 1-2 gyakorlatot, mint ahogy az ortopédus mondta és vinni kell többször, akkor másikat keresek.