Csak gyorsan, mert idő közben elhavazódtam babaruhaálogatás terén
Zsu!
A változást, új életet úgy értsd, hogy Lilu minden negatív tulajdonságát levetkőzi (ezeket most azért nem említem, mhogy ne hozzam őket vissza a vonzás törvénye szabályai szertint
), tehát engedelmes lesz, barátságos, szelíd, és kedves!
Tomcsit és Ágicát puszilom!
Titi!
Sajnálom, hogy anyud is ezen a betegségen ment át
És köszi az infókat!
Bogolya és a többiek!
Sajnálom, hogy itt ennyi mindenkinek van tapasztalata a rákról
Az infókat viszont köszönöm, így kicsit tájékozottabbnak érzem magam
Kubu!
Ez a KRESZ tábla érdekes, Anyus!
Lilu is kb.4 éves volt, amikor a KRESZ könyvvel aludt és kelt (szó szerint!!!), mindenhová magával vitte! És kívülről fújta a jelentésüket. A felkiáltójel volt a kedvence, és tudta, melyik utcában van olyan.
A rendszámokról tanulta a betűket 2 évesen
(A játszótéren mindenki azt hitte én vagyok ilyen sz@r@any@, hogy "betanítom neki", pedig ő magától kezdte forszírozni...
Sajnálom a veréseket.
Lilu még sosem kapott, pedig párszor egy makarenkói már viszkette a tenyerem... De nem! Lilunál az olaj lenne a tűzre.
Akata!
Kaja: jól állunk. Konkrétan mindent megeszik, amit adok neki. Ez felerészben bébiétel, fele részben házi. Pl. főzök almát v. krumplit és azt hozzákeverem bébiételhez pl. őszibarackhoz, és a szintén házi párolt cs.mellfilével leturmixolom. Van, hogy Sinlaccal sűrítem.
Egy nap kb.6-7 szopi van nappal, de már csak 1 mellből, és 2 étkezés hozzátápi szopi után. Az egyik a déli szopi után a főzi, a másik a du-i szopi után a gyümi. 1 hét múlva lesz már vacsi is
Ja, és halkan jegyzem meg: nekünk nem kell előkét sem használnunk
Vikim!
LaciApunak mondd meg, hogy üdvözletem! Engedi majd, hogy nyáron megszeretgessem a Nagyfiát?