Lilla!
Lehet, hogy tényleg így kell ennek lennie, és jobb, hogy a madnulaműtétre nem kerül sor. Remélem, most már semmi nem jön közbe nektek, a csövecske gond nélkül a helyére kerül csütörtökön, és minden egyéb körülmény is jól alakul. Én nagyon szorítok nektek!
Nem lehetett egyszerű a felnőttkori mandulaműtét!
Detti!
Sajnos most pénteken nem tudok menni a vacsira, már korábban szerveztünk programot arra az estére. De legközelebb most már nagyon szívesen csatlakoznék én is!
Edit!
Hihetetlen gyorsan jönnek-mennek nálatok a betegségek!
De örülök, hogy Beni jobban van!
Én nem értek nagyon a homeopátiához. Úgyhogy most is az volt, hogy elmentem a gyógyszertárba, és előadtam, milyen tüneteink vannak. Stodalt-t kaptunk, ami szerintem nem is rossz. Legalábbis én rögtön úgy éreztem, hogy jobb a torkom tőle. Plusz az előző betegségből még volt itthon Homeovox. Esetleg tudsz valami jobbat, hatékonyabbat? Amúgy tényleg nem vészes a helyzet, csak köhögés, orrfolyás, ilyesmi... Azt hiszem, én rosszabbul viselem, mint a gyerekek, mert még ők is az idegeimen táncolnak sokszor.
Ha lesz időm, akkor majd nézem azt a műsort, amit ajánlottál.
Még mindig cumi-téma.... A fiúk sem rágják a cumit, de két dolog miatt már nagyon elegem van belőle. Egyrészt most télen mindkettőjüknél volt valami enyhe gombás fertőzés a szájukban, és tuti, hogy a cumi miatt! Másrészt nálunk is alapelv, hogy csak alváshoz van cumi, de mivel tudják, hogy van, ezért most már napközben tízpercenként komoly hisztiket levágnak a cumiért.... Főleg, most, hogy betegek. Egy éves koruk körül már elegünk az éjszakai cumikeresgélésből, úgyhogy betáraztunk, mindkettőnek vettünk négyet-négyet. A hétvégén az összeset elcsomagoltam, csak egy-egy maradt, azt is azért, mert vasárnap anyunál voltak, és ő visszaadta nekik az alváshoz.... Azt hiszem, azt fogom csinálni, amit Pram. Ez az egy cumi marad húsvétig, akkor úgy is kell vennünk valami járgányt, mert a tavalyi kismotort kinőtték már, és arra "elcserélik" majd a cumit!
Köszönöm, Pram, az ötletet!
Hát, ha ilyen régóta, és ennyire összeszokott banda vagytok, akkor nekem van még mit pótolni!
Egyébként nagyszerű, hogy ilyen nyitottak vagytok, és az újakat (Nellit, engem, sőt még Nórit is) szívesen fogadjátok!