Új privát üzeneted érkezett!

na el is ment a jókedvem, :? :? :? én kezdtem az oldalt. de ez csak azért van, mert a babavárás előtt állók nem írnak!!!! :twisted:

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit, pedig úgy rémlik (vagy rosszul?!), hogy nálatok sincs kizárva Hármaska :)

Pizzaaaa, nyaminyami! Én meg holnap töki pompost készülök csinányi.

Judit
Kép

Kép
balwin

Noh, mentem, majd hétfőn gyüvök.

Judit
Kép

Kép
balwin

:?: Lányok, Szolnokon hol van a gyermekorvosi ügyelet? :?:

donkoaniko

Anikó!
Úgy tudom a Mórán van,mert amikor mi Robit a hetényibe vittük rögtön azt mondták mért nem a Mórára vittük elősször!
Mi baj van????
Antal nekem azt mondta fogad hétvégén is ha nincs ügyeletbe,őt nem próbáltad?

Kép

Kép
katlina

Móra F. út 9. Felnőtt: 56/373-373, gyermek: 56/423-102

Kép

Kép
katlina

Anikó!
igen a mórán, mi a baj?

Judit!
én mostanában nagyon ellenállok!

mi is az a töki pompos?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Anikó, igen, ahogy lányok írták, a Mórán! Mi a baj????

Töki pompos, anyám, életemben nem hallottam... el ne menj Balwin, míg meg nem írod :wink:

Évi és
Kép
csongianya

ja-ja én sem tudom mi az!!!!!!

Nálunk délután boci-szelet lesz

Anikó???

Kép

Kép
katlina

No, megpróbálok reagálni, de annyit írtatok, hogy reményem sincs, hogy mindenre reakciózzak :wink:

Andi, örülök, hogy újra itt vagy! A ház nagyon hangulatosnak tűnik így a képek alapján, és tök jó, hogy a gyerkőcök is gyorsan megszokták és jól érzik magukat.

Vera, üdv a csapatban! Nagyon szépek a gyerekek!

Márti, örülök, hogy újra itt vagy! Angi egy igazi kis nőci lett, micsoda frizurát rittyentettél neki! Nem mondod komolyan, hogy 18 óráig rajta voltak a csavaró :wink:

BBJ, Leti klassz kis csaj, hogy így odavan a bölcsiért! Biztos irigyelte már a nővérét az oviért, így most már ő is nagylánynak érezheti magát! Ne lepődj meg, ha eljön az idő, hogy nem akar ebéd után hazamenni, hanem ott akar aludni a többiekkel! Akkor jövő héten már el kezded a melót?

Dorka, tegnap láttalak benneteket, de olyan sebességgel toltad a babakocsit, hogy mire kijöttem a Toruinform-tól, már a zebránál jártatok!

Olga, hétfőn jók lesznek még a pontok? Fél 5 körül felcsengetnénk Csongival... hogy haladsz a szakdogával? Hm...nem is tudtam, hogy te ilyen ajtócsapkodós bevállalós lennél :wink: :lol:

Kata, igen, képzeld 3 napig itthon feküdtem és olvastam, meg tévéztem. Nagyon kellett, iszonyúan le voltam már pukkanva.

Sorozatok: Én is helyszínelők rajongó vagyok, de jöhet a Jóban-rosszban, Barátok közt, és végre a született feleségeket is végig tudom nézni. A Szex és New York-ot is szeretem, azt már rég láttam. És mostanában nézem péntekenként a Tűzvonalban-t is.

Évi és
Kép
csongianya

Andi, én is szoktam a Bookline-tól rendelni, bár karácsonykor éppen az Alexandrától rendeltem. Csak az a baj, hogy ha ideérkezik pár könyv, addig nem nyugszom, míg ki nem olvasom...olyankor állandóan a könyveket bújom :wink:

Évi és
Kép
csongianya

Köszi lányok. Dorkának tegnap este óta hőem.-e van, Nurofenre lemegy, most már 38 volt, 1-kor kapott Nurofent, de nem megy neki 37, 4-37, 5 alá... Nyűgös, de eszik vmennyit, meg dönti magába a teát hál'Istennek. Mi Jánoshidához tartozunk, de ott nincs gyerekorvos, nem akarnám oda vinni... Mindjárt hívom a Mórát, fogadnak-e.

donkoaniko

Anikó!
Mit mondtak???

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Anikó! :?:

Évi! Nem azt írtam, hogy bevállalnám az ajtócsapkodást, csak azt, hogy lehet egy pillanatra eljátszanék a gondolattal! :lol:
Hétfő délután nekem jó, valószínűleg lent leszünk az utcában, olyankor szoktunk mi is hazafelé jönni bölcsiből.
Szakdoga téma: úgy-ahogy állok, terjedelem megvan, csak még szépítgetni kellene.

Márti! Angéla nagyon szép Hófehérke volt! Látom jó sok díj vagy nyeremény volt! Óvodák kapták vagy a gyerekek?

Na mennem kell pacsizni!

Olga

Kép
juhaszolga

bbj Judit! Ja-ja, én is emlékszem, hogy Misinek nem lenne ellenére egy hármaska projekt! :lol: Te szoktál pizzát csinálni? Valamiért az rémlik, hogy mintha azt írtad volna nemrég, hogy nem szoktál... Bár Peti már régóta mondja, hogy Andersen leszármazottja vagyok... :roll: :lol: :lol: :lol:

balwin Judit! Amit te csinálsz az nekem sem rémlik mi lehet...

Bár senki nem kérdezte én hortobágyi húsos palacsintát csinálok holnap. Én nem szeretem, de Peti igen, így 3-4 évente ráveszem magam, hogy csináljak. :oops: :lol:

Már megint nem közügy, de az egyik főzös műsorba a héten, Csepregi Éva és a többiek ki voltak akadva a töltött káposztán. Pedig mifelénk tényleg így készítik: sima édes káposzta, bár füstölt hússal soha nem hallottam és nem is ettem, kivéve, ha mellé van dobva szalonna, vagy oldalas, de nem a töltelékbe darálva, valamint szigorúan paradicsomosan!

Na mennem kell kimenekiteni a gyereket a pancsivizből.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára juhaszolga 2009.02.21 19:44-kor.

Olga

Kép
juhaszolga

Nesze neked magyaro-on melaminos gyerek tejital! :evil: Szolnokon adtak is el belőle! Melyik állat szülő veszi meg a gyerekének a fémdobozos tejitalt, ami az energiaitalokhoz van kitéve? :evil:

Olga

Kép
juhaszolga

Sziasztok!

Na van ám termés :)

Nikiéknek továbbbra is +++++++++++++++++++++++
mielőbbi gyógyulást. Még olvasni is rossz, hogy mit kell átélniük :cry:

BAlwin!

Köszönöm kérdésedet. Szonja jobban van, hétfőn bölcsi. Nekem meg munka.

Vera!

Csodaszép gyerkőceid vannak!!! :)

Márti!
Ez a lány igazi kis bájos hercegnő és láthatóan szeret pózolni. Olyan édes kis mosolya van. :)

Trixiéknél ma volt a farsang. Bajor népviseletbe öltözött az osztály. Klassz volt. MAjd dobok képet.

phpBB: Kép
kati74

Anikó?

Olga!
tényleg nem szoktam, jól emlékszel, viszont pár hete rávettem magam, egy nagyon kedves barátunknak egy isteni pizzareceptje van. nagyon finom, megcsináltam, de 4! óra hossza volt! akkor azt mondtam, soha többet, Nikiéknél pizzáztunk, Niki akkor nagyon erősen javasolta ennek átgondolását, és tessék most már ügyesebben, csak robotgéppel az egészet, és isteni. sztem ezentúl ezt fogjuk enni,a "bolti" helyett.

Ja a melaminos tejen én is kiakadtam! tényleg aki megveszi, az mire gondol? rossz helyre pakolták? már a kínai írásjelek is feltűnhettek volna!

én is imádom a hortobágyi húsos palacsintát, talán 4 éve csináltam utoljára! de ez a kaja sem az 1/2 órás határidejű. hoyg csinálod?

Kata!
várom a képeket!

többiek, kis és nagybetegek, akik éppen nem pihiznek?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Kép

kati74

Vera! Most épp nem kavartam, és tényleg téged akartalak kifaggatni! :lol:

Dorka! Köszi az infókat turi ügyben! Mondjuk én mostmár csak polókat keresek nyárra, esetleg rövidnadrágot, de úgy láttam, azokat még nem nagyon árulják. Ezer éve akarom írni érdekességképpen, hogy a Horizontos turi már be is zárt! Meg vele szemben is volt a Baross út másik oldalán szintén angol turis, az is bezárt! Hát a Hotizontos nem sokáig bírta!

Judit! Pörkölt alapon a darált húst készre főzöm. Ugye ezzel töltöm a palacsintát. Én régen párna-négyzet alakúra hajtogattam, de hugi meg feltekeri, úgyhogy most én is úgy csinálom, aztán rendesen panírba forgatni, sütni. Tartármártás mellé, köretnek meg sütőben sült hasábburgonya. Valóban nem 30 perces kaja, de kis tételben, max. 6 palacsintát csinálok, úgy már nem nagy kunszt.

Na remélem, most elmegy a hozzászólásom, az előbb nem engedte.

Olga

Kép
juhaszolga

Kata!
tényleg nagyon ötletes!

Olga!
na én anno csirkemellből csináltam, azt turmixoltam, és párna alakúra hajtogattam, a szaftot sűrítettem tejszínnel, és az lett az öntet rá. és nem adtam mellé semmit sem. én is oylan 8 db-ra emlékszem....

Dorka! tényleg köszi az infót, többen s kérdezték, nem még jövő héten nem megyek dolgozni, majd lehet turizni! :lol:

majd csak márciustól hajtom igába a fejem

Judit,
Kép
Kép
bbj

Na a Mórán nem fogadtak... :evil: ill. telefonon közölte nem túl kedvesen a nő, hogy hát el nem küld, de nem oda tartozunk, és ők ezért nem kapnak pénzt... Mondom, engem megnyugtatna, ha gyerekorvos látná, azért ódzkodom Jánoshidától...asszondja az az én magánügyem, hát ahogy gondoljuk, de ismétli, nem oda kéne vinni... :evil: kapd be... Antal Mezőtúron ügyel, telefonos konzultáció, mit, hogyan adjak, nagyon rendes volt megint, alaposan kikérdezett, ott sok a beteg, ne kapja el a folyosón se, de ahogy gondoljuk, ő készenlétben lesz...

Átvittük végülis Hidára, "influenzaszerű vírus", tüdeje tiszta, torka nagyon csúnya, Cedax baby+ lázcsillapítás a gyógymód... Azt mondta a doki, ne várjam, hogy hőemelkedése se lesz, amíg ez a vírus benne van, addig a lázcsillapító is csak hőemelkedésig viszi le. :roll:

Idegesít, ne kapjon lázgörcsöt... nehogy bekerüljünk, mint Nikiék...és hasonlók. Na megyek, remélem, nem lesz gond éjjel.

donkoaniko

Anikó!
nagyon sajnálom! jobbulást!

de úgy gondolom, hogyha kapna értetek is pénzt, akkor sem lett volna kedvesebb. csak azt nem értem minek megy akkor olyan pályára, ahol az empátia alapvető fontosságú lenne.

Ne aggódj az antibigyó elintézi!

Olga! ha esetleg maradna a paliból, na tudod... :lol:

Judit,
Kép
Kép
bbj

akik odavoltak nagymamázni, pihizni, vagy kirándulni rakjanak már legalább nézegetnivalót!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Bbj: Te vagy a legrendesebb csaj a topicban... :lol: fenntartod a folyamatosságot :lol:

Anikó: hogy van Doroti?

És a Többiek?

Indítvány...: lehetne pontosítani az elérhetőségeket... például mobil tel. számokat?!... én ma akartalak volna hívni Anikó, de a tábliban lévő 20-as szám egész nap nem volt kapcsolható...

Ha elkülditek Nekem mailben... beírom a Bbj-től kapott tábliba. Akinek van, vonalas telószámot is adhat (az óccsóbb...)

Kép

Kép
szolkata

Kata!

:lol:

az enyém újakat ismered, mind a kettő mehet. a lakás maradhat a másik storno.

ezennel átruháztam Rád a táblit. kezd vele amit akarsz :lol:

nagyon jó film megy a hábénullán! még lehet kapcsolódni,aki szeretne, a tartalomból még kiderül az első 20 perc

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Dorotinak kívánom, hogy gyorsan gyógyuljon meg!!!!!

Mindenkinek szép hetet kívánok. Most kevesebb időm lesz de azért majd igyekszek jönni.
Nemtudom ki, hogy van vele de én már nagyon várom a tavaszt. Eleegem van már a hidegből.

és két kép még a Trixi szülinapjáról, ez a apjánál tartott szülinapon készült
Kép
Kép

kati74

Dorotinak jobbulást!
Én is gondolkodtam tegnap hogy felhívlak de nekem is a 20-as van meg!

Kata!
Priviben jó lesz??

Nagyon klassz volt Trixi tortája és bizti fincsi is!

Kép

Kép
katlina

Haller!

Anikó? Doroti?

Nikiékről vmi?

Balwin! Persze, hogy odaadom. 12 rész van meg. Szerintem ez az össz. Majd egyeztessünk mikor tudom átadni! :)

Betegek???

Mi megvagyunk!
Tegnap vagy inkább ma hajnalban én nem voltam jól. Gondolom a francia saláta árthatott meg... Olyan élményem volt mint anno Katának. Ma délre már jó voltam, há"lstennek!
Leventémmel tök jót vonatoztunk kettecskén szombaton.
Szami! Nagyon igazad van abban, hogy mindig kell a gyerekekre külön külön is időt szakítani. Mághálálja a dolog magát... Levente is sokkal kezelhetőbb volt és látszott rajta hogy hiányzott már neki az anyja, mert ugye ovi miatt elég keveset látom 7közben.
Dávid cserfes lett... imádom hallgatni! :lol: A 7végén mindenkit elvarázsolt.
Na rólunk ennyit...

Ja! Kata! Tábliba mehet mind a két telószámom. A madzagost megműtöttük... elemcsere volt. Most már műxik!

Hja! Dobok képeket! Nincs felriatozva.. még nem volt rá időm.

:arrow: 7VÉGI KÉPEK
szilbee

Hali!

Mindenkinek köszönjük szépen az aggódást. Tegnap este még nagyon lázas volt, illetve inkább "kitartó" volt a láz, a Nurofen meg se mozdította, végül kúppal sikerült úrrá lenni rajta... De aztán meg ahogy lement neki, sírt nagyon, 10-es skálán olyan 13-as erősséggel, úgyhogy 3-ig fenn voltunk. :(

Reggel láztalanul ébredt, azóta se volt hőem. se, kopp kopp kopp, kedve kicsit jobb, de elég kis mimóza még... Röviden ennyi.

Gyerkőcök szépségesek!

Táblihoz eszembe jutott, hogy nekünk van ám skype-unk is...akinek van, sztem azt is be lehet írni, ha már óccsóságra is hajtunk. :wink: Válság van vagy mi. :wink:

Holnap havazni fog. :( Elég már a télből sztem.

donkoaniko

Jó reggelt,

nálunk ma ballábas a reggel, úgyhogy csak gyors bekukk...

Kicsi betegeknek és nagyoknak is jobbulást!! Anikó, hátha túl vagytok a nehezén!

Nikiékről van hír? Mikor jöhetnek haza?

Kati, Trixinek nagyon csajos tortája volt :) Olyan szép nagylány!

KÖszi a turis infót, Olga, már én is szomorúan láttam, hogy bezárt a Horizont...

Nálunk semmi extra, én vagyok nyűgös... Nem tom, miért...
Bizti a hétfő miatt...

Kellemes napot!

Kép
Kép
dorkáék

Reggelt!

Nálunk Dév 8:15-kor kérte a tente párnáját és elvonult aludni! :shock: Kiwi leszek hogy alakul majd a nap...

Anikó? Nem érzékeny a füle?

Menek dolgomra...
szilbee

Mivel elszállt, amit írtam... jó sokat... így egyenlőre a jó kedvem is...

Ha valakinek változás van adataiban a táblibanhoz képest, az küldje priviben, vagy mailben. Aki nincs a tábliban, küldjön priviben mail címet.

Ma jönnek anyámék (hétfő lévén), majd jövök, ha tudok.

Ja... khm... este meg sajnos mennünk kell a kórházba Marcival röntgenyre.... 8) :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
szolkata

Sziasztok!

Hétvégén megvolt Nóri szülinapjának első felvonása! Nagyon jól sikerült, majd dobok képeket! Maja már ment oviba. Én kezdek dögrováson lenni. Nagyon fáj a torkom.

Trixi gyönyörű nagylány!

Doroti remélem jobban van, és ki tudtátok pihenni magatokat.

Mindenkinek kitartás, jövőhéttől itt a tavasz!!!!

Andi

Kép
Kép
andii

Sziasztok!

Nem mondod Szilbee, hogy Dév most reggel visszafeküdt? :shock: Igazságtalansááááág!!!

bbj Judit! Én még csak a főzős műsorban láttam azt a fajta palacsintát, amit te is írtál, a volt romanticból csinálta a fekete hajú lány (nem tom' hogy hívják). Biztos az is fincsi. Végül túltejesítettem magam, mert 50 %-as többet csináltam! 6 helyett 9-et. :lol: Nagyon fincsi lett, még én is megettem egy felet! meg szerintem ma is eszek belőle. Holnaptól apa megint németben, ugyhogy rendeltem kaját keddtől, a robinfood-tól, remélem ehető lesz, árai ennek voltak a legbarátságosabbak. Ja, meg a gastroyalnál valamiért megszünt a fitness menű, amit szerettem.

Képzeljétek tegnap megkezdődött a nyelvtanfolyam! Nagy nyugisan megcsináltam az ebédet, ettünk, na mondom befekszek Balázzsal az ágyba, alszunk egy jót. Aha, Peti mondja nem készülődsz? Mondom hova? :shock: Pedig reggel még belenéztem a naptárba! :oops: Öregszem na...

Anikó! Ez a kalvária nem semmi! Mi kétszer voltunk itt ügyeleten, normálisak voltak mind a kétszer, bár egyszer megjegyezték, hogy ezért kár volt behozni a gyereket, még elkap valamit a váróban. Illetve most novemberben voltam először a felnőtt ügyeleten, az arcüreggyulladásom miatt, hát azon kívül, hogy egyedül voltam, mint beteg, és több mint egy fél óra múlva hívtak be a vizsgálóba nem volt semmi gond. Tök normálisan beszéltek velem, rendesen megvizsgált a doktornő, és még receptet is adott (igaz csak algopyrinre), de akkor is adott! pedig ki van írva, hogy receptet nem adnak, csak ha életmenő gyógyszerről van szó.
Lényeg a lényegben, örülök, hogy a lánykátok már nem lázas, reméljük a kedve és az étvágya is hamar visszajön!

Kata! Nálam a tel.szám okés a tábliban, köszi! Skypom meg ilyeneim nincsenek.

Csatlakoznék: le a téllel!!!

Kati! De aranyos kis sündisznó tortácskája volt Trixinek! És úgy látom a kedvencekkel a tetején! De jól jönne egy-két szelet belőle!

Szami! Vera! Jázminoknak névnapos készülődés hogy áll?

Szami! Hogy sikerült a hétvége?

Én már megint egy baba-ruha-börzét várnék itt Szolnokon! Márciusban nem szokott lennie Judit? Mintha igy rémlene: március és november?

Olga

Kép
juhaszolga

Húha! Tényleg nagyon közel van itt egy szülinap! :D Andi! Neked meg jobbulást!

Tprpkfájásról jut eszembe: Balázs a héten eltanulta a bölcsibe: suttogva mondja: beteg vagyok! :) Ma reggel mondom neki? emeld fel a fejed, hogy be tudjam kapcsolni a sapkád. Nem! Beteg vagyok... :) Köszi...

Kata! Okés, szabaddá teszem magam estére! :lol:

Olga

Kép
juhaszolga

Kép

Öröm

Kép

Reggeli tánc a mamma miára

Kép

Kép

Ezt a távolságot hidalom át!

Kép

A híres neves taxi!

Andi

Kép
Kép
andii

Képzeljétek el szombaton két cumisüveg volt Nórinál és nem tudott kapaszkodni és oda lépegetett hozzám! Vagy inkább oda döcögött nem tudom mihez hasonlítsam az első kis szögletes lépéseit! Pont aznap mikor a szülinapját ültük! Azóta is a három -négy lépéses távokat megteszi.

Egyébként a taxi tuti ajándék volt, csak nekem áll égnek a hajam. ugyanis rámászik és áll a nyergen. Teljesen rendeltetésszerű... :lol:
Erről még nem tudtam képet csinálni, mert ekkora lelki nyugalmam azért nincs. Mondhatnám neki, hogy ügyesen egyensúlyozz drágám míg anya hozza a fényképezőt! :lol:

Andi

Kép
Kép
andii

Andi! :lol: Nagyon édes a csajszi! Milyen szép ünneplős ruhácskában volt! Nagyon szép a taxi is! A torta házi sütésű?

Olga

Kép
juhaszolga

A lap bolti, na de a krém! Családi reci. Így együtt olyan finom! Volt benne barack, meg banán is.Nagyon szeretjük! Rögtön fel is faltuk, pedig de jó lenne még egy kicsi!

Andi

Kép
Kép
andii

Szaisztok!
valamiért nekem nagyon lassú a net

mielőtt kivág:

Szilbee! látom nem unatkoztattok, volt társaság! milyen nagy hó volt anyudéknál! nálunk már jóformán semmi nincs.a naposoldalokon meg semmi.

Kati!
húú de guszta torta! most már a hsm-ről midnig ti juttok eszembe!
Trixi gyönyörű!

Andi!
gartulálunk! Nálunk mind a két lány a születése napján indult el. gondolták, hyog így könnyebb lesz megjegyezni :lol: tényleg nagyon csinos Nóri! Majának is nagy kedvenc a jelmez. M?ár Gréti is nagyon be van sózva, nálunk minden ünnep egy hétig tart, ma kezdődött a díszítéssel, álarcgyártással, de már csütrötök óta számoljuk visszafele hoyg hányat kell még aludni

Olga!
én si a bölcsiből hordom jövőhéttől, kipróbáljuk, aztán majd látjuk, hyog válik be.

Nikiék vagy ma de inkább holnap már biztos jöhetnek, most a véreredméynre várnak.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Andi! Kimaradt! :oops: Gratu Nórinak a lépegetéshez!
Balázs is születésnapja után 3-4 nappal kezdett el "járni".
Töltelékrecept jöhet!

Szegény Katlina mindig lemarad... Tehát: Katlina! Meg vagy dicsérve!!! Nagyon finom a tojáskrém! Már a szomszéd néni is rákattant! :lol:

Olga

Kép
juhaszolga

Andi! Gratulálunk Nórinak! :D Nagyon édes abban kis ruhácskában.

Anikó! Messenger-ed nincs véletlen?

Olga! Még jó hogy Peti észben tartotta! DVD + spár pont business mikor legyen?

Szami? Hogy zajlik egy EEG-s vizsgálat? Leventét visszük 12-én mi is és jó lenne tudni mire számítsunk, mire figyeljünk oda.

Ki vok purcanva... Dév egész délelőtt nyűgös volt... :? :(
szilbee

Anikó! Te kérted ugye a túrótorta receptjét? Bocsi, hogy még nem tettem fel.. majd előkaparintom vhonnan.
szilbee

Sziasztok!

Én is újra itt. Bence csak holnaptól megy oviba (már tök jól van, de nem volt mára behúzva).
Délelőtt így mindkettőt vittem a szokásos hétfői Bukfenc tornára... el is fáradtam, de főleg agyilag :?

Andi, gratulálok Nóri első lépéseihez, nagyon kis ügyes! :) Nekünk is ilyen taxink van, szeretik ők is, még Bence is szokott vele száguldozni :roll:
Látom Majánál is sláger a jelmez :) Nálunk egész évben használatban van a tavalyi elefánt és az idei kalóz jelmez is. Szinte minden nap felveszi.
A Kölcseyn laktatok??? Melyik részén? Mert mi a Krúdy végén lakunk, a Kölcseytől 7házra. Lehet hogy majdnem egymás mellett laktunk? :shock: Nem szoktunk arra sétálni (meg nagyon sehova :oops: ), inkább bemegyünk a városba és ott, vagy itthon a kertben levegőzünk :)

Olga, még jó hogy ebéd után vagyok, mert én imádom a húsos palacsintát :) De még sosem csináltam... Balázs cuki lehetett ahogy mondta hogy beteg vagyok :) De még jó hogy csak mondja ;)
Nálunk Bence nem szeret oviba járni, így mostanában elég gyakran kitalál magának mindent, ma pl. azt hogy ő még mindig gyengélkedik, ne vigyem a héten :? Sajnálom is, de muszáj járni :(
Petidnek nincs véletlenül egy Szilvi nevű húga? Általános iskolai oszt.társam volt, ha ő az ;)

Kati, annyira szép nagylányod van :) lesz gondotok pár év múlva :wink: A farsangi ötlet is klassz volt!
Szonja melyik bölcsibe jár?

Anikó, Dorotinak jobbulást, remélem már nem lázas!

Szilbee, és ti hova vonatoztatok Leventével? És a többiek hogy mentek utánatok? Vagy a képek nem ott készültek?
Miket mond már Dávid?
Én is nagyon élvezem hogy jázmin beszél :) sokkal egyszerűbb most már az élet :D
Én irigylem azt aki meg tudja oldani hogy külön is töltsön időt a gyerekekkel. Nekem valahogy nem megy. Pedig érzem én is Bencén hogy jó neki, ha néha-néha kettesben vagyunk. De ha van aki vigyázzon Jázminra akkor azért nem akar velem jönni sehova, mert ő is itthon szeretne lenne Mamával vagy Apával, vagy aki éppen itthon maradna Jázminnal.
Nem könnyű :?

Hallottátok hogy lesz C&A Szolnokon? Állítólag a Family Centerben, ami ott épül a Coránál. Legalábbis a mai újságban van álláshirdetésük.

KépKép Kép
76vera

Megtaláltam a zselés túrótorta receptjét.

[quote="szilbee"]
írta:
szilbeeA zselés túrótortát hogy kell?

Hát úgy csinálom, hogy 500 gr viszonylag puha tóróhoz keverek egy pohár joghurtot, 80-100 g porcukrot, egy fél citrom levét és egy egész citrom reszelt héjját.

A lapzselatint (6-8 db.ot) ideg vízbe beáztatok 5 percre. Közben meglangyítok kis tejes lábosban 1 másik pohár joghurtot és az áztatásból kivett, kinyomkodott zselatint beleteszem a joghurtba. Csak addig kevergetem őket a tűzön (pici lángon), míg a zselatin feloldódik. Nem szabad forrania!!! Majd ezt is beleteszem a túros cuccba. Jól elkeverem! Meg lehet bolondítani egy kis hozzáadott gyimilccsel...

16 cm átmérőnél kissebb, folpakkal kibélelt edénybe/tortaformába öntöm, majd berakok pár órára a hűtőbe... és kész.

Lehet alá piskótát is tenni természetesen, de anélkül is nagyon fini...

Ha megdermedt, olvasztott csokiba mártott kukoricapehellyel lehet díszíteni... és persze gyümölcsökkel.
szilbee

Kata: Majd írok privit telószám ügyben, most momentán nem jut eszembe a vezetékes telefonszámunk. :shock: :oops: Apa tudja.

Anikó: Jó volt beszélgetni skype-on tegnap. Máskoris máskoris!!

Andi: Gratula a tipegéshez! :P Ezt a taxit már láttam valahol. :wink: Csini volt az ünnepelt!

Szilvi: Miért kell az EEG? :shock: :shock: :shock: Nemisírtad.

Olga: Még Csepregire visszatérve. Én felhúztam magam az idióta megjegyzésén. Merthogy amiről ő nem tud, az már nem is létezik? Egyébként én imádom a paradicsomos verziót. Isteni finom, könnyebb, mint a savanyú kápis. Ergó többet lehet belőle enni. :oops: :oops: :oops:

Kati: Trixi tényleg gyönyörű, lesznek gondjaitok a pasikkal nem is olyan soká...amilyen korán kamaszodnak mostanában a srácok.

Kata: Röntgenhez drukk és ... jó mulatást. :wink:

Remélem, Nikiék jönnek ma haza végre...
jaimee1

Katlina, Olga!
A tojáskrém receptet elkérhetem én is? Olyan egyhangú már amik itthon vannak kaják.

Ja, és Olga :) Névnapos készülődés úgy áll hogy mi már hétvégén felköszöntöttük Jázmint, mert apa esténként lefekvés előtt fél órával jön haza és nem akartam annyira este hogy legyen ideje játszani. De jó is volt így mert egy óráig fel sem nézett a játékból, annyira tetszett neki (Teletubbies házikót kapott).
Talán holnap sütök valami sütit és kap virágot is mert azt nagyon szereti :)

KépKép Kép
76vera

Vera! Anyuékhoz mentünk. Hát mi is csak úgy tudtuk megoldani, hogy Ed vitte Dávidot kocsival én meg Leventével vonatoztam B.házáig. Nem egy hosszú út, csak 30 perces, de akkor is csak az övé tudtam lenni.
A családi 7végék úgy szoktak zajlani, hogy vagy egyik vagy másik nagyszülőnél találkozunk. Szombaton anyumék voltak soron.
szilbee

Rólunk: Rékának egynapos náthája volt szerencsére már megint. Úgyhogy kutya baja. :D

Viszont teljesen beszokott közénk a nagyágyba. :shock: Már a kispárnája is ott van a miénk között. :shock:

És hirtelen megtanult tolatni. KIcsit olyan néha, mint Michael Jackson, amikor helyben jár hátra. Nem tom miért,csak ez jutott eszembe.

Vera: Hurrá C&A! Pont mondtam Apának, hogy remélem a Family Centerbe jönnek. :roll: Mert máshol a Stop Shop-ban szokott lenni,...az nálunk nincs...

Hol van ez a Bukfenc torna?
jaimee1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?