Sziasztok.
millye: Gondoltam, hogy örül az egész család, teljesen más a Te helyzeted szerintem, mint pl. a mienk is lesz majd, meg a nagy átlagé.
Teljesen más érzés lehet úgy babázni megint, hogy az embernek már van egy másik nagy gyereke és most újra egy pici. Értem ezt a türelemre, meg mindenre.
Nekem nem lesz ilyen mert mi már tervezzük az újabb babát lassacskán.
Botonddal olyan jó már, mert ül, meg felálldogál, szóval kinyílt nekem már a világ egy kicsit. Tudok magamra is időt szentelni, hogy "szép" legyek meg ilyenek
, ő meg addig simán eljátszogat magában a járókában. A konyhában is velem van, szöszmötöl, meg rodeózik körülöttem, de nincs vele gond, bár néha tanyázik is nagyokat, de ennyi kell...
szóval nagyon élvezem az anyaságot én is.
Ki volt a szülésznő nálad, mert csak a doki nevét írtad meg.
Mulan: NEM FELEJTETTEM EL AMIT ÍGÉRTEM, csak lassan készül
igyekszem, pláne, hogy a barátnőm már lassan szül és neki is kell!
Kati: Botinak 5 hónapig tudtam anyatejet adni, aztán tápszer, aztán hozzátáplálás és remekül néz ki, kicsattan az egészségtől.
Szóval amíg van jó, ha nincs akkor sincs probléma.
Szonce: Nem értettem a hasgörcsöléses részt, Ádám allergiás az anyatejre vagy mi volt a baj?
Reni szerintem már babázik!!!:-)
Minden babuci nagyon édes, mindenkinek gratulálok hozzá!!!
Nem gondoltam volna még az elején , de ahogy egyre nőnek és produkálnak dolgokat, egyre jobb és élvezetesebb!
Ja, igen, most fogunk beiratkozni babaúszásra, már annyira várom, mert Botond imádja a vizet és a pancsikolást, szerintem ezt is élvezni fogja. Én nem akartam túl korán vinni, megvártam az oltásokat, de aztán meg nagyon hideg lett, így elcsúsztunk, de azt mondták, semmiről nem késtünk le még.
Szép napot mindenkinek!
Szilvi