Új privát üzeneted érkezett!

Ó :( Az nagyon fájdalmas lehetett. 60 év telt el azóta? Én is ha belegondolok, hogy milyen hosszu ideig kell hogy ezt a fájdalmat vigyem magammal, ez iszonyatos.

Kép

Kép
melcsike70

Nálatok ugye nincs gond. Nem azért vagy sirós?

Kép

Kép
melcsike70

Meli!Anita!
Gyertek van 1 nekünk valo filmem (most èn is siros vagyok),hely is van hol aludni! :wink:
Persze szomoru dolgok ezek.... :(

Naaaaa azèrt 1 csipet mosolyt Meli!!! :wink: Lècci lècci!!!! :wink:

Megyek ,mert k.o vagyok! :(

Jo èjt mindenkinek! :wink:
Vendég

Hasli

8)

Jó hogy sikerül elmennetek, egy kicsit kapcsolódjál ki.

Kép

Kép
melcsike70

Igen, 60 év, lassan 61. Ő volt a nagymamám első gyermeke. Utána született az anyukám. Egyszer meséltem nagymamámnak rólatok, és azt mondta bár neki is lettek volna ilyen barátnői, mint Ti, vagy legalább valaki meghallgatta volna. Sajnos akkoriban még inkább nem "illett" erről beszélni, mint most.

goodfairy

Hát, nem is tudom. Párom olyan más mostanában. Mindig csak a munka, munka, munka, aztán itthon meg csak kidől. Semmit nem lehet vele megbeszélni, néha olyan piszkálódós és nem csak velem, hanem Manóval is. Múltkor már komolyan összevesztünk ezen, hogy miért mindig őt piszkálja, sokszor olyankor is, mikor Kokó volt a hunyó. :(

goodfairy

Hát ebbe a hibába a nővéremék is beleestek, hogy mindig a nagyobbik volt mindenért a hunyó, amikor a kicsi rosszalkodott akkor is. Talán kicsit fáradt ő is. Nem? Nincs valami gondja a munkahelyén? Próbáltad neki mondani, hogy jó lenne kicsit beszélgetni?

Hát pont ezen gondolkodtam, hogy a régi öregek jobban viselték talán mint mi? Vagy ők nem értek rá az érzelmekre annyira?

Kép

Kép
melcsike70

Tudom, hogy fáradt, meg nagyon sok a munka a munkahelyén, és ezért türelmetlen. Azzal is tisztában vagyok, hogy Manó ezzel a tipikus 2 évesek hisztijével néha nagyon kiborító, de akkor sem kellene vele ilyennek lennie. Persze, beszélgettünk erről, először nekem esett, hogy én rosszul látom, aztán mikor ilyen eset volt, rávilágítottam neki, hogy most is Manót okolja, pedig Kokó volt a "bitang". De még most is előfordul, hogy Manót lehurrogja, Kokó meg az Úristen a számára (Kokó nagyon hasonlít rá, talán ezért). Szóval nekem néha olyan érzésem van, mintha a kicsit jobban szeretné. Pedig Manó úgy néz rá, mint az Istenre, imádja az apját, mikor hazajön csillogó tekintettel rohan elé.

goodfairy

Talán a régi öregeknek más volt a neveltetésük, nem "szabadott" kimutatniuk annyira az érzelmeiket. Nagymamám mesélte, hogy éjjel sem mert sírni, nehogy nagyapám (aki elég kemény ember volt) meghallja. :(

goodfairy

Ne is gondolj ilyeneket, hogy jobban szeretné az egyiket a másiknál. Csak talán ő is úgy van vele, hogy Ő a kicsi. Bár még Manó sem olyan nagy. Neki is szükség van még a kényeztetésre.

Kép

Kép
melcsike70

Hát igen szerintem a legtöbb nő akkor igy volt vele. Nem is szánhattak rá időt, hogy gyászoljanak.

Kép

Kép
melcsike70

Azt hiszem megyek én is aludni. Reggel olyan korán keltem, holnap meg hosszú lesz.

Jövő hét kicsit lazább lesz nekem a munka szempontjából. Kicsit remélem a többiek is többet tudnak itt lenni.

Jó éjt Jó tündér!

Jó éjt a többi álomszuszéknak is.

Kép

Kép
melcsike70

Én szokás szerint nem vagyok álmos. Lehet, hogy kéne egy enyhe altató, mert nappal meg elég zombi vagyok. :(

Jó éjt, Melcsike!

Jó éjt, mindenkinek!

goodfairy

Sziasztok!

Hát látom nincs még senki. Este legyetek........ 8)

Kép

Kép
melcsike70

Szia Melcsi,én vagyok!

KépKépKép
tünci28

Jó nagyot aludtam, 8 körül keltem csak.

Tegnap baromi sokan voltak,alig győztük megint.

Jótündér!
Mindenképpen a Candy a legjobb ebben az árkategóriában,a belseje sem műanyag.Úgy menjetek nézelődni, hogy már mérd le a szélességi méreteket is, mert kéfélében kapható.szél*mély*magasság tetővel:60*60*85 vagy 45*60*85.Az is fontos, hogy hány terítékest szeretnél8 vagy 12.Értelemszerűen a kisebb a 8 terítékes.
Jó még az elektrolux(aeg ,zanussi ugyanaz a cég) illetve a bosch siemens is.(ezek is egy cég).De a Candy a legjobb.most akcióban nincs 70.Debrecen nektek elérhető táv?Mert ott van ez az akció.

Olvastam, hogy mi van a férjeddel.Én azthiszem mindig a nagyobb gyerek kap többet.Nálunk is így volt, miattam is a tsóm kapott aputól, viszont ha kaptunk valamit ajándékot anyutól akkor csak a tesóm kapoot, vagy ha én is, akkor Ő még többet.Egész addig míg elköltözött otthonról.Anyu soha nem csinált titkot belőle, hogy Ő jobban szereti a bátyámat .Én azt gondolom, hogy előfordulhat, hogy az egyik gyerekhez jobban húz valamelyik szülő szíve.
a munka miatt nálunk is előfordulnak nehezebb időszakok, olyankor kevesebbet beszélgetünk, de azért tudjuk, hogy nincs baj.kivárjuk míg elmúlik.Nem lehet mindig egyformán jó.Szóval nyugi, nemsokára megint szuper jó lesz minden!!! :wink:
Nálunk most akkora a szerelem, hogy még az elején se volt ilyen.
tünci28

Tünci

Kipihented magad?

Ma megyünk megint versenyre. Ott lesz ahol dolgozom abban a városban.

Kép

Kép
melcsike70

Tünci

Akkor hajrá a szerelmetekre és remélem gyorsan beérik a gyümölcse. :wink: Örülök hogy ezt mondod, mert innen már csak pár lépés hogy fel legyetek teljesen készülve egy kis tesó eljövetelére.

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Jótündér, nagymamádnak nagyon rossz lehetett anno, hogy tényleg nem tudott senkivel sem beszélni a fájdalmáról :cry: Édes Istenem, fél éves baba, még belegondolni is rossz mennyire fájhatott Neki :cry: :cry:

Nagymamámnak a kistestvére halt meg születése után nem sokkal. Mamám mesélte, hogy amikor elment, szépen felöltöztették, és a testvérek mindannyian megpuszilták, szépen elbúcsúztak tőle. Már készülök elmenni a kis sírjához, de mamám sem nagyon tudja merre van, majd fel kell még keresnünk. Múltkor beszélgettünk róla, hogy nem is tudja, hogy oda miért nem megyünk sosem gyertyát gyújtani.

Betti, a bank egy szemétláda. Gondolom a szép hazai három betűs bankunkra gondolsz...
Minket 98 körül vágott át nagyon, mikor ki akartuk venni az ifjúsági tak.betétemből a pénzt lakás vásárlásra... Nem kevés pénzt buktunk miattuk, ráadásul x évre rá, mikor minden tartozás rendezve volt közölték, hogy tartozunk fél millióval még. Csak azért mert egy ügyintéző nem volt hajlandó normálisan odafigyelni... Hát fogtuk szépen az össz vagyont és átvittük másik bankba...

Lányok, ti milyen cd/dvd írót használtok? Olyan kellene, ami vista-hoz is ok.

Melcsike, nagylány hogy szerepelt?

Tünci, Betti, Jótündér, Lyly, Hasli, többiek, hogy telt a hétvége? Tüncikétől csak a mai napot kérdezem :cry: ha már a tegnapi ilyen munkásra sikerült :cry: .
Vendég

Boboka!

A vistát nem ismerem, de szerintem a nero jó mindenhez.

bankkal kapcs..még jó, hogy sosem volt pénzem amit betegyek, így sosem volt gondom velük! :lol:

jól telt a mai napom, aktívan semmit sem csináltam. :oops: csak főztem, amúgy olvastam, összepakoltam.ennyi.a párom meg felmosott mindenhol ahol járólap van.Meg tekertem egy 20ast.Most növeltem az ellenállást, így tovább tart pár perccel, de már nagyon jól megy, végig tudnék hegymenetet tekerni.olyan furán érzem magam olyankor, mindig visszamegy az idő egy-két évet, a Viola előtti időbe..hogy akkor mennyire készültem hogy fitten, egészésgesen legyek terhes..aztán mire mentem vele.. :cry:

Látom már beléptél a 10 hétbe,de jó Neked!
Na meg Bettinek is!Betti, olyan jó lenne, ha Te is tennél majd vonalzót!

Melcsike,milyen volt a mai nap?Barcika ügyeskedett megint?

képzeljétek tegnap mondta a közvetlen főnököm, hogy az ig.helyettes érdeklődött hogy mi van most akkor velem.Hogy próbálkozunk és nemsokára akarok menni táppénzre vagy mi?

Azt hiszem én leszek a következő, aki megy a levesbe...a mi osztályunkon a többiek mind 9 éve ott vannak, nekik kellene végkielégítés.Aki meg nemrég jött, az most kapott fizuemelést, tehát akkor őt nem akarják elküldeni....
tünci28

Tünci, lécccci ne is gondolj most ilyenekre, hogy elküldenek. Nem fognak!!! Látják, hogy milyen sokat dolgozol nap mint nap, szerintem nem szeretnének egy ilyen jó munkaerőt elveszíteni.

Ügyi vagy, hogy ilyen sokat tekertél megint :wink:

Tök jó, férjecske hogy gondoskodik a járólapjairól :)
Ha ez nálunk is működne, felújíttatnám férjecskémmel az egész lakást és utána porszívózhatna:):) stb. Bár szerintem ő nem lenne ennyire lelkes :roll: Bár egyszer-egyszer nekilendül ő is a házimunkának, de ez egy évben egyszer vagy kétszer fordul elő...

Jótündér, kommunikációs problémák nálunk is vannak néha. Főleg olyan témában, ahol nem nagyon tud okosat mondani férjem. Pl. pénteken mondtam neki, hogy úgy érzem fel kell keresnem egy kineziológust, mert egyszer kétszer éreztem már azt, hogy elkezdek a Picihez beszélni, majd gyorsan ránézek Lackókám fényképére, mintha bűntudatom lenne, hogy a Kicsivel foglalkozom.
Elmondtam neki és nem szólt rá semmit, majd egy kis semmiségről kezdett el beszélni. Mondtam, hogy látom, hogy mik a fontos dolgok számára, ezek szerint az, hogy nekem lelki megválaszolatlan kérdéseim vannak az neki abszolút érdektelen. Na mindegy, nem is akarom én, hogy megoldja az én dolgaimat, de legalább beszéljünk róla néha, ne söpörjük a szőnyeg alá.
Vendég

Megpróbálom akkor a Néróval, köszi Tünci. Az volt régebben is, de most telepítettük a vistát a gépre, és mintha azt láttam volna, hogy a néró 6.0 nem vista szerető progi :lol: De azért megnézem működik e.

Még annyi, itt bal oldalt is lehet olvasni, meg a hírekben láttam valamelyik nap a 13 éves apa és a 15 éves anya gyerekét... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Nagyon durva, nem?
Vendég

Sziasztok!

Boboka nekem a Nero8 van fent, az már szerintem mindenhez jó. legalábbis jókat irnak róla

Kép

Kép
melcsike70

Én láttama srác képét is valahol,kb 8-nak néz ki ,feleakkora mint a 15 éves csak.De gyakni már volt eszük.....

Mostanában a férjem nagyon kedves..de tényleg ,néha már túlzás. 8) azt hiszem nagyon rég óta ne mvolt ennyire jó a kapcsolatunk..hogy is mondjam szép volt eddig is, de most meg nagyon az!Most meg beleolvasott és itt vigyorog nekem!!!! :lol:
tünci28

Képzeljétek megint ezüst kupánk lett. De most elég furcsa volt a csoport, mert múltkor külön volt alsós és felsős kategória most meg egybe pontozták őket. Amúgy az alsósok között is ők a legkisebbek, van köztük még ovodás is. a többiek meg elsősök. 9 csapat volt formációs kategóriában. 2. ak lettek.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, akkor gratula megint a kiscsajodnak!!!

Tényleg mennyi energia meg szorgalom lehet benne!Nekem századennyi sem volt.tulajdonképpen szerettem otthon ülni,már gyerekként is sokat olvastam ,sokszor egyáltalán nem a koromnak megfelelőt.emlékszem ötödikben matekórán olvastam a Rómeó és Juliát.A tanár rám dörrent, hogy vigyem ki az újságot, amit olvasok.Kivittem a könyvet, megnézte,megkérdezte hol tartok benne, mondtam, hogy éppen összeházasodnak titokban...visszaadta és soha többet nem szólt rám, ha órán olvastam... 8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tünci28 2009.02.22 20:27-kor.
tünci28

Tünci, férjecskének mond meg, hogy nagyon ügyi, hogy ennyit segített, meg azért is, mert ennyire szeret Téged :)

Melcsike, gratula a nagylányéknak :wink: Nagyon ügyesek voltak

A gyerek szerintem is kb. 8-nak nézett ki...
Bár mondjuk nem is csodálom, hogy ilyen korán kezdenek érdeklődni, mikor egy aktívban vagy fókuszban félmeztelen csajokat mutogatnak, meg azt, hogy az a kacsaszájú agyonopáráltatott geronazzo vagy hogyishívják mária szexre tanítana emberkéket.... No comment.

Régen azért ilyenek nem voltak, legalábbis nem 19 órakor, amikor a legtöbb gyerek még ébren van...
Vendég

MÉg nem hallottam erről a két gyerekről akiknek gyerekük lett. Melyik adón voltak? A hirekben vagy hol?

Kép

Kép
melcsike70

a fene tudja Boboka, szerintem a szülő felelőssége is..Jóóó,persze tudom a munka meg minden, meg mit tudhatok még én erről, mert hát ugye nincs gyerekem(mondja mindig mindenki, ha véletlenül hangot adok a véleményemnek)...a párom tesójáéknál láttam, hogy délután estefelé egyedül tévéztek a 8-12 éves lányok anno..szerintem ne nézzék már felügyelet nélkül a fókuszt meg a híradót, mert marad bennük egy csomó iszonyat, meg megválaszolatlan kérdés.Ha azonban ezeket megválaszolná valaki, más lehetne sokminden.Persze ehhez a személlethez kell az én javíthatatlan naívitásom is! :lol:

Szóval úgy értem ,hogyha manapság csak naponta egy órát beszélgetnének a szülők esténként a gyerekeikkel amikor belépnek a kistinikorba, akkor később sokkal kevesebben tévelyednének el.Szerintem. :D
tünci28

Melcsike itt oldalt a babaneten is megvan a cikk.

Boboka, kérdezhetek valamit?A másik topikban kérdeztek titeket az Angyalkáitokról?A múltkor arra gondoltam, ha esetleg valamikor nekünk is sikerülne, és terhes topikba akarnék írni, lehet beregisztrálnék új néven, hogy ne kelljen magyarázkodni.Vagy kell egyáltalán?Na most nem tudok hogy ezt sikerült normálisan megfogalmaznom, amit akarok.
tünci28

Jo estèt!

Tegnap elmentünk piacra aztàn boltba.Gondoltuk az utazàsi irodàban is megnèzzük az ajànlatokat erre szombaton màr indulunk is 10 napra....-ennek nagyon örülök :D ! Aztàn mèg 1 sort pletyiztünk a szomszèdasszonyom-mal.Mire hazaèrtünk talàltam 1 frissen sült fonottkalàcsot a màsik szomszèdtol a postalàdànkban ,tehàt idàig jo volt.Este màr làzam is volt,ma meg vègig szenvedtem a napot. :(

Nèztem ma a duna tv-t volt 1 nagyon jo orszàghelyzeti
elemzèst.....-mocsok 1 helyzet van otthon!!! :shock:
Ezek a gyerek szülök meg kèsz örület!Làttam èn is valami ilyesmit,de az angliàban volt.

Anita!Gyerekeket probàld ràbizni valakire,ha tudod!
Fèrjedet meg vidd el vacsoràzni ,vagy ,csak inni valamit!Lènyeg ,hogy ne otthon beszèlj vele,hanem olyan helyen ahol nem tud menekülni!
:wink: Meglàtod lessz eredménye,persze ez ,csak 1 tipp!

Meli!Barci!? Mi ujs,hogy sikerült a mai szereplès?
Vendég

Azta Hasli, de jó Nektek!Aztán hozzál ám fotókat ,csudaszépeket a nyárból, nekünk ide a télbe!!!!!!!!!!!

És a szomszéddal is ide, de rögvest! :lol:
tünci28

Làtom màsodikak lettek. Nagy gratula a kis szorgalmasnak!
Vendég

Ok! Holnap megmondom a szomszèdnak :wink:!
Fotozàs nàlunk erösen mània ,ugyhogy majd külön oldalra felrakom az egèszet ès küldöm majd nektek a cimet! :wink:
Remèlem jo lessz!
Vendég

Tünci, egyetértek, elég lenne egy egy órát leülni a gyerekkel. De ugye a mai "felelősségteljes" szülőknek (kollégám felesége óvodában dolgozik, hát basszus, olyan történeteket mesélt néha, hogy azt hittem leesek a székről. Idézet három éves gyerektől: " a köcsög anyám lelépett"... És ez még a finomabbak közé tartozik...) egyszerűbb úgy megoldania a dolgot, hogy a gyereket leülteti a tv elé aztán úgy elvan a gyerek, nincs sok gond vele.
Majd pár év múlva lesz, ha megszüli 15 évesen az unokáját... :?

Tüncike, ezt már csomószor megbeszéltük: neked, nekünk van gyermekünk, szóval tessék nyugodtan hangot adni mindennek, ok? :wink:

Másik topik: Hááát, először én is gondoltam arra, hogy másik néven kellene regisztrálni. Először, mikor a császáros topikba írtam egy kérdést, regisztráltam is, de végül is csak a saját nevemen írtam. Mert akkor meg azt találtam hülyének, hogy már ilyen kérdések foglalkoztattak pár hónappal Lackó elmenetele után, előttetek szégyelltem egy kicsit.
Másik topikba meg azért írtam szintén a saját nevemen, mert előbb utóbb úgyis kiderült volna, hogy hanyadik baba stb. stb., így legalább akit érdekel nyugodtan visszaolvashat.
Nem nagyon kérdeztek rá, de szerintem ez így van rendjén. Egy lánynak megírtam priviben, ő rákérdezett miért vagyok veszélyeztetett, egy másik aranyos lány pedig szokta olvasgatni a topikunkat, ő megismert engem
:wink:
Meg sajnos nagyon sok lánynál van már kis Angyalka, csak lehet, hogy pl. ők nem teszik fel a vonalzót stb.
Szóval szerintem ne regisztrálj más néven, ezek vagyunk mi, minden örömünkkel-bánatunkkal együtt :wink: Nem kell magyarázkodni egyáltalán.
+ amikor a táblázathoz adtam meg az adatokat, megkértem a lányt, aki készíti, hogy nálunk a testvérek rublikát ne húzza ki, de ne is írja be Lackókám nevét, nehogy valakinek rosszul essen, hagyja üresen inkább. Én, Ti tudjátok, hogy Ő van nekem, nem szabad más várandósságát számukra esetleg szomorú dolgokkal megzavarni. Persze aki kérdez, annak szívesen válaszolok Lackóról.
Hú de hosszú regényt írtam :)
Vendég

Megyek ,mert elèg rosszul vagyok.... :( !

Tünci!Üdv a macskàdnak! :wink:

Jo èjt lànyok mindenkinek!!!
Vendég

Hasli, igen, az angliai gyerek szülőkről írtam én is.
Itt a babaneten is van a cikkajánlóban bal oldalon.

Jobbulást Hasli, és tök jó, hogy ilyen hamar már mentek is nyaralni:)

Képek elérési útvonalát majd kérjük:):)
Vendég

De jó neked Hasli!

Kép

Kép
melcsike70

Boboka, oksi, akkor a távoli jövőben,egy messzi-messzi galaxisban ehhez tartom magam... :D
És a házidoki táppénzen tart, nem akadékoskodott?

Hasli jobbulást és pihenj, hogy gyógyultan nayaraljatok!

Melcsi, hová lettél mikor mi itt tespedünk(jól megérdemelten) a gép előtt?
tünci28

Mèg gyorsan.Itt azt irjàk ,hogy mindkettönèl munkanèlküliek ès alkoholistàk a szülök,ès hogy a kèt gyereke bulinak fogja fel.
Hàt no komment!
Mondjuk angolèknàl eleve èrdekes a nevelèsi moràl! :roll:
Vendég

Itt vagyok! 8)

Kép

Kép
melcsike70

Én is elolvastam és a gyerek apja azt mondta hogy felkészült a gyereke az apaságra :evil: Marha! :evil:

Kép

Kép
melcsike70

Lànyok!legszivesebben titeket is vinnèlek! :wink:
Megyek tènyleg!

Pusz nektek!
Vendég

Most megint rendesen havazik nálunk. MIlyen idő van nálatok, bár elég enyhe az idő, de havazik.

Kép

Kép
melcsike70

Nem akadékoskodott, csak annyi malőr volt most, hogy ugye február 2-án vittem neki a dokitól kapott január 30-án kiállított igazolást, hogy vesz.terhesként vegyenek táppénzre. Direkt kérdeztem tőlük, hogy úgy is megyek dokihoz februárban, kell e még külön igazolás februárra. ÁÁááá, dehogy kell. Erre most mondják, hogy végül is minden hónapban kéne egy igazolás, dehát egye fene, jó lesz így. Mondtam, hogy én akartam hozni, de ők nem kérték.....
Bár nem hiszem, hogy az oep abba belekötne, hogy a január 30-án kapott igazolásom jó e februárra. Nehogy már azon a két napon múljon, mikor februártól vagyok táppénzen...

De néha olyan érzésem van, hogy kéne neki vinni kis ajándékot vagy valami. Persze nem jófejségből tart táppénzen, de akkor is.

Ti szoktatok valamit adni a házidokinak, hogy normális legyen? Pénz, csoki, stb. A névnapja majd csak decemberben lesz, úgyhogy az még odébb van...
Én még házidokinak sosem adtam ajándékot/pénzt, olyan hülyén érezném magam.
De lehet, hogy a múltkori is kedvesebb lett volna, ha kap pénzt... Hát ezért fizetjük a tb-t...
Vendég

itt elég hideg volt, úgyhogy nem havazott.mifelénk mindig nagyon fúj a szél,ez ilyen térség.ha esik két centi hó, már van egy csomó út, ami járhatatlan a hóátfúvások miatt.

Mennem kell lányok, még lefekvés előtt benézek, hátha írtok egy oldalt.
jó éjt!
tünci28

Jó éjt Hasli. Jó is volna, de én már lehet nem is ülhetek repülőre. Annyira rosszak az eredényeim. Komolyan mondom sokszor úgy érzem megfulladok. Már ha tök lassan jövök fel a lépcsőn akkor is. Bár most nagyon be van sürüsödve a vérem. HOgy miért , nem tudni. Bár ha jól belegondolok, talán azért mert semmit sem lehet szinte enni. zöldségek, néhány gyümölcs, olaj pedig én azzal főzök, krumplit , almát. Csupa olyan amiket szinte mindennapos. Mert ezek mind gátolják a gyógyszer hatását.

Kép

Kép
melcsike70

Dehogy adok Boboka!!!!!
Neki adnak az öreg-beteg nénikék-bácsikák.
Mi meg odaadjuk amink van a nőgyógyásznak!!!!

Amúgy igenis tarthat táppénzen orvosi igazolás nélkül a háziorvos, mert a terhesgondozás során a trió bármelyike(nőgyógy-védőnő-háziorv)elbírálhatja a körülményektől függően!!!
Ezt nekem a háziorvos mondta.Amikor a költözés miatt félidősen kerültem hozzá, meg sem kérdezte hogy miért kell a táppénz, megírta a papírt, utána nézett bele a könyvbe.

na, tényleg mentem.

KépKépKép
tünci28

Jó éjt Hasli, Tüncike.
Én sem sokáig maradok már szerintem, estétől a gép előtt ülök :oops:

Betti hol van?

Ja, ma mit láttam a kerületünkben? Angliában láttam ilyet 97-ben,már akkor is leesett az állam, hogy ilyen hogy lehet: anyuka pórázon (vagy ilyen hám féleséggel) vezette a gyerekét :shock:

Melcsike, nagyon szorítok, hogy az adag emeléstől jobbak lesznek az eredményeid és enyhülnek a rossz tünetek.
Vendég

Melcsike, tessék rendbe jönni, nem akarom hogy beteg legyél!!!!Úgyhogy ne legyél!!!!!
tünci28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?