Tünci, egyetértek, elég lenne egy egy órát leülni a gyerekkel. De ugye a mai "felelősségteljes" szülőknek (kollégám felesége óvodában dolgozik, hát basszus, olyan történeteket mesélt néha, hogy azt hittem leesek a székről. Idézet három éves gyerektől: " a köcsög anyám lelépett"... És ez még a finomabbak közé tartozik...) egyszerűbb úgy megoldania a dolgot, hogy a gyereket leülteti a tv elé aztán úgy elvan a gyerek, nincs sok gond vele.
Majd pár év múlva lesz, ha megszüli 15 évesen az unokáját...
Tüncike, ezt már csomószor megbeszéltük: neked, nekünk van gyermekünk, szóval tessék nyugodtan hangot adni mindennek, ok?
Másik topik: Hááát, először én is gondoltam arra, hogy másik néven kellene regisztrálni. Először, mikor a császáros topikba írtam egy kérdést, regisztráltam is, de végül is csak a saját nevemen írtam. Mert akkor meg azt találtam hülyének, hogy már ilyen kérdések foglalkoztattak pár hónappal Lackó elmenetele után, előttetek szégyelltem egy kicsit.
Másik topikba meg azért írtam szintén a saját nevemen, mert előbb utóbb úgyis kiderült volna, hogy hanyadik baba stb. stb., így legalább akit érdekel nyugodtan visszaolvashat.
Nem nagyon kérdeztek rá, de szerintem ez így van rendjén. Egy lánynak megírtam priviben, ő rákérdezett miért vagyok veszélyeztetett, egy másik aranyos lány pedig szokta olvasgatni a topikunkat, ő megismert engem
Meg sajnos nagyon sok lánynál van már kis Angyalka, csak lehet, hogy pl. ők nem teszik fel a vonalzót stb.
Szóval szerintem ne regisztrálj más néven, ezek vagyunk mi, minden örömünkkel-bánatunkkal együtt
Nem kell magyarázkodni egyáltalán.
+ amikor a táblázathoz adtam meg az adatokat, megkértem a lányt, aki készíti, hogy nálunk a testvérek rublikát ne húzza ki, de ne is írja be Lackókám nevét, nehogy valakinek rosszul essen, hagyja üresen inkább. Én, Ti tudjátok, hogy Ő van nekem, nem szabad más várandósságát számukra esetleg szomorú dolgokkal megzavarni. Persze aki kérdez, annak szívesen válaszolok Lackóról.
Hú de hosszú regényt írtam